Automatische 6-Koppige Roterende Sluitmachine

Invoering

Deze automatische 6 Hoofd Roterende Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van plastic schroefdoppen, vooral voor de doppen die met slotring. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën zoals levensmiddel, apotheek, dagelijks chemisch product, schoonheidsmiddel, meststof enz.

1. Deze automatische roterende Sluitmachine is beschermende automatische sluitmachine en controle door PLC programma, kan het deksel automatisch schikken, het nemen van deksel en het verzenden van deksel, zal het deksel dan het afdekken grijpen.

2. De machine is een multifunctionele deksel-revolver niet alleen draaiend deksel maar ook drukkend deksel. Vooral voor het deksel dat met de flessenmond te strak past en binnenlandse anti-blokkeerring heeft.

3. De dop kan automatisch uitglijden na het indrukken van aangescherpt om ervoor te zorgen niet de dop beschadigen, aftopping snelheid snel, hoge passeren tarief.


OmschrijvingHoofdconfiguratieDetail BeeldenContactAndere Suggesties
Deze machine combineert fles-in, dop-sorteerder, dop-elevator, aftopping en fles-uit totaal in één. Geschikt voor allerlei plastic flessen, de flessen van het glasmetaal, die wijd in voedsel, chemisch product, geneesmiddel en andere industrieën worden gebruikt. De roterende structuur, het vangen van het deksel in de bepaalde positie, stabiel en betrouwbaar. Het doet geen kwaad aan fles en deksel. Hoge het afdekken efficiency, hoog gekwalificeerd tarief van het afdekken, en brede toepassing die van goed concurrentievermogen geniet dat met buitenlandse producten kan worden vergeleken. Het is van toepassing op varieert grootte van glas en plastic flessen en kappen. De gehele machine wordt gecontroleerd door PLC, de interface van het aanrakingsscherm en de geschikte verrichting.

Het heeft 6 het afdekken hoofden, kan automatisch het verzenden van fles, dop het sorteren, greep GLB en het afdekken. Het afdekken het hoofdgebruik haalt pneumatisch de kappen aan, zal het niet de fles en de kappen tijdens het afdekken beschadigen. De flesvoerschroef, de roterende vorm, het afdekken de hoofden zijn al gevormde productie, gemakkelijk om draad te assembleren en te verwijderen, eenvoudig en geschikt om te vervangen wanneer de vormen van de veranderingsfles. De delen van lange levensduur, vlotte verrichting, met geringe geluidssterkte, brede waaier van toepassing, hoog schroeftarief.De oppervlakte is opgepoetst, mooi en grootmoedig, is de snelheid van de machineproductie regelbaar, bevorderlijk voor lopende band, is de ideale keus van de grote, middelgrote verpakkingsworkshop.

Kenmerken

1. De hoofdmotor kan motor gebruiken om de hoogte aan te passen.

2. Modulair ontwerp, waarmee u de specificaties van de fles in 10 minuten kunt schakelen zonder een gereedschap te gebruiken.

3. De koppel van de dop kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat de koppel de dop niet kwetst.

4. Dubbele optische sensoren van cap sorter controleren de dop om de nauwkeurigheid van de dop te verzekeren.

5. De machine kan worden uitgerust met schuine dekking, geen dekking, geen apparaat voor de inspectie van de aluminiumfolieverwijdering.

Technische Parameter

No.ItemTechnical Data
1Capacity3000-4000BPH for 1L bottles
2Cap’s Diameterφ20-φ55mm
3Filling Head6
4Power2KW
5Voltage220V 50HZ
6Weight900KG
7Dimension2000*1030*2300MM

Werkende Video

video play button
video play button

Voordelen:

1. De hele machine kan automatisch flesvoeding, aftopping, bovenste aftopping, aftopping, en afgewerkt productvervoer voltooien, en het hele proces is automatisch.

2. Het keurt PLC programmeerbaar controlemechanisme van internationaal beroemd merk, met regelbare snelheidsfrequentie en automatische het tellen functie goed.

3. Keur lineaire schroeffles het voeden (specifiek volgens de steekproeffles) goed, is het fles voeden ononderbroken en vlot, geen fles het vastklemmen en fles het breken fenomeen, om het ordelijke, stabiele, vlotte en veilige fles voeden te verzekeren.

