Cosmetische Vulmachine

Invoering

Cosmetica bestaan uit een mengsel van chemische bestanddelen die ofwel uit natuurlijke bronnen, ofwel synthetisch gecreëerd zijn. Cosmetica voor huidverzorging kunnen worden gebruikt om de huid te reinigen, te exfoliëren, te beschermen en te herstellen door middel van reinigingsmiddelen, toners, serums, vochtinbrengers en balsems. Cosmetica die bedoeld zijn voor meer algemene persoonlijke verzorging, zoals shampoo en body wash, kunnen worden gebruikt om het lichaam te reinigen.

Onze machines zijn de perfecte oplossing voor het vullen van cosmetische producten in zowel normale als uitdagende verpakkingsvormen. De machines die wij aanbieden om cosmetische producten te vullen zijn eenvoudig te reinigen, flexibel, snel en bovenal samengesteld uit materialen die geschikt zijn om elk soort cosmetisch product te verwerken. Van vullen, afdekken en etiketteren: onze apparatuur blijft voldoen aan de steeds veeleisende cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie.

Materiaal InleidingCosmetische ContainersSelectie Van VulmachinesSelectie Van SluitmachinesSelectie Van EtiketteermachinesOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Cosmetica zijn samengesteld uit een mengsel van chemische verbindingen die zijn afgeleid van natuurlijke bronnen of synthetisch gemaakte bronnen. Cosmetica die zijn ontworpen voor huidverzorging kunnen worden gebruikt om de huid te reinigen, exfoliëren en beschermen, maar ook om deze aan te vullen door het gebruik van reinigingsmiddelen, toners, serums, vochtinbrengende crèmes en balsems. Cosmetica die zijn ontworpen voor meer algemene persoonlijke verzorging, zoals shampoo en body wash, kunnen worden gebruikt om het lichaam te reinigen. Cosmetica die zijn ontworpen om iemands uiterlijk te verbeteren, kunnen worden gebruikt om onvolkomenheden te verbergen, iemands natuurlijke kenmerken te versterken, kleur aan iemands gezicht te geven en, in het geval van extremere vormen van make-up die worden gebruikt voor optredens, modeshows en mensen in kostuum, kunnen ze worden gebruikt om verander het uiterlijk van het gezicht volledig om op een andere persoon, wezen of object te lijken. Cosmetica kan ook worden ontworpen om geur aan het lichaam toe te voegen.

Hoewel er een groot aantal verschillende cosmetica wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zijn alle cosmetica meestal bedoeld om uitwendig te worden aangebracht. Deze producten kunnen worden aangebracht op het gezicht (op de huid, lippen, wenkbrauwen en ogen), op het lichaam (op de huid, met name de handen en nagels) en op het haar. Deze producten kunnen bedoeld zijn voor gebruik als huidverzorging, persoonlijke verzorging of om het uiterlijk te veranderen, waarbij de subset van cosmetica die bekend staat als make-up voornamelijk verwijst naar producten die kleurpigmenten bevatten die bedoeld zijn om het uiterlijk van de drager te veranderen; sommige fabrikanten maken alleen onderscheid tussen "decoratieve" cosmetica die bedoeld is om het uiterlijk te veranderen en "verzorgende" cosmetica die zijn ontworpen voor huidverzorging en persoonlijke verzorging.[From Wiki]

Er zijn veel soorten cosmetica, meestal vloeistoffen of crèmes, maar er zijn ook poeders of vaste stoffen. We richten ons hier op de primaire verpakkingen van vloeibare en crèmecosmetica.
cosmetics

Soorten Cosmetica

1. Classificatie volgens het gebruik van functioneel

Kan worden onderverdeeld in twee categorieën cosmetica voor speciale doeleinden en cosmetica voor niet-speciale doeleinden. Cosmetica voor niet-speciale doeleinden kunnen worden onderverdeeld in reinigingscosmetica (zoals gezichtsreinigers, shampoos, bodywashes, enz.), verzorgende cosmetica (zoals lotions, verzachtende middelen, enz.) en schoonheidscosmetica (zoals oogschaduw, rouge, lippenstift, enz.).

