Lineaire Sluitmachine

Een flessen afsluitmachine is een machine die de dop van een container aandraait of vastzet. Elk bedrijf dat producten afvult in flessen, containers of potten heeft een manier nodig om de container af te sluiten, en de meest voorkomende sluiting is een dop. Afhankelijk van de sluitingsmethode zijn er in principe drie categorieën flessentappers: chuck cappers, spindel cappers en snap cappers. Naar gelang van de werkwijze zijn er in principe twee categorieën: lineaire sluitmachines en roterende sluitmachines met klauwplaat. Deze twee machines verschillen van elkaar in hun kernontwerp en in de technieken die zij toepassen voor het sluiten, zoals koppelregeling en het gebruik van een magnetische rem.

Lineaire sluitmachines hebben zijdelingse grijpriemen die de buitenranden van de flessen grijpen die langs de transportband lopen. De grijpbanden zijn afgestemd op de snelheid van de transportband, zodat geen enkele fles ontsnapt. Als de fles onder de dopjesdispenser doorgaat, wordt een dop bij de halsuitslag verwijderd. Vervolgens wordt de dop door een aantal wielen met schroefdraad op de halsafwerking gedraaid terwijl de dop die op de afwerking rust, erdoorheen gaat. Tenslotte levert een paar wielen met wrijvingskoppelingen het gewenste koppel aan de afgesloten fles. De fles, die nu stevig is afgesloten, wordt losgemaakt van de grijpbanden.

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische Snap Sluitmachine

Automatische Snap Sluitmachine

Invoering Deze automatische Snap Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van druktype kappen, wordt het samengesteld door 3 delen: dop het voeden systeem, dop het laden systeem en dop het sluiten systeem. Het wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige structuur en hoog kwalificatietarief. Kan alleen of inline worden gebruikt. Het...
VKPAK produceert enkele van de beste flessen afsluitmachines in de wereld, wij richten ons op de bottelindustrieën die flessenafsluitmachines nodig hebben die 10 tot 200 flessen per minuut kunnen produceren.

Één van onze beste verkopers is onze lineaire automatische spindelschroef sluitmachine. Deze aftapmachine kan een breed scala aan doppen en verpakkingen aan zonder wisselstukken en is vergevingsgezinder en gemakkelijker in te stellen dan de meeste aftapmachines voor flessen in de industrie.

Bij het kiezen van een sluitmachine voor flessen moet u rekening houden met vele factoren zoals de aftapsnelheid, het materiaal en de vorm van de fles en de compatibiliteit tussen fles en doppen.

Bij plastic flessenafsluiters is het zeer belangrijk rekening te houden met vervorming die kan optreden wanneer de afsluiter de flessen vasthoudt om rotatie te voorkomen wanneer het vereiste koppel wordt toegepast. Er zijn veel oplossingen voor dit soort problemen met het afdekken van flessen en het hangt onder meer af van de vorm, de stijfheid en de bevestigingspunten.

VKPAK lineaire sluitmachine Videos

VKPAK Fles Afsluitmachine

VKPAK ontwerpt, produceert en ondersteunt lineaire spindelsluitingen en retorquing systemen voor schroefsluitingen en inline sluitingen voor snap-on doppen. Onze systemen zijn geschikt voor een breed scala aan verpakkingen, vormen en types en voor een breed scala aan doppen en stijlen. Ze worden veel gebruikt in de categorieën persoonlijke verzorging, huishoudelijke reiniging, wasmiddelen, auto's, levensmiddelen en industriële chemische producten.

Elk VKPAK inline afsluitsysteem wordt ontworpen en geconfigureerd voor de specifieke toepassing, vereisten, lijnindeling en locatiebeperkingen van elke klant. Bij levering als geïntegreerde afdeksystemen bieden de VKPAK componenten ongeëvenaarde prestaties omdat ze zijn ontworpen en geconfigureerd om naadloos samen te werken om de vereiste resultaten te leveren.

