Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Invoering

Boven- en onderetikettering behoren tot de meest gebruikte soorten etikettering. Het wordt vaak gebruikt om variabele gegevens aan te brengen op voorverpakte levensmiddelen of voorbedrukte verpakkingen, zoals een houdbaarheidsdatum, een partijnummer of een lijst van ingrediënten. Het proces wordt ook vaak gebruikt om promotionele etiketten en dergelijke aan te brengen. Daarom worden boven- en onderetiketten ook gebruikt op verse en voorverpakte kaas, worst en vleeswaren. Maar ze worden ook gebruikt voor cosmetica, geneesmiddelen en semi-luxe voedingsmiddelen of snus-etikettering. Afhankelijk van de vereisten kan alleen de bovenkant of alleen de onderkant worden geëtiketteerd wanneer het product het station passeert. Het scala van mogelijke primaire verpakkingstoepassingen strekt zich uit van diepvriesverpakkingen, tot blikken, tot glazen en plastic verpakkingen. Voor dergelijke consumentenproducten zijn zowel snelheid als nauwkeurige positionering belangrijk. Top- en bodemetikettering wordt ook gebruikt voor secundaire verpakkingen zoals kartonnen dozen. VKPAK heeft een economisch, prestatiegericht systeem voor elk toepassingsgebied.

De etiketteerder is speciaal ontworpen en vervaardigd volgens het principe en de technische vereisten van automatische etikettering. Het heeft de voordelen van compacte structuur, lichtgewicht, eenvoudige verrichting, betrouwbare verrichting, geschikt onderhoud, snelle etiketteringssnelheid, vlotte en mooie etikettering en sterk aanpassingsvermogen. Het is het beste product in moderne etiketteringsmachines.


BeschrijvingConfiguratielijstContactAndere Suggesties

Boven/Onder Etiketteren

In de wereld van etiketteermachines zijn veelzijdigheid en prestaties twee van de belangrijkste aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Als uw producten meerdere etiketten vereisen of als u specifieke gegevens aan weerszijden van uw verpakking nodig hebt, dan zijn boven- en onderetiketteermachines misschien precies wat u nodig hebt.

Boven- en onderetiketteermachines zijn ontworpen om twee etiketten op uw product aan te brengen. Zodra de producten op de transportband liggen, is de machine geconfigureerd om de etiketten tegelijkertijd aan te brengen, waardoor u de tijd en moeite bespaart die het zou kosten om deze producten weer op een andere transportband te plaatsen om ze opnieuw te etiketteren.

Deze etiketteermachines worden veel gebruikt in diverse industrieën, waaronder de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. Barcodes, voedingsfeiten, vervaldata, batchnummers en andere informatie die gewoonlijk niet op het bovenste etiket wordt aangebracht, kan worden opgenomen op het onderste etiket, waardoor alle essentiële informatie voor de consument wordt gepresenteerd zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw product.

Deze apparatuur voor het aanbrengen van etiketten is echter ook veelzijdig. Ze kunnen nog zo worden geconfigureerd dat alleen de bovenste etiketten op het product worden aangebracht. Dus afhankelijk van het soort product dat u wilt etiketteren, heeft u misschien niet eens aparte machines nodig om de klus te klaren. En omdat de etiketteermachine zowel de boven- als de onderzijde kan etiketteren, kunt u de tijd die u nodig hebt om het etiketteren af te ronden praktisch verdubbelen, omdat u niet elk afzonderlijk product handmatig hoeft te vervangen voor de tweede partij etiketten, wat u tijd bespaart en het hele proces efficiënter maakt.

Met de automatische etiketteermachine van VKPAK zal uw productielijn zeker zijn welverdiende boost krijgen. Dit bereik van etikettering machine kan meer dan 100.000 labels toegepast per week en zijn een budgetvriendelijke optie voor u met de essentiële functies die u nodig hebt om te voldoen aan de eisen van uw groeiende bedrijf.

Met deze VKPAK Labeler, kunt u een zeer duidelijk beeld krijgen van de maatregelen die genomen zijn om een meer basis en meer budget etiketteermachine te bereiken die past bij de eisen van degenen die onder budgetdruk staan om een klus zo efficiënt mogelijk te klaren.

