Zalf Vulmachine

Invoering

Een zalf is een homogeen, viskeus, halfvast preparaat, meestal een vette, dikke olie (olie 80% – water 20%) met een hoge viscositeit, dat bestemd is om uitwendig op de huid of de slijmvliezen te worden aangebracht. Zalven hebben een watergetal dat bepaalt hoeveel water zij maximaal mogen bevatten. Ze worden gebruikt als verzachtende middelen of voor het aanbrengen van actieve ingrediënten op de huid voor beschermende, therapeutische of profylactische doeleinden en waar een zekere mate van occlusie gewenst is.

Bij VKPAK, vervaardigen wij hoogwaardige machine voor het vullen van viskeuze vloeistoffen zoals zalf crème, lotion en andere viskeuze producten. De zalf het vullen machines die door ons worden aangeboden zijn beschikbaar met diverse het vullen snelheid, het vullen waaier en zijn geschikt voor hoge viscositeitsproducten. Al onze machines gaan door kwaliteitscontroleproces door onze deskundigen om op zijn best te presteren.

Materiaal InleidingZalf ContainerSelectie Van Vul- En SluitmachineOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Een zalf is een homogeen, viskeus, halfvast preparaat, meestal een vette, dikke olie (olie 80% - water 20%) met een hoge viscositeit, dat bestemd is om uitwendig op de huid of de slijmvliezen te worden aangebracht. Zalven hebben een watergetal dat bepaalt hoeveel water zij maximaal mogen bevatten. Ze worden gebruikt als verzachtende middelen of voor het aanbrengen van actieve ingrediënten op de huid voor beschermende, therapeutische of profylactische doeleinden en waar een zekere mate van occlusie gewenst is.

Zalven zijn preparaten voor uitwendig gebruik, bestemd om op de huid te worden aangebracht. Gewoonlijk hebben zij een olieachtige of vettige consistentie en kunnen zij "stijf" lijken wanneer zij op de huid worden aangebracht. Zalven bevatten geneesmiddelen die op de huid kunnen inwerken of door de huid kunnen worden opgenomen voor systemische werking. Veel zalven worden gemaakt van vaseline. Net als veel andere farmaceutische preparaten bevatten zij vaak conserveringsmiddelen en kunnen zij ook aromatische stoffen en kleurstoffen bevatten om de acceptatie door de patiënt te verbeteren. Hoewel er doorgaans geen algemeen aanvaarde farmaceutische definitie voor crèmes bestaat, lijken zij in hun gebruik sterk op zalven. De samenstelling lijkt enigszins op die van zalven, behalve dat crèmes vaak water-in-olie-emulsies als basis hebben. Wanneer zij op de huid worden aangebracht, voelen crèmes zacht en soepel aan en smeren zij gemakkelijk uit.Ointment

De meest voorkomende zalfverpakkingen op de markt zijn plastic tubes, gelamineerde tubes en metalen tubes. Daarnaast worden geneeskrachtige zalven meestal verpakt in potjes.

Zalftubes

Voor het verpakken van zalf in tube is er een speciale tube vul- en sluitmachine. Buisvulmachine is ontworpen met een vul- en afdichtproces dat wordt gebruikt om zalf, crème, lotion, tandpasta of een ander vast materiaal in een plastic buis te vullen en is verzegeld. Onze zalfvulmachine is een betrouwbaar, zeer nauwkeurig vulsysteem dat zorgt voor een schone en nauwkeurige vulling met optimale snelheid en een product van hoge kwaliteit oplevert. Deze buisvuller is vervaardigd met de nieuwste technologie en is geïnspecteerd op verschillende parameters om een hoogwaardige vulling te garanderen. De door ons geleverde buisvulapparatuur geeft een nauwkeurige verwerkingsmethode die een uitstekende output geeft.

