Etiketteermachine Flessen

Invoering

Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een sluiting of inductieverzegeling.

Door de juiste etiketteermachine flessen te kiezen, verbetert u de kwaliteitswaarnemingen terwijl uw productielijn soepel blijft lopen. De juiste etiketteermachine flessen doet meer dan uw eindproducten een strakke, professionele uitstraling geven. Hij integreert ook naadloos met andere hulpmiddelen en houdt uw productielijn efficiënt en uw onderhoudskosten onder controle. Naast de standaardvereisten zoals hoge precisie, snelheid en doorvoer, zullen uw specifieke soorten etiketten en flessen een specifieke flessenetiketteermachine vereisen, en de ervaren deskundigen van VKPAK kunnen u helpen er een te selecteren die past bij uw behoeften en budget.

VKPAK maakt een verscheidenheid aan etiketteermachines voor flessen die automatisch de meeste soorten etiketten op verschillende containers kunnen plaatsen en vastzetten. VKPAK biedt vier verschillende etiketteersystemen voor flessen, die allemaal gebruikmaken van geavanceerde technologie om de hoogste snelheid en nauwkeurigheid op de markt van etiketteermachines te bereiken.

Flessen zelfklevende etiketteermachine

Zelfklevende etiketteermachines (drukgevoelige etiketteerders) kunnen een enkel wrap-around etiket aanbrengen op de voorkant, achterkant en hals van een fles, evenals de bovenkant en onderkant van een container, of afzonderlijke etiketten op de voorkant, achterkant en hals van een container. VKPAK zelfklevende etiketteermachines variëren van economische tafelmodellen tot snelle roterende etiketteermachines. De zelfklevende etiketteermachines zijn compatibel met plastic, metalen, fiber en glazen verpakkingen.

VKPAK produceert een verscheidenheid aan sticker etiketteermachines voor vele verschillende toepassingen. Etiketteersystemen zijn beschikbaar in semi-automatische table-top oplossingen, volledig in-line automatische etiketteermachines, en high-speed roterende systemen voor klanten met high-speed productielijnen. Deze etiketteermachines maken gebruik van de nieuwste technologie om uitstekende aanpasbaarheid en prestaties te leveren.

Flessen Krimpkous Etiketteermachine

Shrink sleeve etiketteermachines laten een krimpbaar plastic label over een container vallen. Het label past zich aan de vorm van de container aan nadat het door een hittetunnel is gegaan. Een korte sleeve die over de hals van de container valt, wordt een tamper-evidente verzegeling. Sleeve-etiketteerders zijn sneller dan andere etiketteerders en kunnen tot 300 verpakkingen per minuut etiketteren.

Sleeve-etiketteerders en verzegelingsbanden van VKPAK zijn gebouwd voor snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie tegen lage kosten. Ze zijn perfect voor het etiketteren van flessen en verpakkingen, decoratie en verzegeling. De compacte ontwerpen passen in krappe productielijnen en kunnen full body en tamper-evident banderolleren aan snelheden tot 450 per minuut full body en 600 per minuut tamper-evident banderolleren. Er zijn verschillende hulsmodellen, afhankelijk van de grootte van de label lay flat en de vereiste snelheid.

Flessen Natte Lijm Etiketteermachine

De natlijm-etiketteerder brengt etiketten vanaf een stapel met zeer hoge snelheid aan op containers. Het is een techniek die voornamelijk wordt gebruikt op harde verpakkingen, zoals glazen of duurzame plastic flessen.

Etiketteermachine met natte lijm plakt automatisch labels op ronde containers van glas, plastic, aluminium, huisdieren, kartonnen containers en omwikkelbare labels in de verticale positie met behulp van koude lijm. Deze machine is stijf, veelzijdig en ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en verbetering van de operationele efficiëntie. Bovendien heeft hij verschillende exclusieve functies die extra voordelen bieden.

Flessen Hete Smeltlijm Etiketteermachine

Hotmelt lijm etiketteermachine brengt dunne strepen gesmolten lijm aan op de achterkant van een papieren label dat vervolgens om de container wordt gewikkeld. Soep- en verfblikken worden vaak op deze manier geëtiketteerd.

