Automatische Sleeve Etiketteermachine

Invoering

Bij etikettenmachines met krimpsleeves worden flexibele folie krimpsleeve-etiketten op flessen aangebracht met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De sleeves worden dan op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan krimpkous etiketteermachines / sleeve applicators en hittetunnels voor zowel full body sleeve labeling als tamper evident banden.

Onze krimpkous etiketteermachines series gebruiken de nieuwste krimptechnologie met grote controle touch screen. De humaniseer verrichting, de centrale verwerkingseenheid kan gemakkelijk omhoog en omlaag met automatisch worden aangepast. De etiketteringsmachine is nauwkeurig ontworpen, zelfs gebruik deze machine met hoge snelheid voor een lange tijd, machine het lopen is nog zeer stabiel en regelmatig.

De automatische koker etiketteermachine is geschikt voor soorten flessentypes, bijvoorbeeld: ronde fles, vierkante fles, vlakke fles, kromme fles en kop-vormig.


BeschrijvingConfiguratielijstStoomtunnelStoom GeneratorContactAndere Suggesties
Onze krimpkoker etiketteermachines reeks gebruikt de nieuwste krimptechnologie met het grote scherm van de controleaanraking. De humanize verrichting, de centrale verwerkingseenheid kan gemakkelijk omhoog en omlaag met automatisch worden aangepast. De etiketteermachine is nauwkeurig ontworpen, zelfs gebruik deze machine met hoge snelheid voor een lange tijd, machine lopen is nog steeds zeer stabiel en soepel.

Wij hebben vele modellen met al soort snelheidsselectie van 150/minuut aan 600/minuut en is geschikt voor brede waaier, kan het volgens de vorm van het pakket worden gewijzigd. Wij kunnen altijd aan uw allerlei vereiste voldoen geen kwestie het voor dop of fles is. De machine is geschikt voor geneesmiddel, voedselindustrieën, gezondheid-voeding, geneeskunde, sap, melk, drank... enz.

Component

Rijdende eenheid:

Gesynchroniseerde transmissie en aandrijving door versnelling met één riem. De verandering van transmissieriem zal snel worden gebeëindigd. Vergeleken met het type van traditionele multi-laag waarvan verandering en handhaaf behoefte meer dan zes uren, is zijn onderhoud gemakkelijk en handhaaft eenvoudig, zodat beïnvloedt het niet productie.

Maaikop-eenheid:

Het snijmes nieuwe stijl, aangedreven door servomotor, met hoge snelheid, stabieler en nauwkeuriger, krimpt perfect. Het synchrone plaatsbepalende apparaat laat de verdraagbare fout aan1mm toe. Eenheid cutter hoofd vliegtuig ontwerp in China die van toepassing is op de container van D30mm-D130mm. U moet nooit het veranderen of debuggen. De snijdershoofd originele omvormer is binnen het snijdershoofd en wanneer u snijdershoofd neemt, moet u niet de synchrone riem verbeteren. Het heeft ook het unieke lichte aanrakings mens-machine scherm, dat betekent, autoonderzoek originele plaats evenals veiligheid en gemak die voor andere congeneerproducten is.

Etikettendoos:

Enige materiële plank met redelijke hoogte om het geschikt te maken om etiket te installeren. Het keurt roterende potentiometer goed die het etiket voeden stabiel en vlot toelaat en de foutenetiketlengte, het etiketblok en ander probleem vermijdt wanneer het etiket voedende servo het etiket vervoert. Het zal automatisch stoppen en alarmlicht geven en ook tonen op het aanrakingsscherm.

Maak het apparaat schoon:

Keur met motor goed die met dubbele cirkelboog synchrone riem coördineert maakt plastic kern-rubber-banden synchroon schoon en verzekert het etiketafgietsel stabiel.

Flessen draagsysteem:

Goedgekeurd met mechanische transmissie om de het plaatsen riem aan beide kanten te drijven. Terwijl het veranderen van de gehele fles dragende eenheid, worden de beneden en omhoog, breedte allen gecontroleerd door één handwiel dat ernaar streeft om synchroon en snel aan te passen.

Machinekop op en neer unit:

Het keurt motor aan omhoog en beneden goed die de verrichting geschikter toelaten.

Elektrische configuratie

Het keurt PLC programmeerbaar controlemechanisme, ingevoerde servomotor, servobestuurder, frequentieconvertor en omvormer goed; ook, keurt het de plaatsende module goed om het gietende etiket nauwkeurig, snel en stabiel te verzekeren.