Werkende Video

video play button
video play button
1Etiketteringssnelheid30-100 stuks/minuut (de specifieke waarde is gerelateerd aan de grootte van het voorwerp en het etiket en de codeersituatie)
2Nauwkeurigheid van de etikettering ±1.0mm
3Binnendiameter van etiketrolФ76mm
4Maximale buitendiameter van etiketrolФ300mm
5Vermogen220V±5%  50/60Hz
6Gewicht280Kg
7Verpakkingsgrootte3100mm×1100mm×1500mm

Deze etiketteermachine kan worden gebruikt om deegwarenverpakkingen of andere platte producten aan de onder- of bovenkant te etiketteren. Nauwkeurige etikettering van producten is belangrijk in verschillende sectoren zoals voeding of cosmetica en vooral farmaceutica en medische technologie. Voedselverpakkingen of vouwdozen worden vaak voorzien van een etiket aan de boven- en onderkant. Zoals alle systemen kan ook deze etiketteerder van VKPAK modulair worden uitgebreid. De verwerking van verschillende productformaten en -maten is zonder gereedschap mogelijk door eenvoudig van formaat te wisselen. Uw voordelen hierbij zijn korte insteltijden en eenvoudige bediening.

Toepassing Industrieën

  • Vlees- en gevogelteproducten
  • Cosmetica en persoonlijke verzorging
  • Gezondheidszorg en farmacie
  • Verse producten
  • Detailhandel in levensmiddelen
  • Gebakken goederen en zoetwaren
  • Aangepaste toepassingen

Automatic-Top-and-Bottom-Labeling-Machine-Application
Boven- en onderetiketteermachine brengt etiketten aan op beide zijden van vlakke oppervlakken zoals zakken of dozen, met een laadplatform en hoge wrijvingsbanden.

Deze boven- en onderetiketteermachine is gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Het productprofielgeheugen slaat verschillende etiketformaten, snelheid en plaats van plaatsing in de machine op, zodat deze tijdens het wisselen snel kunnen worden opgeroepen. Een belangrijk kenmerk van deze boven- en onderetiketteermachine is de hoge wrijvingsband die de zak positief aandrijft voor een gelijkmatige en nauwkeurige etikettering.

Voordelen

Aanpasbaar

Het aanbrengen van etiketten op de boven- en onderkant van producten is ingebouwd in het tweezijdig aan te brengen ontwerp van de clamshell-etiketteerder. De clamshell-etiketteerder wordt ook standaard geleverd met ons transportsysteem met gedeelde band. Hierdoor kunt u gemakkelijk met één etiket op de voor-, boven- en onderkant aanbrengen.

Eenvoudig te gebruiken

Dankzij de mogelijkheid om de instellingen van de machine gemakkelijk aan te passen, kunt u met de etiketteerder snel en eenvoudig productieruns wijzigen - wat voor u een grotere efficiëntie en kwaliteitscontrole betekent.

Gemakkelijk op te waarderen

Dankzij het modulaire ontwerp van de etiketteerder kunt u de mogelijkheden uitbreiden naarmate uw behoeften evolueren. Of u nu een aangepaste producttoepassing hebt of uw product verandert, u kunt de machine eenvoudig upgraden om aan uw nieuwe vereisten te voldoen.

Gemaakt om lang mee te gaan

In strikte overeenstemming met Good Manufacturing Practices (GMP) normen, is de etiketteerder gemaakt van 304 roestvrij staal en geanodiseerd aluminium, en zorgvuldig behandeld om te beschermen tegen de effecten van zwaardere omgevingen. Deze duurzaamheid vertaalt zich in een solide keuze voor een lange levensduur van de etiketteermachine.
Automatic-Top-and-Bottom-Labeling-Machine-Drawing

Kenmerken

1. Hoge etiketteringsnauwkeurigheid: met behulp van PLC+onderverdeling stappenmotor om de etiketlevering aan te drijven, en de etiketlevering is nauwkeurig; het voedingsmechanisme is uitgerust met een remfunctie om ervoor te zorgen dat het etiket wordt vastgezet en de etiketdetectie nauwkeurig is; het correctiemechanisme voor etiketafwijking voorkomt dat het etiket van links naar rechts verschuift.

2. Uitstekende etiketteringskwaliteit: het gebruik van elastische over-etiketteringsriem, etikettering vlot, geen bellen, geen rimpels, verbeter verpakkingskwaliteit.

3. Verrichting van het aanrakingsscherm: De mens-machine interactieve interface heeft de functie van operatie onderwijs, de parameter wijziging is intuïtief en duidelijk, en de verschillende functies zijn gemakkelijk te schakelen.