PET-Ronde Flessen Etiketteermachine

Deze etiketteermachine is uitgerust met een computer-touchscreen met een zeer grootschalige geïntegreerde schakeling. Het wordt bestuurd door een microcomputer met een aanraakscherm met Chinees / Engels karakter, realiseerde de mens-machine-communicatie. Microcomputerconfiguratie is handig voor alle gegevensinvoer via het aanraakscherm en ook voor algemene controle van de bedrijfstoestand zodra de machine is gestart.

PLC-besturing zelfklevende etiketteermachine voor ronde flessen is de upgrade van de producten van het bedrijf, de structuur van het apparaat is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Volgens de fles, specificaties van het etiketpapier en functies voor traploze aanpassing van de productiecapaciteit. Selectie van de etiketteermachine aanpasbare flessen, glazen flessen en plastic flessen voor voedsel, medicijnen, cosmetica en andere specificaties, of het nu een transparante of ondoorzichtige sticker is, kan op het etiket van de fles of container worden geplakt.

PET-Ronde Flessen Etiketteermachine
video play button
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...

Voordelen

Stabiel: Pas Siemens PLC-besturing en Panasonic servomotoraangedreven label aan voor een stabiele machinewerking en labelnauwkeurigheid. Het is hoge prestaties en een hoog rendement.

Eenvoudige bediening: het aanraakscherm kan in het Engels, Spaans, Frans, Rusland en elke andere taal zijn. Het is een eenvoudige bediening en kan worden aangesloten op andere machines voor de productieverpakkingslijn.

Hoge precisie: Nauwkeurigheid van +-0,5-1 mm.

Breed toepassingsbereik: Op grote schaal gebruikt de flesdiameter van 25 mm tot 120 mm, fleshoogte 25 mm tot 300 mm, als aangepaste hoogte van 10 mm-150 mm, lengte van 15 mm-300 mm, vraag het ons dan alstublieft.

Hoge snelheid: De maximale snelheid kan 150 flessen per minuut bereiken, afhankelijk van de grootte van het etiket en de grootte van de fles.

Europese norm: de etiketteermachine is gemaakt volgens de CE-norm, Taiwan-technologie.

Automatische Horizontale Kleine Flessen Etiketteermachine

Deze machine is geschikt voor etiketteringssticker op cilinder die moeilijk zijn om op te staan. De horizontale transmissie en de etikettering kunnen helpen om etiketteringsnauwkeurigheid en het werk efficiency te verbeteren. Deze machine kan met een datumcodeur worden uitgerust die kan worden gebruikt om productiedatum en productienummer te coderen.
Automatische Horizontale Kleine Flessen Etiketteermachine
video play button
Automatische Horizontale Flacon Etiketteermachine

Automatische Horizontale Flacon Etiketteermachine

Invoering Deze automatische horizontale flacon Sticker etiketteermachine is geschikt voor circumferentiële of halfronde etikettering van diverse onstabiele cilindrische voorwerpen. Wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen, voedsel, geneeskunde, dagelijks chemisch product, elektronika, speelgoed, hardware, plastieken en andere industrieën, kan volledige cirkel/cirkelteken bereiken. Het gebruik van horizontale levering en horizontale etikettering verhoogt...

Kenmerken:

 • Toepasselijk toepassingsgebied, speciaal voor kleine tubes, flessen om te labelen.
 • Circulair rollend labelen, veel gebruikt in de farmaceutische, voedingsmiddelen-, cosmetische en andere industrieën.
 • Hoge nauwkeurigheid van labelen, de scherpte van label kop tot staart verbindt lokaal slechts +/- 1 mm
 • De slimme invoer van het extrusie-type apparaat, hoeft alleen maar de stukken te plaatsen, het kan automatisch worden geëtiketteerd
 • Door gebruik te maken van de anodische oxidatie van stents van aluminiumlegering en geavanceerde witte computerbox, is de schoonheid genereus.
 • Met behulp van geavanceerd elektrisch oog, het object, het label hoge detectiegevoeligheid.
 • Werken met flesbeheermachine, de efficiëntie is verbeterd.
 • Optionele codedrukmachine om automatisch datum of batchnummer af te drukken, verbetering van het verpakkingsproces.

