VK-T804 Halfautomatische Hoge Precisie Vlakke Etiketteermachine

Invoering

VK-T804 is de halfautomatische hoge precisie vlakke oppervlakte etiketteermachine geschikt voor allerlei specificaties vierkante, vlakke, uiterst kleine gebogen en onregelmatige producten hoge precisie en hoge overlapping etikettering, zoals elektronische spaander, plastic dekking, kosmetische vlakke bottelaar, stuk speelgoed dekking.

VK-T804 kan volledige dekking etikettering, gedeeltelijke nauwkeurige etikettering bereiken, die wijd in elektron, gevoelige goederen, verpakking, schoonheidsmiddelen en verpakkingsmaterialenindustrieën wordt gebruikt.

De VK-T804 etiketteermachine heeft extra functies om opties toe te voegen: een facultatieve kleur-passende bandcodeermachine kan aan het etikethoofd worden toegevoegd, en de productiepartij, de productiedatum en de vervaldatum kunnen tegelijkertijd worden gedrukt. Verminder het verpakkingsproces, verbeter de productie-efficiëntie aanzienlijk, speciale labelsensor.


BeschrijvingMachine DetailsWerkende VideoContactAndere Suggesties
Het is geschikt voor etikettering op het bovenste vlak, de boogoppervlakte en de concave oppervlakte van producten. De etiketteringsnauwkeurigheid is zo hoog als (+0.2mm). Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor nauwkeurige etikettering van elektronische componenten en digitale producten, zoals BR-kaart, mobiele telefoonbatterij, FPC, mobiele telefoonlader, enz.

VK-T804 is een halfautomatische etiketteeroplossing voor platte verpakkingen, zoals rechthoekige of conische flessen, dozen, pakketten, zakken, zakken, deksels, blikken en nog veel meer.

De VK-T804 is een halfautomatische etiketteermachine waarmee snel en eenvoudig product- en identificatielabels kunnen worden aangebracht op een groot aantal vlakke oppervlakken, zoals rechthoekige of conische flessen, dozen, verpakkingen, zakken, zakken, deksels, blikken en nog veel meer. Etiketten worden recht, zonder rimpels of vouwen en precies op de gewenste plaats aangebracht. Dit geeft eindproducten een zeer professionele uitstraling en verhoogt het aantal verpakkingen dat per uur kan worden geëtiketteerd aanzienlijk ten opzichte van het handmatig aanbrengen van etiketten.

VK-T804 Semi Auto High Precision Flat Surface Label Applicator

Machine Beschrijving:

De VK-T804 aanpassingsmethode is eenvoudig: stel de hoogte van de zuignap in, stel de positie van de etiketsensor in totdat een etiket is uitgetrokken en installeer de mal die de producten onder de zuignap plaatst. De aanpassing van het proces is minder dan 10 minuten.

VK-T804 bezet ruimte over 0.24 stere.

De aanpassing van de machinesteun.

De VK-T804 etiketteringsmachine heeft eenvoudige aanpassingsmethodes, hoge etiketteringsnauwkeurigheid tot ±0.2mm en goede kwaliteit, en het is moeilijk om de fout met het blote oog te zien.

ParameterData
Label Specificationadhesive sticker, transparent or opaque
Labeling Tolerance±0.2mm
Capacity(pcs/min)15 ~ 30
Suit bottle size(mm)L:20~200 W:20~180 H:0.2~75;Can be customized
Suit label size(mm)L: 10-70; W(H): 5-70
Machine Size(L*W*H)≈600*500*800   (mm)
Pack Size(L*W*H)≈650*550*850   (mm)
Voltage220V/50(60)HZ;Can be customized
Power330W
N.W (KG)≈45.0
G.W(KG)≈67.5
Label RollID: Ø76mm;OD:≤240mm
Air Supply0.4~0.6Mpa

Belangrijkste Kenmerken

  • Hoge precisie, de etiketteringsnauwkeurigheid bereikt ± 0,2 mm, wat voldoet aan de behoeften van zeer nauwkeurige etikettering;
  • Eenvoudig te bedienen, de acties van het verwijderen van etiketten, het invoeren van etiketten, het zuigen van etiketten, het etiketteren en het bedekken van etiketten worden automatisch voltooid en het etiketteringsproces kan worden voltooid door handmatig laden en lossen;
  • Veiligheid, de transmissieonderdelen zijn verpakt en het circuit en het gascircuit zijn afzonderlijk gerangschikt om abnormale gebeurtenissen en veiliger gebruik te voorkomen;
  • Hoge stabiliteit, met behulp van het elektronische besturingssysteem bestaande uit PLC + subdivisie stappenmotor + optische vezelsensor, is de apparatuur stabiel en ondersteunt langdurig werk;
  • Optioneel automatisch draaiplateau-apparaat kan de efficiëntie van laden en lossen aanzienlijk verbeteren en de efficiëntie van labelen verbeteren;
  • Optionele functies en componenten: ① automatische voerfunctie; ② automatische materiaalontvangstfunctie (overwogen met het product); ③ andere functies (aangepast aan de eisen van de klant).
VK-T804 Toepassing

Toepassing

De etiketteermachine wordt toegepast om allerlei het werkstukken, zoals vlakke kosmetische flessen, verpakkingsdozen, plastic kappen, enz. te etiketteren. Verander het het merken mechanisme, kan op ongelijke oppervlakteetikettering, zoals concaaf vliegtuig, boogoppervlakteetikettering worden toegepast.

