Potten Etiketteermachine

Invoering

Een grote verscheidenheid van producten kan in potten worden verpakt – van kruiden tot pindakaas – en zij allen hebben etiketten van uitstekende kwaliteit nodig die worden toegepast zodat zij in de planken kunnen opvallen. Het maakt niet uit wat uw product is of de grootte van de pot, VKPAK heeft de potten etiketteermachine die voor u zal werken.

Terwijl het verpakken van uw product in een pot misschien eenvoudig lijkt. Maar er zijn talloze factoren en keuzes tussen het begin van de productie en het eindproduct dat uw klant van de plank plukt. Een van de meest impactvolle elementen op uw product is het etiket. Of u nu glazen of plastic potten gebruikt, op maat gesneden, of rollen etiketten – het enige dat telt is de indruk die u op de klant maakt.

Daarom is het zo belangrijk om een betrouwbare pottenetiketteermachine te hebben voor uw productieproces. Als u op zoek bent naar een etiketteermachine die zich aanpast aan uw behoeften, de hygiënenormen overtreft en elke keer weer nauwkeurig etiketten aanbrengt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij VKPAK, leveren wij pot etiketteermachines die het aanbrengen van etiketten voor uw commerciële bedrijf gemakkelijk en betaalbaar maken. Onze label applicators zijn ideaal voor mason jar labels en bieden een snelle, rechte en nauwkeurige label applicatie.

U hebt overvloed van opties wanneer het over het etiketteren van uw commerciële kruiken komt, vooral voor voedselproducten. de twee belangrijkste types van kruiketiketten zijn gesneden-t0-grootte, die in één ononderbroken blad komen en aan om het even welke breedte kunnen worden gesneden u nodig hebt. De meeste fabrikanten kiezen voor een rol etiketten die voorgesneden zijn. Dit bespaart tijd en zorgt voor een meer uniforme uitstraling. Binnen deze twee opties zijn er talloze soorten etiketten. U kunt gestanste etiketten gebruiken voor eenvoudige projecten of metalen etiketten om op te vallen in het schap. Etiketten kunnen waterdicht zijn of van vinyl voor extra kwaliteit. Welk type etiket u ook op uw potten aanbrengt, zorg ervoor dat u een etikettenmachine gebruikt die aanpasbaar, snel en nauwkeurig is.

VKPAK weet dat het vinden van de juiste etiketteermachine voor uw productielijn een uitdaging kan zijn, vooral als uw product in een delicate container komt of in een verscheidenheid van grootte zoals potten. Wij hebben high-speed etiketteermachines die in reeds bestaande productielijnen kunnen worden geïntegreerd of als standalone systemen kunnen werken.

Standaard Ronde Potten Etiketteermachine

De ronde kruik etiketteermachine is geschikt voor om het even welke ronde of cilindrische fles of containers van wijn, geneeskunde, drank, chemisch product, agrochemische stof, enz. Het heeft eenvoudige structuur en verrichting, hoge montageprecisie, betrouwbare prestaties, lage machtsconsumptie, en zeer weinig mechanisch lawaai. De gehele machine keurt het rijpe PLC controlesysteem goed om hoge snelheid en stabiele verrichting te verzekeren; het aanrakingsscherm is gemakkelijk te lezen, mooi in verschijning, en het bewaart meer dan tien reeksen van de markeringsparameter, die snel kunnen worden geplaatst.
Standaard Ronde Potten Etiketteermachine
video play button
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...

Wikkel Rond Potten Etiketteermachine

Producten uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken hebben één ding gemeen: het toenemende aantal wettelijke voorschriften inzake etikettering maakt het noodzakelijk de oppervlakte op producten zo efficiënt mogelijk te benutten. Voor cilindrische verpakkingen is wrap-around-etikettering daarom ideaal. Hierbij wordt het etiket geheel of gedeeltelijk om de omtrek van het product gewikkeld.

