Nagellak Vulmachine

Invoering

Nagellak (ook nagellak of nagellak genoemd) is een lak die op de menselijke vingernagel of teennagels kan worden aangebracht om de nagelplaten te versieren en te beschermen. Nagellak bestaat uit een filmvormend polymeer opgelost in een vluchtig organisch oplosmiddel. Typisch is een oplossing van nitrocellulose in butylacetaat of ethylacetaat.

Om efficiency en productiviteit in uw cosmeticaproductielijn te maximaliseren, kunt u overwegen een systeem van nagellak vulmachines van VKPAK in uw faciliteit te installeren. Wij bieden een verscheidenheid van vloeibare het vullen machines aan die aan de vereisten van faciliteitenruimtebeperkingen kunnen voldoen, met een selectie van sluitmachines, transportbanden, en etiketteringsmachines ook beschikbaar. Een aangepaste combinatie van machines kan uw faciliteit minder kwetsbaar maken voor storingen en de productiviteit verhogen.

Materiaal InleidingNagellak FlessenSelectie Van Vul- En SluitmachineSelectie Van EtiketteermachinesOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Nagellak (ook nagellak of nagellak genoemd) is een lak die op de menselijke vingernagel of teennagels kan worden aangebracht om de nagelplaten te versieren en te beschermen. De formule is herhaaldelijk herzien om het decoratieve effect ervan te verbeteren en barsten of afbladderen tegen te gaan. Nagellak bestaat uit een mengsel van een organisch polymeer en verschillende andere bestanddelen die het kleuren en texturen geven. Nagellak is er in alle kleurschakeringen en speelt een belangrijke rol bij manicure of pedicure.

Nagellak bestaat uit een filmvormend polymeer opgelost in een vluchtig organisch oplosmiddel. Typisch is een oplossing van nitrocellulose in butylacetaat of ethylacetaat.

Soorten: base coat, top coat, gel polish, matte polish. [From Wiki]

Nagellak
Nagellak
De nagellakflesjes op de markt variëren in grootte van 5-15 ml. 10 ml is het meest voorkomende nagellakflesje.

Fles Grootte

De eerste factor waarmee rekening moet worden gehouden bij nagellakflesjes is de grootte van het flesje. Volle flesjes bevatten meestal 15 ml nagellak. Een full size flesje biedt ook ruimte voor een full size penseel en een dop die gemakkelijk vast te houden is tijdens het gebruik van het penseel. Miniflesjes zijn meestal half zo groot als hun grote voorganger.

Fles Vorm

De volgende stap is de vorm van het flesje. Ronde en vierkante flesjes zijn het meest gebruikelijk, maar sommige merken hebben ervoor gekozen nieuwe vormen te gebruiken (denk aan hartjes en bloemen) om hun lakken op de markt te brengen. De vorm van het flesje heeft geen invloed op de mogelijkheid om de nagellak te gebruiken.

Bij het opvullen en afdekken van nagellak moet ook rekening worden gehouden met de volgende elementen.

Flessendoppen & Borstel

De dop wordt het handvat waarmee de nagellak wordt aangebracht, wat betekent dat hij gemakkelijk vast te houden moet zijn en comfortabel moet zijn tijdens het aanbrengen van het product. De borstels die aan het flesje zijn bevestigd moeten worden overwogen. Deze zijn ook uiterst belangrijk omdat ze de gebruiker in staat stellen de nagellak aan te brengen.

Voor de verpakking daarentegen moet worden nagegaan hoe de dop met het penseel op het flesje kan worden aangebracht:

  1. Keramische pompzuigervulling: flesoverdracht in het witte sterwiel om te vullen, waarbij elk mondstuk een deel van het totale volume vult. de vulling is duikvulling en wordt aangedreven door een servomotor (verbind de keramische pomp en uw opslagtank rechtstreeks met een buis)
  2. Kies en plaats met borstelinvoersysteem: borstels worden door de vibratietrechter naar het stopstation gevoerd, pakken vervolgens automatisch de borstels op en plaatsen deze in de fles.
  3. Plukken en plaatsen met pre-capping-systeem: doppen worden door een vibratietrechter naar het stopstation gevoerd, vervolgens worden de doppen automatisch geplukt en bovenop de fles geplaatst, waarna pre-capping plaatsvindt.
  4. Capping: de capping wordt aangedreven door een servomotor en het koppel is instelbaar, de dop breekt niet met een redelijke torsie
  5. Bottles out: automatische overdracht door het transportsysteem naar de etiketteermachine na het doppen.

Ballen & Glitter

Bovendien bevatten sommige nagellakpakketten ballen en glitter, zodat we stations op de monoblok vul- en sluitmachine moeten toevoegen om het pakket compleet te maken.

Aangezien de flesjes nagellak een kleine capaciteit hebben, worden ze meestal verpakt met een monoblok vul- en sluitmachine voor nagellak.

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Monoblok Vul- En Sluitmachine

Invoering Deze volledig automatische vloeibare het vullen en sluitmachine is de aanpassing van ons bedrijf aan de marktvraag. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor glas en plastic flessen zoals ronde, vierkante of gevormde flessen, en introduceert nieuwe producten die door buitenlandse geavanceerde technologie worden ontwikkeld. De machine keurt plunjer...
Nagellak fles etiketteermachine, meestal kiezen voor de volgende apparatuur, de specifieke machine selectie moet worden gebaseerd op de vorm van de container, de grootte van de container, label grootte te beslissen. Voor sommige speciaal gevormde nagellakflesjes kan een fleshouder nodig zijn om te helpen bij de etikettering.
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...
Nagellak, zalven, uv-nagelgel, verhardende gels en nagelversterkers: wij laten u kennismaken met onze apparatuur die geschikt is voor het verpakken van alle producten die verband houden met nagelkunst.

