Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering

De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met oversluitingen of inductiedoppen plaatsen en vastdraaien. De sluitmachines kunnen bijna alle soorten en vormen flessen aan, waaronder PET, PP, PVC, HDPE, LDPE en glas.

De volledig automatische sluitmachines voor flessen zijn de machines met volledig automatisch besturingssysteem. Het is speciaal ontworpen voor flessen/potten/blikken/emmers schroefdopafdekking. Het bestaat uit GLB unscrambler en lading, draai van automatisch torqueing. Het is wijd van toepassing in voedsel, chemisch product, apotheekfabrieken.


OmschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties
De automatische eenkops schroefdop sluitmachine keurt omschakelaarscontrole, het nokkenprincipe van de mechanische aandrijvingstoepassingen, het plaatsen van de cirkelschijfsplitser, de implementatie van het cirkelvormige schroefdop afdekken goed. De ladingsdekking en het afdekken zijn automatisch. Capping blad structuur met een magnetische samenstelling, niet om de doppen te kwetsen. De schroef aftopping hoofd is gemakkelijk te demonteren, verschillende deksel en fles gewoon vervangen onderdelen. Het is een multifunctionele machine. Het kan met het vulmachine, de productielijn van de etiketteringsmachinesamenstelling. Het is het beste materiaal in voedsel, drank, geneesmiddel, schoonheidsmiddel en de chemische industrieën. Hoofdzakelijk gebruikt voor een verscheidenheid van ronde plastic kappen, aluminiumkappen, de kappen van de ijzerschroef voor verschillend gevormde fles.

Parameter

Eenvoudige bediening, met afzonderlijk bedieningskastje, Het flessenklemmechanisme verhoogt de snelheid en verhoogt de stabiliteit van de fles bij het afsluiten.

1Capping Head1 Head
2Production Capacity12-30BPM depending on bottle sizes and shapes
3Bottle HeightUp to 460MM
4Cap DiameterUp to 70MM
5Voltage/Power220VAC 50/60Hz 450W
6Driven wayServo Motor
7InterfaceDALTA Touch Screen
8Spare PartsCapping Head

Machine kenmerken:

1. Mens-machine-interface instelling, intuïtieve en handige bediening, PLC-besturing, eenvoudige bediening, automatische telling.

2. Servo controle, het koppel is regelbaar, en de aftopping kracht kan worden aangepast op het touch screen, waardoor de strakheid van de aftopping wordt aangepast.

3. Uitgerust met ingevoerde foto-elektrische sensor, geen fles zonder aftopping, en ingebouwde uitschakelingsbeschermingsfunctie.

4. Het wordt gemaakt van 304 (metaaldraadtrekken) roestvrij staal, en de aluminiumlegering wordt gebruikt voor anti-oxidatiebehandeling. De mooie verschijning, lange levensduur, voldoet volledig aan GMP-vereisten.

Werkende Video

video play button
video play button

Onderdelenlijst

MotorInovance
InverterJSCC
photosensorKeane
PLCDelta
Touch screenMCGS
electromagnetic valveAirTAC
Pneumatic componentsAirTAC

De automatische schroef sluitmachine met enkele kop kan werken met brede vormen van containers zoals rond, vierkant en driehoekig met het minste formaatdeel voor dop en flessen. Het meest onderscheidende kenmerk van de machine is "No Bottle - No Cap system" & "Veiligheidskoppelingen bij voedingsworm", "Automatisch cap feeder on off systeem". Afhankelijk van het type schroefdop/sluiting kan de machine worden geïntegreerd met een mechanische cap feeder orientator of vibrator cap feeder. Als optie, waterval type lift ook beschikbaar voor massaopslag van schroefdop.

Wat is een sluitmachine?

Een sluitmachine wordt gebruikt om plastic of metalen schroefdoppen, deksels, snap caps, pluggen en andere soortgelijke sluitingen met lage en zeer hoge snelheden veilig op flessen of verpakkingen aan te brengen. Sluitmachines kunnen een productlijn niet alleen tijd en geld besparen, sluitmachines dragen ook bij tot het behoud van een hygiënische werkruimte.

Hoe werken ze?