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine Voor Flessen

De machine kan gelijktijdig tweezijdige circumferentiële oppervlakte etikettering en etiketteringsfuncties bereiken om de vlakke flessen, vierkante flessen en fles gevormde enkelzijdige en dubbelzijdige etikettering, de volledige omtrek van het cilindrische lichaam, een halve week etikettering, wijd gebruikte schoonheidsmiddelenindustrie, de dagelijkse chemische industrie tevreden te stellen. Optionele Tape printer en inkjet printer om de productie datum afgedrukt op het etiket en de partij informatie te bereiken etikettering – begiftigd integratie.
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine Voor Flessen
video play button
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...

Kenmerken:

 • Deze machine kan automatisch zelfklevende etiketten of stickerfilm op het zijoppervlak van het product/grote kromming, omtrek en vierkant oppervlak, enz. bevestigen.
 • Verbeter de efficiëntie van productetikettering en filmhechting. bijgevoegde locatie is nauwkeurig en stabiel; om handmatige etikettering, inefficiënte film, scheefheid, schuimvorming en vouwen en problemen met onregelmatige bevestigde locaties te voorkomen, kosten te verlagen, het product mooier te maken. zodat het concurrentievermogen van het product wordt verbeterd.
 • Etikettering glad, niet gekreukt, geen luchtbellen, etiketteringsnauwkeurigheid, hoog rendement, goede stabiliteit.
 • PLC-besturingssysteem, aanraakscherm, heeft standaard sensor elektronisch besturingssysteem, menselijke besturingsinterface toont gevraagde opmerkingen en volledige functie, bedieningsfunctie, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Deze etiketteermachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op diverse ronde flessen, ongeacht petflessen, glazen flessen, wijnflessen of flacons. Het is een automatische maar kleine etikettenmachine die zeer weinig ruimte inneemt. Als uw werkplaats klein is dan is deze machine uw verstandige keuze.
Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine
video play button
Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze tafelmodel fles etiketteringsmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op diverse ronde flessen, ongeacht petflessen, glazen flessen, wijnflessen of flacons. Het is een automatische maar kleine etiketteringsmachine die zeer weinig ruimte in beslag neemt. Als uw werkplaats klein is dan is deze machine...
Van toepassing op omtreketikettering van diverse cilindrische producten. Zoals cosmetische flessen, shampoo flessen, douchegel flessen, medicijn flessen, jam flessen, etherische olie flessen, saus flessen, wijn flessen, mineraalwater flessen, drank flessen, lijm flessen, enz.

De volledig automatische verwerking die door PLC controle en snelle etiketteringssnelheid wordt verstrekt om uw kostbare tijd te besparen, het is de beste keus voor het automatische etiketteren in een dergelijke kleine vormfactor.

Bovendien, kan het aan fles het organiseren machine vastmaken om fles het voeden en het intrekken functies toe te voegen.

 • Lichtgewicht & gehumaniseerd ontwerp: klein genoeg om op een bureau te zitten in vergelijking met de normale automatische labelmachine die gigantisch en ongemakkelijk is om te bewegen.
 • Automatische foto-elektrische sensor: slimme bediening voor het labelen en detecteren van flessen, het heeft automatische labelkalibratie en -detectie om verspilling van labels te voorkomen.
 • Automatische flesvoeding: scheidt flessen automatisch om de stabiliteit te verbeteren door het kleine verschil in grootte tussen de flessen te elimineren.
 • Roestvrijstalen behuizing: elegant uiterlijk, vormvast, hoogwaardig 304ss-materiaal dat voldoet aan de gmp-standaard, voor de beste gebruikservaring.
 • Beste geïmporteerde component: zorgvuldig kiezen van de beste component om de machine te bouwen, zorgt voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur.
 • Automatisch batchproces: eenvoudig te bedienen en te onderhouden, arbeidskosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren.
 • Meerdere functies: automatisch tellen en stoppen om elektriciteit te besparen, automatisch instellingen opslaan, etc.
 • Bediening via aanraakscherm: eenvoudig te bedienen en te schakelen tussen verschillende instellingen, het beschikt over een gebruikersinterface met handleidingen.
 • Hoge labelstabiliteit: labelen is recht en vlak, geen luchtbellen of vouwen.

