Aluminiumfolie Sluitmachine Voor Flessen

Invoering

Deze sluitmachine is het verlijmen van thermoplastische materialen door inductieverwarming. Hierbij wordt een elektrisch geleidend voorwerp (meestal aluminiumfolie) gecontroleerd verhit door elektromagnetische inductie, door middel van warmte die in het voorwerp wordt opgewekt door wervelstromen.

Inductielassen wordt gebruikt bij vele soorten fabricage. In de verpakkingsindustrie wordt het gebruikt voor het maken van verpakkingen, zoals het vormen van buizen van flexibele materialen, het bevestigen van plastic sluitingen aan verpakkingsvormen, enz. Waarschijnlijk de meest voorkomende toepassing van inductiesealen is het sluiten van doppen, een contactloze methode om een binnenste afsluiting te verhitten om de bovenkant van plastic en glazen verpakkingen hermetisch af te sluiten. Dit sealproces vindt plaats nadat de verpakking is gevuld en afgesloten.

De inductie aluminiumfolie sluitmachine wordt gebruikt voor PP, PE, PET, PS, ABS, HDPE, LDPE en glazen flessen, die het elektromagnetische principe gebruikt om onmiddellijke hoge hitte te produceren om aluminiumfolie te smelten die zich dan aan de opening van de flessen hecht, om het doel van nat-bewijs, lekvrij, schimmelbestendig en het verlengen van de bewaartijd te bereiken.


BeschrijvingDetail BeeldenWerkende VideoMeer Over Aluminiumfolie SealenContactAndere Suggesties

Kenmerken

1. Digitale display voor werkspanning en stroom, duidelijk en intuïtief
2. Over-voltage, over-stroom automatische bescherming, veilig en betrouwbaar
3. Luchtkoelingssystemen met zelfcirculatie, hoge verzegelende macht, hoge kwaliteit, stabiele prestaties
4. Kan in productielijn worden gebruikt of zelfstandig werken
5. Volledig 304 roestvrij staal met oppervlakte het eindigen en speciale behandeling die goede kwaliteit en artistieke verschijning verzekeren

Toepassing:

1) Afdichting voor PET-flessen, PP-flessen, PVC-flessen, PE-flessen, HDPE-flessen, plastic flessen, glazen flessen, enz.

2) Wijd gebruikt in schoonheidsmiddel, dranken, chemisch product, medisch, de voedselindustrie enz., die productiviteit en productkwaliteit kan hoogst verbeteren.

Technische Parameter:

ModelVK-SF40VK-SF80VK-SF140
Power2000W
VoltageAC 220V 50HZ 110V 60HZ
Sealing Diameter16mm-40mm30mm-80mm80mm-140mm
Capacity2.4-18m/min (180 bottles/min for 30mm diameter PET bottle
Bottle height30-260mm (special size for designing )
Machine sizeMain Engine: 600mm*450mm*1200mm
Conveyor Table: 1800mm*180mm*1300mm
Machine WeightMain Engine:90Kg
Induction Aluminium Foil Sealing Machine For Bottles Details
Induction Aluminium Foil Sealing Machine For Bottles DetailsInduction Aluminium Foil Sealing Machine For Bottles Details
Induction Aluminium Foil Sealing Machine For Bottles Details
video play button
video play button

Wat is inductie sealen?

Inductiesealen is een contactloze methode om materialen van thermoplasten te hechten door middel van elektromagnetische inductie die wervelstromen opwekt om de materialen te verhitten. In de verpakkingsindustrie wordt dit proces gebruikt voor het hermetisch afsluiten van een containerdop met een door warmte afsluitbaar folielaminaat. In het geval van onze Aluminum Foil Induction Sealer Equipment, is de folie laminaat een aluminium warmte inductie liner.

Wat is een aluminium hitte-inductie voering?

U hebt deze dingen wel eens gezien op verpakkingen van flessen en potten wanneer u een verpakt product zoals pindakaas of geneesmiddelen in flessen opent. Een aluminium warmte inductie liner is een zilveren folie bij de opening van een container die bewijst dat het verpakte product tamper-evident is. Ze vereisen een aluminiumfolie inductie kan afdichting apparatuur om goed te verzegelen deze liners aan het blikje.

Bovendien is een typische aluminium warmte inductie voering in een dop een meerlagige afdichting die bestaat uit de volgende strategisch gelegen en ontworpen lagen:

 • Een laag pulpkarton
 • Een waslaag
 • Een laagje aluminiumfolie
 • Een polymeerlaag

De bovenste laag, de pulpkartonnen laag, nestelt zich tegen het binnenste deel van het deksel en wordt er puntsgewijs aan vastgelijmd. Gevolgd door een waslaag die wordt gebruikt om de pulpkartonlaag te binden aan de derde laag, de aluminiumfolie, de laag die aan de container hecht. De laatste laag onderaan is de polymeerlaag die eruitziet als een plastic folie.

Deze vier lagen werken samen om de nodige dynamiek te bereiken voor een succesvol inductieproces om een luchtdichte afsluiting te produceren.

Beste materiaal in folieafdichtingsproces

Material in Foil Sealing Process

1. Karton

Karton is een driedimensionale polymeercoating met een hoger gewicht per oppervlakte-eenheid die u kunt gebruiken om potten en flessen af te dichten.

Voordelen van het gebruik van karton

Het materiaal is lekvrij en beschermt zo de container tegen lekken en behoudt de microbiologische kwaliteit van de inhoud.

