Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering

De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat op zichzelf. Ze is uitgerust met 1 of 2 koppen voor een snelheid tot 4.000 doppen per uur (afhankelijk van het gebruikte type dop en fles en de grootte ervan).

De pick and place (P&P) is een automatische pick and place sluitmachine ontworpen om automatisch doppen voor PET-, PVC- en glazen flessen te verzamelen, te plaatsen en te tornen. De sluitmachine voor flessen is ontworpen met een indexeringssysteem met stervormig wiel voor het controleren en hanteren van dunne flessen. Bovendien helpt het sterwiel de flessen stationair te houden terwijl het koppel wordt toegepast.

De automatische pick-and-place sluitmachine van VKPAK is ontworpen om de meeste soorten flessen te verwerken, waaronder PET, PVC, plastic en glas. Om schade aan doppen te voorkomen, wordt de pick and place sluitmachine geleverd met instelbare elektronische koppelwaarden.


BeschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties

1. De fles werkt op sterwielen, voor verschillende grootte van de flesbehoefte verander het sterwiel.

2. Het stabiele werken, meestal gebruikend de container minder 1000ml

3. Caps voeden door sommige systemen, zoals liften, viberator, centrifuge plaat die voorraad en vervoer van de caps naar de dispenser en chutle.

4. Cam divider of pneumatische rail met vaccuum of robot hand systeem voor het plukken en plaatsen van de doppen

5. Capping koppen gemaakt volgens de types van de doppen, aangedreven door servomotor

6. Het afdekkoppel is instelbaar op HMI

Specificaties

Tapkoppen: 1 of 2

Capaciteit: 1500b/u tot 4000b/u

Grootte: 2000mm*1400mm*2100mm

Spanning: 220V enige fase

Macht: 1.5KW

Werkingsprincipe

De gevulde flessen bewegen op een transportband en worden door een worm in een sterwiel gevoerd. Terwijl ze in het sterwiel bewegen, nemen de flessen één voor één doppen op uit de toevoergoot. De dalende roterende sealkoppen houden de hals van de fles onder de gewenste druk. Het sealen gebeurt op een geprogrammeerde roll-on manier, het nauwkeurig positioneren van de doppen gebeurt mechanisch door middel van een roterende ontwarmer, om de doppen correct in de trechter te leiden, wanneer de trechter gevuld is wordt de roterende ontwarmer uitgeschakeld, zodat er geen kans is op beschadiging van de doppen. De sealrol vindt plaats door roterende sealkop en overdrachtsbeweging van sealdraadrollen door sealnok. De verzegelde flessen worden door het bestaande sterwiel op transportbanden gelost.

Werkende Video

video play button
video play button
Automatische Armtype Sluitmachine

Automatische Armtype Sluitmachine

Invoering Deze machine keurt CNC enig-spoor elektrische enig-kop het volgen schroefdop goed. Het automatische grijpen en het afdekken worden voltooid door de servomotor, en de beweging is nauwkeurig en de snelheid is snel. Het servosysteem + torsiemodule controleert het afdekkende hoofd, en de dopdichtheid wordt vrij ingesteld. Wanneer...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...
Automatische 6-koppige roterende sluitmachine

Automatische 6-Koppige Roterende Sluitmachine

Invoering Deze automatische 6 Hoofd Roterende Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van plastic schroefdoppen, vooral voor de doppen die met slotring. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën zoals levensmiddel, apotheek, dagelijks chemisch product, schoonheidsmiddel, meststof enz. 1. Deze automatische roterende Sluitmachine is beschermende automatische sluitmachine en...