Semi Automatische Ronde Flessen Etiketter Machine Voor Alle Ronde Container

Basisgebruik: Etikettering van cilindrische voorwerpen met verschillende specificaties, etikettering van kleine taps toelopende ronde flessen, volledige cirkel / halve cirkel etikettering, geschikt voor ronde flesetikettering van PET-flessen, plastic flessen, glazen flessen, metaal flessen, enz. Labels aan de voor- en achterkant van de omtrek en de afstand tussen de voor- en achterkantlabels kunnen willekeurig worden aangepast.

Toepassingsetiket: zelfklevend etiket, laseretiketten, elektronische supervisiecodes, streepjescodes, enz.

Toepassingsproducten: producten met labels bevestigd aan het omtreksoppervlak en conisch oppervlak, die enkele, dubbele en positionerende labels kunnen realiseren.

Industrie van toepassing: veel gebruikt in de voedingsindustrie, chemische industrie, elektronica-industrie, farmaceutische industrie, hardware-industrie, kunststofindustrie, enz.

Toepassingsgevallen: voor- en achterkantetikettering van rode wijn/witte wijnflessen, etikettering van chilisausflessen, cosmetische etikettering, etikettering van gezondheidsproducten, etikettering van medische producten, etikettering van hardwareproducten, enz.

Semi Automatische Ronde Flessen Etiketter Machine Voor Alle Ronde Container
video play button
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...
Voordeel:
1. Twee werkwijzen: Pedaalschakelaarcontrole of automatische het werk wijze
2. Etiketteringsfunctie: Enige zijetikettering en dubbele zijetikettering
3. De etiketteringssnelheid is regelbaar, verbetert zeer de het werk efficiency
4. Kan met datum printe worden uitgerust, maak etikettering en druk bij één machine.
5. Intelligent verrichtingspaneel: Gemakkelijk om de het werk gegevens aan te passen, verbeter de productkwaliteit.

Automatische Flessen Krimpkous Etiketteermachine

Deze krimpkoker etiketteermachine functie is voor PVC label krimpen op de fles, gebruikt voor drankfles pakket oplossing, internationale geavanceerde technologie, betrekking hebben op de cirkel label op PET-fles, en dan warm krimpen om te bevestigen op de positie die fles lichaam aangewezen.

De structuur van de machine is compact, en geschikt voor de productielijn van verschillende richting en verschillende hoogte. Het machinedeel keurt combinatie het ontwerpen van modularisering goed, en maakt de machine redelijk, keurt de hoogteaanpassing motoren het schommelen goed, is het geschikt om het materiaal te vervangen, het speciale snijdershoofd het ontwerpen, maakt de film het rollen gesneden meer precies en betrouwbaar.

Automatische Flessen Krimpkous Etiketteermachine
video play button
Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

Automatische Sleeve Etiketteermachine

Invoering Bij etikettenmachines met krimpsleeves worden flexibele folie krimpsleeve-etiketten op flessen aangebracht met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De sleeves worden dan op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan...

Kenmerken:

 • De machine is gemaakt van roestvrij staal en een hoogwaardige aluminiumlegering, het redelijke, intacte frame is eenvoudig aan te passen.
 • De voetbout is niet vast, gemakkelijk te verplaatsen, geschikt voor een andere plaats.
 • De krimpfolierol met verstelbare vergrendeling kan worden aangepast aan de verschillende rollen 5-10
 • De toepasselijke fles is de machine vierkante fles en ronde fles
 • Zonder gereedschap kunnen de aangedreven machines worden aangepast aan verschillende flesafmetingen
 • Bijzondere manieren om labels in te voegen, d.w.z. labels invoegen, is redelijk en handig.
 • Volautomatische invoer, de platte krimp en spanning worden samen aangepast.
 • Er is gegarandeerd weinig fout dat er een inspectie is van het snijden van rollende labels.
 • Bijzonder mesontwerp, mesbasis kan gratis worden vervangen, mes snel en gemakkelijk verwisseld.
 • De centrale kleminrichting kan eenvoudig en zonder gereedschap worden vervangen.
 • Oosters rollend labelapparaat kan synchroon worden opgetild.
 • De separatieflessenschroef, oriëntaalse band en transportband zijn synchroon afgesteld, het is gemakkelijk en snel te doen.
 • Goedkeuring van Schneider-servomotor gemaakt in Frankrijk en gevoelige foto-elektriciteit, om de precisie van het snijden van het label te verzekeren.
 • Roestvrijstalen elektrische controller, gebaseerd op mitsubishi PLC made in japan
 • Door geavanceerde automatische besturingstechnologie voor machines toe te passen, neemt het hoofdonderdeel een beroemd merk aan.