Wat is beter, een lineaire sluitmachine of een roterende flessen afsluitmachine?

Elk project is anders, dus het is niet zo eenvoudig om te reageren:

Lineaire sluitmachines zijn beter wanneer:

 • Er wordt een breed scala aan containers/doppen gebruikt
 • Snelheden minder dan 150 flessendoppen per minuut
 • Kleine en middelgrote productieruns
 • Wanneer flexibiliteit in dopmachines voor doppen van flessen belangrijk is, vereisen nieuwe projecten op dopmachines vervangende onderdelen, dopkoppen, invoerschroeven en is niet alleen duur, maar het kost ook veel tijd om dit onderdeel te vervaardigen
 • Beperkt budget omdat lineaire cappers goedkoper zijn

De roterende fles afsluitmachine is beter wanneer:

 • Als het ontwerp van de dop niet kan worden opgepakt door de fles (zoals een dop voor wasgoed met doseren)
 • Er wordt een beperkt type flessen en dezelfde doppen gebruikt
 • Snelheden van meer dan 150 doppen per minuut
 • Grote productieseries
 • Betere koppelcontrole en/of plaatsing van dop is vereist
 • Een groter budget is mogelijk

Waarom zouden we de lineaire sluitmachines van VKPAK kopen?

Hier zijn de top 12 redenen:

 • We bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding, onze sluitmachines zijn beter gebouwd, ontworpen en kunnen concurrerende prijzen behalen vanwege onze volumes en het bezit van onze eigen machinewerkplaats.
 • Ons uitgebreide, zware gebruik van roestvrij staal garandeert dat u een machine vele jaren operationeel zult hebben
 • Eenvoudige flessenriem die in, uit, omhoog en omlaag verstelbaar is met handvatten
 • Een bewezen ontwerp door zelfs kleine problemen en functionaliteit van onze machines voortdurend te verbeteren en te debuggen.
 • We bieden verschillende doptoevoersystemen voor een breed scala aan flessen en doppen.
 • Veel opties voor elk project, zoals omgekeerde spindel, aandrijfhoogte, dubbele riem
 • We hanteren de modus 'één motor bestuurt één afdekwiel', wat ervoor kan zorgen dat de machine stabiel werkt en een consistent koppel behoudt onder langdurige werkomstandigheden.
 • De klembanden zijn afzonderlijk verstelbaar, waardoor de machine geschikt is voor het doppen van flessen met verschillende hoogtes en vormen.
 • Kiest u samen met de machine voor het optionele doppengeleidingssysteem, dan is dit ook geschikt voor pompdoppen.
 • Het handige constructie-aanpassingssysteem is uitgerust met een nauwkeurige liniaal en teller.
 • Het hoofdchassis kan automatisch worden opgetild en neergelaten door een motor.
 • We hebben de bediening van de bodem gewijzigd in bediening via het touchscreen.

Moet ik een automatische lineaire sluitmachine met automatische dopvoeding kopen?

Het instellen van automatische sluitmachines zonder dopvoeding (Tightener) is zeer eenvoudig en kost slechts een paar minuten, maar het vereist handwerk, dus bij een kleine productie van een paar honderd of een paar duizend flessen kan het efficiënter zijn om die doppen gewoon met de hand te plaatsen.

Bij langere productieruns zult u merken dat de tijd die u neemt om uw capper in te stellen en te investeren in een goede flessendopmachine met doppentoevoer zichzelf snel terugbetaalt.

Welk type pet feeder moet ik kiezen:

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden om de juiste dopvoederautomaat te kiezen, hier zijn de belangrijkste:

 • Hoeveel verschillende cap capper-maten en -ontwerpen u van plan bent uit te voeren
 • Vereiste invoersnelheid voor doppen
 • Ruimtebeperkingen
 • Omschakeltijd
 • Kosten

Afhankelijk van deze en andere factoren kan de beste voederbak zijn:

  • Waterfall cap feeder (geweldig voor grote platte doppen)
  • Voeder met trildoppen

Verwante Artikelen