2. Classificatie naar gebruik van onderdelen

Kan worden onderverdeeld in huidcosmetica (zoals make-up remover olie, vochtinbrengende crème, etc.), haarcosmetica (zoals shampoo, permanent, etc.), orale cosmetica (zoals tandpasta, mondwater, etc.) en nagelcosmetica (zoals zoals nagellak, nagellak, enz.).

3. Classificatie door cosmetische formuleringen

Kan worden onderverdeeld in producten op waterbasis (zoals parfum, lotion, enz.), producten op oliebasis (zoals zonnebrandcrème, massageolie, haarolie, enz.), emulsieproducten (zoals reinigingscrème, vochtinbrengende crème, emulsie, enz.), poederproducten (zoals poeder, toner, enz.), blokproducten (zoals poeder, rouge, enz.), suspensieproducten (zoals foundation, enz.), producten met oppervlakteactieve stoffen (zoals shampoo, zeep, enz.), gelproducten (zoals reinigingsgel, slaapmasker, enz.), spuitbussen (zoals haarlak, mousse, enz.), crèmeproducten (zoals shampoo, crèmemasker, enz.), ingots producten (zoals lippenstift, enz.) en penproducten (zoals lipliner, wenkbrauwpotlood, enz.).

Zoals hierboven vermeld, is er een grote verscheidenheid aan cosmetische producten, waarvan vloeistoffen en crèmes de meerderheid uitmaken, wat overeenkomt met een zeer groot aantal houders voor primaire verpakking van cosmetica. Gezichtsreinigers in tubes, crèmes in glazen potjes, lotions in plastic ronde flesjes met pompdop, nagellak in kleine glazen flesjes, etc.

Het vulproces voor cosmetica verschilt nauwelijks van voedsel en drank, gezien het feit dat beide dezelfde soorten machines gebruiken om aan verschillende productconsistenties te voldoen. Het is essentieel voor cosmetische vulapparatuur om de hoeveelheid per container precies goed te krijgen, zelfs als de substantie zo dik is als pasta. Daarom ontwerpen we elke cosmetische vulmachine met gevarieerde productconsistenties in gedachten.

Onze vulmachines voor cosmetische vloeistoffen zijn speciaal gebouwd om te voldoen aan de voortdurend veranderende eisen van de cosmetica-industrie. We streven er voortdurend naar om onze cosmetische vulapparatuur geschikt te maken voor meer vormen en maten van containers. Ons doel is om de beste machines te vervaardigen die verschillende viscositeitsniveaus aankunnen.

Voor verschillende cosmetische viscositeiten bieden wij zwaartekrachtvullers, overloopvullers, zuigervullers en pompvullers aan. Hieronder geven we een opsomming van enkele van de meest voorkomende opties voor vulmachines voor cosmetische producten.

1. Voor het vullen en verzegelen van cosmetische tubes spreekt het voor zich dat onze tube vul- en sluitmachine de keuze bij uitstek is

Tube Filling And Sealing Machine Sale

Tube Afvul- En Sluitmachine

Invoering De automatische tube afvul -en sluitmachine wordt wijd gebruikt in tandpasta, schoonheidsmiddelen, geneeskunde en de voedselindustrieën. Het materiaal heeft een hoge graad van automatisering, automatische lading, automatische kleur aanpassing, het automatische verzegelen, partijnummering, en het automatische lossen. Met behulp van de interne verwarmingsmethode wordt de Zwitserse "LEISTER"-hete...
Deze machine is geschikt voor het verpakken van plastic, metalen en gelamineerde tubes en wordt algemeen gebruikt voor de primaire verpakking van gezichtsreiniging, zalf, lotion, zonnebrandcrème, enz.

2. Voor het vullen en sluiten van cosmetische potten zijn er over het algemeen twee opties; monobloktype vul- en sluitmachine en lineaire type vulmachine.

