Desinfecterende Vulmachine

Invoering

Een ontsmettingsmiddel is een chemische stof of verbinding die wordt gebruikt om micro-organismen op inerte oppervlakken te inactiveren of te vernietigen. Desinfectiemiddelen werken door de celwand van microben te vernietigen of hun metabolisme te verstoren. Het is ook een vorm van ontsmetting, en kan worden gedefinieerd als het proces waarbij fysische of chemische methoden worden gebruikt om de hoeveelheid ziekteverwekkende micro-organismen op een oppervlak te verminderen.

Van zuigervullers, gebruikt in gel desinfectiemiddel vullen tot peristaltische pomp vloeibare desinfectiemiddel vullen systemen, VKPAK heeft een verscheidenheid van desinfectiemiddel vulmachines om vloeistoffen van elke viscositeit te verpakken. VKPAK draagt ook kwaliteit sluitmachines geschikt voor diverse druppelaar of spray top schroefdop van ontsmettingsmiddel flessen. Wij voeren ook inductiesealers en krimptunnels om verzegelingen en banden te verpakken die fraudebestendig zijn.

Materiaal InleidingDesinfecterende FlessenSelectie Van VulmachinesSelectie Van SluitmachinesSelectie Van EtiketteermachinesOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Een ontsmettingsmiddel is een chemische stof of verbinding die wordt gebruikt om micro-organismen op inerte oppervlakken te inactiveren of te vernietigen. Desinfectiemiddelen werken door de celwand van microben te vernietigen of hun metabolisme te verstoren. Het is ook een vorm van ontsmetting, en kan worden gedefinieerd als het proces waarbij fysische of chemische methoden worden gebruikt om de hoeveelheid ziekteverwekkende micro-organismen op een oppervlak te verminderen.

Desinfectiemiddelen kunnen ook worden gebruikt om micro-organismen op de huid en de slijmvliezen te vernietigen; in het medisch woordenboek betekent het woord historisch gezien gewoon dat het microben vernietigt.

Ontsmettingsmiddelen zijn stoffen die tegelijkertijd reinigen en desinfecteren. Desinfectiemiddelen doden meer ziektekiemen dan ontsmettingsmiddelen. Ontsmettingsmiddelen worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, tandartspraktijken, keukens en badkamers om besmettelijke organismen te doden. Ontsmettingsmiddelen zijn milder dan ontsmettingsmiddelen en worden vooral gebruikt om dingen te reinigen die in contact komen met mensen, terwijl ontsmettingsmiddelen geconcentreerd zijn en worden gebruikt om oppervlakken zoals vloeren en gebouwen te reinigen.[From Wiki]

Desinfecterende Producten
Desinfecterende Producten

Wat is het verschil tussen ontsmettingsmiddelen en desinfecterende middelen?

Kortom, ontsmettingsmiddelen verminderen bacteriën op een oppervlak met minimaal 99,9%, ontsmettingsmiddelen doden bepaalde bacteriën in een bepaalde tijd; ontsmettingsmiddelen doden een breder scala aan micro-organismen (dan ontsmettingsmiddelen). Ontsmettingsmiddelen doden bepaalde bacteriën, virussen, meeldauw of schimmels in een bepaalde periode. Hoewel de twee enigszins verschillen, is er geen verschil in de keuze van vulapparatuur.

De meest voorkomende ontsmettingsflessen zijn plastic flessen met spuitdoppen, maar er zijn natuurlijk ook andere verpakkingen, hieronder staan verschillende ontsmettingsflessen.
Desinfecterend middel is matig dikker dan water, waardoor het bij uitstek geschikt is voor pistonvullers. De vullers kunnen tot 16 containers tegelijk vullen.
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...
VKPAK overloopvullers zijn zeer geschikt voor het vullen, ook met ethylalcohol. Het wisselen tussen containermaten kan ook worden uitgevoerd met minimale uitvaltijd.
Automatische Overloop Afvulmachine

Automatische Overloop Afvulmachine

Invoering De lineaire overloop ontschuimende vloeistofvulmachine is geschikt voor het vullen van vloeistoffen die gevoelig zijn voor schuimvorming, en is ook geschikt voor vloeistoffen die niet schuimen. De vulvloeistof kan niet alleen voorkomen dat het schuim overloopt, maar houdt ook het vloeistofniveau constant. Het kan alleen of in...
VKPAK produceert al meer dan tien jaar machines voor het afvullen van vloeistoffen. Wij bouwen delen van onze machines voor, waardoor we de tijd van bestelling tot levering kunnen minimaliseren. Met een brede selectie van hulpapparatuur zoals draaitafels, transportbanden, sluitmachines en etiketteerders kan VKPAK een volledige productielijn bouwen en testen in een kwestie van weken in plaats van maanden.
Desinfecterende fles sluitmachine, meestal kiezen voor de volgende apparatuur, de specifieke machine selectie moet worden gebaseerd op de vorm van de dop, grootte, capping methode om te beslissen.
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Desinfecterende fles etiketteermachine, kiest gewoonlijk het volgende materiaal, moet de specifieke machineselectie op de vorm van de container, de grootte van de container, etiketgrootte worden gebaseerd om te beslissen.
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
De viscositeit van het ontsmettingsmiddel kan variëren, wat op zich al kan helpen om de ene vulmachine-oplossing boven de andere te verkiezen. Dunne producten kunnen met behulp van zwaartekracht- of overloopvulmachines snel op niveau of op volume worden gevuld. Dikkere ontsmettingsmiddelen zijn wellicht beter geschikt voor pomp- of zuigervulmachines. In deze industrie kunnen alle vier de meest gangbare vulapparatuur worden gebruikt, afhankelijk van de unieke kenmerken van de vloeistof. Vaak moet echter ook met andere overwegingen rekening worden gehouden.

