Automatische Top Etiketteermachine

Invoering

De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt voor allerlei voorwerpen met vlakke oppervlakte, zoals dozen, flessen, blikken, enz. Wijd gebruikt in schoonheidsmiddel, dranken, chemisch, medisch, de voedselindustrie, kantoorbehoeften CD, diverse olie, enz., die productiviteit en productkwaliteit kan hoogst verbeteren.

Het etiketteringsmateriaal is voor de hoogste oppervlakte, vlakke oppervlakte in de etikettering zoals voedseldienblad, olie, farma doos, wijn, schoonheidsmiddelendoos etc. De machine met elegant ontwerp kan gemakkelijk door de gemeenschappelijke arbeider worden in werking gesteld en worden gehandhaafd, die geen speciale opleiding in verrichting deze machine vereist. Geef enkel een eenvoudige aanpassing om een ander product te produceren wanneer u de verschillende soorten flesetikettering wilt ruilen.


BeschrijvingLijst van onderdelenDetail BeeldenContactAndere Suggesties
De automatische boven vlakke etiketteermachine, die een huisvestingsbasis, een controleapparaat, een etiketpapiermodule, een lintmodule, een drukmodule, een adsorptieapparaat, en een armmechanisme omvat; het controleapparaat wordt geschikt op de huisvestingsbasis; de etiketpapiermodule heeft een etiketvoorzieningsas, een onderpapierterugwinningsas, en een roterende as. De etikettoevoeras en de terugwinningsas zijn verbonden met het etiketpapier. De gezamenlijke stroomvoorziening wordt bestuurd door het besturingsapparaat. De roterende as voor de rotatie van het etiketpapier; de lintmodule bevindt zich in de behuizing nabij de positie van de bewegingsbaan van het etiketpapier en heeft een linttoevoeras en een lintterugwinningsas. De linttoevoeras en de lintterugwinningsas zijn verbonden met het lint en worden aangedreven door het apparaat drijft de actie aan; de drukmodule bevindt zich op de behuizing en kan de inputinformatie van het controleapparaat ontvangen om op het etiket af te drukken; het zuigapparaat heeft een zuigblok aan één kant van de roterende as, en een zuigoppervlak eronder; het armmechanisme kan de opheffende actie van het zuigblok aandrijven; dit gebruiksmodel heeft betere het plakken efficiency en nauwkeurig effect.

De automatische vlakke oppervlakte paging etiketteermachine kan op etiketten met verscheidenheid van materiaal, specificaties en vorm worden toegepast, kunnen de overeenkomstige producten kaarten, plastieken en document zijn die samen worden gestapeld. Deze producten kunnen automatisch in enige bladen worden verdeeld en dan geëtiketteerd. De producten zullen omvatten (niet beperkt tot) plastic zakken, papier, kast, papieren zakken, kleine plastic kaarten, enz. Ze kunnen automatisch in stukken worden verdeeld, de stickers worden nauwkeurig aangebracht. VOID en bar-code stickers kunnen worden bevestigd. Er is een hoge nauwkeurigheid zonder luchtbellen in de etiketten. Het kan product identificeren en activeert automatisch verschillende etiketteerkoppen volgens verschillende producten.

Parameter

Technische parameters
Afmetingen machine1600(L)×1000(W)×1250(H)mm
Productie snelheid20-100pcs/min afhankelijk van etiket en flesgrootte
Hoogte Label Object30-280mm
Grootte van de zakmax L60cm; max W 40cm; max H10cm
Label Hoogte15-140mm
Label Lengte25-300mm
Plakt de tekenprecisie±1mm
Rol binnen76mm
Rol Buitendiameter300mm
Voeding220V 0.8KW 50/60HZ
Gewicht van etiketteermachine450Kg

Automatic-Flat-Top-Self-Adhesive-Labeling-Machine-Drawing

Werkende Video

video play button
video play button

De top etiketteermachine is zorgvuldig ontworpen om aan alle prestatie-eisen te voldoen en voldoet aan de prestatie-eisen. De top labeler onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen waaronder een stevig roestvrijstalen frame voor een sterke ondersteuning van de apparatuur. Het werkt op verschillende soorten verpakkingsmateriaal dus ideaal voor de meeste industrieën, waaronder cosmetische verpakkingen, gezondheidsproducten, retail food, gebakken goederen en zelfs dranken.

De top etiketteerapparatuur is gemakkelijk op te stellen en te gebruiken, en te integreren in andere productielijnen. Kortom, de apparatuur is betrouwbaar, consistent en veelzijdig in gebruik. Het heeft ook goede energiebesparende eigenschappen.

Toepassing

Top etiketteermachines zijn verreweg de meest veelzijdige apparatuur die wij aanbieden. Of u nu bakkerijproducten, bovenkanten van potten, dozen of platte producten zoals spaanplaat of boeken labelt, deze apparatuur kan de taak aan.

