Ons machineontwerp is geavanceerd, past met Europa, Amerika en Taiwanese technologie aan

Onze machinecom ponenten zijn van beroemd internationaal merk oorspronkelijk, houdt etc. van AirTAC, Panasonic, Siemens.

Kwaliteitsborging

1, Garantie van het materiaal dat door ons bedrijf wordt geleverd is een nieuw ongebruikt gebruikend het recentste gemaakte ontwerp en het geschikte materiaal, en in alle aspecten voldoet aan de kwaliteitsspecificatie en de prestaties die in het contract worden bepaald.

2, De bedrijfwaarborg die door het materiaal na zijn correcte begeleiding in het gehele systeemwerk 3 dagen na de installatie en het zuiveren wordt verstrekt, om product technische prestatiesindicatoren te bereiken.

3, Onze bedrijfgarantie in de kwaliteitsgarantieperiode die in het contract wordt bepaald, het ontwerpproces van voor het leveren van materiaal dat installatie debugging of materiële tekorten vervaardigt en allen die door de verantwoordelijkheid van de verkoper worden veroorzaakt is verantwoordelijk voor om het even welke tekorten in de productielijn van fout en schade.

4, De gehele periode van de machinekwaliteitswaarborg voor de productielijn voor 12 maanden na goedkeuring. Indien gevonden in kwaliteitsgarantie periode, de kwaliteit van de goederen of de specificatie en is niet in overeenstemming met de bepalingen van het contract, of bewijzen dat de goederen defect zijn (met inbegrip van potentiële gebreken of het gebruik van substandaard materialen, enz.), de koper is gerechtigd om volgens het inspectiecertificaat afgegeven door de juridische afdeling van de goederen binnen de kwaliteitsgarantie periode de verkoper behandeling regeling wordt voorgesteld.

5, Het bedrijf aan de kwaliteit van het product op de mechanische eigenschappen van het geleverde materiaal en garantie van productverbruiksindex.