4. Goedkeurend het automatische systeem van het dekselbeheer, het lineaire spoor vervoeren en automatische deksellading.

5. Deze machine kan alleen of in lijn met ander materiaal werken om een automatische productielijn voor het vullen en het verzegelen te vormen.

6. Keur merk mens-machine interface touch screen controle, gegevensvertoning in een oogopslag, geschikte verrichting goed.

7. De gehele verschijning van het machinelichaam wordt gemaakt van SUS304 roestvrij staal.

8. Het interne deel van het afdekkende hoofd en het contactdeel van het deksel worden gemaakt van flexibel materiaal om ervoor te zorgen dat het afdekkende hoofd het deksel niet zal kneuzen en beschadigen wanneer het afdekken.

No.ItemBrandCountry
1Touch ScreenWEINVIEWTaiwan
2PLCDELTATaiwan
3FREQUENCY TRANSFORMERDELTATaiwan
4ELECTROMAGNETIC VALVEAIRTACTaiwan
5Reducer motorZIGUANGChina

Lijst met reserveonderdelen

NO.ItemQuantity
1Claw seat hoop spring6 pieces
2Claw seat pin6 piece
3Lifting spring (up, down)8 pieces
4Friction tablets (Bakelite plate)8 piece
5Tools kit1 set
6Tools box1 piece
7Instruction1 piece
Automatic 6 Head Rotary Capping Machine Details
De automatische roterende sluitmachine met hoge snelheid is een volwassen product dat al vele jaren door ons bedrijf wordt ontwikkeld en geproduceerd. Het ontwerp van deze machine neemt een lineaire schroef aan om de fles te voeden, en de schijf (flessensterwiel) positioneert de fles voor continue beweging. De afdekkop zorgt voor het automatisch afdekken van de gepositioneerde flessen. De gehele machine loopt stabiel en efficiënt, en de productiesnelheid is regelbaar door frequentieomzetting. Deze machine heeft sterke uitvoerbaarheid en hoge productieefficiency. Het is een ideaal materiaal voor het drukken, het schroeven en het verzegelen van flessendoppen in voedsel, gezondheidsproducten, dagelijkse chemische producten en andere industrieën.
Capper Head
De roterende structuur, die specifieke dopvanger gebruikt om deksel te grijpen, stabiel en betrouwbaar. Cap-catcher is ontworpen binnen een slijtvast rubber, kan effectief elimineren de schade deksel in het aftopping proces.
Details
De inspectiesensor is geïnstalleerd op het flesverdelende deel. Deze kan geen fles, geen dop realiseren. De machine zal automatisch stoppen als de flessen vastzitten.
Details
Een koppelingsstructuur is geïnstalleerd in het transmissiegedeelte. Deze zal alarm slaan als het sterwiel vastzit.
Details
De goedgekeurde gepatenteerde transmissietechnologie, die de stabiliteit en de betrouwbaarheid van het materiaal verzekert.
Details
Het ontwerp van werveling verminderend mes, het aanhalen en werveling verminderend stootkussen onder het flesontwerp kunnen van toepassing zijn op het werveling verminderen van allerlei glas en plastic doppen.
Details
Een sensor in de flessen-uitgang kan het aftapresultaat van de flessen controleren, de gekwalificeerde flessen kunnen doorlopen, en de ongekwalificeerde flessen zullen naar een andere transportband worden geschopt. De machine stopt automatisch als de flessen aan de uitgang vastzitten.
Details
Auto-schoppend uit apparaat dat op de vervoerende riem wordt geïnstalleerd kan het achterzijdeksel, niet-aluminiumdeksel verwijderen. Zo wordt het gekwalificeerde tarief verzekerd. Ondertussen, zal de sensor van de fotoelektriciteit die aan de riem wordt toegevoegd automatisch alarmeren wanneer het deksel-tank vol is.
Details
De hefstructuur wordt door elektriciteit aangedreven. Slechts één knop op het aanraakscherm kan de hoogte aanpassen. Snelle wisselmodus met sterwielontwerp, plus met de maataanduidingen maakt het wisselen van verschillende type flessen gemakkelijker.
Bottle Cap Feeder
Met de doppeninvoer zorgt u ervoor dat alle overstuurde doppen in de emmer vallen. Geen naakte baan aangenomen die het probleem van vastzittende deksels efficiënt oplost.
Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...