Wrap around-etiketteersystemen brengen etiketten aan door ze op het oppervlak van de verpakking te rollen. Deze applicatiemethode is minder complex dan pick-and-place-methoden en levert vergelijkbare resultaten op als krimpfolie. Wikkeletiketten domineren de markt voor ronde flessen, maar dit type etiket kan op bijna elke verpakking worden gebruikt. (Ze hechten op plastic, glas, metaal en karton).

Wrap-around etikettering is essentieel voor vloeibare geneesmiddelen in potten of flessen, voor pillenflessen, inhalatoren, cosmetica in bussen en huishoudelijke schoonmaakmiddelen, voor levensmiddelen van jam in potten tot muesli in blikken, voor patronen, chemicaliën en vele andere producten. Een van de grootste toepassingsgebieden is de drankensector, waar producten vaak in grote hoeveelheden in roterende machines worden gewikkeld.

Onze Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen kan een label of twee labels tegelijk (er moeten twee labels op één labelrol zitten).

Wikkel Rond Potten Etiketteermachine
video play button
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...

Potten Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

De automatische lineaire potbodemetiketteerder is een zelfklevende etiketteermachine die speciaal is ontworpen om 1 etiket aan te brengen op de bodem van alle soorten vierkante, cilindrische, conische of ovale producten (flessen, potten, flacons enz.). Uitgerust met een timingsysteem zorgt het voor een snelle, nauwkeurige en efficiënte productetikettering.

Deze potbodemetiketteerder overtuigt door zijn gebruiksgemak en bediening via een intuïtief touchscreen. Dankzij zijn grote toepassingsveelzijdigheid is deze lineaire automatische etiketteerder geschikt voor alle sectoren: cosmetica en hygiëne (zeep, douchegel, shampoo, enz.), voedselverwerking (specerijen, olie, azijn, groente- en fruitpotten, enz.), verf en vernis (emmers, potten, blikken, enz.), chemicaliën (schoonmaakproducten, huishoudelijke producten, oplosmiddelen, detergenten, enz.)

Potten Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren
video play button
Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Invoering Boven- en onderetikettering behoren tot de meest gebruikte soorten etikettering. Het wordt vaak gebruikt om variabele gegevens aan te brengen op voorverpakte levensmiddelen of voorbedrukte verpakkingen, zoals een houdbaarheidsdatum, een partijnummer of een lijst van ingrediënten. Het proces wordt ook vaak gebruikt om promotionele etiketten en dergelijke...

Vierkante Potten Etiketteermachine

Deze machine is een op maat gemaakte etiketteermachine gebaseerd op Automatische Tweezijdige Etiketteermachine voor vierkante potten met meerdere zijden. Eén zelfklevend etiket wordt aan drie zijden aangebracht. Het is geschikt voor verschillende industrieën zoals voedsel, medicijnen, cosmetica en culturele benodigdheden, enzovoort.

 • Speciaal ontworpen voor vierkante flessen met één lange etiketafdekking erop.
 • Labelkop aangedreven door servomotor voor zeer nauwkeurige & hoge snelheidsprestaties;
 • PLC-besturingssysteem, eenvoudig aan te passen via touchscreen.
 • Gesynchroniseerd bovenarmontwerp garandeert een vaste positie van de fles tijdens het werk.
Vierkante Potten Etiketteermachine
video play button
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...

Potten Bovendeksel Tamper-evident Seal Etiketteermachine

Onze tamper-evident verzegellabelapplicator voor potdeksels is ontworpen en gebouwd voor de sterk groeiende vraag naar tamper evidente verzegeling van een product. Vandaag vereisen meer producten het verzegelen in verschillende richtingen en methodes.

VKPAK’s tamper evidente etiketteermachine kan volgens de eisen van de klant worden aangepast, verzekerend hoogste het verzegelen van het product. De verzegelende etiketteermachine kan verschillende afveegmogelijkheden hebben, verzekerend precisie voor allerlei tamper duidelijke/verzegelende etiketten.

Potten Bovendeksel Tamper-evident Seal Etiketteermachine
video play button
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...

