Automatische Vaten Vulmachine

Invoering

De dubbele vullende hoofden, automatische kwantitatieve vullende lijn kunnen om het even welke specificatie van 100 tot 300kg produceren. Het is geschikt voor grote emmer het vullen van diverse soorten kleverige, niet-viskeuze, corrosieve en niet-corrosieve vloeistof. Het heeft voordelen van hoge precisie, hoge automatisering, stabiele lopende voorwaarde, enz. De hoge of lage snelheid kan vrij worden geplaatst. Alle verrichtingen kunnen door het aanrakingsscherm worden gebeëindigd. Het is uitgerust met automatische inkomende vloeibare niveaucontrole, enz.

Wij zijn instrumenteel in het ontwerpen en het ontwikkelen van een uitgebreide verscheidenheid van trommel het vullen machine die analogen aan breedste de industrienormen en normen. Het is ook bekend als vat vulmachine. Deze machines worden gemaakt van Roestvrij staalschaal met verre gevestigde digitale lezing Integratie van schaalverrichting met vuller PLC en controles. Onze vat vulsystemen worden gebruikt in verschillende toepassingsgebieden van chemische, voedingsmiddelen, eetbare olie, verf, smeermiddel en farmaceutische. Ons assortiment is precies ontworpen met behulp van superieure kwaliteit grondstof, die verzekeren dat afkomstig is van de gereputeerde leveranciers van de markt.


BeschrijvingHoofdconfiguratieLijst Met ReserveonderdelenDetail BeeldenContactAndere Suggesties
Deze machine wordt hoofdzakelijk intelligent ontworpen aan 100-300KG vloeibaar vat verpakkingssysteem, gebruiken de vullende belangrijkste delen roestvrij staal milieukader, aangemaakte glasdeur. Wanneer de machine vult, is het totaal ingesloten, bij de bovenkant, heeft het de luchtafzet, kan het luchtemissie controleren; de gehele lijn beëindigt het proces tijdens vat het binnenkomen, vat onderscheidt, het richten, het vallen neer. En langzaam toenemend volgens de vullende hoeveelheid voeg toe, om de bel te verhinderen. Na het vullen automatisch uit vat, wordt het gezet de doppen rond de vatafzet, door de pneumatische afdekkende hoofdschroef. Na het gehele proces dat, door de vorkheftruck of menselijke behandeling van materialen beëindigt. Deze machine gebruikt PLC om te controleren, de verrichting van het aanrakingsscherm. Het heeft kenmerken zoals geschikte verrichting, hoog rendement, brede waaier van toepassing. Dit deel van de machine elektrische materiaalcontrole wordt gemaakt door PLC, past snelheidskanaal aan, had het sterke controlecapaciteit, hoge automatisch. Het gebruikt speciaal materiaal, zodat heeft functie van geen vat, geen het vullen, geen het streven naar vatafzet, geen het vullen, het vermijdt van materiële afval en verontreiniging, zodat maakte het de aanwezige elector mechanische integratie volkomen.

1. Deze machine wordt hoofdzakelijk intelligent ontworpen aan 100-300kg groot trommel verpakkingssysteem, gebruiken de vullende belangrijkste delen roestvrij staalkader, beëindigt de gehele lijn het proces tijdens trommel inkomend, trommel onderscheid, trommel het vullen, en trommel uit-komend.

2. De vullende hoofden zullen langzaam tijdens het vullende proces toenemen, om het schuimen te verhinderen.

3. Na het gehele proces beëindigen, zet kappen op de trommel door hand, gebruik de pneumatische afdekkende schroef de kappen.

4. Deze machine die door PLC, de verrichting van het aanrakingsscherm wordt gecontroleerd. Het heeft kenmerken zoals geschikte verrichting, hoog rendement

5. Het zal van materiële afval en verontreiniging vermijden, zodat maakte het de elector mechanische integratie volkomen aanwezig.

