Hoge Snelheid Roterende Plaatsende Etiketteermachine

Invoering

De hoge snelheid roterende het plaatsen etiketteermachine wordt ontworpen om een redelijk productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën, en kan op de gehele week en de halve omtrek worden geëtiketteerd. Facultatieve lintcodeur en printer, etikettering tegelijkertijd om het aantal van de drukproductiepartij, de productiedatum en andere informatie te bereiken. Om de integratie van etikettering en codering te bereiken, vermindert u het aantal verpakkingsprocessen en verhoogt u de productie-efficiëntie.


BeschrijvingConfiguratielijstDetail BeeldenContactAndere Suggesties
Met jaren van uitgebreide technologische ervaring is de etiketteerder een veelzijdige automatische etiketteringsmachine die wijd wordt toegepast op ronde of cilindrisch-gevormde stabiele containers die in de farmaceutische, voedsel en dranken, en de dagelijkse chemische industrieën etiketteren.

Het verzenden van & het verzamelen van apparaat: de facultatieve distributie (het verzamelen) laden, kan ook direct met de productielijn verbinden en het facultatieve Drukmateriaal flexibele aanpassing met thermische overdrachtprinter, hete drukmachine of inkjet printer, hoogst efficiency met de auto etiketdienst.

Technische parameters

1Etiketteringssnelheid60-100 stuks/minuut (de specifieke waarde is gerelateerd aan de grootte van het voorwerp en het etiket)
2Nauwkeurigheid etikettering ±1.0mm
3Transportbandsnelheid3-25m/min
4Snelheid van de markeerrol3-25m/min
5Vermogen1800W, 220V, 50/60Hz
6Gewicht280Kg
7Verpakkingsgrootte3100mm×1100mm×1500mm
8Transportband door de flesdiameter1-60mm (verschillende soorten flessen moeten worden uitgerust met een astrolabium)
9Bied snelheid uit3-40m/min

Werkende Video

video play button
video play button

Werkproces

De fles komt de astrolabe binnen via de transportband, en wanneer deze de flesmeetbatterij passeert, geeft de flesmeetbatterij een signaal aan de PLC. Na een vertraging van de PLC draait de draaischijf met de klok mee naar een werkpositie. Wanneer de fles op de positie van de etiketteringsrol staat, wordt de bodem van de fles bevestigd. De batterij voor het merken van de fles ziet de fles, en tegelijkertijd draait de fles met de klok mee met de etiketteringsrol die blijft draaien, en de batterij voor het etiketteren van de fles geeft een signaal aan de PLC wanneer de positioneringssensor onderaan de fles de fles ziet. Na de positioneringssensor op de bodem, lokaliseert het elektrische oog en stuurt een signaal naar de PLC. Op dat moment stuurt de PLC de label feeder om een label uit te stellen dat op de fles wordt bevestigd. Tegelijkertijd, met de medewerking van de etiketteringsrol, wordt het volledige etiket stevig gerold en aan de fles bevestigd. Nadat het oppervlak van de fles is geplakt, draait de stertrekplaat met de klok mee voor een werkpositie, en wordt de fles naar buiten getransporteerd om het hele etiketteringsproces te voltooien. Optionele functies en onderdelen.

Voordelen

1. Toepassingen: ronde containers etiketteren in industrieën zoals farmaceutische en dagelijkse chemische. Plaatsbaar aan de zijkant of onderkant.

2. Sterwiel roterende invoer, aangedreven door nauwkeurige nokkenindexer, 8 werkposities.

3. Dubbele dringende rolstructuur voor het etiketteringsapparaat, om ervoor te zorgen dat de film van de etikettendrager naar behoren wordt uitgerekt zonder gemakkelijk te worden gebroken. Nieuwe etiketteringskoppeling om de etikettenspanning te stabiliseren voor een soepele werking,

4. 6 dimensionale aanpassing voor de etiketteringspost voor brede aanpassing. Binnen enkele minuten kan de aanpassing voor elk soort etikettering worden voltooid.

5. Geavanceerd HMI-systeem, eenvoudige toegang tot opgeslagen gegevens, foutherinnering en assistentie-informatie. eenvoudige bediening.