Potten Koudlijm Etiketteermachine + Potten Sleeve Etiketteermachine

Deze video toont een oplossing voor meerdere etiketten op sauspotten, waaronder een volautomatische natte lijm etiketteermachine en een volautomatische sleeve etiketteermachine (potdop/hals).

Deze natte lijm etikettering machine geschikt voor cilindrische glazen pot, plastic pot, metalen kan, drum etcstick papier label automatisch. Het is economisch en gemakkelijk te werken. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket die van etiketteringsdoos naar stokrol en roterend naar vacuümband en definitieve stok rond het flessenlichaam wordt verzonden. Het controlesysteem keurt goed zet motorsysteem om, kan de stap van het vervoeren van kruik, het leveren van lijm en het plakken van etiket allen automatisch worden gedaan. Dit automatische etiketteringssysteem is ideaal voor voedsel & drank, de medische industrie ect.

Sleeve Etiketteermachine hebben flexibele film krimpsleeve-etiketten die op potten worden geplaatst met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De hoezen worden vervolgens op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan krimpkous-etiketteermachines/hulsapplicators en warmtetunnels voor zowel het labelen van volledige lichaamshulzen als verzegelde banden.

Potten Koudlijm Etiketteermachine + Potten Sleeve Etiketteermachine
video play button
Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

Automatische Sleeve Etiketteermachine

Invoering Bij etikettenmachines met krimpsleeves worden flexibele folie krimpsleeve-etiketten op flessen aangebracht met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De sleeves worden dan op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan...
Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Invoering Deze koudelijm etiketteermachine geschikt voor cilindrische glasfles, plastic fles, metaalblik, trommel enz. plakt document etiket automatisch. Het is economisch en gemakkelijk te werken. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket...

Semi-automatische Etiketteermachine Voor Ronde Potten

Het is een van de semi-automatische etiketteermachines, geschikt voor het labelen op verschillende soorten oppervlakken van ronde producten, ook kleine taps toelopende ronde flessen zoals cosmetica, wijn ronde flessen ect. Kan labelen op volledige ronde of halve ronde, voor- en achterkant van de cirkel, tussen de ruimte kan hoe dan ook worden aangepast, op grote schaal gebruikt in voedsel, cosmetica, chemicaliën, medicijnen. Het kan een cirkelvormig apparaat met een vaste positie selecteren en samenstellen om etikettering op een bepaalde plaats te realiseren. Het kan een lintprinter en inkjetprint selecteren, het productsysteemnummer afdrukken tijdens het labelen, het verpakkingsproces verminderen en de productefficiëntie verbeteren.
Semi-automatische Etiketteermachine Voor Ronde Potten
video play button
 • Geschikt voor het labelen van ronde flessen in verschillende maten
 • Efficiëntie is zo hoog als 40 stuks/minuten
 • De positie van de fles is verstelbaar
 • Etiketeffect is perfect, geen vouwen, geen luchtbellen, klasse hoog, om het concurrentievermogen van het product te vergroten
 • Gemaakt van merk-PLC en sensor en andere elektronische componenten, de prestaties zijn stabieler
 • Modulair ontwerp, gemakkelijke onderhouds- en reparatiekosten laag
 • Hoge nauwkeurigheid en hoge snelheid, doseren & automatisch labelen, zeer eenvoudig te bedienen
 • Geïnstalleerd met codeprinter, codeert het label direct terwijl het labelen doorgaat, handiger en efficiënter
 • De positie van de codeprinter en de afdruktijd kunnen naar wens worden aangepast
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...

Aangepaste Etiketteermachine Voor Uw Potten

Als uw potetikettering niet een van deze typische oplossingen is, neem dan contact met ons op voor op maat gemaakte etiketteringsapparatuur voor uw potetikettering; voor een betere machine-aanbeveling en definitieve prijsbepaling, gelieve ons ook de volgende informatie te geven:
1, De vorm en grootte van uw pot of container

2, De grootte van uw label

3, Hoe wordt het label op de pot of container aangebracht?

4, Capaciteit (hoeveel labelen moet er per minuut of per uur worden gedaan)