Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering

Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de productie is. Zijn procedure: zet flessen op ronde draaischijf, dan draait draaischijf om flessen op het vervoeren van riem te porren.

De draaischijven van VKPAK kunnen de efficiency van uw productie dramatisch verbeteren. Laaddraaitafels helpen operators bij het toevoeren van ronde flessen naar uw vuller. Dit creëert voldoende achterstand waardoor uw vuller op maximale productiecapaciteit kan draaien. Accumulatiedraaitafels bevorderen een efficiëntere verpakking van afgewerkte goederen in verzendkisten. VKPAK draaitafels zijn gemaakt van duurzaam 304 roestvrij staal voor duurzaamheid in uw productieomgeving. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke toepassingen door flesgeleiderails en halve maan uitlaadtafels toe te voegen.


BeschrijvingDetail BeeldenWerkende VideoContactAndere Suggesties
Draaitafels, ook wel accumulatietransportbanden of ontwarringstafels genoemd, zijn ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende eisen voor transportsystemen. Draaitafels worden vaak gebruikt met ronde containers zoals flessen om bulk op te hopen, of om bulk te ontwarren zodat deze in één enkele lijn kan worden afgevoerd.

Draaitafels zijn ook ideaal voor handverpakkingsstations of aanvoer-/laadtafels. De hoogwaardige roestvrijstalen componenten zijn gemakkelijk te reinigen en resulteren in een onderhoudsarm, duurzaam apparaat. Installeer eenvoudig een draaitafel tussen uw aanvoer- en afvoerband om uw productdoorvoer kosteneffectief te beheren.

Kenmerken

1) Deze worktable wordt gebruikt aan het unscrambling van wanordeflessen en maakt de fles in orde aan productielijn.

2) De worktable keurt de frequentiewisselaar goed om snelheidscontrole, toestel gedreven roterende het werklijst te hebben zodat de flessen of de blikken in de omwenteling onder de actie van tangentiële kracht opeenvolgende automatische ingangstransportband gemakkelijk om met allerlei transportbandproductielijn te combineren.

3) De worktable heeft de voordelen van eliminatie van arbeid; verbeter de doeltreffendheid, frequentiecontrole voor roterende beweging, die flessen aan toegang opeenvolgend op transportband maakt.

4) De worktable structuur is eenvoudig, geschikt om te werken, geen vervangingsdelen, geschikt voor verschillende flesvorm en hoogte is het ideale supplementaire productielijnmateriaal.

5) De machine keurt de hoogte goed - kwaliteit van roestvrij staal 304 materiaal met lange levensduur.

De roterende draaitafels spelen een belangrijke rol in de automatisering en de rentabiliteit van het vullende proces. Bij hogere productiesnelheden werken veel geautomatiseerde machines alleen optimaal wanneer de flessen via een transportband worden voortbewogen en tegelijkertijd zij-aan-zij worden opgesteld zonder openingen. Zo zou een zuigervuller met meerdere koppen de te vullen flessen missen die niet precies gepositioneerd zijn. Deze zelfde zorgvuldige positionering is ook nodig voor elke machine die is ontworpen om meer dan één fles tegelijk te verwerken.

Zonder een laaddraaitafel zou een individuele werknemer voortdurend een voldoende lange achterstand op de transportband moeten laden om een gestage toevoer van flessen door welke machine dan ook - zoals een vuller, sluitmachine of etiketteerder - in stand te houden. Bovendien zouden de flessen netjes met de hand moeten worden verdeeld, wat de productie verder zou vertragen. Met een laaddraaitafel kan één persoon echter een groot aantal flessen tegelijk op de draaischijf plaatsen en de machine ze gelijkmatig op de transportband laten zetten. Die persoon kan dan tussen het herladen van de draaitafel door aan andere zaken werken.

Accumulerende draaitafels verzamelen de flessen veilig nadat ze door de machine zijn gegaan. Zonder deze platen zou de productie vaak moeten worden stopgezet voordat de flessen het einde van de transportband hebben bereikt, vooral als ze van breekbaar materiaal zijn gemaakt. De roterende tafel kan ook veel binnenstromende flessen verzamelen zonder het risico dat ze zich ophopen en omvallen, zoals kan gebeuren als de transportband eindigt bij een niet-roterend tafelblad. Naarmate de accumulerende draaitafel vol begint te raken, kunnen de flessen worden verwijderd en verpakt terwijl meer verpakkingen verder worden verwerkt.

Beide types draaitafels hebben roestvrijstalen geleiderails en motoren met variabele snelheid, en ze kunnen tot 150 containers per minuut verwerken. (VKPAK biedt twee diameters draaitafels, 80 cm en 120 cm).

Laden van de containers

Wanneer de flessen op de laaddraaitafel worden geplaatst, brengt de gestage rotatie van het oppervlak ze in contact met ofwel de geleiderail langs de buitenrand, ofwel de flexibele flesgeleider die zich uitstrekt van het midden van de schijf tot bijna de buitenrand, waardoor een vernauwende hoek wordt gevormd. Wanneer een partij flessen te groot is om door de opening tussen de geleider en de rail te passen, reizen de extra flessen ofwel rond het binnenste gedeelte van de schijf tot ze weer door de strip worden geleid, ofwel maken de flessen de opening iets groter als ze erdoorheen gaan. Bij herhaalde omwentelingen staan de flessen al snel netjes op een rij langs de buitenrand van de draaischijf, klaar om in één rij op de transportband te worden geplaatst.

Containers verzamelen aan het einde van de lijn

Het proces wordt herhaald aan het einde van de productielijn wanneer de flessen hun weg vinden naar de accumulerende draaitafel. Wanneer de flessen de transportband verlaten, komen ze op de draaitafel in een vloeiende lijn die rond de buitenrand loopt, vastgehouden door de rails. Naarmate er meer flessen op de draaitafel komen, werken de beweging en de geleiders samen om de flessen dichter naar het midden te brengen, totdat het grootste deel van het oppervlak is gevuld en de flessen kunnen worden verwijderd om te worden verpakt of voor een andere fase van het vulproces.

Deze draaitafels kunnen een eindpunt zijn van het vulproces, of ze kunnen flessen bevatten die worden vervoerd tussen twee verschillende verpakkingsfasen.

Toepassingen in de industrie

Draaitafels worden gebruikt bij de productie van cosmetica, voedingsmiddelen en dranken, reiniging en speciale chemicaliën, geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer.

video play button
video play button

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Invoering De automatische flessen sorteermachine maakt omhoog van flessenlift, ronde plaat, flesafwerper, fles-schikt en het elektrokabinet. Zet wanordelijke flessen aan de flessenlift, door ronde plaat, het vervoeren van riemen, fles die delen schikken, dan kunnen de flessen zich op de riemen bevinden. Deze machine wordt gekenmerkt door de...
Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Automatische Flessen Sorteermachine

Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt. De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van...