Automatische Snap Sluitmachine

Invoering

Deze automatische Snap Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van druktype kappen, wordt het samengesteld door 3 delen: dop het voeden systeem, dop het laden systeem en dop het sluiten systeem. Het wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige structuur en hoog kwalificatietarief. Kan alleen of inline worden gebruikt. Het lineaire ontwerp maakt het voor diverse kappen &amp geschikt; flessen met goed aanpassingsvermogen, dat wijd voor het drukken van kruikglb wordt gebruikt, plastic flessendop, kan kappen, in de industrieën zoals voedsel, dranken, schoonheidsmiddelen, chemische producten, enz.

1. Lineaire structuur die flexibel is om verschillende grootteflessen in werking te stellen zonder veranderingsdelen.

2. Cap voeden systeem zal worden gemaakt volgens cap monster (door trillende kom of cap lift). Ontworpen met autodop-voedt, doet de hoogste riem online ononderbroken dop het drukken, die diverse hoge snelheidsglb productievereiste ontmoeten.

3. PLC het controlesysteem en het aanrakingsscherm zijn beschikbaar voor uw optie.

4. Hoofdzakelijk gemaakt van SUS304 met inbegrip van kader &; lichaam, het ononderbroken werken & hoogst automatisering die hoogst efficiency verzekeren.


OmschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties

Parameter

De automatische lineaire sluitmachine is toepasselijk voor ronde, vierkante & vlakke fles het wordt gebruikt in vele industrieën, zoals schoonheidsmiddel, voedsel en geneesmiddel. De doppen zijn rond met diameter 12mm-120mm.

1. Kostuum aan diverse flessen en ronde kappen.
2. Geen behoefte om delen te veranderen, gemakkelijke verrichting en aan te passen, laag onderhoud.

ModelVK-LC
Applied bottle range100ml-1000ml 1000ml-5000ml
Applied cap sizeDia: 12-120mm
Yield of capping>99%
Power Supply220V 50HZ
Power Consumption<2KW
Air Pressure0.4-0.6Mpa
Speed ControlFrequency Convertion
Single machine noise<=70Db
Weight350kg
Dimension(L*W*H)1130x737x1899(mm)
Production Capacity5000-7200 bottles/h

Kenmerken

1. Deze machine wordt gemaakt van roestvrij staalplaat, is het betrouwbaar.

2. Het principe van de synchrone dekking van de kettingplaat kan worden gebruikt om alle soorten plastic antivalsdekking zonder enige kras te behandelen.

3. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van nieuwe structuur, weinig fouten, lange levensduur en betrouwbare verrichting.

4. Traploze variabele de snelheidscontrole van de frequentiemotor, geschikt voor een brede waaier van flessentype

De machine gebruikt de rechte lijn in de fles, schikt automatisch kappen, koker-kappen, kappen na koker en controle zal gaan in het kliersysteem door de het vastklemmen riem. wegens het deksel-deksel vlakke riemontwerp heeft een daling van misstap, zullen de kappen na pers meer en meer strak worden.De machine heeft eenvoudige structuur, geschikte aanpassing, productiesnelheid snel, hoog passtarief, na GLB het drukken heeft goede prestaties, geschikt voor GLB die van levensmiddel, sojasaus, azijn, de flesvorm van de plantaardige olie drukken.

Werkende Video

video play button
video play button

Voordelen:

De pers snap sluitmachine is één van het materiaal van fles het vullen lijn. Met hoge snelheidsdop het laden machine, kan het automatisch lading en persdop voor ronde, vierkante en oblate plastic flessen. Dit materiaal wordt wijd gebruikt in geneesmiddel, gezond voedsel, voedsel en de chemische industrieën.

De pers onverwachte het afdekken machine keurt kettingaandrijving, onophoudelijk veranderlijk snelheidscontrolesysteem goed, dat het stabiel, efficiënt, duurzaam en gemakkelijk maakt te handhaven en aan te passen.

Met snelle doplevering, stabiel het lopen, en wijd het aanpassen waaier, kan de pers onverwachte het afdekken machine vele soort hoge snelheid het tellen lijn aanpassen. Wanneer het veranderen van producten, moet u slechts het het vastklemmen apparaat op doplader en pers dopmachine en dop het drukken assemblage aanpassen, geen behoefte om eender welke delen te veranderen.

De pers snap sluitmachine kan gemakkelijk worden bediend door middel van touch screen te controleren PLC. De doplader is uitgerust met een grote dopopslagtank. Met volume van 0.1m3, kan het bijna 5000 ф44×16 kappen opslaan. Door controle cap bedragen op de transportband door foto-elektrische sensor en door het vergelijken van daadwerkelijke hoeveelheid met vastgesteld bedrag, kan de cap laadmachine automatisch beginnen of het cap opheffingsmechanisme tegenhouden.

De hoofddelen van de pers onverwachte sluitmachine worden gemaakt van roestvrij staal en hoogte - kwaliteitsaluminium; en de kritieke elektronische delen worden ingevoerd uit Europa, de V.S. en Japan. Al gebruikt materiaal wordt toegestaan door de farmaceutische industrie en voldoet aan gmp vereiste.

Toepasselijk voor geneesmiddel, gezondheidszorgproducten en de voedselindustrieën, geschikt voor verscheidenheden van kappen en verschillende materialen van ronde, oblate, vierkante en vlakke vierkante flessen.

De automatische Snap Sluitmachine van VKPAK maakt gebruik van een perskop of persband om verpakkingen af te sluiten. Terwijl de flessen langs de transportband en door de sluitzone bewegen, oefent de kop of de band druk uit om de sluitingen op hun plaats te klikken. Automatische snap sluitmachines hebben de mogelijkheid om een breed scala aan containerafmetingen en -vormen af te sluiten die gebruik maken van sluitingen van het press on type en zullen meestal gebruik maken van een lift en glijbaan om continu deksels aan containers toe te voeren.
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...