Blik Etiketteermachine

Invoering

Een blik is een houder voor de distributie of opslag van goederen, gemaakt van dun metaal (aluminium, tin, staal, enz.). Veel blikken moeten worden geopend door het “uiteinde” open te snijden; andere hebben een afneembaar deksel. Ze kunnen een grote verscheidenheid aan inhoud bevatten: voedsel, drank, olie, chemicaliën, enz.

De meeste blikken zijn rechthoekige cilinders met identieke en evenwijdige ronde boven- en onderkant met verticale zijden. Natuurlijk hebben de blikken ook andere vormen, zoals rechthoekig of vierkant.

Met etiketteermachines voor blikken kunnen bedrijven en brouwerijen hun producten snel en efficiënt etiketteren. Dit is een hulpmiddel van onschatbare waarde, vooral voor brouwerijen die het hele jaar door seizoensgebonden selecties en speciale smaken uitbrengen. De mogelijkheid om naar behoefte verschillende etiketten af te drukken en aan te brengen voorkomt vertragingen in de productie en betekent dat blikken sneller bij de klant zijn. Deze betaalbare en efficiënte labelprinters en applicators spelen een belangrijke rol in de ondersteuning en groei van bedrijven.

Uw etiket is het gezicht van uw product. Het is wat uw klant aantrekt om voor uw product te kiezen. Een goede etikettering, elke keer weer, is heel belangrijk voor uw bedrijf. Het etiket op uw blikproducten kan u onderscheiden van uw concurrenten. Etikettering is een essentieel onderdeel van elke merkmarketing, dus uw bedrijf heeft etiketteringsmachines nodig die efficiënt werken. Bij VKPAK weten we dat u afhankelijk bent van machines die nauwkeurig en accuraat zijn en snelle en efficiënte resultaten leveren.

VKPAK is één van de beste fabrikanten van etiketteringsmachines in China die etiketteermachines voor verschillende soorten blikken en machines van drie verschillende manieren verstrekt. Onze kan etiketteringsmachine is ook aanpasbaar volgens uw behoeften in blik & etiket van verschillende grootte.

 • Blikjes sticker etiketteermachine
 • Kan krimpkous etiketteermachine
 • Blikjes natlijm etiketteermachine

Coca Cola Blikje Sticker Etiketteermachine

De ronde blik etiketteermachine keurt zelfklevend broodje etiketteringsdocument goed, en de etikettering keurt broodje etikettering goed om het etiketteringsproces te voltooien. De zelfklevende etiketteermachine heeft de voordelen van netheid, geen schimmel, mooi en vast na etikettering, geen zelf wegvallend, en hoge productieefficiency.

De ronde kan etiketteermachine is geschikt voor verschillende industrieën, zoals voedsel en drank, de dagelijkse chemische industrie en geneeskunde. Vooral gebottelde blikken. Steunflessen van verschillende grootte en materialen.

Coca Cola Blikje Sticker Etiketteermachine
video play button
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...

Metalen Blikken Zelfklevende Hoogste Etiketteermachine

De top etiketteermachine is geschikt voor top label toepassingsprojecten zoals glazen flessen, metalen kan top oppervlak, zakken, dozen enzovoort met verschillende soorten flessen. Wij gebruiken een servomotor om de schaal aan te drijven, die de vrijsnelheid van het etiket soepeler en de precisie nauwkeuriger maakt. Voor sommige speciale projecten, gebruiken wij detectie foto-elektriciteit om het “referentiepunt” van het fleslichaam te vinden, en dan het etiket vrij te geven om nauwkeurige vast-punt etikettering te bereiken. Voor verschillende flessentypes, kan de snelheid 4000-6000BPH bereiken, plaatsen wij aanpassingshandvatten zoals hoogte, breedte en hoek om verschillende flessentypes aan te passen. Wijd gebruikt in voedsel, geneeskunde, dagelijks chemisch product, elektronisch, metaal, plastieken en andere industrieën. Het heeft het facultatieve apparaat van de datumcodage, realiseert datumcodage op stickers.
Metalen Blikken Zelfklevende Hoogste Etiketteermachine
video play button
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...

