Of u nu een nieuwe productiefaciliteit inricht of oude machines vervangt, wij kunnen u helpen uw activiteiten te stroomlijnen voor maximale productiviteit. Deze betaalbare, industriële vulapparatuur voor vloeistoffen is ontworpen voor grote volumes in drukke fabrieken. Kies uit een grote verscheidenheid aan apparatuur voor het verpakken van vloeistoffen, zoals overloopvullers met lage viscositeit, zuigervullers met hoge viscositeit, zwaartekrachtvullers en nettogewichtvullers.

Kom meer te weten over machines voor het afvullen van vloeistoffen waarmee u de productiecapaciteit, de bedrijfsefficiëntie en de arbeidsbesparing kunt verhogen en de verpakkingskwaliteit kunt verbeteren. Wij helpen u de verpakkingsmachines te selecteren voor uw toepassing en prestatiedoelstellingen.

VKPAK produceert een uitgebreide lijn van afvulmachines en afdekmachines om verschillende maten van containers, vulgewicht of -volume en producttypes aan te kunnen. Wat ook uw vloeibare vuluitdaging is, VKPAK heeft machineoplossingen voor alle soorten vloeistoffen en bijna alle industriële toepassingen.VKPAK biedt het breedste assortiment van apparatuur voor het afvullen van vloeistoffen en levert tegelijkertijd de laagste eigendomskosten aan onze klanten. Wij blinken uit in flexibele, op maat gemaakte oplossingen voor elk stadium van uw bedrijfsgroei. Of u nu een enkele machine, een complete turnkey-oplossing of een volledig geautomatiseerd, geïntegreerd monobloksysteem nodig heeft, wij hebben de ervaring om ervoor te zorgen dat uw tevredenheid wordt overtroffen.

Vulmachines kunnen worden gebruikt om vloeistoffen van verschillende viscositeit te vullen, van materialen zo dik als lotions tot waterdunne vloeistoffen. Onze verschillende modellen vullen nauwkeurig en zijn gebouwd om precies aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een compacte tafelmachine of een industriële oplossing nodig heeft, VKPAK biedt verschillende opties om uw nieuwe machine perfect in uw lijn te integreren.

Soorten Vloeistofvulmachines

Aangezien alle vloeistoffen anders vullen en stromen, zijn er factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een vulsysteem. De container die zal worden gevuld, zal ook een grote rol spelen bij de keuze van uw automatische vulmachine of halfautomatische vloeistofvulmachine. VKPAK is toegewijd aan het vinden van een verpakkingsoplossing die past bij uw behoeften.

Hier zijn onze meest populaire modellen vloeistof vulmachine, en welke toepassingen ze het beste werken met:

Pomp vulmachines

Pompvullers zijn een uitstekende keuze voor installaties die vloeistoffen van verschillende viscositeit vullen. Deze vulmachines vullen alles van waterdunne tot hoogviskeuze vloeistoffen. Ze kunnen ook flessen van verschillende vormen en afmetingen vullen. De kwaliteit van deze oplossing is bijna ongeëvenaard, en heeft daarom de voorkeur van de meeste industrie-experts.

Daarnaast vindt u alle kenmerken van de technologische vooruitgang. Deze pomp vulmachines zijn veel gemakkelijk te installeren, en ze vereisen een eenvoudige omschakeling. Ook kunt u ze goed integreren met andere systemen zonder veel gedoe en onnodige inspanningen.

Netto Weeg Vulmachines

Net-weeg het vullen Machines aangeboden door VKPAK zijn een grote oplossing voor grote hoeveelheden vloeistoffen. De belangrijkste overweging die VKPAK nooit vergeet is het handhaven van de kwaliteitsnormen, en het volgen van de trends van innovatie. In de productie van dergelijke gewicht machines, we nooit een compromis met de kwaliteit, en geef volledige waarde aan het concept van precisie-engineering, terwijl de productie en het testen van deze machines. Onze machines zijn geschikt voor het vullen van bulkhoeveelheden of hoogwaardige materialen die een nauwkeurige meting nodig hebben.

Echt, deze Netto gewicht vulmachines zijn een economische oplossing voor dure of bulk producten.

Zwaartekracht Vulsystemen

Zwaartekrachtpersen maken gebruik van de zwaartekracht om containers te vullen. Deze vulmachines zijn zeer geschikt voor waterdunne en matig viskeuze vloeistoffen. Deze veelzijdige systemen zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Hete Vulstoffen

Warme vulstoffen kunnen producten met een dikkere viscositeit vullen, die in vloeibare toestand worden gevuld, maar na afkoeling verharden. Deze producten zijn meestal zaken als kaarsen, schoensmeer, lippenbalsem en meer. Met zijn instelbare vulkoppen is dit systeem geschikt om een verscheidenheid aan producten en verpakkingen te vullen. Door de gecontroleerde beweging van de fles en de controle over de vulling is de vuller uitstekend geschikt voor het vullen van gesmolten producten.

Zuiger Vulmachine

Zuigervullers bieden veelzijdige oplossingen. Met een speciale luchtcilinder en een hoogwaardig volumetrisch systeem kunnen deze vulmachines alles van waterdunne, schuimende producten tot dikke, grove producten vijlen.

Voordelen van het gebruik van VKPAK's vloeibare vulapparatuur

Het vloeibare vullen is een nauwkeurig proces dat de beste machines nodig heeft om mismanagement te vermijden. VKPAK is een deskundige industriële naam op het gebied van machines voor het vullen van vloeistoffen. Hier krijgt u apparatuur met verzekerde kwaliteit, met een volledige testfaciliteit. De veelzijdigheid van VKPAK de vloeibare het vullen machinesmateriaal wordt bewezen wegens zijn capaciteit om precies te vullen, en vermogen om met veelvoudige producten en containers aan te passen.

Enkele functies waarvan onze partners hebben geprofiteerd zijn:

 • Systemen uitgerust met inlinevullers met 2-20+ koppen
 • Eenvoudige installatie
 • Snelle omschakeling
 • Maatwerk
 • Lange houdbaarheid
 • Minimale reiniging, onderhoud en uitvaltijd

Toepassingen

De vulmachineapparatuur van VKPAK kent een breed scala aan toepassingen. Onze systemen worden gebruikt om producten te vullen van voedsel en drank tot cosmetica. Hier zijn enkele industrieën die wij momenteel bedienen:

 • Eten & Sauzen
 • Zuren & Bijtend
 • Drank & Sap
 • Kaarsen, Lippenbalsems & Gesmolten
 • Chemisch bottelen
 • Ontsmettingsmiddelen & Zepen
 • Gedistilleerde dranken & Wijn
 • Conciërge & Schoonmaken
 • Verven, Vlekken & Afdichtmiddel
 • Persoonlijke verzorging, Gezondheid & Schoonheid
 • Petroleum & Automobiel
 • Farmaceutische & Nutraceutisch
 • Vulmachines voor Zuivelproducten

Krijg vandaag een betrouwbare vloeibare verpakkingsmachine van VKPAK

Of u nu een extra vloeibare vulmachine nodig hebt om uw vulsystemen te vervolledigen of een verscheidenheid aan vulmachines nodig hebt, inclusief flessenetiketteermachines, om een nieuwe of verplaatste verpakkingslijn te vergemakkelijken, u kunt op VKPAK vertrouwen om u te voorzien van efficiënte vulapparatuur die u de gewenste resultaten kan geven. Contacteer ons op elk ogenblik om meer te weten te komen over onze producten en diensten.