De gewijzigde mal kan worden toegepast om diverse onregelmatige werkstukken te etiketteren. Color tape printer of inkjet printer is geselecteerd om de productiedatum en de partij nummer af te drukken op het etiket, het realiseren van de integratie van codering en labeling.When etikettering, de fles heeft een goede stabiliteit en de etikettering positie is nauwkeurig; de microcomputer controleert het hele proces, geen fles is niet ondertekend, en de machine heeft een sterke anti-interference prestaties en stabiele en betrouwbare prestaties.

VK-T804 Semi Auto High Precision Flat Surface Label Applicator

Werkproces

1. Nadat het product in de vorm is geplaatst, drukt u op de schakelaar, en de machine trekt het etiket eruit.

2. Wanneer één etiket allemaal uitgetrokken is, zal de etikettenzuigplank het etiket adsorberen, en dan zal de etikettenzuigplank naar beneden bewegen tot het etiket aan het product gelijmd is.

3. De etiketzuigende raad zal terugkeren naar het origineel, en de machine zal herstellen, een etiketteringsproces is voltooid.

No.StructureFunction
1Label TrayPlace the label roll
2RollersWind the label roll
3Label SensorDetect label
4Label-sending CylinderSend label below the labeling head
5Label-peeling CylinderDrive the labeling head to get label from the release paper
6Labeling CylinderDrive the labeling head to stick label to pointed position
7Labeling HeadGet label from the release paper and stick to product
8Product FixtureCustom-made,fix product while labeling
9Traction DeviceDriven by traction motor to draw the label
10Release Paper RecyclingRecycle the release paper
11Emergency StopStop the machine if it runs wrong
12Electric BoxPlace electronic configurations
13Touch ScreenOperation and setting parameters
14Air Circuit FilterFilter water and impurities
VK-T804 Details
Het intelligente aanrakingsscherm, ingevoerde PLC. Kunstmatige intelligentie om mens-computer interactie te realiseren.
VK-T804-Details
Geïmporteerd Duits Sick elektrisch oog, nauwkeurige detectie van labelpositie.
VK-T804-Details
Structuur aanpassen. Met behulp van de fijnafstelbasis en de markeringsschaallijnen kan de productpositie tot op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld voor een nauwkeurige etikettering.
VK-T804-Details
Overkoepelende structuur, met behulp van hoge dichtheid spons, door de statische manier van zuigen, nauwkeurige zuiging en etikettering.
VK-T804-Details
Inrichtingen, volgens de door klanten geleverde producten, exclusieve inrichtingen aanpassen om fouten verder te elimineren.
VK-T804-Details
Cilinder, de etiketteringsactie keurt de combinatie van cilinder en schuifrail goed om de etikettering vlotter te maken.
video play button
video play button
VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine

VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine

Invoering VK-T803 semi automatische etiketteer machine is geschikt voor allerlei specificaties van vierkante, platte, gebogen en onregelmatige producten op de oppervlakte etikettering, zoals verpakking dozen, cosmetische platte flessen, bolle dozen. VK-T803 kan bereiken vliegtuig volledige dekking etikettering, lokale nauwkeurige etikettering, verticale multi-label etikettering en horizontale multi-label etikettering, kan...
VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

Invoering VK-T802 Semi Automatische Vlakke Etiketteermachine is voor diverse soorten productenetikettering, is er een grote regelbare waaier voor de fles en het deksel. Geschikt voor allerlei producten die vlak zijn. De etiketteringsmethode wordt toegepast om de etikettering van diverse werkstukken op het vliegtuig, zoals vlakke flessen van schoonheidsmiddelen,...
VK-T806 Semi-Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

VK-T806 Semi-Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering VK-T806 semi-automatische etiketteermachine past de roll-sticking-methode toe om te labelen en realiseert labeling aan de zijkanten van verschillende werkstukken. Deze machine is geschikt voor het enkelzijdig en dubbelzijdig labelen van platte flessen, vierkante flessen en speciaal gevormde flessen, zoals cosmetische platte flessen, verpakkingsdozen, zijetiketten van plastic potten,...
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...
Dozen Etiketteermachine

Dozen Etiketteermachine

Invoering Of u nu dozen voor consumptiegoederen, dozen voor levensmiddelen of verpakkingen voor andere producten etiketteert, uw etiketteersysteem is belangrijk. Wanneer u producten produceert of distribueert, zijn efficiëntie en precisie cruciaal voor uw succes. Slordige of trage systemen kunnen uw productie en winst volledig doen ontsporen. Daarom is het...
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...