Automatische Azijn Flessen Natte Lijm Papier Etiketter Machine

Deze natte lijm fles etikettering apparatuur is voor de ronde flessen etikettering in de industrie, zoals voedsel, olie, farmaceutische, wijn, cosmetica en ga zo maar door. De machine met elegant ontwerp kan gemakkelijk worden bediend en onderhouden door de gemeenschappelijke arbeider, die geen speciale opleiding in verrichting deze machine vereist. Geef enkel een eenvoudige aanpassing om een ander product te produceren wanneer u de verschillende soorten flesetikettering wilt ruilen.
Automatische Azijn Flessen Natte Lijm Papier Etiketter Machine
video play button
Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Invoering Deze koudelijm etiketteermachine geschikt voor cilindrische glasfles, plastic fles, metaalblik, trommel enz. plakt document etiket automatisch. Het is economisch en gemakkelijk te werken. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket...
De automatische natte lijmdocument etiketteermachine is geschikt voor allerlei cilindrische voorwerpen, zoals glasflessen, Plastic flessen. Het kan afzonderlijk of verbindend met transportband werken. Etiketdoos kan worden gecontroleerd om aan verschillend etiketteringsverzoek te voldoen.

De grootte van etikettendoos kan volgens de verschillende etiketgrootte worden veranderd. De bediening is handig en gemakkelijk.

Het gebruikt de lijmpomp en de lijm kan circulair worden gebruikt. De hoeveelheid stromende lijm kan ook worden veranderd om aan verschillend etiketteringsverzoek te voldoen. Vergelijk met zelfklevende etiketten, maakt het document etiket een lage kosten.

Kenmerken

 • De hele machine gebruikt roestvrij staal 304 en een geavanceerde aluminiumlegering, voldoet aan de GMP-vereisten.
 • Automatisch verzenden van labels, automatisch plakken, automatisch labelen die de labelefficiëntie sterk verbeteren.
 • Geavanceerd compatibel mens-machine-interfacesysteem, eenvoudig en intuïtief, boordevol functies, met uitgebreide online helpfuncties.
 • Met behulp van een roterende schroef worden de flessen op de transportband geleid, de fles loopt soepel en de positionering is betrouwbaar. Met behulp van het rolmechanisme is het plakken van etiketten goed, de betrouwbaarheid van de etikettering is verbeterd, het beveiligingsapparaat is uitgerust met geen verzonden fles, geen etiket uit, geen pasta, geen etikettering enzovoort.
 • De zeer zuivere koperen lijmdoos is afgestemd op de roestvrijstalen rol om het proces nauwkeurig te maken. De lijmdikte kan naar behoefte worden aangepast en de lijm is gelijk, om lijmverspilling en het fenomeen van lijmlekkage te elimineren.
 • De speciale rubberen rol wordt behandeld door verschillende processen zonder vervorming en slijtvastheid. De lijm is uniform en licht en de hoeveelheid lijm wordt bespaard.
 • Intelligente besturing, automatische foto-elektrische tracking, wanneer er geen object en geen label is, geen label automatische correctie en automatische labeldetectiefunctie, om lijmlekkage en labelverspilling te voorkomen.
 • Met het vacuümzuigsysteem en de bandsamenwerking kan het etiket soepel op de fles worden geplakt.
 • Met behulp van de frequentieomvormer kan de snelheid van de motor vrij worden aangepast en wordt de labelcapaciteit vrij geregeld.
 • Het kan alleen werken en kan ook de productielijn verbinden.
 • Het scheidingsontwerp van de lijmbak, het gecoate rubberen wiel en de roterende toren zorgen voor een eenvoudige en snelle reiniging.
 • De hele machine wordt geselecteerd door de wereldberoemde elektrische configuratie om de kwaliteit te waarborgen, stabieler, langer gebruik en minder onderhoud te maken.
 • De snelheid van labelen, transporteren en scheiden van flessen kan traploze snelheidsregeling realiseren en aanpassen aan de behoefte.
 • De aanpassing is eenvoudig, de vervanging van een klein aantal onderdelen zoals de toren, de vacuümriem enzovoort, kan snel worden aangepast en tevreden zijn met verschillende specificaties van de fles. En de aanpassingsfactoren kunnen maximaal worden uitgesloten.

