Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Invoering

De automatische flessen sorteermachine maakt omhoog van flessenlift, ronde plaat, flesafwerper, fles-schikt en het elektrokabinet. Zet wanordelijke flessen aan de flessenlift, door ronde plaat, het vervoeren van riemen, fles die delen schikken, dan kunnen de flessen zich op de riemen bevinden. Deze machine wordt gekenmerkt door de compacte structuur, eenvoudig verrichtingsprincipe, rijpe techniek en stabiele beweging.

Deze flessen sorteermachine kan ronde, rechthoekige, vierkante en ovale PET, HDPE, PP, PS, en pvc plastic flessen met en zonder handvatten evenals spiraalvormig gewonden vezelcontainers unscrambling.

Deze flessen sorteermachine zorgt ervoor dat fabrikanten van alle groottes in een breed scala van industrieën de sorteermachine kunnen kiezen die het best past bij hun eisen en hun budget. Onze sorteermachines worden gebruikt in tientallen industrieën en worden op grote schaal toegepast in de productcategorieën persoonlijke verzorging, kant-en-klare dranken, gebotteld water, auto’s, wasserij, huishoudelijke reiniging en het decoreren van containers.


BeschrijvingWerkende VideoContactAndere Suggesties
Een flessen sorteermachine is een machine die wordt gebruikt om flessen op productielijnen in de bottelindustrie in te voeren. Er zijn vele ontwerpen beschikbaar, maar hun doel is hetzelfde: flessen automatisch op hoge snelheid toevoeren, waardoor de dure, inefficiënte handmatige arbeid van dit proces wordt geëlimineerd.

In de roterende schijf worden de flessen door middelpuntvliedende kracht in hals- en bodemleidende posities gedraaid om in de toevoergereedschappen te worden geplaatst. De roterende bumper verplaatst verkeerd uitgelijnde flessen terug naar de roterende schijf. Nekleidende en bodemleidende flessen worden opgevangen door de toevoerband en naar het haakmechanisme gebracht.

Nekleidende flessen worden in een bodemleidende positie gehaakt. De flessen met de basis worden langs de haak geduwd. Als ze eenmaal staan, worden de flessen gestabiliseerd voor uitvoer naar de transportband van de klant. De flessen verlaten de sorteermachine op de transportband van de klant, klaar voor het volgende proces in de afvullijn.

Kenmerken

  • Eenvoudige structuur, eenvoudige bediening en gemakkelijke aanpassing. Terwijl de machines van het andere bedrijf groter zijn dan wij, meer dan 3 meter lang zijn en te veel wegen.
  • Bij het verwisselen van een andere maat fles, is het niet nodig om van model te wisselen. Het toepasselijke bereik is flessen van 50-1000 ml. U hoeft alleen de riem in de flessentrechter en de ruimte van de ontcijferstructuur aan te passen. Pas de ruimte van de flesontwarringsstructuur aan volgens de grootte van de fles.
  • Het gebruikt de nieuwste technologie. Goede stabiliteit en het gekwalificeerde tarief is 100%.
  • De elektrische componenten worden allemaal geïmporteerd, wat zorgt voor een lange levensduur, stabiliteit en betrouwbaarheid.
  • De hele machine is bedekt met biologische glazen, u kunt alle kappen openen voor eenvoudige aanpassing.
  • Alle afdekkingen van organisch glas zijn geïnstalleerd met de sensor. De machine kan alleen starten als alle afdekkingen van organisch glas gesloten zijn, of stopt als een van de deuren open is.
  • De verbindingsriem in de machine is in één keer gevormd, niet gemakkelijk te breken.
  • Automatische heffunctie voor flessen, u hoeft alleen de flessen in de flessenlift te plaatsen, een sensor is geïnstalleerd in de roterende plaat, deze zal de flessen automatisch optillen wanneer er niet genoeg fles is, en het zal starten wanneer de flessen zijn genoeg dus.
  • Coördinatiesensor, het stopt het ontcijferen van de fles wanneer er een storing is in de andere delen van de vullijn, het begint opnieuw wanneer de storing is verholpen. Het zal de perfecte koppeling hebben met de andere secties van de afvullijn.

Specificaties

1. Toepasselijke Flesdiameter: Φ45-90mm;

2. Toepasselijke Fleshoogte: 80-240mm;

3. Snelheid: ≤200 fles/min (pas tot 600 flessen/min aan);

4. Luchtdruk: 0,5 ~ 0,7 MPa;

5. Vermogen: 2 KW;

6. Krachtbron: AC220V, 50Hz;

7. Fles-Lift Afmeting: 2200*1000*1900 (L×W×H) mm;

8. Sorteermachineafmeting: 2600*1450*1370 (L×W×H) mm;

9. Gewicht: Ongeveer 1250Kg;

Detail Beelden

video play button
video play button

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Automatische Flessen Sorteermachine

Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt. De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van...
Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...