Bierblikje Krimpkoker Etiketteermachine

Veel brouwerijen gebruiken krimpfoliemachines om hun ambachtelijke bierblikjes te etiketteren. Dit is een betaalbaar, geautomatiseerd stuk machine dat gemakkelijk aangepaste krimphoezen op uw producten aanbrengt. Een etiketteermachine voor bierblikjes maakt uw etiketteringsproces snel en gemakkelijk, terwijl het uw blikjesmerk helpt opvallen met een opvallend, op maat gedrukt krimpetiket.

Als u op zoek bent naar een betaalbare, kleine voetafdruk krimp labeler voor uw brouwerij, kan VKPAK helpen. Deze krimpkous etiketteerder is een veelzijdige krimpkous etiketteerder, die de meest betaalbare etiketteermachine in zijn klasse is. Deze machine kan worden gebruikt voor een breed scala van producten, en maakt industriële warmte krimpen etikettering toegankelijk voor bedrijven van elke omvang.

Bierblikje Krimpkoker Etiketteermachine
video play button
Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

Automatische Sleeve Etiketteermachine

Invoering Bij etikettenmachines met krimpsleeves worden flexibele folie krimpsleeve-etiketten op flessen aangebracht met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De sleeves worden dan op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan...

Voordelen van kan krimpen koker etiketteermachine

Kleine voetafdruk – De machine heeft een klein ontwerp. Dit betekent dat u kunt beschikken over de snelheid en functionaliteit van een commerciële krimpkous, zonder grote hoeveelheden vloeroppervlak op te offeren.

Constructie – De machine is stevig en robuust. Deze krimptang is gemaakt van sterk roestvrij staal, aangedreven door servomotoren, en heeft een innovatief vrijdragend systeem om het wisselen tussen producten naadloos te laten verlopen.

Snelheid – De machine kan ook produceren met snelheden tot 300 bpm, waardoor het labelproces snel en efficiënt verloopt.

Veelzijdigheid – Naast bierblikjes kan deze krimpkousetiketteerder ook worden gebruikt voor het labelen van voedsel, cosmetica, huishoudelijke artikelen, naast het aanbrengen van multipack-labels en verzegelde nekbanden.

Posts not found

Blik Natte Lijm Etiketteermachine

De automatische natte lijm etiketteermachine is geschikt voor allerlei cilindrische containers. zoals blikjes, glazen flessen, plastic flessen. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket die van etiketteringsdoos naar stokrol en roterende aan vacuümband en definitieve stok rond het flessenlichaam wordt verzonden. Het controlesysteem keurt goed zet motorsysteem om, kan de stap van het vervoeren van fles, het leveren van lijm en het plakken van etiket allen automatisch worden gedaan. Dit automatische etiketteersysteem is ideaal voor voedsel & drank, de medische industrie ect.
Blik Natte Lijm Etiketteermachine
video play button
 • De hele machine is gemaakt van hoogwaardige componenten, duurzaam en eenvoudig onderhoud. De ruimte van de apparatuur is klein en gemakkelijk te verplaatsen. Het kan worden gebruikt op een enkele machine of met een productielijn.
 • Gebruik van servo (PLC) systeembesturing, de hele machine is sterk geautomatiseerd. De labelsnelheid is 60-100 stuks per minuut en de labelnauwkeurigheid is +/- 1 mm.
 • Het hele machine-etiketteringsproces is eenvoudig. Etiket gelijkmatig gecoat met koude lijm, weigeren te verspillen, stevig labelen en niet vallen, geen kreukels, lintstrepen, mooie uitstraling.
 • Uitgerust met een touchscreen in het Chinees en het Engels, kunnen allerlei parameters worden aangepast en kunnen allerlei functies worden geconfigureerd om het productiebeheer te vergemakkelijken.
Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Invoering Deze koudelijm etiketteermachine geschikt voor cilindrische glasfles, plastic fles, metaalblik, trommel enz. plakt document etiket automatisch. Het is economisch en gemakkelijk te werken. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket...

Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Deze machine is geschikt voor blik voedsel etiketteermachine, alleen lijm toepassen op beide uiteinden van het etiket.
Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine
video play button

Etiketteringstheorie:

 • Het blik rolde de etiketteermachine in aangedreven door een riem, eerst een strook smeltlijm aan de zijkant van het blik. Terwijl het blik naar voren rolt, drukt de smeltlijm op het blik op het etiket om het etiket op te tillen. Tegelijkertijd werd het uiteinde van het etiket gecoat met een strook koude lijm en terwijl het blik verder rolde, werd het etiket op het blik gerold.
 • Gebruik een hydraulische opheffing, eenvoudig en betrouwbaar te bedienen.
 • De koude lijm wordt geleverd door luchtdruk. Geen ingeblikte fles zonder etiket
 • De machine heeft een alternatief biedtoevoermechanisme, dus het is niet nodig om de machine te stoppen bij het invoeren van etiketten
 • De machine maakt gebruik van frequentieomzetting, die op elk moment kan worden aangepast aan de productievereisten.
 • Eenvoudig te vervangen verschillende bussen, wissel de reserveonderdelen zelden.
 • Gebruik een hydraulisch ventiel en een elektromagnetische klep die gevoelig is voor bediening en een lange levensduur van de componenten heeft.
Technische Data
Diameter of canned bottleφ50mm-φ110mm
Height of canned bottle200mm
Size of label150mm-370mm(L)*30mm-200mm(W)
Production capacity200-350pcs/min
Motor power2.62KW
Power supply380V 50HZ
Compressed air 2-4kg/m2 ,0.5L/MIN
Adhesive labelinghot melt +cold glue
Machine Size1855mm×750mm×1250mm
Weight650KG
Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Invoering De etiketteermachine voor metalen blikken met natte lijm is geschikt voor het labelen van ingeblikt blik. Ingeblikt gerold in de machine, door de druk op het blik van de riem drijft het rollen aan, wanneer ingeblikt door het smeltlijmstation gaat, kan het worden gecoat met smeltlijm. Vervolgens...

Aangepaste Etiketteermachine Voor Uw Blikken

Onze ingenieurs bij VKPAK zullen met u samenwerken om u te helpen uw blik etiketteermachine aan uw eigen vereisten aanpassen. Alvorens wij de vervaardiging van uw machines beginnen, zorgen wij ervoor om de volgende gegevens eerst geklaard te hebben:

 • Uw machinebehoeften (enkele of meerdere machinelijnen)
 • De beschikbare ruimte van je plant
 • Uw gewenste productopbrengst
 • Andere speciale aanpassingsbehoeften

Bovendien geven wij u de volledige vrijheid om het volgende aan te passen:

#1 De hele structuur van de bliketiketteermachine

Pas de hele machinestructuur aan op basis van het type container dat wordt geëtiketteerd.

#2 Productiesnelheid van de machine

Regel de productiesnelheid van de machine afhankelijk van uw productiecapaciteit.

#3 merk van de elektrische componenten

Kies de elektrische merken van uw voorkeur voor uw labelmachine.

#4 De grootte van de machine

Stel de grootte van uw machine in op basis van uw productievereisten.

Als deskundige fabrikanten van etiketteerapparatuur bieden wij een breed scala aan etiketteermachines die aan uw behoeften voldoen. Ze werken naadloos samen met onze andere systemen, zodat u kunt beschikken over een complete assemblagelijn die uw product snel en perfect verzendklaar maakt, elke keer weer. Dankzij de veelzijdigheid van onze machines kunt u uw eenheid aanpassen aan uw specifieke proces. Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op en wij geven u deskundig advies en maken het proces om uw machine in te stellen pijnloos.