Parameter

Productiecapaciteit: 9000b/h (neem etiketlengte 80mm fles type 500ml als norm).

Label specificatie: φ30~90mm;

Fles & blik diameter: φ28~90mm;

Label lengte: 30~250mm;

Label dikte: ≥0.035mm;

Label materiaal: PVC/PET/OPS;

Hoofdmachinevermogen: 4KW(220V,50HZ)

Externe grootte: 2100×1100×2150mm;

Gewicht: 600kg

Automatische Sleeve Etiketteermachine Tekening
Automatische Sleeve Etiketteermachine Tekening

Kenmerken

1. Gehele machine een grote hoeveelheid roestvrij staal en aluminiumlegering van goede kwaliteit, redelijke breuk, compact, geschikt aan te passen;

2. Krimpfolie volume label rack, overeenkomen met verstelbare apparaat, handig aan te passen volgens verschillen volume label 5″ ~ 10″ papieren buis.

3. Eenvoudig installatie, dan kan geschikt voor vierkante en ronde fles.

4. Geen behoefte aan instrument, roterende mechanisme is handig aan te passen, van toepassing op verschillen fles type.

5. De unieke kokeretiketteringsmethode, keurt aan het drukken van kokeretiketteringsmethode goed, niet alleen geschikt maar ook redelijk.

6. Auto controlerend het voeden systeem, niveau-van krimpende filmmaterialen en regel/pas spanning gelijktijdigheid aan.

7. De unieke plaat van het ontwerpmes, binnen specificatiewerkingsgebied, kan het veranderen van messenbasis vermijden, is het veranderen van het mes snel en gemakshalve.

8. Het middelste gids-stokklem systeem, vorm het veranderen is sneller, geen behoefte om het even welk instrument.

9. Het systeem van de etiketplaats, kan bevorderen en in fase verminderen past plaats volgens specifiek flessentypevereiste aan.

10. Keur aan het Japanse systeem van de de invoerservo en hoog-gevoeligheids foto-elektrisch goed, is de precisie van het etiketknipsel hoogst.

11. Het roestvrij staal elektrische materiaal die geval controleren, het controleren keurt aan Japanse OMRON PLC goed.

12. Keur aan geavanceerde mens-computer Interface auto controlerende technologie goed, keurt de belangrijkste elektrische component allen aan internationaal beroemd industrieel merk goed.

Werkende Video

video play button
video play button

Lijst van verbruiksartikelen

ItemSpecificationQuantityUnitRemark
Drive belt5M-500-15W1pcsfree
Cutter belt5M-450-15W1pcsfree
Brush belt114XL*12W1pcsfree
Bottle belt5M-230-15W1pcsfree
Cutter blade1pcsfree
Brush1pcsfree
Bearing
6002ZZ2pcsfree
6001ZZ2pcsfree
635ZZ2pcsfree
6802ZZ2pcsfree
6902ZZ2pcsfree

Hoe werken sleeve etiketteermachine?

Krimpkousmachines worden vaak gebruikt voor levensmiddelen, dranken of persoonlijke verzorgingsproducten en werken door warmte toe te passen op krimpkousetiketten. De warmte zorgt ervoor dat het strak aansluit op de verpakking van het product, waardoor een opvallend etiket ontstaat dat gemakkelijk kan worden gerecycled.

Er zijn verschillende soorten krimpkousmachines. De juiste voor uw bedrijf hangt af van de eisen van uw branche.

Voordelen van krimpkousverpakkingen

Naast een snelle productie en lagere bedrijfskosten verbetert de overschakeling op krimpsleeve-etiketten uw product. Dit gebeurt op enkele manieren:

  • Door de krimpkous kan de verpakking van het product na gebruik volledig worden gerecycled
  • Krimpende sleeve-etiketten kunnen worden gebruikt om een verzegelde band te maken voor gemakkelijke productafdichtingen, waardoor uw klanten veilig kunnen winkelen
  • Laat creativiteit door de verpakking van het product schijnen met 360°-etikettering
  • Etiketten passen op een breed scala aan formaten en vormen van productverpakkingen

VKPAK biedt een volledig assortiment applicators voor krimpkouslabels voor productieomgevingen met lage, gemiddelde en hoge snelheid.

Alle VKPAK krimpmateriaalapplicatoren kunnen tot vijf belangrijke kousapplicaties uitvoeren:

  • Volledige mouwen
  • Volledige over-the-cap mouwen
  • Gedeeltelijke mouwen
  • Tamper evident banden
  • Multipacks

VKPAK krimpfolie-etiketteerders en -systemen worden gebruikt in een groot aantal industrieën, waaronder vloeibare melk, ambachtelijk bier, kant-en-klare dranken, cosmetica, thuiszorgproducten en persoonlijke verzorgingsproducten.