6. Gedreven door servomotor, uitgerust met absolute encoder voor nauwkeurige etikettering.

Belangrijkste kenmerken

De motor keurt Japanse Panasonic servo etikettering systeem, Delta PLC en functionele modules, Panasonic servo hoofdmotor voor bieden, Delta frequentie conversie aanpassing: hoge stabiliteit en synchronisatie, de snelste reactie snelheid is 1200 keer / min, en de koppel is sterk, nooit verliezen stap.

1. Duitse Siemens microcomputerbesturing:

De echte FUZZY (intelligentie) is vrij van instellingen en aanpassingen. Zolang het systeem is ingeschakeld, heeft het systeem alle berekeningen en voorbereidingen voor het etiketteren voltooid, en kan het perfecte product worden gepost door op de startknop te drukken.

2. Werkwijze:

A. Ingevoerde touch-sensitive mens-machine interface, volledige Chinese vertoning, zolang u de instructies op de vertoning volgt, kunt u gemakkelijk online gaan zonder enige ervaring, zeer verminderend de opleidingstijd van personeel; de productiesnelheid kan willekeurig door de mens-machine interface worden geplaatst, kan het de productiesnelheid automatisch aanpassen, en kan met de snelheid van om het even welke productielijn voor de meest efficiënte productieverrichting samenwerken.

B. Als er een abnormale mislukking is: Als het etiket opgebruikt is, de tape gebroken is of ontbreekt, de telinstelling is bereikt, de machine abnormaal is, enz. zal het automatisch stoppen en een alarm versturen.

Machineontwerp

1. Super slijtvast label rollend en klevend mechanisme, met behulp van hard aluminium zandstralen, duurzaam en niet gemakkelijk te dragen.

2. Nauwkeurig differentieel flesscheidingsmechanisme, de nauwkeurigheid van de flesscheiding is zo hoog als ±5mm, en er is geen noodzaak om accessoires te vervangen voor het veranderen van flessen van verschillende specificaties, wat kosten bespaart en gemakkelijk aan te passen is, wat beter is dan andere merken.

3. De stabiele en duurzame machinebasis en verschillende onderdelen nemen een gestandaardiseerd modulair ontwerp aan met volledige uitwisselbaarheid, die 24 uur draait om veiligheid en stabiliteit te garanderen.

4. Het chassis wordt gemaakt van roestvrij staal SUS304 en T6 aluminiumlegering, die nooit zal roesten en aan GMP specificaties zal voldoen.

1) Het drukhoofd keurt solenoïdeklep goed om de cilinder voor het vergelden van beweging te controleren. Vergeleken met de beweging van de slingerverbindingsstang, worden de reactiesnelheid en de druksnelheid zeer verbeterd.

2) De productiedatum, het nummer van de productiepartij en de vervaldatum kunnen tegelijkertijd worden gedrukt, en de drukrichting kan willekeurig volgens gebruikersbehoeften worden aangepast. Het handschrift is duidelijk, hygiënisch en schoon.

No.NameQuantityUnitBrand
1Labeling servo motor1setPanasonic
2Star plate servo motor1set 
3Conveyor belt motor1setShanghai Jianmin
4Conveyor motor gearbox1set 
5Inverter1set Taiwan Delta
6Roll label motor1set Precision research (Sino-German joint venture)
7Roll label motor gearbox1set 
8 bottle motor1set 
9Bottle motor gearbox1set 
10Labeling photoelectric1setOmron
11Label detection photoelectric2setLeuze
12Programmable controller1setSiemens
13Touch screen1setSiemens

Etiketteermachine Flessen

Etiketteermachine Flessen

Invoering Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een...
VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

Invoering VK-T805 semi-automatische rollende etiketteermachine is geschikt voor allerlei specificaties van zeshoekige flessen, vierkante, ronde, platte en gebogen producten, zoals verpakkingsdozen, ronde flessen, cosmetische platte flessen, gebogen planken. VK-T805 kan volledige dekking labelen, gedeeltelijk nauwkeurige labeling, dubbele label en drie label labeling, de voor- en achterkant labeling van...
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...