Onze experts kunnen u helpen de juiste etiketteermachine voor uw toepassing tegen de juiste prijs te selecteren.
Automatic Flat Top Self-Adhesive Labeling Machine Application

Kenmerken

1. Etiketteringshoogte en hoeken zijn instelbaar.

2. Gedreven door stappenmotor.

3. Kan met productielijn worden verbonden.

4. Transportband en etiketteersnelheid zijn instelbaar.

5. Gecontroleerd door Microprocessor-systeem met LED-scherm, gemakkelijk te lezen en ingestelde informatie.

6. Etiketteringssnelheid is gesynchroniseerd met transportband.

7. Het geavanceerde sensoropsporingssysteem maakt nauwkeurige etikettering.

8. Geen herpositionering of timing aanpassing is nodig bij het veranderen van flessen grootte.

9. Etiketteringsteller, gemakkelijk beheer.

10. Noodknop voor veiligheid.

11. Transportband kan worden aangepast.

12. Allen zijn gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardige aluminiumlegering.

13. Gemakkelijk onderhoud en lange levensduur.

NONameBrandQtyOriginal
1PLCSiemens1German
2Touch ScreenSiemens1German
3Frequency ConverterDANFOSS1Denmark
4Servo MotorPanasonic1Japan
5DriverDELTA1Taiwan
8Label sensorLEUZE1German
9Bottle sensorOmron1Japan
10Machine Construction material304 Stainless steel 3041
11MotorTCG1Taiwan
De etiketteerder voor topetikettering is compact, veelzijdig en betrouwbaar. Hij is ontwikkeld en ontworpen op basis van de modulaire VKPAK-technologie, wat betekent dat hij altijd snel klaar is voor gebruik. Tegelijkertijd is geen enkele uitdaging voor het etiketteren aan de bovenzijde te groot voor deze machine. Ongeacht of de productoppervlakken glad en vlak zijn of oneffen en verzonken, de etiketteerder zorgt in alle gevallen voor een hoge verwerkingscapaciteit.

Geschikt voor diverse vlakke producten zoals plastic dozen, DDR, notitieboek, aluminiumfoliezakken, enz. Hij kan worden aangesloten op de productielijn om de productie te verhogen.

Volautomatische toplabelaar vervaardigd door VKPAK voor kassa's, mosselschelpen, boeken, tijdschriften of oneffen oppervlakken zoals paddenstoelkassa's. Uitgerust met een veerbelaste doseerrand, zal deze machine zowat alles etiketteren.

Wij van VKPAK willen u machines van topkwaliteit leveren die toch betaalbaar zijn.

Met de top etiketteermachine denken we dat we dit weer bereikt hebben. Een top etiketteermachine heeft twee even belangrijke componenten nodig: de etiketteerkop en de transportband. Succes wordt alleen bereikt als beide samenwerken. Een toplabelmachine kan op een bestaande transportband worden geschoven en werkt misschien prima. Maar als u de etikettenkop mechanisch als elektronisch met de transportband verbindt, hebt u nu een toplabelmachine die solide, stevig en gebruiksvriendelijk is.


Zakken Etiketteermachine

Zakken Etiketteermachine

Invoering Zakken zijn flexibele verpakkingen van stof, papier, plastic, enz. VKPAK heeft verstand van het labelen van zakken. We hebben verschillende etiketteersystemen voor zakken ontworpen. Voor gevulde zakken kan VKPAK een labelapplicator op uw productielijn plaatsen om zakken te labelen na het vullen, maar voor het palletiseren. Informatie zoals...
Dozen Etiketteermachine

Dozen Etiketteermachine

Invoering Of u nu dozen voor consumptiegoederen, dozen voor levensmiddelen of verpakkingen voor andere producten etiketteert, uw etiketteersysteem is belangrijk. Wanneer u producten produceert of distribueert, zijn efficiëntie en precisie cruciaal voor uw succes. Slordige of trage systemen kunnen uw productie en winst volledig doen ontsporen. Daarom is het...
Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Invoering Deze machine wordt genoemd automatische pagina etiketteermachine, ook genoemd automatische kaart etiketteermachine, die tot de reeks etiketteermachine behoort. Toepassingsgebied: 1. Toepasbare etiketten: zelfklevende etiketten, zelfklevende films, elektronische toezichtcodes, barcodes, enz; 2. Toepasselijke producten: Producten waarvoor etiketten of films nodig zijn op vlakke en grote gebogen oppervlakken; 3....
Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Invoering Boven- en onderetikettering behoren tot de meest gebruikte soorten etikettering. Het wordt vaak gebruikt om variabele gegevens aan te brengen op voorverpakte levensmiddelen of voorbedrukte verpakkingen, zoals een houdbaarheidsdatum, een partijnummer of een lijst van ingrediënten. Het proces wordt ook vaak gebruikt om promotionele etiketten en dergelijke...