Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering

Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien.

De machine maakt gebruik van hoogwaardig roestvrij staal of niet-giftige, vervuilingsvrije technische kunststof, maakt gebruik van mechanische transmissietechnologie, verschillende flessen kunnen op een machine werken door machineonderdelen aan te passen, heeft een traploos instelbare snelheid, eenvoudige bediening, hoge mate van automatisering.

De machine wordt gebruikt met de hoofdmachine in de productielijn.


BeschrijvingDetail BeeldenWerkende VideoContactAndere Suggesties
De door VKPAK ontworpen en geproduceerde automatische flessensorteermachine wordt bij de ingang van uw verpakkingslijn geplaatst. Met deze aanvullende verpakkingsoplossing kunnen de flacons continu en automatisch worden gevuld, afgesloten en geëtiketteerd.

Onze automatische gelijkrichter is geschikt voor kleine flesjes en is ideaal om een automatische verpakkingslijn te completeren die bestemd is voor het vullen van e-liquid (vloeistof voor elektronische sigaretten), agrifood (natuurlijke smaken, kleurstoffen voor levensmiddelen, enz.) en cosmetica (etherische oliën, enz. ) producten.

Kenmerken

 1. De functie van de machine is om handmatig materialen toe te voegen aan de opslagflessenbibliotheek voor opslag.
 2. De materialen in de bibliotheek met opslagflessen worden automatisch gekwantificeerd en met een ingestelde snelheid ingesteld op de draaitafel.
 3. De draaitafel levert de flessen zoals vereist door rotatie op hoge snelheid. Standaardiseer de flessen en verdeel de flessen met een bepaalde snelheid om de door de draaitafel aangevoerde flessen het uitpakgedeelte in te sturen.
 4. Het geluid is minder dan <70dB.
 5. Het frame en de loop van de machine zijn gemaakt van 304 hoogwaardig roestvrij staal, wat handig is voor reiniging en desinfectie, en er is over het algemeen geen dode hoek.
 6. Voldoen aan de GMP-vereisten.
 7. Het automatische flessenomkeermechanisme is uitgerust met een flessenopvanginrichting, wat de productie-efficiëntie aanzienlijk verbetert.
 8. De machine is uitgerust met twee traploze snelheidsregelmotoren, en één wordt gebruikt om de rotatiesnelheid van de flesafwikkelplaat aan te passen, dat wil zeggen, hoe sneller de draaitafelsnelheid, hoe sneller de snelheid van het uitpakken van de fles, hoe langzamer Het omgekeerde. En bij de uitgang van deze machine is deze voorzien van een Omron foto-elektrische schakelaar om te detecteren of er een fles vastloopt op de lopende band erachter. Als er een flessenstop optreedt, stopt de motor van de flessenlade automatisch. Als er een tekort aan flessen wordt gedetecteerd, wordt het automatisch ingeschakeld en worden flessen verzonden.
Sorteermachine Voor Kleine Flessen Structuur
Sorteermachine Voor Kleine Flessen Structuur

Specificaties

 1. Opbrengst: 60-70 flessen / min.
 2. Flesspecificaties: 10-200ml
 3. Spanning: AC220 / 50-60Hz
 4. Totaal vermogen: 1KW
 5. Luchtdruk: 0,5 Mpa
 6. Afmetingen: 1500 × 1000 × 1200 mm
 7. Netto gewicht: 200KG
video play button
video play button

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Invoering De automatische flessen sorteermachine maakt omhoog van flessenlift, ronde plaat, flesafwerper, fles-schikt en het elektrokabinet. Zet wanordelijke flessen aan de flessenlift, door ronde plaat, het vervoeren van riemen, fles die delen schikken, dan kunnen de flessen zich op de riemen bevinden. Deze machine wordt gekenmerkt door de...
Automatische Flessen Sorteermachine

Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt. De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van...
Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...