Technische Parameter

No.ItemTechnische Gegevens
1Capacity50-70 BPH
2Filling accuracy± 0.5%
3Air Pressure0.6-0.8 MPA
4Power2.5KW
5Voltage380V 50/60HZ
6Weight1500KG
7Dimension2000*1500*2500mm

Onze vervaardigde trommelvulmachine is eenvoudig vast te stellen en vereist zeer weinig onderhoud omdat er minimale slijtage is. Deze instrumenten zijn breed functioneel, hebben een langdurige functie en zijn gemakkelijk te bedienen. Wij passen onze collectie in overeenstemming met de verschillende eisen van onze klanten en pak het in de beste kwaliteit verpakkingsmateriaal waardoor de grootst mogelijke bescherming. Deze machines zijn zeer efficiënt, duurzaam, en zijn eenvoudig te draaien. Deze aangeboden Drum Fillers zijn ontwikkeld onder toezicht van professionals van ons bedrijf met behulp van hoogwaardige componenten en geavanceerde technologieën in sync met de normen die door de industrie. Onze machines zijn geschikt voor het vullen van 300 liter capaciteit vaten binnen een korte tijdspanne. Deze zijn geschikt om vat te vullen voor mosterdolie, boterolie, olijfolie, mobiele olie en petrochemicaliën.

Werkende Video

video play button
video play button
NO.ItemBrandCountry
1Weight SensorHBMGermany
2Touch ScreenWEINVEIWTaiwan
3PLCDeltaTaiwan
4CylinderAIRTACTaiwan
5Frequency ConverterSchneiderFrance
6ButtonSchneiderFrance
7RelaySchneiderFrance
8Solenoid ValveAIRTACTaiwan
9SensorSICKGermany
NO.ItemQuantity
1Solenoid valve1 Piece
2Joint2 Pieces
3Screw/Nut1 Bag
4Tools kit1 Set
5Tools Box1 Piece
6Instruction1 Piece

NO.1
Door de coördinatie van mechanische componenten en sensoren, kunnen wij de vullende naalden maken automatisch de trommelhals vinden, vullende mond neer in de trommel, begin vullend programma.

NO.2
Onder programmacontrole, keurt de vullende pijp snelle en langzame snelheidsomschakeling het vullen mode.it waarborgen de het vullen nauwkeurigheid bij de hoge het vullen snelheid goed.


Semi-Automatische Explosieveilige Epoxyvulmachine

Semi-Automatische Explosieveilige Epoxyvulmachine

Invoering Van toepassing op: verharder, epoxy, hulpindustrie, kwantitatieve vulling van niet-schuimende vloeistof in 1-10L verpakkingsvaten. Deze explosieveilige tweekoppige epoxyvulmachine gebruikt de vulmethode in de vatmond, die geschikt is voor het vullen van niet-schuimende vloeibare materialen van het verhardingsmiddeltype. Het uniek ontworpen vulkopapparaat is eenvoudig te bedienen en het...
Verf Vulmachine

Verf Vulmachine

Invoering Verf is een gepigmenteerde vloeibare, vloeibaar gemaakte of vaste mastieksamenstelling die, na in een dunne laag op een ondergrond te zijn aangebracht, overgaat in een vaste laag. Het wordt meestal gebruikt om voorwerpen te beschermen, te kleuren of van textuur te voorzien. Verf kan worden gemaakt of gekocht...
Smeermiddel Vulmachine

Smeermiddel Vulmachine

Invoering Een smeermiddel is een stof die de wrijving tussen met elkaar in contact staande oppervlakken helpt verminderen, waardoor uiteindelijk de warmte die vrijkomt wanneer de oppervlakken bewegen, wordt verminderd. Het kan ook de functie hebben om krachten over te brengen, vreemde deeltjes te transporteren, of de oppervlakken te...
Automatische Netto Gewicht Afvulmachine

Automatische Netto Gewicht Afvulmachine

Invoering Nettogewichtvulmachines gebruiken een weegschaalplatform om het gewicht van het product te controleren terwijl het in een fles of container wordt gevuld. Nettogewichtvulmachines zijn zeer geschikt voor het vullen van grote containers. Dit type machine wordt gebruikt voor het vullen van vloeistoffen van 5 tot 30 kg. Zwaartekracht...