Automatische Horizontale Flacon Etiketteermachine

Invoering

Deze automatische horizontale flacon Sticker etiketteermachine is geschikt voor circumferentiële of halfronde etikettering van diverse onstabiele cilindrische voorwerpen. Wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen, voedsel, geneeskunde, dagelijks chemisch product, elektronika, speelgoed, hardware, plastieken en andere industrieën, kan volledige cirkel/cirkelteken bereiken. Het gebruik van horizontale levering en horizontale etikettering verhoogt de stabiliteit en verbetert de etiketteringsefficiëntie. Optionele lintcoder en inkjetprinter, etikettering tegelijkertijd om het nummer van het productiepartij, de productiedatum en andere informatie af te drukken, om etikettering – codering integratie te bereiken, verpakkingsprocessen te verminderen en productie-efficiëntie te verhogen. Toepasselijke stickers, stickers, elektronische toezichtcodes, streepjescodes, tweedimensionale code-etiketten, transparante etiketten, enz. Hoge materiaalstabiliteit, etiketteringseffect, geen bellen, geen rimpels, hoge etiketteringsnauwkeurigheid.

De automatische horizontale zelfklevende etiketteermachine is meestal toepasselijk voor kleine diameter ronde containers voor geneeskunde, dagelijks chemisch product, voedsel culturele leveringen, Elektronisch en enz.

Voorbeelden: om het even welke kleine diameter ronde flessen met één etiket, zoals ampullenflessen.


ParameterKenmerkenConfiguratie OnderdelenMachine DetailsWerkende VideoContactAndere Suggesties
ModelVK-HLA
Productie snelheid(pcs/min)80-250(betrekking hebben op materiaal en etiketgrootte)
Etiketteringsnauwkeurigheid(mm)±1.0mm(materiaal- en labelmaten worden niet meegeteld)
Etiket maat(mm)(L)15-300mm(H)10-150mm
Materiële maat(mm)Φ20-φ120mm(H)20-300mm
Rol naar binnen(mm)φ76mm
Buitendiameter van de rol(mm)Max:Φ320mm
Afmetingen machine(mm)(L)1950*(W)1100*(H)1300(mm)
StroomvoorzieningAC220V50Hz/60Hz1500W(Can be customized )

1. Deze machine kan voor ampul van de farmaceutische industrie, flesjes, mondelinge vloeistof, bloedvaten passen; Papierwaren zoals pen, deegpen; In de dagelijkse chemische industrie zoals lippenstift, lippenbalsem enz. klein cilindrisch materiaal voor de omslag rond deel van omslag van de automatische etiketteringsvereisten.

2. De gehele machine keurt rijp PLC controlesysteem goed om het stabiele lopen in hoge snelheid te verzekeren; Het aanrakingsscherm maakt het gemakkelijke lezen en het uitstekende kijken. Meer dan 10 groepen opgeslagen etiketteringsparameters, maakt het plaatsen snel.

3. De etikettering wordt regelmatig uitgevoerd zonder vouwen met het gebruik van elastisch katoenen nuttelozer wiel;

4. De automatische foto-elektrische opsporingsfuncties met inbegrip van het annuleren van etikettering zonder voorwerpen daar en het ophouden lopend of het opheffen van een alarm zonder etiketten te gebruiken om het weglaten of het verspillen van etiketten te vermijden.

Tekening:

Automatische Horizontale Flacon Etiketteermachine Tekening

Toepassing:

De horizontale etiketteermachine kan aan ampullen, mondelinge vloeistoffen, de buizen van de bloedinzameling in de farmaceutische industrie voldoen; kantoorartikelen zoals penhouders, stevige lijm, plakpennen; lippenstift, wenkbrauwpotloden, enz. in de schoonheidsmiddelenindustrie;

Automatic Horizontal Vial Sticker Labeling Machine Application

Werkstroom:

Handmatige plaatsing van geplakte producten (on-line of flessendraaischijf) >> automatische scheiding en correctie en transport van producten >> testen van producten >> etikettering van producten >> verzamelen van gelabelde producten (die het volgende proces ingaan) >> wegnemen van producten.

Werkingsprincipe:

Nadat de flessen de transportband van de etiketteermachine zijn binnengegaan, worden de flessen met een constante snelheid naar de etiketteermachine gevoerd. Het mechanische bevestigingsapparaat scheidt de geplakte voorwerpen door een vaste afstand en duwt de geplakte voorwerpen in de richting van de transportband. Na het mechanische systeem (aandrijfwiel, etiketteringswiel en haspel), trekt het aandrijfwiel met tussenpozen de etikettenriem om te bewegen, en het etiket wordt uit de haspel getrokken en op het te plakken voorwerp geplakt via het etiketteringsapparaat.

