Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering

Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten – zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen – op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder wordt gebracht. De neergaande slag begint zodra de productcilinder zijn vooraf bepaalde vulniveau heeft bereikt. De zuiger duwt het product uit de cilinder en in de container.

Onze zuigervullers zorgen voor een schone, drupvrije dosering en voegen precisie toe aan uw productlijnen. Wij hebben onze pistonvullers geconfigureerd om telkens weer nauwkeurige hoeveelheden sauzen, stoofschotels, batters, vlees/sausmengsels en pasta’s te deponeren. Als gevolg daarvan leveren onze pistonvullers en doseermachines de hoogste nauwkeurigheid bij het vullen van producten, met het laagste niveau van productdegradatie in de industrie.

Morsen, druppelen en het overlopen van containers komen vaak voor in afvullijnen voor levensmiddelen, maar niet wanneer u zuigervullers van VKPAK gebruikt. Bovendien zal uw personeel meer tijd overhouden omdat onze apparatuur niet elke minuut van de dag verzorgd hoeft te worden. Wij zorgen ervoor dat onze machines doen wat ze moeten doen: Uw proces verbeteren zodat uw werknemers andere, belangrijkere taken kunnen uitvoeren.


OmschrijvingKenmerkenOnderdelenlijstDetail BeeldenContactAndere Suggesties
1. Servoaandrijving

Het VK-VF serie volumetrisch vulsysteem maakt gebruik van het delicate servo aandrijfsysteem om de belangrijkste vulstructuur te controleren, waardoor hoge stabiliteit en nauwkeurige positionering worden bereikt. Met de verticale beweging van de het vullen zuiger verstrekt energie - besparing op lange termijn en vermindert ook effectief machinebelastingstarief.

2. Gereedschapsloze aanpassing

Aanpassingen kunnen worden uitgevoerd via de PLC, volledig zonder gereedschap, waardoor gebruikers een snel en efficiënt resultaat krijgen. Het delicate ontwerp van de servobesturing biedt opties voor het vullen van oppervlaktelagen, bodemlagen en flessenhals (opening) met verschillende soorten vloeistoffen.

3. Hoge nauwkeurigheid

Het delicate servosysteem regelt de vulhoeveelheid door middel van nauwkeurige zuigerslagen, waardoor een hoge vulnauwkeurigheid wordt bereikt. De zuiger is intelligent ontworpen met een verstelmechanisme om gebruikers in staat te stellen een ultieme hogere nauwkeurigheid te bereiken.

4. Hoog aanpassingsvermogen

De automatische servovulmachine kan worden gebruikt in de levensmiddelen-, farmaceutische, chemische, cosmetische en andere industrieën.

Parameter

Aantal sproeiers (2-16 koppen)PCS681012
VulvolumeMl100-1000ml/ 250-2500ml/500-5000ml
ProductiecapaciteitBottle/h1000-3000 pcs/Hour ( Depends on Filling volume)
Kwantitatieve fout%≤±1%
VoltageV380V/220V, 50Hz/60Hz
PowerKW2.52.52.52.5
LuchtdrukMPA0.6-0.8
LuchtverbruikM3/min0.811.21.2

Werkende Video

video play button
video play button
1. Bestuurd door Schneider servo systeem.

2. Instelbare vulsnelheid

3. Nauwkeurig tot ≤±1%

4. Geïntegreerde digitale besturing met Schneider PLC en high-tech touchscreen bediening voor eenvoudige bediening.

5. Professionele productietechnieken met behulp van het ISO-9001 systeem.

6. GMP standaard roestvrij staal.

7. Bottom-up vullen voor optie.

8. De plaats van de flessenhals.

9. Geen fles-geen-vulsysteem.

10. Vulzone beschermd door roestvrij stalen frame

11. Volume wordt gemakkelijk aangepast via touch screen. Vulzuigers worden gecontroleerd door servosysteem.

12. Individuele aanpassing van de zuigers.

13. Digitaal controlesysteem om meerdere vulacties op dezelfde fles mogelijk te maken voor dubbele, drievoudige en meer.

14. Sproeiers kunnen worden ingesteld om boven de mond van de fles of onder de fles, synchroniseren met het vloeistofniveau (onder of boven) om bubbelen van schuimende vloeistoffen te elimineren.

No.BeschrijvingenBRANDITEMRemark
1Servo MotorPanasonic1.5KWJapan
2ReducerFenghuaATF1205-15Taiwan
3Conveyor MotorZhenYuYZ2-8024China
4servo driversPanasonicLXM 23DU15M3XJapan
5PLCSchneiderTM218LDALCODR4PHNFRANCE
6Touch ScreenSchneiderHMZGXU3500FRANCE
7Frequency ConverterSchneiderATV12H075M2FRANCE
8Photo electricity of Inspect bottleOPTEXBRF-NJapan
9Pneumatic ElementAirtacTaiwan
10Rotary ValveF07/F05No Need for Oil
11Pneumatic actuatorF07/F05No Need for Oil
12Low-Voltage ApparatusSchneiderFRANCE
13proximity switchROKOSC1204-NTaiwan
14BearingChina
15Lead ScrewTBITaiwan
16Butterfly valveCHZNAChina

Smeermiddel Vulmachine

Smeermiddel Vulmachine

Invoering Een smeermiddel is een stof die de wrijving tussen met elkaar in contact staande oppervlakken helpt verminderen, waardoor uiteindelijk de warmte die vrijkomt wanneer de oppervlakken bewegen, wordt verminderd. Het kan ook de functie hebben om krachten over te brengen, vreemde deeltjes te transporteren, of de oppervlakken te...
Honing Vulmachine

Honing Vulmachine

Invoering Honing is een zoete, stroperige voedingsstof die wordt gemaakt door honingbijen en sommige verwante insecten, zoals angelloze bijen. Bijen produceren honing uit de suikerhoudende afscheidingen van planten of uit afscheidingen van andere insecten, door regurgitatie, enzymatische activiteit en waterverdamping. Toepassingen voor het vullen van honing vereisen zware machines...
Saus Vulmachine

Saus Vulmachine

Invoering In de keuken is een saus een vloeistof, room of halfvast voedsel, geserveerd op of gebruikt bij het bereiden van ander voedsel. De meeste sauzen worden normaal gesproken niet uit zichzelf geconsumeerd; ze voegen smaak, vocht en visuele aantrekkingskracht toe aan een gerecht. Sauzen hebben een vloeibaar bestanddeel...
Eetbare Olie Vulmachine

Eetbare Olie Vulmachine

Invoering Eetbare olie is plantaardig, dierlijk of synthetisch vet dat wordt gebruikt bij bakken, braden en andere vormen van koken. Eetbare olie is meestal vloeibaar bij kamertemperatuur, hoewel sommige oliën die verzadigd vet bevatten, zoals kokosolie, palmolie en palmpitolie, vast zijn. Eetbare olieproducten zoals kokosnoot- en pindaolie vereisen verschillende...
Automatische Economische Afvulmachine

Automatische Economische Afvulmachine

Invoering De VK-EVF automatische lineaire viskeuze zuigervulmachine is ontworpen op basis van de VK-VF, het is ook een uiterst flexibele vuller die in staat is om nauwkeurig en snel dunne en middelviskeuze vloeistoffen te vullen. De VKPAK automatische lineaire zuigervuller is vervaardigd met een 304 roestvrij stalen frame...