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Invoering Deze volledig automatische vloeibare het vullen en sluitmachine is de aanpassing van ons bedrijf aan de marktvraag. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor glas en plastic flessen zoals ronde, vierkante of gevormde flessen, en introduceert nieuwe producten die door buitenlandse geavanceerde technologie worden ontwikkeld. De machine keurt plunjer...
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...
Monoblock vul- en sluitmachine is geschikt voor het verpakken van glazen of plastic potten, meestal met meerstapsafdichting, zoals het voeringstuk voor gezichtscrèmes. De machine kan kiezen uit een zuigerpomp of een peristaltische pomp, afhankelijk van de viscositeit van de cosmetica. De rechtlijnige vulmachine voor cosmetische potten is geschikt voor een breed scala aan flestypes zonder dat accessoires hoeven te worden vervangen, en de daaropvolgende dop kan worden geselecteerd op basis van de dop van de fles. Voor meer details, zie Cosmetische Crème Vulmachine voor details.

3. Voor het vullen en afdekken van cosmetische flessen wordt meestal een zuigervulmachine aanbevolen, vooral omdat cosmetische producten meestal meer dan één flestype hebben en een zuigervulmachine meerdere soorten flessen kan vullen zonder accessoires te wisselen. Zie Lotion Vulmachine voor meer informatie.

Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...

4. Voor cosmetische producten met kleine verpakkingen zoals nagellak wordt meestal een monoblock vul- en sluitmachine aanbevolen, zie Nagellak Vulmachine voor details.

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Invoering Deze volledig automatische vloeibare het vullen en sluitmachine is de aanpassing van ons bedrijf aan de marktvraag. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor glas en plastic flessen zoals ronde, vierkante of gevormde flessen, en introduceert nieuwe producten die door buitenlandse geavanceerde technologie worden ontwikkeld. De machine keurt plunjer...
Sluitmachine voor cosmetische flessen en potten, kies meestal de volgende apparatuur, de specifieke machineselectie moet gebaseerd zijn op de vorm van de dop, de maat, de sluitmethode om te beslissen. Voor monoblock vul- en sluitmachines is geen extra sluitmachine vereist.
Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat...
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...
Kosmetische fles & kruiken etiketteermachine, kiezen gewoonlijk het volgende materiaal, moet de specifieke machineselectie op de vorm van de container, de grootte van de container, etiketgrootte worden gebaseerd om te beslissen.
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
High Speed Rotary Positioning Labeling Machine

Hoge Snelheid Roterende Plaatsende Etiketteermachine

Invoering De hoge snelheid roterende het plaatsen etiketteermachine wordt ontworpen om een redelijk productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel...
We begrijpen dat fabrikanten in de cosmetica-industrie voor veel uitdagingen staan wanneer ze willen investeren in vulmachines. Vaak heeft een merk niet simpelweg één type product, maar een assortiment dat crèmes, emulsies, lotions, scrubs, wasbeurten en meer kan bevatten.

De aanschaf van een automatische afvulmachine (of kant-en-klare lijn) voor cosmetica kan zeer lonend zijn voor uw bedrijf. Voordelen zijn onder meer een hogere mate van precisie en minder kans op menselijke vulfouten, een grotere consistentie van het vullen, minder kostbare productverspilling, verbeterde snelheden en meer. De aanschaf van de juiste vulapparatuur voor uw producten is daarom van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw procedures worden geoptimaliseerd om tijd en geld te besparen en uiteindelijk waarde toe te voegen.

Reinigingsapparatuur

Een blijvend positief productimago is gebaseerd op de hoogste hygiënenormen. Veel cosmetische lotions komen op de markt als "pure" reinigingsmiddelen, zoals anti-aging en andere huidcrèmes. Om een product "puur" te houden, moet het verpakkingssysteem ook hygiënisch blijven. Apparatuur voor het reinigen van containers, zoals automatische spoelmachines en flessenzuigers, helpen ervoor te zorgen dat het product niet verontreinigd raakt door vuil, stof of ander vuil dat zich in de container kan nestelen voordat de container de vulmachine bereikt. Spoelmachines kunnen schone lucht, water of andere media gebruiken om verontreinigingen uit flessen te spoelen voordat ze langs een aangedreven transportsysteem naar het vulgebied worden verplaatst.