Afgezien daarvan is het direct verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw afdichtingskeuzes.

Karton blokkeert ook licht (niet volledig) en andere onzuiverheden die de integriteit van de inhoud kunnen aantasten.

Nadelen van het gebruik van karton

Het sealproces is behoorlijk uitdagend omdat het leidt tot de vorming van rimpels en vouwen.

De rimpels en vouwen fungeren als capillaire kanalen die lekken kunnen veroorzaken en de integriteit van de verpakking kunnen aantasten.

2. Aluminiumfolie

Aluminiumfolie heeft fysische en thermische eigenschappen die het een geschikt materiaal maken voor folieafdichting.

Het is een veelgebruikt afdichtingsmateriaal voor plastic verpakkingen zoals yoghurtblikken.

Voordelen van het gebruik van aluminiumfolie

De belangrijkste voordelen die aluminiumfolie geschikter maken voor sealen zijn:

 1. Hoge bewerkbaarheid waardoor de compatibiliteit met verschillende sealmachines toeneemt.
 2. Relatief hoge sterkte en hardt na verloop van tijd uit, dus minder gevoelig voor beschadigingen.
 3. Kostenbesparend en gemakkelijk aan te schaffen
 4. Corrosiebestendig met hoge thermische geleidbaarheid
 5. Heeft prachtige drukeffecten
 6. Het is waterdicht en niet giftig, waardoor de veiligheid van verbruiksmaterialen zoals voedsel wordt vergroot.

Nadelen van het gebruik van aluminiumfolie

De belangrijkste nadelen van het gebruik van aluminiumfolie zijn:

 1. Zuiver aluminiumfolie is gemakkelijk te kreuken en kan de integriteit van de verzegeling aantasten.
 2. Het is duurder in vergelijking met andere afdichtingsproducten.

3. Warmteafdichtingslaag

De heatseallagen zijn soorten sealpolymeren die u kunt activeren door de sealbalken dichterbij te drukken.

Het bestaat vaak uit een siliconen afdichting die bestand is tegen extreme temperaturen.

De sealbalk drukt op de folie en draad totdat deze smelt en vormt zo een seal over de containers.

Voordelen van de warmteafdichtingslaag

De belangrijkste voordelen van de warmteafdichtingslaag zijn:

 1. Het is sterk, dik en fraudebestendig, waardoor de externe milieueffecten op afstand worden gehouden. Warmteafdichtingslagen met ronde draad maken dunne en minder zichtbare afdichtingen.
 2. Het vormen van een smeltlaslaag is een snel en eenvoudig proces.
 3. U kunt het eenvoudig verwerken in verschillende producten, zoals folie, plastic materialen en polygecoate Kraft papieren zakken.
 4. De heatseallagen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten.

Nadelen van warmteafdichtingslagen

De belangrijkste nadelen van de smeltlaslaag zijn:

 1. Er is een speciaal type machine voor nodig dat duur is in aanschaf.
 2. Het maken van een drukeffect op de smeltlaslaag is moeilijk.

Houd er rekening mee dat de verzegeling een of alle bovenstaande verzegelingsmaterialen op de container kan bevatten.

Hoe aluminiumfolie inductie sluitmachines werken

Het inductiesealproces begint met het leveren van een reeds met product gevulde dop-containercombinatie aan de aluminiumfolie-inductieflessennaadmachine. In het deksel is al een warmte-inductiefolie van aluminiumfolie geplaatst voordat deze op de container wordt gesloten.

De dop-containercombinatie passeert via een bewegende transportband onder de felskop, die een oscillerend elektromagnetisch veld uitzendt. Terwijl de fles onder de sealerkop doorgaat, begint de aluminiumfolie warmte-inductievoering te verwarmen vanwege de wervelstromen. De waslaag, de tweede laag van de inductievoering, smelt en wordt geabsorbeerd door de bovenste laag - de pulpkartonlaag.

Wanneer de waslaag volledig smelt, komt de derde laag (de aluminiumfolielaag) los van het deksel. De laatste voeringlaag, de polymeerlaag, wordt ook verwarmd en smelt op de rand van de plastic container. Zodra het polymeer is afgekoeld, produceert de gecreëerde verbinding tussen het polymeer en de container een hermetisch afgesloten product.

Het hele sealproces heeft geen negatieve invloed op het product in de container. Hoewel het mogelijk is dat de folie oververhit raakt, waardoor de seallaag beschadigd raakt, wat resulteert in defecte seals. Om dit te voorkomen, voert VKPAK een strikte kwaliteitsinspectie uit tijdens het hele productieproces van uw op maat gemaakte aluminiumfolie-inductiebliknaadapparatuur.


Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Roterende Pick-And-Place Flessen Sluitmachine

Invoering De pick-and-place sluitmachine is ontworpen en vervaardigd voor doppen die niet rechtstreeks op de flessen kunnen worden aangebracht. Hij wordt vooral gebruikt voor dagelijkse chemische flessen en doppen, voor het afdekken van cosmetische verpakkingen en voor pilferproof doppen. De sluitmachine is geïntegreerd in onze vulmachine of staat...
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische ROPP Sluitmachine

Automatische ROPP Sluitmachine

Invoering Veel klanten vragen ons wat ROPP is en het eenvoudige antwoord is Roll On Pilfer Proof closure. Eenvoudig gezegd is het een aluminium dop zonder schroefdraad die op de flessenhals wordt geplaatst en gedrukt, terwijl draadvormende wieltjes rond de dop draaien en ertegenaan drukken om zich aan te...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...