Automatische Armtype Sluitmachine

Invoering

Deze machine keurt CNC enig-spoor elektrische enig-kop het volgen schroefdop goed.

Het automatische grijpen en het afdekken worden voltooid door de servomotor, en de beweging is nauwkeurig en de snelheid is snel. Het servosysteem + torsiemodule controleert het afdekkende hoofd, en de dopdichtheid wordt vrij ingesteld.

Wanneer het afdekkend hoofd werkt, wordt de ingestelde torsie automatisch tegengehouden. De elektrische Roterende Sluitmachine keurt het dubbele foto-elektrische onderzoek voor positieve en negatieve dekking goed, en het onderzoekspassentarief is 100%.

De gehele machine wordt gemaakt van 304 roestvrij staalmateriaal.

Een efficiënte en universele machine voor het automatisch en continu sluiten van verpakkingen tijdens de productie (non-stop workflow). De sluitmachine sluit vrijwel elk type dop met schroefdraad (ook die met een membraan, kraag of ander type beveiliging) die automatisch in de invoer wordt gevoerd.


OmschrijvingHoofdconfiguratieDetail BeeldenContactAndere Suggesties
De recentste het volgen sluitmachine, geen schade aan de dop, snelle snelheid, veiligheid en stabiliteit, hoge het afdekken efficiency. De machine wordt gecontroleerd door PLC en verscheidene servomotoren controleren de beweging van de sluitmachine. In het proces van het afdekken, beweegt de fles zich onophoudelijk, is de afdekkoppel regelbaar, is de productiesnelheid snel, is het werk stabiel, zal de dop niet beschadigd worden in het proces van het afdekken.

Parameters

1. De hoofdafmetingen (lengte × breedte × hoogte): 2000mm × 1400mm × 2500mm

2. Gewicht: 600kg

3. Geschikte containerspecificaties: Hoogte: 50mm ~ 450mm; diameter: ¢ 30mm ~ ¢ 500mm; diverse partijen flessen en flessen zonder regels

4. Dekselhoogte: 10mm ~ 50mm; diameter: ¢ 20mm ~ ¢ 80mm

5. Vermogen:AC 220V/50HZ

6. Totaal vermogen:3KW

7. Noodzaak om de gasbron voor te bereiden: 0.6MPa schone lucht

8. Capaciteit: 20~40P/M

Kenmerken:

1. Deze machine kan een reeks verrichtingen zoals fles-voeding dop-voeding, dop-ontwarring en fles-uit beëindigen.

2. Wij keuren internationaal geavanceerd modulair ontwerpconcept goed, met inbegrip van vormen cap-verzendt, cap-grasping door servo gecontroleerde torsie te plaatsen.

3. Niet-beschadiging van fles en kappen, hoog rendement. Geen kappen, geen het werken. Tegelijkertijd, kan deze machine de beschadigde flessen en niet-flessen verwijderen.

4. Het gebruikt vooruitgangscontroletechnologie, het aanrakingsscherm, programmeerbare controlemechanismen, servomotorcombinatie, productverbetering snel. Over het conditioneren, voer enkel de bewapeningshoek in het aanrakingsscherm in. Dan door het schroef opheffende mechanisme om de gehele plaats op te heffen om de specificaties te voltooien.

5. Het verbetert zeer productieefficiency en vriendelijkere mens-machine combinatie

6. De oppervlakken waren opgepoetst, mooi; Deze machine step-less regelbare bevorderlijk uitgeruste productielijnen, is de ideale keus voor grote, middelgrote en kleine verpakkingsinstallatie.

Werkende Video

video play button
video play button

Voordelen:

De sluitmachine biedt een uitzonderlijke flexibiliteit en past zich aan een groot aantal maten van flessen en doppen aan. Het robuuste transportsysteem heeft verstelbare transportrails voor verschillende productafmetingen. Het slimme PLC-systeem regelt alle digitale parameters via de HMI, waardoor de bediening flexibel en eenvoudig is.

De machine wordt bestuurd door het servosysteem, dat is gebaseerd op een geavanceerd borstelloos motorsysteem dat zorgt voor een snelle, nauwkeurige uitvoer.De geïntegreerde touch-screen bediening van de sluitmachine brengt gebruiksgemak voor de operator, terwijl de efficiëntie en productiviteit voor elk project toeneemt. De detectiefunctie voor vastgelopen flessen van de machine stopt de machine automatisch en waarschuwt de operator in geval van vastgelopen flessen.

De nauwkeurige dopinvoergoot zorgt voor een soepele dopinvoer om vastzittende doppen te voorkomen. De vooraf ingestelde productiefunctie zorgt ervoor dat de sluitmachine automatisch stopt zodra de vooraf ingestelde hoeveelheid producten is afgesloten. De monitorinstelling zorgt voor gegevensregistratie om onderhoud en gebruik bij te houden.

Het niveau van de sluitmachine kan op en neer worden versteld om tegemoet te komen aan producten met verschillende hoogte-eisen. De sluitmachine heeft instelbare elektronische koppelwaarden die schade aan doppen helpen voorkomen en slijtage van het inzetstuk verminderen. De sluitmachine is uitgerust met een beveiliging tegen overbelasting van de motor om te voorkomen dat de motor beschadigd raakt door verkeerd gebruik.

1Touch ScreenDeltaTaiwan
2PLCDeltaTaiwan
3Frequency ConverterDeltaTaiwan
4Arm Control SystemDeltaTaiwan
5CylinderAIRTACTaiwan
Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...
Automatische 6-koppige roterende sluitmachine

Automatische 6-Koppige Roterende Sluitmachine

Invoering Deze automatische 6 Hoofd Roterende Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van plastic schroefdoppen, vooral voor de doppen die met slotring. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën zoals levensmiddel, apotheek, dagelijks chemisch product, schoonheidsmiddel, meststof enz. 1. Deze automatische roterende Sluitmachine is beschermende automatische sluitmachine en...