Automatische ROPP Sluitmachine

Invoering

Veel klanten vragen ons wat ROPP is en het eenvoudige antwoord is Roll On Pilfer Proof closure. Eenvoudig gezegd is het een aluminium dop zonder schroefdraad die op de flessenhals wordt geplaatst en gedrukt, terwijl draadvormende wieltjes rond de dop draaien en ertegenaan drukken om zich aan te passen aan de bestaande schroefdraad van de fles en de sluitring. In veel opzichten lijkt een ROPP sluitmachine op een klauwplaatdop, hoewel er geen koppelingsmechanisme nodig is omdat er geen dop wordt aangedraaid. ROPP sluitmachines zijn verkrijgbaar als roterende systemen met één of meerdere koppen. Het grote voordeel van een ROPP sluitmachine is dat zij het product verzegelt en tegelijkertijd een duidelijke beveiliging tegen knoeien biedt. Het grote nadeel is dat het duur is om meer dan één maat dop te gebruiken. De hals en schroefdraad van de fles moeten ook hard genoeg zijn om de druk te weerstaan die nodig is om schroefdraad te vormen, zoals glas of hard plastic.

De automatische sluitmachine VK-AC is ontworpen voor het sluiten van verschillende soorten verpakkingen (van kunststof, glas en metaal) met aluminium doppen. De machine is vooral geschikt voor gebruik in de voedselverwerkende, cosmetische en chemische industrie.


OmschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties
De sluitmachine is de automatische sluitmachine die wordt ontworpen om de dop van het pilferbewijs voor wijnflessen, olijfolieflessen, drankflessen enz. aan te halen. Het is geschikt voor φ18-34mm flessendoppen (het materiaal kan volgens de dekseldiameter worden aangepast). De automatische verrichting helpt u arbeid besparen en vermindert productiefout.

De sluitmachine is een geschikt materiaal voor rol-pers-verzegelt de aluminiumkappen voor de plastic fles, huisdierenfles, evenals glasfles. Het verwerkt de schroef-perstopping voor de fles onder de rollende pers van kookplaten, automatisch voedend fles, kappen, verwijderend de omgekeerde kappen. De afgedekte fles bevordert de kenmerken zoals het stabiele afdekkende effect, het geschikte onttrekken, zodat het als conterfeit en anti-diefstal functie.
Ropp Capping Machine Application
De machine kan worden uitgerust met verschillende soorten doppenontmengers (vibrerend, roterend, bandtype), afhankelijk van het type en de grootte van de doppen. Voor het invoeren van de doppen in de doppenontstopper is de doppencontainer beschikbaar.

Voor het plaatsen van moeilijke doppen op de flessenhals kan het "Pick and Place"-systeem worden gebruikt.

Werkende functie:

De containers worden via de transportband naar het sterwiel gebracht. Het sterwiel (indexering voor eenkops sluitmachine of continue beweging voor meerkops sluitmachine) neemt de houders op en brengt ze naar het station waar de doppen worden geplaatst en vervolgens naar de sluitkop. De sluitkop sluit de dop met het vereiste koppel (als de kop van het druktype is, drukt hij de dop op de flessenhals door middel van een veer). Het koppel kan op de sluitkop worden ingesteld door middel van een magnetische koppeling. Na afloop van het sluitproces verplaatst het sterwiel de container naar het volgende station voor het aandrukken van de zwarte kleine dop, waarna het sterwiel de container naar de transportband voor eindproducten verplaatst.

Voordelen:

1. De machine integreert automatisch deksel, bovenkap en automatische schroefdop. De productiesnelheid is snel, de efficiëntie is hoog, en de werking is stabiel en betrouwbaar.

2. De toepasselijke flesvorm heeft rond, vierkant, diverse vormen, enz., en heeft sterke toepasselijkheid;

3. de vervanging van verschillende specificaties van de fles, wordt het deksel eenvoudig aangepast, gemakkelijk te werken;

4. het gebruik van wereldberoemde merken van elektrische en pneumatische componenten, laag mislukkingstarief, stabiele en betrouwbare prestaties, lange levensduur.

Werkende Video

video play button
video play button

Parameter

Het sluiten van hoofd (1/2/4/6 enz.) en Machineshell (stofdekking) kan worden aangepast
Het aantal afdekkoppen bepaalt de capaciteit

1.ModelVK-AC-1
2.Capacity1500 b/h
3.Suitable capmetal ROPP cap
4.Yield of cap99%
5.Dimension2000x1000x1500mm
6.Power consumption0.8KW
7.Weight(kg)350kgs

Kenmerken

1. De structuur van de machine is redelijk en compact, de werking is stabiel, de werking is flexibel, en de specificatie conversie aanpassing is handig.

2. De fles is voorzien van een regelbare bufferdraaischijf.

3. de snelheid van de aluminiumdekking is regelbaar.

4. er is automatische begin en eindefunctie.

5. Deze machine is een sluitmachine voor algemeen gebruik die op basis van de binnenlandse en buitenlandse sluitmachines voor de huidige diversiteit van doppen wordt ontworpen.

6. De verschijning van de machine is mooi, is de graad van automatisering hoog, is de stabiliteit goed, is de aanpassing geschikt, zijn geen vervangstukken nodig wanneer het vervangen van het flessentype of de dekking, en het gekwalificeerde tarief van de schroefdop is hoog.

7. Deze machine kan op voedsel, geneesmiddel, dagelijks chemisch product, pesticide, schoonheidsmiddelen en andere industrieën worden toegepast.

Ontcijfer cover:

Het deksel wordt handmatig in de extractor geplaatst en de dekselafzuiging schikt het deksel automatisch in de dekseluitsparing. Het deksel wordt met behulp van perslucht in de geleidingsring van de wartelkolom geblazen.

Afdeksleuf:

De glazen fles wordt soepel door de transportband in het draaischijfwiel gevoerd. De trillende plaat stuurt de aluminium dop via de trechter en het spoor naar het dragende station. De fleswijzer wordt gebruikt om de fles in het deksel te zetten en vervolgens naar de rollende post gestuurd; de ring rond het stationscentrum De dop wordt door de nok ingedrukt om de dop te drukken.

Schroefdopmal:

De flessenhouder begint te draaien op hoge snelheid met een glazen fles, zodat het aluminium deksel strak de flessenmond bedekt.Cap - draaiende matrijs keurt vier - klauw gebalanceerde hoofd afdichting, uniforme kracht, mooie afdichting en andere voordelen goed.

Verzegeld eindproduct:

Wanneer de aftapkop naar het hoogste punt van de nok draait, komt hij geleidelijk los van de glazen fles. De fles wordt uit de fleshouder getrokken en komt in de flesuitgang, waardoor het gehele afdekproces wordt voltooid en het gewenste afdekeffect wordt bereikt.

Deze machine vindt zijn toepassing in metaal het afdekken, onze ingenieur voert strenge kwaliteitstest uit om de hoogste kwaliteit en de prestaties van de machines te verzekeren. Deze machines zijn robuust in de bouw, hoog in treksterkte en gemakkelijk te bedienen. Wij bieden deze automatische sluitmachine in verschillende specificaties en kan worden aangepast per de eisen van de klanten.
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Automatische Snap Sluitmachine

Automatische Snap Sluitmachine

Invoering Deze automatische Snap Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van druktype kappen, wordt het samengesteld door 3 delen: dop het voeden systeem, dop het laden systeem en dop het sluiten systeem. Het wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige structuur en hoog kwalificatietarief. Kan alleen of inline worden gebruikt. Het...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...