Automatische Kartonnen Doos Hoek Etiketteermachine

Invoering

Speciaal voor dooshoek etikettering, op het bovenste vlak en zijvlak hoek etikettering, spelen een anti-demontage rol. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de dubbele zijetikettering van anti-demontage etiketten van kaarten, elektronische producten, maskerdozen en medicijndozen.

De automatische hoek etiketteringsmachine kan met vliegtuig etiketteringsmachine worden gecombineerd om ononderbroken etikettering te vormen.

De machine wordt wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen, voedsel, geneeskunde, dagelijkse chemische producten, elektronika, speelgoed, hardware, plastieken en andere industrieën, en kan op diverse vliegtuigetikettering worden toegepast, en de vervanging van het deklaagmechanisme kan de ongelijke oppervlakteetikettering ontmoeten; en de machine heeft de voordelen van hoge stabiliteit, goed etiketteringseffect, geen luchtbellen, geen rimpels en nauwkeurige etikettering.


BeschrijvingDetailsContactAndere Suggesties

Parameter

ModelAutomatische Kartonnen Doos Hoek Etiketteermachine
SpanningsspecificatieAC220V 50/60HZ
Verbruikt vermogen1200W
Etiketteringssnelheid40-70 stuks/min (instelbare snelheid, afhankelijk van objectgrootte en etiketlengte)
Etiketteringsnauwkeurigheid+1mm (afhankelijk van producteigenschappen, hardheid en rondheid)
Transportbandsnelheid50-80 dozen per minuut
Reikwijdte van het objectLengte 20-300mm breedte 50-200mm hoogte 25-300mm
etiketspecificatieBreedte 20mm ~ ~ 130mm lengte 15 ~ ~ 100mm (speciale specificaties kunnen worden aangepast)
Diameter papierrolΦ diameter papierrol: 76 mm Φ 320 (maximaal)
Zwaar volume200KG
Verpakkingsgrootte1800X900X1300mm
Het volgende is de standaard model technische parameters, andere speciale vereisten en functies, kunnen worden aangepast

Werkingsprincipe

Belangrijkste werkingsprincipe: de sensor detecteert het passeren van het product, en stuurt het signaal terug naar het etiketteringscontrolesysteem. In de juiste positie stuurt het besturingssysteem de motor aan om het etiket uit te zenden en het te bevestigen op de positie van het te etiketteren product.

Operatieproces: product (ontvangstlijn) -- > producttransport -- > productdetectie -- > bilaterale etikettering -- > borsteletikettering -- > verzamelen van geplakte producten (stromen naar de volgende assemblagelijn).

Tekening

Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Drawing

Karakteristiek

1. Gewijd aan de doos hoek etikettering, om de doos bovenste vliegtuig en zijvlak hoek etikettering te bereiken, spelen een anti-dismantling rol;

2. Hoge snelheid, de snelheid van de etikettering van de hoek van speelkaarten bereikt 180 dozen/min, sterk verbeteren van de productie-efficiëntie;

3. Label is stevig en valt niet af. Op het bovenste vlak van het label, rolt de roller het overlappende label en plakt het stevig; op het zijvlak, de borstelstreken en drukt het stevig aan;

4. De etikettering is mooi, wordt het hoogste het drukken mechanisme geplaatst, heeft de doos hoge het vervoeren stabiliteit, en het etiketterende en overlappende effect is goed;

5. Intelligente controle, het automatische foto-elektrische volgen, met de functies van geen etiket, geen etiket automatische correctie en automatische etiketopsporing, om etiketlekkage en etiketafval te verhinderen;

6. Hoge stabiliteit, geavanceerd elektronisch controlesysteem dat uit Siemens PLC+ Siemens aanrakingsscherm + keenz-naald elektrisch oog + Duits arbeid gemakkelijk testlabel elektrisch oog wordt samengesteld, ondersteunend het materiaal om 7×24 uren te werken;

Automatic Carton Box Corner Labeling Machine Parts
Automatic Carton Box Corner Labeling Machine Parts

Toepassing

Mobiele telefoon doos zegel etiket, cosmetica set doos zegel etiket, double-side zegel etiket van speelgoed doos, double-side zegel etiket van geneeskunde doos, bankpas K doos, enz., Optionele kleur riem markering machine, om de productiedatum af te drukken op het etiket en andere functies, markering code etikettering synchroon, het opslaan van het proces. De inktjetprinter of de laserjetprinter kan worden gebruikt om de productiedatum op het product af te drukken.

1. Toepasselijk etiket: zelfklevend etiket, niet-drogende film, elektronische toezichtcode, streepjescode, enz.

2. Toepasselijke producten: verschillende papieren dozen, zoals pokerdozen, dozen voor mobiele telefoons, enz.

3. Toepassing: wijd gebruikt in druk, voedsel, dagelijks chemisch, elektronica, geneeskunde en andere industrieën.

4. Toepassingsvoorbeelden: anti-detachable etikettering van nesteldoos, anti-detachable etikettering van kaartdoos, anti-detachable etikettering van de doos van de netwerkkaart, maskerdoos, enz.

Automatic Carton Box Corner Labeling Machine Application

Werkende Video

video play button
video play button

Voordelen

1. Diagonaal is geschikt voor verschillende grootte doos het verzegelen en etikettering, wordt wijd gebruikt in automatische verzegelende etiketteringsgeneeskunde, dagelijkse chemische en voedselindustrie.

2. Het mens-machine interface systeem is geavanceerd en compatibel, gemakkelijke verrichting, volledige functies, heeft een rijkdom van online hulpfunctie.

3. De machine heeft de voordelen van eenvoudige structuur, compacte structuur, geschikt verrichting en onderhoud.

4. Het bekende merk van motoraandrijving, de voersnelheid stabiel, betrouwbaar.

5. De universele vorm van het correctiemechanisme, kan in om het even welke diameter van het materiaal zonder enige deelvervanging worden gebruikt, snelle het plaatsen aanpassing Nota: Volledige het verzegelen en etikettering, zoals vier soorten vorm (de etikettering van de bovenoppervlakte en van de onderoppervlakteverbindingen, twee diagonale verbindingen etikettering).

6. Het speciale dringende apparaat, zorgt ervoor dat de stabiliteit van de etiketteringsuitrusting, zeer de etiketteringsnauwkeurigheid verbetert, vooral geschikt voor kleine en lichte doos.

7. De automatische optische inspectie, wanneer er geen voorwerp is, geen etiket zal uit komen. Er is een automatisch opsporingsapparaat dat uit etiketten, lekkage van etiketten, etiketbreuk en machinestop alarm zal opheffen, lekkage en afval zal verhinderen.

Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details-3
Het achtdimensionale aanpassingsmechanisme past de etiketteringshoek aan. Geschikt voor verschillende soorten flessen.
Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details-4
Het gebruik van de beroemde merken uit de hele wereld verzekert de stabiliteit en de betrouwbaarheid van de draaiende machine.
Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details-2
Automatisch synchroon volgen van transport, correctie, druk en etiketteersnelheid maakt het gemakkelijk en snel aan te passen.
Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details-1
Het materiaal is symmetrisch rond het midden met het gebruik van kettingcorrecties aan dubbele zijden.
Dozen Etiketteermachine

Dozen Etiketteermachine

Invoering Of u nu dozen voor consumptiegoederen, dozen voor levensmiddelen of verpakkingen voor andere producten etiketteert, uw etiketteersysteem is belangrijk. Wanneer u producten produceert of distribueert, zijn efficiëntie en precisie cruciaal voor uw succes. Slordige of trage systemen kunnen uw productie en winst volledig doen ontsporen. Daarom is het...
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...