4. Intelligente controle: het automatische foto-elektrische volgen, met geen voorwerpen en geen etikettering, geen etiket automatische correctie en
automatische label detectie functies om ontbrekende labels en label afval te voorkomen.

5. Hoge stabiliteit: Geavanceerd elektronisch controlesysteem dat bestaat uit PLC+touchscreen+optisch oog+testlabel elektrisch oog, dat 7×24 uur werking van de apparatuur ondersteunt

6. Eenvoudig en flexibel: Het kan worden geproduceerd op een stand-alone machine of aangesloten op een assemblagelijn. De lay-out van de productielocatie is eenvoudig; de 6-graden-van-vrijheid verstelbare basis is ontworpen, en de omzetting tussen verschillende producten wordt eenvoudig en tijdbesparend.

7. Stevig en hygiënisch: Het keurt een drie-bar aanpassingsmechanisme goed, maakt volledig gebruik van de stabiliteit van de driehoek, en wordt gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardige aluminiumlegering. De hele machine is stevig en duurzaam en voldoet aan de GMP-productievereisten.

8. Geschikt productiebeheer: met automatische sluitingsfunctie, productietellingsfunctie, machtsbespaarfunctie (wanneer er geen productie binnen de vastgestelde tijd is, zal het materiaal automatisch op machtsbespaarstand overschakelen), productienummer plaatsende snelle functie, parameter plaatsende beschermingsfunctie (parameter plaatsend Sub-bevoegdheidsbeheer).

Optionele functies en onderdelen

1. Codeermachine: De hete codeermachine drukt de productiedatum, de vervaldatum, het nummer van de productiepartij, enz. af. Codering en etikettering worden gesynchroniseerd om de productie-efficiëntie te verbeteren.

2. Inkjetprinter: het kan worden afgestemd met de mainstream inkjetprinters op de markt, en de inkjetprinter kan afdrukken op de aangewezen positie van het etiket, die perfect wordt gecombineerd met de etiketteringsmachine.

3. 3. Universele sensor: Gewone sensoren kunnen geen transparante etiketten detecteren, en moeten worden gebruikt met speciale elektrische ogen die uit Duitsland worden ingevoerd.

4. Lezer: leest informatie zoals QR-codes en streepjescodes om de oprichting van productdatabanken voor producttraceerbaarheid te vergemakkelijken.

No.NameQuantityUnitBrand
1Human-machine interface HIM1setSiemens
2Programmable controller PLC1setPanasonic
3Labeling motor1setPanasonic
4Labeling motor driver1setSiemens
5Conveying motor1set Shanghai Jianming
6Conveyor motor inverter1set Shanghai Jianming
7 Low-voltage electrical appliances1setSchneider
8 label sensor1setOMRON
9Labeling sensor1setOMRON
10Synchronous toothed belts1setBando
11Pneumatic component1setYadeke
12Conveyor belt1setShanghai Lilai
13Rack1set 304 stainless steel
14System Integration1setVKPAK
15Pneumatic component1setFesto

VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine

VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine

Invoering VK-T803 semi automatische etiketteer machine is geschikt voor allerlei specificaties van vierkante, platte, gebogen en onregelmatige producten op de oppervlakte etikettering, zoals verpakking dozen, cosmetische platte flessen, bolle dozen. VK-T803 kan bereiken vliegtuig volledige dekking etikettering, lokale nauwkeurige etikettering, verticale multi-label etikettering en horizontale multi-label etikettering, kan...
VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

Invoering VK-T802 Semi Automatische Vlakke Etiketteermachine is voor diverse soorten productenetikettering, is er een grote regelbare waaier voor de fles en het deksel. Geschikt voor allerlei producten die vlak zijn. De etiketteringsmethode wordt toegepast om de etikettering van diverse werkstukken op het vliegtuig, zoals vlakke flessen van schoonheidsmiddelen,...
Zakken Etiketteermachine

Zakken Etiketteermachine

Invoering Zakken zijn flexibele verpakkingen van stof, papier, plastic, enz. VKPAK heeft verstand van het labelen van zakken. We hebben verschillende etiketteersystemen voor zakken ontworpen. Voor gevulde zakken kan VKPAK een labelapplicator op uw productielijn plaatsen om zakken te labelen na het vullen, maar voor het palletiseren. Informatie zoals...
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...