Hun flexibiliteit en betrouwbare prestaties maken hen tot een van de beste waarden in de krimpkousindustrie.

NONameBRANDMANUFACTURER
1SUS304 stainless steelSOUTH KOREA
2Electric motorTWTTAIWAN
3bearingNSK  MNB  EZO  IJKJAPAN
4Servo motorPanasonicJAPAN
5Servo DriverPanasonicJAPAN
6PLCPanasonicJAPAN
7InverterPanasonicJAPNA
8Touch screenWEINVIEWTAIWAN
9ContacorSCHNEIDEFRANCE
10TransducerSUNXJAPAN
Stoomtunnel
1. Nieuw type fles label stoom krimpen tunnel, label krimpen stoom machine, label stoom thermische krimp tunnel, thermische krimp efficiëntie zeer vandaar; met betrekking tot verschillen en abnormale ronde, vierkante, platte fles etc fles type, aanpassing en onderhouden is handig, krimp is plat.

2. Het stoom uitwerpende type keurt aan het ontwerp van Stoomtrommels goed, is het regelbare systeem van de stoomafleiding stoeprand, is de buis regelmatig en bezet geen ruimte, verdeelt de mond van de uitwerpinguitgang elke kant drie passage, elke passagehoogte of laag, voor en na het volume van de gasoutput allen kan aanpassen, tot maximum perfecte efficiency.

3. De vaten van de lagedrukstoom keuren aan geen-naad staalbuis goed, gebruikt elke verbonden buis de snelle schakelaars van de roestvrij staalbuis, gemakkelijk om te lossen en te installeren.

4. Gehele machine buitenshell keurt aan roestvrij staal SUS304 goed, sparen energie en overeenstemming met levensmiddel veilig criterium.

5. De het waterplaat van het bodemroestvrije staal concentreert koel condensatiewater, kan via verbonden buis uitsluiten, beïnvloedt de werkende omstandigheid niet, heeft het venster van de de visie van het gevallichaam voor en na elk twee.

6. De gehele machine keurt aan waterdicht ontwerp goed, dat van roestvrij staal wordt gemaakt, gemakkelijk aan manipulatie en handhaaf.

Technologische parameter:

Stoomverbruik: 24Kg/hr
Stoomdruk: 0.3~0.45MPa
Externe grootte: 1800×450×1700mm (L×W×H)

Let op: VKPAK levert ook elektrokrimpende kanalen, onze ingenieurs zullen het meest geschikte krimpende kanaal kiezen volgens de fles of andere containervorm en labelpositie van de klant.

Naam1.5m Elektrische krimpoven
Ingangsvermogen(kw)18KW
Vermogen(v)380V 50HZ 18KW
Snelheid(m/min)0-10m/min
Machine grootte(mm)L1500*W400*H1650
Gewicht(kg)110
Stoom Generator
De kleine elektrische thermische stoomboilerbreuk compact en kleine kubus, machine binnenreeks auto water die bump, en reeks auto waterniveau het controleren, druk het controleren aanvullen, kan onophoudelijk werken.

De lage 30 liter van het ketelwater, vermijdt complexe jaarlijkse YSR

Het volume van het ketelwater is klein, is de werkende druk hoogst,

De stoomtemperatuur is hoogst, kan efficiency vele gebruikers hoge drukstoomvereiste oplossen.

De klep van de stoomoutput niet alleen kan harde buis verbinden maar ook kan anti-hoge buis van de stoomlijm verbinden, behendigheid, efficiency sparen gebruiksruimte.

De gehele machine bezet gebied is klein, beweging en het gebruik is zeer geschikt. procedure.

IngangsvoedingФ3 380V
Ingangsvermogen18KW
Stoomdruk0.25-0.4Mpa
Dampgeneratie Waarde28Kg/h
Externe dimensie600*550*1200
Gewicht96Kg

Etiketteermachine Flessen

Etiketteermachine Flessen

Invoering Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een...
Kop Etiketteermachine

Kop Etiketteermachine

Invoering Een beker is een open deksel om warme of koude vloeistoffen in te bewaren om uit te schenken of te drinken; hoewel hij hoofdzakelijk wordt gebruikt om uit te drinken, kan hij ook worden gebruikt om vaste stoffen in te bewaren om uit te schenken. Bekers kunnen gemaakt...