Automatische Lineaire Smeltlijm Etiketteermachine

Hotmelt lijm etiketteermachine wordt veel gebruikt voor ander materiaal van containers. De labelkosten zijn relatief lager, het kan voldoen aan de eisen van gebruikers die verschillende soorten containers hebben. Het zijn de meest economische modellen qua kosten om massaproductie en geïntegreerde werking te maken. De apparatuur heeft massaal gebruik gemaakt van het modulaire ontwerpconcept om het voor gebruikers gemakkelijk en eenvoudig te maken om de flessen te vervangen. Of het nu gaat om het vervangen van een sterwiel, geleideplaat of handmatige snelheidsaanpassing tot automatische snelheidsregeling, bijvoorbeeld het wijzigen van het label is alleen nodig om het programma te wijzigen, het productconcept dat de apparatuur is ontworpen voor gebruikers is overal belichaamd.
Automatische Lineaire Smeltlijm Etiketteermachine
video play button
Automatische Lineaire Smeltlijm Etiketteermachine

Automatische Lineaire Smeltlijm Etiketteermachine

Invoering Onze automatische smeltlijm-etiketteermachine maakt gebruik van geavanceerde verwerkings- en softwarebesturingstechnologie. Deze vriendelijke etiketteermachine wordt gebruikt voor het automatisch labelen van labels op soorten plastic flessen, blikjes, vaten, enz. Producten die ronddraaien met (OPP / BOPP) labels. Deze soort machine is geschikt voor het proces van het labelen...
Deze etiketteermachine is een volautomatische lijnmachine voor het labelen van hotmelts, die geschikt is voor verschillende containermaten en ronde flesvormen. Het systeem kenmerkt zich door een hoge etiketteringsnauwkeurigheid met een laag lijmverbruik. Omschakelingen naar andere verpakkingen of etiketten zijn snel en eenvoudig uitgevoerd.

Alle gewijzigde aanpassingen zijn eenvoudig reproduceerbaar. De etiketteermachine is gemakkelijk te bedienen, schoon te maken en te onderhouden en is zeer economisch dankzij de hoge betrouwbaarheid.

Hoofdfunctie:

 • Met een sterwiel dat containers stevig draagt ​​tijdens het doseren, wat zorgt voor stabiele doseerprestaties bij hoge snelheden. Kan ook een schroef kiezen voor de flesinlaat.
 • Gebruik een servomotor om de labeltoevoer en het snijden van labels synchroon te volgen en gebruik een speciaal ontworpen vacuümtrommel om nauwkeurig labelen te garanderen.
 • Gelaste, stevige machinebehuizing maakt probleemloos etiketteren tot 600 flessen per minuut mogelijk.
 • Driefasige PLC- en AC-variabele regeling met een gesynchroniseerd tracking- en controlesysteem om de snijnauwkeurigheid van etiketten bij verschillende snelheden te behouden.
 • Gecentraliseerd smeersysteem voor eenvoudig onderhoud.
 • Systeembeveiliging: wanneer er storingen optreden, zoals onregelmatige koppels en abnormale invoer, stopt de machine automatisch voor een veilige werking en duurzaamheid van de machine.
 • Detectie in de invoersituatie met sensor, past de etiketteersnelheid automatisch aan op basis van de invoersituatie van de productielijn, waardoor de productielijn samenhangend wordt.
 • Automatisch controlesysteem voor labelspanning voor stabiel en nauwkeurig labelen.
 • Kleefstoffen: smeltlijmen, lijmen en kleefstoffen met thermische activiteit.
 • Etiketmateriaal: OPP, BOPP, thermische kleefstoffen en mat papier.

Werkwijze

De containers worden opgepakt door het invoersterwiel en overgebracht naar de containertafel. De containerrotatie begint wanneer ze tussen de containerplaten en centreerbellen zijn geplaatst.

De snelheid van de invoerwals wordt aangepast aan de vereiste etiketlengte voor een continue bandspanning. Een standaard inrijgeenheid zorgt voor een optimale folietoevoer. In de snijeenheid worden de etiketten nauwkeurig gesneden, terwijl een PLC-besturing en servomotor zorgen voor een exact afsnijpunt.

