Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering

Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label.

De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om het even welke soorten ronde container. Alle elektrische onderdelen van de etiketteringsmachine worden gemaakt in Taiwan of Japan. Het drie punten holdingsmechanisme staat hoge etiketteringsprecisie voor ronde fles toe. Pneumatische wrap-around post voor veelzijdige flesdiameter. Automatische drie rol het plaatsen etiketteringsmachine aan etiket op de omtrek van oppervlakte of andere gebogen oppervlakte voor voedsel glas huisdier plastic ronde flessen, kruiken, blikken, blikken enz. Het heeft het facultatieve apparaat van de omtrek het plaatsen van opsporing, realiseert de gespecificeerde positie enige of dubbele sticker etikettering (één etiket of twee etiketten A/B tegelijkertijd).


BeschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties
Deze machine wordt toegepast om het zelfklevende etiket op verschillende ronde flessen of containers te etiketteren. Het heeft nauwkeurige het plaatsen functie, hoge snelheids etikettering voorzijde en rug tegelijkertijd.

De Etiketteermachine keurt rijpe technologie PLC controlesysteem goed, is de verrichting stabiel en hoge snelheid. Het gebruikt touch-screen besturingssysteem, eenvoudig, praktisch, efficiënt. Het vaste mechanisme van de de synchronisatieketen van de positie Etiketteermachine verzekert het etiketteren vlotte en nauwkeurige kaliberbepaling van etiketten, transparante sticker etikettering zonder schuim, zelfklevende sticker etikettering zonder rimpel.

De inleiding van de ronde fles etiketteermachine: roestvrij staallichaam, paneelcontrole, elektrische ooginductie, geschikte verrichting. Deze machine heeft een brede waaier van toepassingen, en kan aan de vereisten van volledige cirkeletikettering en halve cirkeletikettering voor ronde flessen voldoen. Onze automatische drie rol het plaatsen etiketteermachine is geschikt voor 1 of 2 zijetiketten die etikettering van diverse ronde flessen & gelijkaardige voorwerpen inpakken, die wijd in voedsel, specerij, geneeskunde, alcohol, olie, schoonheidsmiddelen, stationair, stuk speelgoed en andere industrieën worden gebruikt. Het rectificatiemechanisme wordt aangenomen voor het omzeilen van het etiket. Het etiket wijkt niet af, de etiketoverlapping is hoog, de toepassing is flexibel, de fles is staande etikettering, en het heeft automatische Gescheiden flesfunctie, het kan door stand-alone machine worden geproduceerd of aan productielijn worden verbonden.

Parameter

Afmetingen machine2100(L)×1000(W)×1450(H)mm
Productie Snelheid30-60st/min hangt af van fles en etiketgrootte
Hoogte van de fles30-380mm
Diameter van de fles 80-170mm
Label Hoogte15-140mm (can be customize)
Label Lengte25-300mm (can be customize)
Precisie±0.5-1mm
Rol binnen 76mm
Rol Buitendiameter 300mm
Voeding220V 0.8KW 50/60HZ

Werkende Video

video play button
video play button

Kenmerken

1. Heb het plaatsen van functie bij uw opties. Kan ook één sticker of twee stickers etiketteringswijze realiseren.

2. Het etiketteringshoofd geschikt aan te passen, is de etiketteringssnelheid automatisch synchroon met de transportbandsnelheid om nauwkeurige etikettering te verzekeren.

3. De snelheid van transportbandlijn, de snelheid van drukriem en de snelheid van etiketoutput kan worden geplaatst en door de PLC menselijke interface worden veranderd.

4. Gebruik beroemde merk-PLC, het stappen of servomotor, bestuurder, sensor, enz., de configuratie van goede kwaliteitscomponenten.

5. Geschikt voor ronde flessen vast punt en positie etikettering.

6. Gebruik rubber wiel differentiële spacing mechanisme, inverter traploze snelheidsverandering, gescheiden in elke spacing. Geen behoefte verandert specificaties delen wanneer verandering producten.

7. Gebruik ingevoerde bekende merk servomotor, die hoge snelheid, precisie, en stabiliteit verzekeren.

8. Het gebruiken van cilinder het plaatsen, snelle actie en toepasselijk voor een brede waaier van productspecificaties.

9. Rubber wiel dat op etiketten rolt, lange levensduur. Het plaatsen van etikettering is hoge precisie etikettering.

10. Etiketteringsnauwkeurigheid ± 0,5 mm.

Voordelen:

1. Wilde toepassing, geschikt voor verticale flessen of containers die met verschillende grootte etiketteren, kunnen wij ook volgens de behoefte van de klant aanpassen

2. Hoge etiketteringsnauwkeurigheid, etiketteringsafwijking: ≤±0.5mm

3. Met het knijpende type het voeden apparaat, kan de etikettering automatisch worden gebeëindigd.

4. De synchrone riemtekening, verbeterde de stabiliteit met regelbaar blok, gemakkelijk om de etiketteringsfles te veranderen

5. Mooi ontwerp, eenvoudige structuur

6. Met fotocel het volgen, gevoelige etiketteringsopsporing

7. Met codeur, kunnen de etikettering en de codage in één machine worden gebeëindigd

Werkstroom:

Flessen verdelen---corrigeren--persen---etiketteren---verstevigen--afwerken

1. Bevestig de etiketrol op de machine volgens de grafische voorstelling, pas de hoogte van elk deel aan.

2. Controleer of alle posities van de etiketten correct zijn.

3. Pas de afstand tussen de twee rails, de afstand tussen de borstel en de transportband aan, zorg ervoor dat de afstand geschikt is om het product te laten passeren.

4. Zet de stroomschakelaar aan, zet de opto-elektronische schakelaar aan.

5. Zet de schakelaar van de motor en het label verzendingsapparaat aan, debug labeling, als er abnormale zijn, ontdoen van hen.

6. Pas de etiketteringspositie aan.

7. Zorg ervoor dat de test OK is, dan werkt de machine normaal.

8. Uitschakelen.

Het is één van de ronde fles etiketteringsmachine, wordt speciaal gebruikt om te etiketteren, kan voor één stuk of dubbele stukken zijn, kunnen de voorzijde en het achteretiket flexibele aanpassing zijn. Heeft functie aan etiket voor spitse fles. Selecteer het opzetten van positie vast mechanisme, kan waar zijn voor etikettering op een vaste plaats. Kan afzonderlijk werken of het werk verbindt met lopende band of vullende lijn.

VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

Invoering VK-T805 semi-automatische rollende etiketteermachine is geschikt voor allerlei specificaties van zeshoekige flessen, vierkante, ronde, platte en gebogen producten, zoals verpakkingsdozen, ronde flessen, cosmetische platte flessen, gebogen planken. VK-T805 kan volledige dekking labelen, gedeeltelijk nauwkeurige labeling, dubbele label en drie label labeling, de voor- en achterkant labeling van...
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
High Speed Rotary Positioning Labeling Machine

Hoge Snelheid Roterende Plaatsende Etiketteermachine

Invoering De hoge snelheid roterende het plaatsen etiketteermachine wordt ontworpen om een redelijk productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel...
Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze tafelmodel fles etiketteringsmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op diverse ronde flessen, ongeacht petflessen, glazen flessen, wijnflessen of flacons. Het is een automatische maar kleine etiketteringsmachine die zeer weinig ruimte in beslag neemt. Als uw werkplaats klein is dan is deze machine...