Vulmachine

De vulmachine die voor een cosmetisch product wordt gebruikt, is afhankelijk van het product zelf. Net als containerreinigingsapparatuur is vulapparatuur beschikbaar in verschillende automatiseringsniveaus. Wanneer u samenwerkt met VKPAK, profiteert u van een consistent hoge vulnauwkeurigheid voor alle formaten. Dit elimineert op betrouwbare wijze de vervuiling van de verpakking. Door zorgvuldig de juiste afvultechnologie te kiezen, wordt uw product zo voorzichtig mogelijk verwerkt en wordt het eventuele restproduct aan het einde van het productieproces gereduceerd. Er is een breed scala aan verschillende afvultechnologieën beschikbaar met schaalbare afvulmodules die snel kunnen worden gereinigd en indien nodig zelfs explosieveilig kunnen worden gemaakt. Onze vultechnologieën stellen u in staat om producten met een lage viscositeit, zoals parfum, betrouwbaar te vullen tot producten met een hoge viscositeit, zoals mascara.

Sluitmachines

Sluitmachines worden gebruikt om producten af te sluiten en te beschermen nadat ze het vulproces hebben doorlopen. Voor het sluiten bieden wij u een hoge processtabiliteit bij het bereiken van torsie, een exacte positionering van de sluiting, een uitstekende afdichting van het product en een zachte werking van de sluiting. VKPAK biedt functionele oplossingen voor alle gangbare soorten sluitingen (stuiteren, schroeven, uitlijnen, inbrengen, krimpen en afdichten). Stoppers, afsluitfolies, stuiter- en schroefdoppen, pompen en airless toepassingen kunnen allemaal met onze sluitingstechnologieën worden verwerkt. Net zoals geen enkele vulmachine voor elk cosmetisch product geschikt is, volstaat ook geen enkele sluitmachine. De beste sluitmachine voor elk cosmetisch product hangt af van de gekozen dop en verpakking voor het product en de productievereisten die voor het product nodig zijn.

Etiketteermachine

Zodra het cosmetische product is gevuld en afgesloten, kan het label op een aantal verschillende manieren worden aangebracht. Houd er rekening mee dat het het productlabel is dat niet alleen de mogelijkheid biedt om uw potentiële klant te informeren, maar ook om u te onderscheiden van de concurrentie. Etiketteermachines kunnen de creativiteit bevorderen doordat labels op de voor- en achterkant van een product kunnen worden aangebracht, om het product kunnen worden gewikkeld, als ontwerp met drie panelen of elke andere aangepaste toepassing. Drukgevoelige etiketteermachines werken normaal gesproken goed met glazen of plastic verpakkingen en met codeerapparatuur kunnen partijnummers, vervaldata of andere informatie rechtstreeks op het etiket worden afgedrukt. Net als andere apparatuur zijn etiketteermachines voor cosmetische producten beschikbaar in verschillende automatiseringsniveaus om te voldoen aan de productiebehoeften van elke individuele verpakker.

Andere verpakkingsmachines voor cosmetica

In een verpakkingssysteem voor cosmetica kunnen vele andere verpakkingsmachines worden gebruikt. Zowel elektrische als niet-elektrische transportbanden kunnen worden gebruikt om het verpakkingsproces efficiënter te maken. Inductiesealers en halsbandmachines kunnen zorgen voor manipulatiebeveiliging van producten. Kartonneermachines of krimpfoliebundelaars bieden extra verpakkingsmogelijkheden. Welke verpakkingsapparatuur op een cosmeticalijn wordt gebruikt, hangt af van het product, de verpakkingen en de vereiste productie.

De verpakkingsbehoeften van cosmetica kunnen sterk variëren, daarom bieden wij verschillende verpakkingsoplossingen voor vloeistoffen en pasta's. Wij leveren de perfecte cosmetische verpakkingsapparatuur voor uw behoeften, of dat nu een zuiger- of pompvulmachine is. U kunt een hoogwaardige cosmetische vulmachine krijgen voor het vullen van potjes, nagellakflesjes, flessen of andere verpakkingen. Aangezien de cosmetica-industrie snel verandert, werken wij hard om cosmetica-apparatuur te maken die containers van verschillende vormen en maten aankan. Ze kunnen ook producten met een verschillende viscositeit aan. Wat de consistentie van uw product ook is, wij vinden de juiste oplossing voor u.

