Emmer Etiketteermachine

Invoering

Een emmer is gewoonlijk een waterdichte, verticale cilinder of afgeknotte kegel of vierkant, met een open bovenkant en een platte bodem, bevestigd aan een halfronde draagbeugel, de borg.

Een emmer is gewoonlijk een vat met een open bovenkant. Een emmer daarentegen kan een bovenkant of deksel hebben en is een transportcontainer. In het algemeen worden de twee termen vaak door elkaar gebruikt.

Onze emmer etiketteermachine is de technologisch meest geavanceerde emmer etiketteermachine in de industrie. Hij is speciaal ontworpen om nauwkeurig en efficiënt voor- of achteretiketten aan te brengen op grote industriële ronde en vierkante emmers, emmers, kannen en kuipen. De unieke aanpak van VKPAK maakt gebruik van veeghekken, luchtmanipulatie en servogestuurde bandsystemen om een consistente, rimpelvrije toepassing te garanderen. Voor het wikkelen van emmers, emmers, kuipen en kannen met handgrepen, oriënteert een optionele oriëntatiemodule de handgrepen naar het etiket, voor elke keer weer precisie.

Veel industrieën vertrouwen op emmers om hun materialen en producten op te slaan en te vervoeren. Welk type bedrijf u ook runt, het is belangrijk dat uw emmeretiketteersysteem betrouwbaar, snel en nauwkeurig is.

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw producten correct worden geëtiketteerd is met een aanpasbaar systeem. VKPAK etiketteermachines hebben een modulair ontwerp en kunnen worden geïntegreerd met een groot aantal accessoires voor verschillende toepassingen. VKPAK automatische etiketteermachines kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de exacte grootte van uw container en houden deze precies op zijn plaats terwijl een etiket wordt geplakt. De emmer etiketteermachine is een snel systeem dat geschikt is voor verschillende soorten etiketten, zoals wrap-around etiketten of etiketten met vlakke zijde voor rechthoekige emmers.

Afhankelijk van uw huidige faciliteit, kan ons emmer etiketteersysteem een standalone systeem zijn of geïntegreerd in een grotere productielijn. VKPAK's engineering capaciteiten zijn sterk en we zijn trots op de mogelijkheid om een automatiseringsoplossing te ontwerpen voor uw productie behoeften.

Krachtige en veelzijdige etiketteermachine voor het etiketteren van emmers, emmers, kruiken en kuipen met meerdere panelen.

Type machine: Emmer etiketteermachine, emmer etiketteerder, emmer etiketteer machine

Etiketteringstoepassingen: Frontale etikettering, etikettering met meerdere panelen, volledige etikettering

Typen containers: Etiketten op ronde of vierkante plastic emmers, kannen, emmers, kuipen, metaal en de meeste andere materialen.

5 Gallon Emmer Etiketteermachine

Dit etiketteersysteem beschikt over onze zware printerapplicator en een secundaire pneumatische cilinderindrukker. De emmers worden handmatig geladen met de handgrepen die op de geleiderails rijden. De producten worden uitgelijnd door een geleiderail en aangedreven door een lug op de transportband. Het systeem drukt en brengt een etiket aan op de zijkant van de emmer. De secundaire pneumatische cilinder drukt de rest van het etiket op de zijkant van de emmer.
5 Gallon Emmer Etiketteermachine
video play button
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Deze machine is ontworpen voor het etiketteren van kleine emmers en lege emmers. De emmer-etiketteermachine heeft een “handvatoriëntatie”, waardoor het etiket tijdens het transport op een voorspelbare plaats kan worden aangebracht. Packaging Equipment Sales heeft een drukgevoelige etiketteerder voor elke drukgevoelige etiketteringstoepassing. Als u om het even welk type van product moet etiketteren hebben wij het etiketteringsmateriaal.

Emmer-etiketteerders zijn complete etiketteersystemen. Zij omvatten de etiketteerder, de baal/handgreep oriëntatie, sensoren en controles in één gemakkelijk te gebruiken pakket. De etiketteerkoppen zijn servogestuurd en gesynchroniseerd met de gecodeerde transportbandaandrijving. Deze emmer-etiketteerders zijn super eenvoudig te bedienen, efficiënt en nauwkeurig in het aanbrengen van heldere en ondoorzichtige drukgevoelige etiketten. Deze etiketteerders kunnen worden geprogrammeerd voor maximaal 50 recepten die gemakkelijk kunnen worden opgeroepen via een eenvoudig te gebruiken touchscreen voor de operator. Variabelen zoals snelheid, product-/labellengte en timing worden automatisch aangepast. De sensoren hebben een vaste positie en hoeven niet verplaatst te worden, in tegenstelling tot de meeste andere etiketteerders.