Twee smalle smeltlijmstroken lijmen de etiketten aan elkaar, die door een verwarmde lijmrol op de voorste en achterste etiketrand worden aangebracht. Het etiket met de lijmstrook op de voorste rand wordt overgebracht naar de container. Deze lijmstrook zorgt voor een exacte positionering van het etiket en een positieve hechting. Als de container tijdens de etiketoverdracht wordt gedraaid, worden de etiketten strak aangebracht. Het lijmen van de achterrand zorgt voor een goede hechting.

Flessen Etiketteermachine Gevallen

Geen berichten gevonden.

4 dingen om te overwegen in een etiketteermachine flessen

Flessen etiketteermachines hebben veel opties, zelfs binnen modellen, omdat veel van deze producten meerdere etiketten nodig hebben (en fabrikanten willen machines die geschikt zijn voor verschillende formaten flessen). Dus, hoe gaat u over het kiezen van een machine die geschikt is voor uw productlijnen?

Wat maakt flessen etiketteermachines anders dan andere etiketteermachines?

Etiketteersysteem voor flessen zijn veel complexer dan andere etiketteermachines voor verpakkingen. Het proces begint wanneer de flessen de transportband van de etiketteerder binnenkomen (vaak onmiddellijk nadat ze door de sluitmachine zijn gegaan).

Geleiderails ondersteunen de flessen terwijl zij een enkele lijn vormen, en de flessen passeren vervolgens een of meer etiketteerders. Elke applicator haalt zelfklevende etiketten van een rol en rolt ze op de flessen. Rollen grijpen de fles en draaien deze rond terwijl het etiket wordt aangebracht, en die rotatie wordt getimed met de applicator, terwijl de rollen voorkomen dat de fles heen en weer schommelt. Deze stevigheid zorgt voor een gelijkmatige applicatie.

Sensoren op automatische etiketteermachines detecteren de positie van de fles en de positie van de etiketten, zodat de fles voor elk nieuw etiket kan worden uitgelijnd. Dit helpt bij het oriënteren van achter-, voor-, deksel- en halslabels, en deze etiketteermachines kunnen plastic flessen, glazen flessen en zelfs roestvrijstalen metalen flessen aan. Etiketteermachines zijn ook ontworpen voor verschillende etiketafmetingen en etiketbreedtes.

Flessen etiketteermachines zijn modulair opgebouwd, zodat u kunt kiezen uit het aantal etiketten (en hun positie) en de soorten flessen die ze aankunnen. Dit betekent dat u verschillende beslissingen moet nemen over de eerste installatie en ook rekening moet houden met wijzigingen en upgrades die u in de toekomst zou willen/moeten doorvoeren.

1. Welke flessen vormen gebruikt u?

De overgrote meerderheid van de flessen zijn cilindrische verpakkingen, zodat de meeste etiketteermachines alleen cilindrische flessen kunnen verwerken. Conische flessen hebben applicators nodig die etiketten kunnen aanbrengen zonder ze scheef te trekken, terwijl ze rollen gebruiken die de zijkanten kunnen vastgrijpen voor de oriëntatie.

Het is echter belangrijk om al uw productinformatie bij de hand te hebben voordat u een etiketteersysteem voor flessen kiest, omdat de door u gekozen flessen misschien geen ronde verpakkingen zijn! Het etiketteren van een vierkante fles is als het etiketteren van een doos. Het heeft zijden die kunnen worden georiënteerd, en etiketten kunnen op elke zijde worden geplaatst of om de fles worden gewikkeld. In deze gevallen hebt u een flessenetiketteerder/aanbrenger nodig die rechthoekige voorwerpen aankan, maar ruimte heeft voor de halzen van de flessen.

2. Welke flesgrootte gebruikt u?

Uiteraard hebt u een machine nodig die uw flessen aankan. Het kan echter nuttig zijn om een machine te kopen die meerdere flesformaten aankan om te voldoen aan veranderende producteisen.

Als u bijvoorbeeld wijn bottelt, hebt u een machine nodig die flessen van 750 ml aankan. Bottelt u bier of frisdrank? Dan gebruikt u waarschijnlijk flessen van 12 oz. Maar door uw aanbod te beperken tot één soort verpakking, kunt u de verkoopmogelijkheden in de toekomst beperken. Als u wijn verkoopt, kan het toevoegen van halve flessen aan uw assortiment de verkoop aan restaurants en bars stimuleren.