Voordelen van de uitrusting:

1. De aanpassing is eenvoudig, en de voor en achter, links en rechts, op en neer richtingen, vlakke hellingshoek en verticale vlakke hellingshoek aanpassingszetels worden geconfigureerd. Er is geen dode hoek voor verschillende flesvorm omschakeling, die voldoet aan de GMP productie eisen;

2. Automatische flessenscheiding, elimineert effectief flessenscheiding veroorzaakt door flesfout en verbetert de stabiliteit;

3. Het heeft automatische sluitingsfunctie, de functie van het productietellen, machtsbesparing functie (wanneer er geen productie binnen de vastgestelde tijd is, zal het materiaal automatisch aan de standby-staat van de machtsbesparing draaien), snelle functie van productienummer het plaatsen, parameter het plaatsen beschermingsfunctie (parameter het plaatsen is verdeeld in gezagsbeheer), die voor productiebeheer geschikt is;

4. 5. Krachtige functie, de controle van het kleurenaanrakingsscherm, Chinese en Engelse facultatieve verrichtingsinterface, geschikte en intuïtieve, krachtige gegevensgeheugenfunctie, kan 50 groepen etiketteringsparameters, met de functie van het productietellen, machtsbesparing, de snelle functie van het productienummer die, de functie van de parameter plaatsende bescherming, geschikte productiebeheer opslaan, kan de verschillende schakelaar van de productetikettering door één sleutel, zonder herhaalde debugging, eenvoudig en snel worden gerealiseerd Goede foutenherinnering en hulpfunctie;

6. Hoge stabiliteit. Het ingevoerde eerstelijnsmerk wordt goedgekeurd voor de metende norm en het meten van objectsensor, met hoge opsporingsgevoeligheid, stabiele prestaties en duurzaamheid; het stabiele en duurzame kader en de diverse delen keuren gestandaardiseerd modulair ontwerp met volledige verwisselbaarheid en 24-uursverrichting goed om veiligheid en stabiliteit te verzekeren.

7. Het is veilig en hygiënisch. Het geval wordt gemaakt van roestvrij staal SUS304 en T6 aluminiumlegering. Het zal nooit roesten en voldoet aan de uitstekende GMP productienorm;

Optionele functies en componenten:

1. Codeprinter: de hete printer kan de productiedatum, de vervaldatum, het partijnummer, enz. afdrukken. Markering en etikettering worden gesynchroniseerd om de productie-efficiëntie te verbeteren.

2. Inkjetprinter: het kan de heersende stromingsinkjetprinter in de markt aanpassen, sproeicode bij de aangewezen positie van het etiket, en volkomen combineren met de etiketteringsmachine.

3. Universele sensor: de gewone sensor kan geen transparant etiket ontdekken, zodat moet het met speciaal elektrisch oog worden gebruikt dat uit Duitsland wordt ingevoerd.

4. Lezer: lees tweedimensionale code, streepjescode en andere informatie, gemakkelijk om productgegevensbestand voor producttraceerbaarheid tot stand te brengen.

* 304 roestvrijstalen frameconstructie

* De etiketteersnelheid wordt automatisch gesynchroniseerd met de transportbandsnelheid om de kwaliteit van de etikettering te verzekeren;

* Automatisch in voer draaischijf diameter 550mm

* Hete folie codeermachine

* Servo motor en PLC en Touch Screen verzekeren prefect label exact

* Controleer automatisch de lengte van de etiketten

* Uitgerust met waarschuwingsapparaat van onvoldoende etiketten, gebroken etiketten

* Geen fles, geen etikettering

* Geen etiketten, geen etikettering en automatische waarschuwing

* Geen lint, automatische waarschuwing

* De fles staat op het dienblad, en automatisch leggen op transportband voor etikettering

* Servo motor controle label, geen label breken, hoge snelheid.

Serial numberNAMEITEMbrandcountry of origin
1HMI1SiemensGermany
2PLC1SiemensGermany
3Labeling motor1PanasonicJapan
4Labeling motor driver1PanasonicJapan
5Conveying motor1JianmingShanghai China
6Conveyor motor frequency converter1SiemensGermany
7Bottle dividing motor1JSCCGermany
8Bottle dividing motor controller1JSCCGermany
9Label motor1JSCCGermany
10Label motor controller1JSCCGermany
11Low voltage electrical apparatus1SchneiderFrance
12Label sensor1OMRONJapan
13Labeling sensor1OMRONJapan
14Synchronous toothed belt1BandoJapan
15Pneumatic components1AirTACTaiwan, China
16Conveyor belt1LilaiShanghai China
17frame1Shanghai China
18system integration1Shanghai China

Losstation: eenvoudige bediening, duidelijk en handig.

Rollenbaan: ontworpen volgens het te bevestigen object, met sterke compatibiliteit. duurzaam.

Label power mechanisme: de servomotor wordt gebruikt als de kracht, en het excentrische mechanisme wordt gebruikt om op het labelpapier te drukken om het dynamische rollen uit te voeren, en het labelstripbord wordt gebruikt om tegelijkertijd het label te tekenen.

Trek labelmechanisme: motorbesturing en transportbandsynchronisatie, uitvoerlabel.

Ontvangstmechanisme: motorbesturing, synchroon met transportband en labeltrekmechanisme om labelpapier op te vangen.

Etikettenroller: mooi en elegant, stofdicht, gemakkelijk te vervangen label.

Labelstripmechanisme: het kan de positie van het verwijderen van het label aanpassen, de positie van het verwijderen en verzenden van het label kan snel worden aangepast en het wisselen van het label is handig.

Foto-elektrische detectie: controleer fles en etiket één voor één, geen etiket zonder fles, geen etiket herhaald.

PLC mens-machine touch control scherm: eenvoudig, handig, makkelijk te leren.
Alarmsysteem: geluid en licht alarm apparaat, productie toezicht handiger, noodstop knop, maximale bescherming van de veiligheid van het personeel.

video play button
video play button

Etiketteermachine Flessen

Etiketteermachine Flessen

Invoering Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een...
Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...