Etikettering is misschien wel het belangrijkste aspect van het verpakken van uw product. In de meeste gevallen is uw productetiket, heel eenvoudig gezegd, de presentatie van uw product aan uw klant! Wij bieden voornamelijk drukgevoelige etiketteringsmachine, volledig automatische etiketteringsmachine, inline etiketteringsmachine, verticale etiketteringsmachine, horizontale etiketteringsmachine, top/bodem etiketteringsmachine, dubbelzijdige etiketteringsmachine, wikkel rond etiketteringsmachine voor verschillende behoeften.

Automatische etiketteermachines kunnen worden geïntegreerd in zowat elke verpakkingslijn, waardoor flessen snel en nauwkeurig kunnen worden geëtiketteerd terwijl ze langs een transportband reizen. Tenslotte kunnen ook aangepaste etiketteermachines worden vervaardigd voor unieke of ongebruikelijke etiketteringsprojecten. Er zijn ook accessoires beschikbaar om met de etiketteermachine te werken, zoals coders om rechtstreeks op het etiket of zelfs op flessen of andere recipiënten te printen.

Onze automatische drukgevoelige etiketteringsmachine biedt een stabiele en nauwkeurige etiketteringsfunctie met een hoog rendement productiviteit. Het kan ook etiketteringspositie aanpassen die op productgrootte wordt gebaseerd. De eigenschappen voor mechatronicscontrole, stabiele en hoge nauwkeurige etikettering, duurzaamheid-langdurige en verdragen het levenstijd, het is gemakkelijke opstelling voor etiket, ook het leiden in intuïtieve interface en het aanrakingsscherm voor het werken, stabiele en nauwkeurige etiketteringsprestaties.

Rust met regelbare etiketteringstoepasser en aanpassingsmechanisme, een flexibele toepassing uit die op verschillende specs van fles wordt gebaseerd, worden de de etiketteringsmachines van VKPAK wijd toegepast in voedsel en drankindustrie, de kosmetische productindustrie, gezondheidszorgproduct, de bio-tech industrie en de chemische industrie.Etiketteermachines zijn er in talrijke configuraties, afhankelijk van het type verpakking dat geëtiketteerd moet worden. VKPAK biedt vele keuzes zoals top labeling, bottom labeling, wrap labeling, front en back labeling, print en apply labeling, en sleeve applicators. Onder de soorten etiketteerders die wij beschikbaar hebben zijn drukgevoelige etiketteerders, smeltlijm etiketteermachines, koude lijm etiketteerders en krimpkous etiketteerders (ook bekend als full body sleevers). Niemand anders kan u het aantal selecties van etiketteermachines aanbieden als VKPAK met zijn expertise op het gebied van etiketteerapparatuur, waardoor u in veel gevallen kunt kiezen uit verschillende selecties die passen bij uw budget en behoeften.

Automatische etiketteersystemen - Etiketteermachines met geïntegreerde besturing en productbehandeling

Automatische etiketteersystemen zijn een stap verder dan eenvoudige etiketteermachines, omdat de etiketteerkoppen volledig kunnen worden geïntegreerd met de besturing en de productbehandeling, zodat een veel grotere nauwkeurigheid bij het aanbrengen van de etiketten kan worden bereikt. Veel van de systemen die wij aanbieden hebben in feite volledig geïntegreerde digitale controlesystemen die een nog grotere nauwkeurigheid, gemakkelijke instelling en snelle omschakeling mogelijk maken.

Verticale wikkel etiketteermachine - Drukgevoelige etiketteermachines voor ronde producten

Een verticale etiketteermachine is ontworpen om etiketten te wikkelen rond ronde flessen en andere cilindrische producten die stabiel zijn wanneer ze verticaal staan. Verticale wikkeletiketteermachines zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de productievereisten. Zo is een eenvoudige wikkeletiketteerder met drie rollen een uitstekende machine voor snelheden van 40 flessen per minuut en minder, of voor voor- en achterkantetikettering wanneer beide etiketten op dezelfde rol worden gedrukt. Een ander type verticaal wikkeletiketteersysteem is meer een machine met een continue beweging, waarbij de flessen worden verdeeld en de etiketten worden aangebracht wanneer de fles het etiketuitgiftepunt bereikt en de fles wordt opgevangen tussen een drukkussen en een riem die de fles met dezelfde snelheid ronddraait als de etiketuitgiftesnelheid. Dit type etiketteerder wordt aangedreven door een stappenmotor of een servomotor, afhankelijk van de vereiste snelheid. Een derde type etiketteerder is bedoeld voor snelheden van 150 tot 250 flessen per minuut, waarbij het drukkussen wordt vervangen door een aangedreven rolsysteem dat de flessen vasthoudt en ze tijdens het etiketteringsproces vierkant houdt.
wikkel etiketteermachine
Wrap Around Labelers

Top etiketteermachines - Etikettering voor doppen, tops, of vele andere producten zoals dozen, tijdschriften, platte dozen.