Onze machines zijn de meest praktische en flexibele oplossing om kleine dosissen nagellak en andere producten die specifiek voor nagels zijn bestemd, te verpakken. Onze machines staan bekend om hun eenvoud, snelheid van gebruik en zijn gemakkelijk te reinigen. Maar bovenal zijn onze machines bestendig en gemaakt van hoogwaardige materialen om nagellak of andere nagelproducten te vullen. De doseermachine is ontworpen om ongelooflijk nauwkeurig te zijn en verspilt geen product.

Viskeus of halfviskeus, zonder of met glitter, nagellak bestaat in een grote verscheidenheid aan texturen en een oneindig variabel kleurengamma.

Lak met glitter, de meest delicate textuur om te verwerken, vereist vullen zonder de glitterdeeltjes te beschadigen en een gelijkmatige verdeling van de glitter in alle flesjes. De nagellak vulmachine voldoet aan deze eisen dankzij een speciaal vulcircuit dat ook is ontworpen om de reiniging te optimaliseren. Dit vulcircuit kan alle soorten glitter verwerken.

Na het vloeibare vul- en afdekproces kunnen andere soorten apparatuur de efficiëntie van het verpakkingsproces tot aan de voltooiing handhaven. etiketteermachines kunnen labels van hoge kwaliteit aanbrengen met aangepaste grafische afbeeldingen en tekst, en transportbanden kunnen producten aan verschillende snelheden tussen stations verplaatsen.

Ontwerp een aangepaste productielijn voor nagellak

Om aan de specifieke eisen van uw toepassing te voldoen, kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakt systeem voor het vullen van nagellak. Kies uit verschillende maten en configuraties om het vloeibare verpakkingsproces te optimaliseren, met de hulp van een van onze verpakkingsexperts. Wij kunnen u ook helpen bij de installatie van uw aangepaste vloeibare vullijn en deze testen om er zeker van te zijn dat deze de gewenste resultaten oplevert.

Als u wilt beginnen met het ontwerp en de implementatie van aangepaste cosmetische vulmachines, spreek dan met een van de ervaren medewerkers van VKPAK. Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw productielijn jarenlang een constant hoge kwaliteit levert, met een minimaal risico op mechanische storingen.

Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Cosmetische Vulmachine

Cosmetische Vulmachine

Invoering Cosmetica bestaan uit een mengsel van chemische bestanddelen die ofwel uit natuurlijke bronnen, ofwel synthetisch gecreëerd zijn. Cosmetica voor huidverzorging kunnen worden gebruikt om de huid te reinigen, te exfoliëren, te beschermen en te herstellen door middel van reinigingsmiddelen, toners, serums, vochtinbrengers en balsems. Cosmetica die bedoeld zijn...
Oogdruppel Vulmachine

Oogdruppel Vulmachine

Invoering Oogdruppels of oogdruppels zijn zouthoudende druppels die via de oculaire weg worden toegediend. Afhankelijk van de behandelde aandoening kunnen zij steroïden, antihistaminica, sympathomimetica, bètareceptorblokkers, parasympathomimetica, parasympatholytica, prostaglandinen, niet-steroïdale ontstekingsremmers, antibiotica, schimmelwerende middelen of lokale verdovingsmiddelen bevatten. De oogdruppelvulmachine is een automatisch vloeibaar vulapparaat met PLC, menselijke interface en...
Cosmetische Crème Vulmachine

Cosmetische Crème Vulmachine

Invoering Cosmetische crèmes zijn vaak halfvaste emulsies van olie en water. Cosmetische crèmes bevatten speciale ingrediënten die de in de huid aanwezige oliën helpen vervangen of beschermen tegen vochtverlies van de huid. Cosmetische crèmes behoren tot de meer viskeuze stoffen die onze machines voor het afvullen van vloeistoffen kunnen...
Etherische Olie Vulmachine

Etherische Olie Vulmachine

Invoering Een etherische olie is een geconcentreerde hydrofobe vloeistof die vluchtige (bij normale temperaturen gemakkelijk verdampende) chemische verbindingen uit planten bevat. Essentiële oliën zijn ook bekend als vluchtige oliën, etherische oliën, aetheroleum, of gewoon als de olie van de plant waaruit ze zijn gewonnen, zoals olie van kruidnagel. Als...
Lotion Vulmachine

Lotion Vulmachine

Invoering Lotion is een topisch preparaat met een lage viscositeit, bestemd om op de huid te worden aangebracht. De meeste lotions zijn olie-in-water emulsies waarbij een stof als cetearylalcohol wordt gebruikt om de emulsie bijeen te houden, maar er worden ook water-in-olie lotions geformuleerd. De hoofdbestanddelen van een huidverzorgingslotion,...
Shampoo Vulmachine

Shampoo Vulmachine

Invoering Shampoo is een haarverzorgingsproduct, meestal in de vorm van een viskeuze vloeistof, dat wordt gebruikt om het haar te reinigen. Shampoo wordt op nat haar aangebracht, in de hoofdhuid gemasseerd en vervolgens uitgespoeld. Sommige gebruikers kunnen een shampoo volgen met het gebruik van conditioner. Shampoo is een van...