Tube Filling And Sealing Machine Sale

Tube Afvul- En Sluitmachine

Invoering De automatische tube afvul -en sluitmachine wordt wijd gebruikt in tandpasta, schoonheidsmiddelen, geneeskunde en de voedselindustrieën. Het materiaal heeft een hoge graad van automatisering, automatische lading, automatische kleur aanpassing, het automatische verzegelen, partijnummering, en het automatische lossen. Met behulp van de interne verwarmingsmethode wordt de Zwitserse "LEISTER"-hete...
VKPAK crème- en zalfvul- en sluitmachines zijn beschikbaar voor het verwerken van metalen, plastic, aluminium en laminaatbuizen. Dit soort buisvul- en sluitmachine is in staat om verschillende soorten viskeuze en semi-viskeuze producten te verwerken, zoals cosmetica, zalf, tandpasta, levensmiddelen, farmaceutica en scheerschuim, enzovoort. Besturing met PLC-gebaseerd en touchscreen-bedieningspaneel voor prestaties van wereldklasse.

Kenmerken

 • Onze zalfvulmachine is geschikt voor het vullen van alle soorten pasteuze en stroperige vloeistoffen en de materialen, in plastic en composiet metalen buizen en vervolgens inwendig verwarmende buizen, verzegelen en partijnummer afdrukken. Het wordt gebruikt in de farmaceutica-, voedsel-, cosmetica- en dagelijkse chemicaliënindustrie.
 • Met hoogwaardig touchscreen & PLC-besturingssysteem gebruikt, handige, gevisualiseerde en betrouwbare non-touch bediening van de machine wordt uitgevoerd.
 • Compact ontwerp en automatische sondevoeding. Aandrijfgedeelte volledig gesloten.
 • Identificatie, vullen, vouwen, sealen, printen van codes en output van afgewerkte producten, allemaal uitgevoerd door een volledig automatisch controlesysteem.
 • Het wassen en voeden van slangen wordt pneumatisch, nauwkeurig en betrouwbaar uitgevoerd.
 • Automatisch piket door foto-elektrische inductie.
 • Eenvoudige aanpassing en demontage.
 • Intelligente temperatuurregeling en koelsysteem zorgen voor eenvoudige bediening en betrouwbare afdichting.
 • Met eenvoudige en snelle aanpassing is het geschikt voor het gebruik van meerdere soorten zachte tubes om te vullen.
 • De onderdelen die in contact komen met materialen zijn gemaakt van 316L roestvrij staal, schoon, hygiënisch en conform GMP voor de productie van medicijnen.
 • Met veiligheidsvoorziening wordt de machine uitgeschakeld wanneer de deur open is.
 • En het vullen wordt alleen uitgevoerd met sondevoeding. Overbelastingsbeveiliging.

Sluiten en etiketteren van zalftubes

Buisvul- en sluitmachines omvatten reeds het sealen van buizen; er zijn gewoonlijk verschillende sealmethoden; buisvulmachines worden geleverd met heteluchtseal, ultrasone seal, impulsseal of hot-jaw seal opties. Het afstemmen van het type knijpbuis op de juiste buisafdichtingsapparatuur is zeer belangrijk om sterke, professionele buisafdichtingen te garanderen. De meest populaire machine voor het sealen van buizen is het sealen met hete lucht. De etikettering van de buis wordt meestal gedrukt tijdens het productieproces van de buis.

Helende Zalfpotjes

Voor het vullen van potten met genezende zalf, die gewoonlijk een hoge viscositeit van zalf hebben, raadt VKPAK het gebruik van zuiger- of pompvulmachines aan.

Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...

Afdekken en labelen van zalfpotten

De sluitmachine van de zalfpot, kiest gewoonlijk het volgende materiaal, de specifieke machineselectie moet op de vorm van de dop, de grootte, de af te sluiten methode worden gebaseerd om te beslissen.

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...

De zalfpot etiketteermachine, kiest gewoonlijk het volgende materiaal, de specifieke machineselectie moet op de vorm van de container, de grootte van de container, etiketgrootte worden gebaseerd om te beslissen.

Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
High Speed Rotary Positioning Labeling Machine

Hoge Snelheid Roterende Plaatsende Etiketteermachine

Invoering De hoge snelheid roterende het plaatsen etiketteermachine wordt ontworpen om een redelijk productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel...

De Verrichting van de Zalfbuis het Vulmachine

Het is een sterk geautomatiseerde machine die bestaat uit een ronde roterende plaat met vulstations waarin buizen worden geplaatst. In het eerste station wordt de vulbewerking uitgevoerd, vanwaar het naar de volgende stations wordt verplaatst. In de volgende stations van de zalfvulmachine wordt de tube gevouwen en na 2 vouwen gaat de tube naar het volgende station waar codering plaatsvindt. De gevulde tube wordt dan later uitgeworpen om volledig afgewerkte gevulde tubes te produceren.

Voordelen van zalf tube vulmachine

Verhoogde productie-efficiëntie: De lijn voor het vullen van zalfbuizen stelt fabrikanten in staat om producten zoals zalf, crèmes en lotions snel in buisjes te vullen. Het verhoogt de productie-efficiëntie met zijn hoge snelheid en nauwkeurigheid.

Betrouwbaar en consistent: als de tubes handmatig worden gevuld, kan dit leiden tot grote variaties in de hoeveelheid vulling. De zalfvulmachine biedt echter een grote consistentie en betrouwbaarheid bij het vullen.

Lagere arbeidskosten: als de tubes worden gevuld met behulp van menselijke arbeid, heeft het bedrijf veel mensen nodig om dit werk uit te voeren en kunnen de productiekosten stijgen. Echter, het gebruik van zalf vulmachine elimineert deze kosten, dus het is een kosteneffectieve oplossing.

Vermindering van productverspilling: De zalf tube vulmachine biedt een hoge nauwkeurigheid en efficiëntie in het vullen, wat helpt bij het verminderen van productverspilling.

Automatische Tube Etiketteermachine Voor Lege Zachte Tube

Automatische Tube Etiketteermachine Voor Lege Zachte Tube

Invoering Ontworpen voor wrap-around etikettering op lege soft-tubes. Ook geschikt voor oriëntatie-etikettering op zachte buizen met detecteerbare oriëntatiekenmerken. Bijzonder geschikt voor de verpakkingsvereisten van de cosmetica-, verzorgings- en voedingsmiddelenindustrie. Het feit dat het buislichaam niet stijf is en het etiket normaal zeer zacht en transparant is, zorgt voor...
Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Siroop Vulmachine

Siroop Vulmachine

Invoering Siroop is een dikke, stroperige vloeistof, die een grote hoeveelheid opgeloste suikers bevat, maar weinig neiging vertoont om kristallen af te zetten. In de geneeskunde, hoestmiddel, ook wel hoestsiroop genoemd. Bij het koken is een siroop of siroop een kruiderij die een dikke, stroperige vloeistof is die voornamelijk...
Oogdruppel Vulmachine

Oogdruppel Vulmachine

Invoering Oogdruppels of oogdruppels zijn zouthoudende druppels die via de oculaire weg worden toegediend. Afhankelijk van de behandelde aandoening kunnen zij steroïden, antihistaminica, sympathomimetica, bètareceptorblokkers, parasympathomimetica, parasympatholytica, prostaglandinen, niet-steroïdale ontstekingsremmers, antibiotica, schimmelwerende middelen of lokale verdovingsmiddelen bevatten. De oogdruppelvulmachine is een automatisch vloeibaar vulapparaat met PLC, menselijke interface en...
Cosmetische Crème Vulmachine

Cosmetische Crème Vulmachine

Invoering Cosmetische crèmes zijn vaak halfvaste emulsies van olie en water. Cosmetische crèmes bevatten speciale ingrediënten die de in de huid aanwezige oliën helpen vervangen of beschermen tegen vochtverlies van de huid. Cosmetische crèmes behoren tot de meer viskeuze stoffen die onze machines voor het afvullen van vloeistoffen kunnen...