Evenzo kan een brouwerij ervoor kiezen om haar standaardproducten te verkopen in 12 ounce bierflessen en blikjes, terwijl ze speciale of seizoensbieren verpakt in wijnflessen of growlers. Het is dus belangrijk dat elke bierfles etiketteermachine werkt voor unieke bottelprocessen.

Wat u ook bottelt, u moet rekening houden met verschillende maten en vormen van flessen voor verschillende markten, waaronder flessen in zowel gebruikelijke als metrische maten.

3. Welke soorten zelfklevende etiketten hebt u nodig?

Afhankelijk van het ontwerp van uw product hebt u 1 tot 5 zelfklevende etiketten nodig.

Wrap-Around etiketten:

Wrap-around etikettering is de eenvoudigste en goedkoopste manier om een fles te etiketteren. Een cilindrische fles hoeft niet te worden georiënteerd, want er is geen voorkant, dus de machine rolt de fles gewoon rond en brengt een etiket aan dat het grootste deel van de zijkant van de fles bedekt.

Voor/achter etiketten:

Er zijn twee manieren om voor- en achteretiketten aan te brengen. Met twee etiketteerinrichtingen wordt de fles langs de transportband tweemaal georiënteerd en geëtiketteerd. Dit kan de beste manier zijn, als u een standaard rugetiket gebruikt voor meerdere producten, omdat u alleen de voorste etiketrol hoeft te verwisselen wanneer u van productlijn wisselt. Het biedt ook de beste etiketteersnelheid. Sommige machines ondersteunen front/back etiketten met behulp van een enkele etiketdispenser. De baan heeft afwisselend voor- en achteretiketten en de rol oriënteert de fles tweemaal om deze etiketten aan te brengen.

Fleshals etiketten:

De halzen van flessen lopen taps toe, waardoor dezelfde schuine toepassingen nodig zijn als bij een schuine fles. De rollen kunnen echter nog steeds de cilindrische zijden van de fles grijpen. Door etiketsensoren toe te voegen, kan de fles ook zo worden georiënteerd dat de voorkant van het halsetiket in lijn ligt met het etiket op de voorkant.

Tamperproof etiketten:

Deze etiketten wikkelen zich over het deksel zodat ze gescheurd moeten worden om de fles te openen. De fraudebestendige flessenstickers bieden ook meer ruimte voor tekst en afbeeldingen, zodat u details kunt toevoegen aan het ontwerp van uw fles. Net als halsetiketten kunnen ze in lijn worden gebracht met de voor- of achteretiketten.

Omslagetiketten:

Met een omslagetiket kunt u een goedkoop etiket toevoegen bovenop uw full colour etiketten om te voldoen aan de eisen van de markt. U kunt bijvoorbeeld omslagetiketten gebruiken om ingrediëntenlijsten toe te voegen in de moedertaal van de markt.

4. Moet u op het etiket drukken?

Serienummers, houdbaarheidsdata, barcodes en productiecodes kunnen aan de etiketteermachine worden toegevoegd door een print engine in te bouwen. Voor langdurige opslag zult u gebruik willen maken van thermische overdracht, waarbij inkt op het etiket wordt gesmolten. Dit proces vereist geen thermisch papier en de tekst blijft zichtbaar gedurende de hele levensduur van het product.

Of u nu een top-of-the-line etiketteermachine nodig hebt voor op maat gemaakte ambachtelijke dranken, een draagbare etiketteermachine voor kleine farmaceutische producten zoals flacons of ampullen, of de juiste etiketteermachine voor flessen voor alle andere producten, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vind de juiste etikettenmachine voor flessen en vraag vandaag nog een offerte aan

Als u meer informatie wilt over onze etiketteermachines voor flessen, of onze vulmachinesystemen samen met een gratis offerte, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ook informatie vinden over andere apparatuur die we naast etiketteermachines voor flessen voeren om uw productielijnen te voltooien.

Om u te helpen het meeste uit uw aankoop van etiketteermachines voor flessen te halen, bieden wij ook diensten aan zoals installatie, reparaties en lijnoptimalisatie die voor een naadloze integratie met de rest van uw apparatuur kunnen zorgen.