Top etiketteermachines behoren tot de meest veelzijdige van alle beschikbare etiketteermachines met de mogelijkheid om stickers te plaatsen op de bovenkant van dozen, flessendoppen, mosselschelpen, bakkerijproducten, tijdschriften, platte dozen, flash chips of een willekeurig aantal andere onderdelen of producten. Deze machines zijn zeer eenvoudig te gebruiken en hebben een zeer goede nauwkeurigheid.
Top etiketteermachines
Top Labelers

Bodem etiketteermachines

Bodemetiketteerapparatuur werkt net als een bovenetiketteerder, behalve dat de etiketteerkop onder een gedeelde transportband is gemonteerd. Met grote nauwkeurigheid en gebruiksgemak kunnen onderetiketteerders de onderkant van een groot aantal producten etiketteren. Als het product te klein is om de spleet in de band effectief te overbruggen, wordt een hugger belt-systeem gebruikt om het product over de spleet te dragen, of in sommige gevallen wordt de gesplitste transportband volledig vervangen. Zoals bij elke machineaankoop wordt klanten aangeraden onze verkooptechnici te bellen om er zeker van te zijn dat de machine past bij de toepassing.

Boven- en onderkant etiketteermachine - Etiketteert tegelijkertijd de boven- en onderkant van uw product

Als een product aan de boven- en onderkant moet worden geëtiketteerd, kunnen boven- en onderkant-etiketteermachines beide taken op één zeer compacte machine uitvoeren. Normaal gesproken kunnen de meeste producten op een transportband met gedeelde band lopen, maar voor kleinere of onstabiele producten hebben we de hugger belt-opties (zie onderetiketteerders hierboven). Het mooie van boven- en onderetiketteerders is dat beide etiketten in een zeer compacte ruimte kunnen worden aangebracht op een grote verscheidenheid aan producten.
Boven- en onderkant etiketteermachine
Top & Bottom Labelers

Voor- en achterkant etiketteersystemen voor ovale en rechthoekige producten

Een voor- en achterkant etiketteermachine brengt tegelijkertijd etiketten aan op beide zijden van een fles. Een typische voor- en achterkant etiketteermachine bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een afstandswiel, een uitlijnsysteem, een bovenband (om het product te stabiliseren), twee etiketteerkoppen en een aangedreven rol om het etiket af te vegen. Dit type voor- en achterzijde-etiketteermachine werkt op rechthoekige en ovale flessen, maar kan ook worden aangepast voor toepassingen met drie en vier panelen. Er is zelfs een optie waarmee een insteekbaar wikkelstation kan worden toegevoegd voor het wikkelen van ronde flessen, gewoonlijk een front/back/wrap etiketteermachine genoemd.
Een voor- en achterkant etiketteermachine
Front & Back Labelers

Full body sleeve etiketteermachine - Etiketten die als een buis worden gevormd en op de fles worden gekrompen

Een ander type etiketteermachine dat in het laatste decennium zeer populair is geworden, zijn full body sleeve applicator machines die etiketten snijden en aanbrengen die in buisvorm zijn gemaakt (zowel genaaid als niet-genaaid) en vervolgens plat op rol worden gelegd. De etiketten worden voortbewogen door een aandrijving die stopt volgens de registratietekens die op de folie zijn gedrukt, gesneden met verschillende soorten messen, en vervolgens geopend en over de fles geplaatst, waarna zij in een warmtetunnel op de fles worden gekrompen. De snelheid van de machines varieert naargelang het model van de machine van 30 tot 600 flessen per minuut. Een groot voordeel van een full body sleeve toepassing is dat de kosten per sleeve aanzienlijk lager zijn dan een drukgevoelig etiket van vergelijkbare grootte plus er is geen afvalmateriaal, wat nog een extra bonus is in ons milieugevoelige tijdperk.
sleeve etiketteermachine
Shrink Sleeve Labelers

Contacteer ons met de bijzonderheden van uw project en wij bezorgen u de geautomatiseerde etiketteermachine die aan uw behoeften voldoet.