Hoe een emmer-etiketteermachine werkt:

De rol etiketten wordt op een indexeringsrol geplaatst. De etikettenstrook wordt van de rol afgewikkeld en via een reeks zelfspannende spanarmen naar de pelplaat en vervolgens naar een opneemrol gevoerd (hierdoor ontstaat een baan). De etiketteerder wordt ingeschakeld en geïndexeerd zodat hij klaar is om het etiketteerproces uit te voeren. Het eerste geïndexeerde etiket wordt over de in een punt gevormde pelplaat bewogen, waarbij het rugmateriaal bij indexering over de punt van de pelplaat het etiket loslaat. Het etiket is nu “gevlagd”, wat betekent dat het voorbij de pelplaat steekt, zodat de zelfklevende achterkant van het etiket contact kan maken met de emmer. De emmer wordt op de transportband geladen met de borg aan het “handvat oriëntatie” apparaat. De emmer rijdt op de transportband naar het etiketteerstation waar het etiket met de “vlag” klaar staat om contact te maken. Wanneer de emmer in contact komt met het wachtende etiket, wordt het etiket geïndexeerd in overeenstemming met de snelheid van de emmer en kleeft de zelfklevende lijm op de achterkant van het etiket aan de verpakking. Nadat het etiket door het etiketteerstation is gegaan oefenen een paar veegpoorten druk uit op het etiket en kleeft het etiket aan de Pail.Hoe werkt een pail-etiketteerder: de rol etiketten wordt op een indexeringsrol gezet. De etikettenstrook wordt van de rol afgewikkeld en via een reeks zelfspannende spanarmen naar de pelplaat en vervolgens naar een opneemrol gevoerd (zo ontstaat een baan). De etiketteerder wordt ingeschakeld en geïndexeerd zodat hij klaar is om het etiketteerproces uit te voeren. Het eerste geïndexeerde etiket wordt over de in een punt gevormde pelplaat bewogen, waarbij het rugmateriaal bij indexering over de punt van de pelplaat het etiket loslaat. Het etiket is nu “gemarkeerd”, wat betekent dat het voorbij de pelplaat steekt, zodat de zelfklevende achterkant van het etiket contact kan maken met de emmer. De emmer wordt op de transportband geladen met de borg aan het “handvat oriëntatie” apparaat. De emmer rijdt op de transportband naar het labelstation waar het “gemarkeerde” label klaar staat om contact te maken. Wanneer de emmer in contact komt met het wachtende etiket, wordt het etiket geïndexeerd in overeenstemming met de snelheid van de emmer en kleeft de zelfklevende lijm op de achterkant van het etiket aan de verpakking. Nadat het door het etiketteerstation is gegaan, oefenen een paar veegpoorten druk uit op het etiket en kleeft het etiket aan de emmer.

Hoge Precisie Verfemmer Etiketteermachine

1. Geschikt voor automatische etikettering van cilindrische voorwerpen (of kleine conische ronde), enkel etiket, voor en achter dubbele etiketten, etiketafstand kan willekeurig worden aangepast, zoals emmer etikettering, rode wijnfles voor en achter etiket, brandblusser etikettering, enz;

2. Kan volledige cirkel, halve cirkel worden geplakt, wijd gebruikt in voedsel, Dagelijks chemisch product, schoonheidsmiddelen, wijn, brandbeveiliging en andere industrieën;

3. Het facultatieve apparaat van de omtrekplaatsingopsporing om etikettering bij aangewezen posities op de omtrekoppervlakte te realiseren;

4. Facultatieve lintcodeermachine om de integratie van etikettering en codage te realiseren.

Hoge Precisie Verfemmer Etiketteermachine
video play button
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...

Grote Emmers Wikkelen Rond Etiketteermachine

De emmer-etiketteermachine is een eenvoudig te bedienen machine met etikettenteller. Een vooraf ingestelde batchcontrole, toetsenbord en digitaal display geschikt voor een reeks grootformaat cilindrische etiketteertoepassingen. Hij heeft servomotoren voor snel en nauwkeurig etiketteren en pneumatisch gestuurde gating. Een baklift met gemotoriseerde aandrijving voor optimale etiketplaatsing. Met standaard ondoorzichtige etikettendetectie en gemakkelijk instelbare voordosering en etiketplaatsing met schaalverdeling.
Grote Emmers Wikkelen Rond Etiketteermachine
video play button
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
  • Labelmachine geproduceerd conform GMP Standaard en CE gecertificeerd
  • Automatisch labelen, werk onafhankelijk of aangesloten op een productielijn, bespaar arbeid
  • Eenvoudig te bedienen op touchscreen, etikettering gecontroleerd door PLC, geen producten, geen etikettering
  • Labeling Stabiele, sterke S/S-frameconstructie, alle elektronische onderdelen worden geïmporteerd uit Duitsland, Japan, Frankrijk, de VS.
  • Hoge labelsnelheid en labelnauwkeurigheid
  • Aanpassing is mogelijk

Aangepaste Etiketteermachine Voor Uw Emmers

Ten eerste hangt de uitvoersnelheid van etiketteermachines af van de vorm en het materiaal van het etiket. Ten tweede, wilt u wikkeletiketten / etiketten aan de voorzijde / etiketten aan de voor- en achterzijde aanbrengen, of wilt u een combinatie van alle drie? In sommige gevallen kan etikettering aan de boven- of onderkant nodig zijn, samen met een of andere codering. Neem contact op met een lid van ons VKPAK-team voor projectspecifiek advies over de beste etiketteermachines voor u. Bijgevolg zullen wij adviseren over de output die kan worden bereikt.

Wij zijn een professionele fabrikant van emmer etiketteermachines en kunnen u voorzien van de meest geschikte emmer etiketteer apparatuur, als u op zoek bent naar emmer etiketteer oplossingen neem dan contact met ons op. We bieden niet alleen kwaliteitsapparatuur, we luisteren, we passen ons aan uw behoeften aan. We geven advies, we zoeken naar de beste aanpak voor uw project. We bevelen de meest kosteneffectieve apparatuur aan zonder aan kwaliteit in te boeten. Het is onze verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat al onze klanten alle aandacht krijgen om de installatie succesvol, kostenefficiënt en winstgevend te maken.