Zo kan de samenstelling van sommige ontsmettingsmiddelen het product ontvlambaar maken. Hoewel dit niet betekent dat het product niet kan worden bereid met verpakkingsmachines, vereist het wel enige aanpassing van de machines en extra veiligheidscomponenten. Bovendien, terwijl de meeste mensen aan kleinere verpakkingen zullen denken, kunnen de flessen die gebruikt worden om deze producten te verpakken variëren van een ons tot een gallon of meer. Dit betekent dat de vulmachines die gebruikt worden om een reeks flessen te verpakken, ook zo gebouwd moeten zijn dat ze veelzijdig genoeg zijn om de specifieke reeks containers van de verpakker te verwerken.

De apparatuur voor het verzegelen van ontsmettingsmiddelen kan ook variëren, afhankelijk van het type sluiting dat voor een bepaald merk wordt gebruikt. Pompdoppen, flip tops, sprayers en zelfs sommige CRC's en eenvoudige platte doppen zijn waarschijnlijk de meest prominente doppen voor deze producten. Hoewel de meeste van dit soort sluitingen, die bekend staan als schroefdoppen of doppen met doorlopende draad, door spindel- en klauwbekers zullen worden verwerkt, zijn er waarschijnlijk uitzonderingen die tot andere sluitoplossingen kunnen leiden.

Gezien het brede scala aan mogelijke verpakkingsoplossingen voor ontsmettingsmiddelen kunnen de beste oplossingen alleen worden gevonden door een analyse per geval van het betreffende project. Inzicht in de chemische samenstelling, de containers en de gebruikte sluitingen kan helpen bij het vinden van de meest efficiënte, effectieve en betrouwbare verpakkingsoplossing.

Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Gel Vulmachine

Gel Vulmachine

Invoering Een gel is een complexe vaste maar vloeibare stof met vloeistofachtige eigenschappen. Een gel is een halfvaste stof die eigenschappen kan hebben die variëren van zacht en zwak tot hard en taai. Gels worden gedefinieerd als een substantieel verdund vernet systeem, dat in de stationaire toestand geen stroming...
Handontsmettingsmiddel Vulmachine

Handontsmettingsmiddel Vulmachine

Invoering Handontsmettingsmiddel (ook bekend als handantisepticum, handontsmettingsmiddel, handwrijfmiddel of handrub) is een vloeistof, gel of schuim dat over het algemeen wordt gebruikt om de overgrote meerderheid van de bacteriën/micro-organismen, maar niet virussen, op de handen te doden. Wanneer u handontsmettingsmiddel bottelt, kunt u kiezen uit verschillende soorten vulmachines. VKPAK...
Vloeibare Zeep Vulmachine

Vloeibare Zeep Vulmachine

Invoering Vloeibare zeep is, zoals de naam al zegt, vloeibare zeep verpakt in een fles. Zeep is een zout van een vetzuur dat wordt gebruikt in allerlei reinigings- en smeermiddelen. In een huishoudelijke omgeving zijn zepen oppervlakteactieve stoffen die gewoonlijk worden gebruikt voor wassen, baden en andere huishoudelijke taken....
Vloeibare Wasmiddel Vulmachine

Vloeibare Wasmiddel Vulmachine

Invoering Een detergens is een oppervlakteactieve stof of een mengsel van oppervlakteactieve stoffen met reinigende eigenschappen in verdunde oplossingen. Deze stoffen zijn meestal alkylbenzeensulfonaten, een familie van verbindingen die lijken op zeep maar beter oplosbaar zijn in hard water, omdat het polaire sulfonaat (van detergentia) zich minder snel dan...
Shampoo Vulmachine

Shampoo Vulmachine

Invoering Shampoo is een haarverzorgingsproduct, meestal in de vorm van een viskeuze vloeistof, dat wordt gebruikt om het haar te reinigen. Shampoo wordt op nat haar aangebracht, in de hoofdhuid gemasseerd en vervolgens uitgespoeld. Sommige gebruikers kunnen een shampoo volgen met het gebruik van conditioner. Shampoo is een van...