Een volledig sluitsysteem omvat een doppentrechter, een doppenelevator, een doppensorteerder en de eigenlijke sluitmachine. Dozen met doppen, deksels, pluggen of andere sluitingen worden in de doppenhopper gegoten. De doppenelevator voert de doppen langzaam in de doppenschietbak of sorteerschaal om de efficiëntie van het hele doppensysteem te verhogen. De sorteerbak wordt gebruikt om ze correct te oriënteren voordat de doppen via een shoot naar de sluitmachine worden gestuurd voor een veilige plaatsing op de fles of container. VKPAK biedt ook een hoppersorteerlift voor doppen die de noodzaak van een sorteerbak overbodig maakt.

Wat zijn de verschillende soorten sluitmachines?

Deze enkele sluitmachine is een lineaire sluitmachine.

Spindel sluitmachines: Spindel sluitmachines worden ook wel rolschroef sluitmachines genoemd. Zij werken door een fles en de dop tussen een stel draaiende schijven te leiden, waardoor de dop op zijn plaats draait. Volautomatische afdeksystemen plaatsen en draaien de doppen automatisch op een verpakking. Spindelsluitmachines sluiten bijna alle soorten en maten ronde doppen of schroefdoppen af, ook die met vreemde punten of schroefdoppen. Automatische sluitmachines kunnen snelheden tot 200 cpm bereiken.

Chuck sluitmachines: Chuck cappers werken door een dop op een fles of container te plaatsen en deze vervolgens door de machine te sturen waar bewegende delen de dop ronddraaien zodat deze goed wordt afgesloten. Het beste aan deze sluitmachine is dat de fles of container continu in beweging blijft, zodat de lijn nooit hoeft te stoppen.

Sluitmachines met één kop: Sluitmachines met één kop zijn vergelijkbaar met die met een roterende klauwplaat, maar deze sluitmachine stopt de fles of container volledig bij stations om de doppen op de container te draaien terwijl de fles/container stil blijft staan. Afhankelijk van uw behoeften kan deze inline worden ontworpen, zodat uw flessen op de hoofdtransportband blijven, of met een sterwiel dat uw fles of container van de lijn haalt om de dop vast te zetten en vervolgens terugbrengt naar de lijn.

snap sluitmachines/deksels: Snap sluitmachines gebruiken meestal een vacuüm spantang om het deksel op te pakken en drukken vervolgens de snap dop of het deksel op elke fles of container terwijl deze door de machine gaat.

Servo sluitmachines: Technisch gezien kan elk van onze sluitmachines worden opgewaardeerd tot een servo aangedreven sluitmachine. Servo is een verbeterde motor die wordt gebruikt in sluitmachines en is ontwikkeld voor meer flexibiliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie. Deze voorziening biedt met name een betere spindelcontrole, een nauwkeurig aandraaimoment, strakkere aandraaitoleranties en real-time feedback aan de gebruikers. Hoewel het niet voor elke toepassing nodig is, is het voor sommige een groot voordeel. (De meeste sluitmachines van VKPAK gebruiken servomotoren om het koppel te regelen en zo een hogere precisie te bereiken.)

Eenhoofdige Vacuüm Sluitmachine

Eenhoofdige Vacuüm Sluitmachine

Invoering Deze machine is een origineel product van ons bedrijf. Het integreert automatisch sluiten en vacuüm sluiten. Het heeft een hoge graad van automatisering. Het gebruikt een vacuümpomp om de verzegelde vacuümkamer te evacueren om een hoge graad van vacuüm te verkrijgen. De belangrijkste pneumatische en elektrocomponenten zijn...
Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat...
Automatische ROPP Sluitmachine

Automatische ROPP Sluitmachine

Invoering Veel klanten vragen ons wat ROPP is en het eenvoudige antwoord is Roll On Pilfer Proof closure. Eenvoudig gezegd is het een aluminium dop zonder schroefdraad die op de flessenhals wordt geplaatst en gedrukt, terwijl draadvormende wieltjes rond de dop draaien en ertegenaan drukken om zich aan te...
Automatische 6-koppige roterende sluitmachine

Automatische 6-Koppige Roterende Sluitmachine

Invoering Deze automatische 6 Hoofd Roterende Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van plastic schroefdoppen, vooral voor de doppen die met slotring. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën zoals levensmiddel, apotheek, dagelijks chemisch product, schoonheidsmiddel, meststof enz. 1. Deze automatische roterende Sluitmachine is beschermende automatische sluitmachine en...