Door het aanpassen van uitdagende container vormen, maten, en een breed scala van viscositeiten, VKPAK's vloeistof vullen, aftopping en etikettering apparatuur blijft voldoen aan de steeds veranderende eisen van de cosmetische, gezondheid en persoonlijke verzorging industrie. Onze cosmetische lijn van vulapparatuur zal nauwkeurig producten doseren die waterdunne vloeistoffen, gels, mascara's, lippenstiften, shampoos, serums, crèmes en lotions zijn, alsook helpen bij het uitvoeren van de uiteindelijke verpakkingsbehoeften.

Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Zalf Vulmachine

Zalf Vulmachine

Invoering Een zalf is een homogeen, viskeus, halfvast preparaat, meestal een vette, dikke olie (olie 80% - water 20%) met een hoge viscositeit, dat bestemd is om uitwendig op de huid of de slijmvliezen te worden aangebracht. Zalven hebben een watergetal dat bepaalt hoeveel water zij maximaal mogen bevatten....
Cosmetische Crème Vulmachine

Cosmetische Crème Vulmachine

Invoering Cosmetische crèmes zijn vaak halfvaste emulsies van olie en water. Cosmetische crèmes bevatten speciale ingrediënten die de in de huid aanwezige oliën helpen vervangen of beschermen tegen vochtverlies van de huid. Cosmetische crèmes behoren tot de meer viskeuze stoffen die onze machines voor het afvullen van vloeistoffen kunnen...
Lotion Vulmachine

Lotion Vulmachine

Invoering Lotion is een topisch preparaat met een lage viscositeit, bestemd om op de huid te worden aangebracht. De meeste lotions zijn olie-in-water emulsies waarbij een stof als cetearylalcohol wordt gebruikt om de emulsie bijeen te houden, maar er worden ook water-in-olie lotions geformuleerd. De hoofdbestanddelen van een huidverzorgingslotion,...
Nagellak Vulmachine

Nagellak Vulmachine

Invoering Nagellak (ook nagellak of nagellak genoemd) is een lak die op de menselijke vingernagel of teennagels kan worden aangebracht om de nagelplaten te versieren en te beschermen. Nagellak bestaat uit een filmvormend polymeer opgelost in een vluchtig organisch oplosmiddel. Typisch is een oplossing van nitrocellulose in butylacetaat of...
Shampoo Vulmachine

Shampoo Vulmachine

Invoering Shampoo is een haarverzorgingsproduct, meestal in de vorm van een viskeuze vloeistof, dat wordt gebruikt om het haar te reinigen. Shampoo wordt op nat haar aangebracht, in de hoofdhuid gemasseerd en vervolgens uitgespoeld. Sommige gebruikers kunnen een shampoo volgen met het gebruik van conditioner. Shampoo is een van...
Tube Filling And Sealing Machine Sale

Tube Afvul- En Sluitmachine

Invoering De automatische tube afvul -en sluitmachine wordt wijd gebruikt in tandpasta, schoonheidsmiddelen, geneeskunde en de voedselindustrieën. Het materiaal heeft een hoge graad van automatisering, automatische lading, automatische kleur aanpassing, het automatische verzegelen, partijnummering, en het automatische lossen. Met behulp van de interne verwarmingsmethode wordt de Zwitserse "LEISTER"-hete...
Monoblok Vul- En Sluitmachine

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Invoering Deze volledig automatische vloeibare het vullen en sluitmachine is de aanpassing van ons bedrijf aan de marktvraag. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor glas en plastic flessen zoals ronde, vierkante of gevormde flessen, en introduceert nieuwe producten die door buitenlandse geavanceerde technologie worden ontwikkeld. De machine keurt plunjer...