Automatische Tafelmodel Flessen Etiketteermachine

Invoering

Deze tafelmodel fles etiketteringsmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op diverse ronde flessen, ongeacht petflessen, glazen flessen, wijnflessen of flacons. Het is een automatische maar kleine etiketteringsmachine die zeer weinig ruimte in beslag neemt. Als uw werkplaats klein is dan is deze machine uw wijze keus. Deze etiketteringsmachine keurt hoogwaardig roestvrij staal en hoogwaardige aluminiumlegering goed, gebruikt de etiketteringshoofd hoge snelheids servomotor om de nauwkeurigheid en de snelheid van etikettering te verzekeren; alle opto-elektronische systemen worden ook gebruikt in Duitsland en Japan ingevoerde high-end producten, PLC met mens-machine interface controle, gemakkelijk te werken. Dit product is van toepassing op voedsel, farmaceutisch, chemisch, briefpapier, speelgoed, hardware en andere industrieën van ronde fles volledig-cirkel of halve cirkel etikettering. Het product staat op de machine wanneer de etikettering. Gemakkelijk om tussen flessen te schakelen en aan te passen. Om de nauwkeurigheid te verzekeren, keurt de machine PLC van Taiwan, de ingevoerde spaanders van Zwitserland, de dubbele aandrijving van de stapmotor, encoder automatische sporen snelheid goed.

Let op: Tafelblad etiketteermachine kan ook worden aangepast, tafelblad ronde fles etiketteermachine, tafelblad ronde fles positionering etiketteermachine, desktop platte etiketteermachine, desktop top etiketteermachine, etc.


BeschrijvingToepassing & VoordeelDetail BeeldenFAQContactAndere Suggesties

Parameter

Etiketteringssnelheid: 20 ~ 60 stuks / min (afhankelijk van containers en etiketten grootte) De tafelblad ronde fles etiketteermachine kan op grote schaal worden gebruikt in verschillende verticale ronde flessen. Het past voor kleine productie.

Flessenmaat: Diameter: 0,63" (16 mm) - 3,54" (90 mm) Hoogte: 1,18" (30 mm) - 6,29" (160 mm) mm)

Labelgrootte: Breedte:.39" (10mm) ~ 3.93" (100mm) Lengte: .78" (20mm) ~ 11.81" ( 300mm)

Labelspoel: Binnendiameter: 2,95" (75 mm) Buitendiameter: 11,81" (300 mm)

Nauwkeurigheid: ± 1 mm

Spanning: 110V

Machineformaat: 47,25"L x 32,65"B x 20,86"H

Werkende Video

video play button
video play button
Flessen etiketteermachines kunnen op grote schaal worden gebruikt in verschillende verticale ronde flessen. Geschikt voor kleine productie, ontworpen voor ronde flessen of andere gemeenschappelijke cilindrische producten zoals plastic flessen, glazen flessen, enz. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het etiketteren van ronde containers in voedsel en drank, geneeskunde, en de chemische industrieën.

VKPAK tafelmodel etiketteermachines voor flessen zijn ontworpen met het oog op compacte robuustheid. Het zijn krachtpatsers in kleine verpakkingen die productie op kleinere schaal mogelijk maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de etikettering. VKPAK 's line-up bestaat uit zeer nauwkeurige en bekwame automatische etiketteermachines die ongetwijfeld een stap omhoog zijn ten opzichte van semi-automatische etikettering.

Automatische desktop etiketteermachine voor flessen

Onze tafelmodel etiketteermachines voor ronde flessen zijn ook mobiel, want hun compacte ontwerp maakt een veelzijdige plaatsing in uw productielijn mogelijk, terwijl ze niet te veel ruimte innemen. Door hun aanpasbare karakter hebben ze dezelfde efficiëntie als hun grotere tegenhangers, en hebben ze zelfs het voordeel dat ze perfect passen in uw bestaande opstelling. Deze etiketteermachines hebben, eenmaal geplaatst en correct geconfigureerd, geen verdere aanpassingen nodig omdat hun ingebouwde transportbanden automatisch de etiketteersnelheid voor uw producten aanpassen. Ze beschikken ook over automatische etikettensensoren om nauwkeuriger te kunnen etiketteren.

De bediening van de etiketteermachine voor flessen zal voor de operator een fluitje van een cent zijn, aangezien ze programmeerbaar zijn en reeds gebruiksvriendelijke systemen hebben voor uw etiketteerbehoeften. Ze hebben zelfs digitale etiketteringsparameters die passen bij uw producten.

VKPAK biedt de beste oplossingen voor uw etiketteringsbehoeften; vooral voor de behoeften van ondernemingen met een kleine of middelgrote productieschaal. Wij bieden planningsdiensten aan om onze machines in uw productielijnen te integreren om uw productiviteit te optimaliseren. Onze etiketteermachines zijn toepasbaar op de flessen van verschillende producten, waaronder voedingsmiddelen, farmaceutische, biotechnologische, cosmetische, elektronische en chemische producten.

Onze tafelmodel etiketteermachines, waaronder: ronde fles etiketteerders, top etiketteerders, positioneer etiketteerders en tweezijdige etiketteerders - hebben kleine afmetingen en zijn dus ruimtebesparend. Ze kunnen worden gecombineerd met vul- en sluitmachines tot een kleine halfautomatische productielijn, die de taak van vullen, sluiten en etiketteren in één enkel proces kan uitvoeren.

De desktop automatische etiketteermachines van VKPAK zijn uw beste keuze om uw lijn te optimaliseren. We kijken ernaar uit om u te voorzien van onze full-package botteloplossingen via hen.

Optionele Accessoires:

 • Transparante labelsensor
 • Datumcoder
 • Pneumatisch wikkelstation
 • Hot-stamp-coder

Breng het etiket aan:

 • Voor ondoorzichtig zelfklevend etiket of drukgevoelig etiket
 • Max standaard label: (B)100 mm (of ca. 4 inch) (L)300 mm (of ca. 12 inch)
 • Binnenste labelrol: 75 mm (of ongeveer 3 inch)
 • Max buitenste labelrol: 300 mm (of ongeveer 12 inch)

Controlesysteem:

 • Programmeren door microprocessorbord, slechts één bord met eenvoudig onderhoud
 • Digitale labelparameters: startvertraging, afpellengte (en afpelsnelheid, indien geen encoder)
 • Applicatorschakelaar

Inpakstation:

 • Sponsband wordt aangedreven door de snelheidsregelmotor
 • Applicator gesynchroniseerd door de encoder
 • Aanpassing flesdiameter
Snelheidsaanpassing-Gratis slimme ronde flessen etiketteerder

Deze ronde flessen etiketteermachine is een economisch model en wordt aanbevolen voor kleine en middelgrote producenten die een kleine hoeveelheid en diversificatie hebben en hoge kwaliteit nastreven. Eenvoudige bediening en hoge ondersteunbaarheid. Uitgerust met een slim foto-elektronisch oog, brengt het automatisch etiketten aan op ronde flessen met slechts twee ingedrukte knoppen. Deze automatische functie bevrijdt u van ingewikkelde parameterinstellingen en snelheidsaanpassingen; en vermijdt zo instellingsfouten. De snelheid van de transportband en de positie van de etiketteerkop kunnen flexibel worden aangepast aan uw productiebehoeften en de grootte van de fles. Het is van toepassing op een breed scala van industrieën: Het voedsel, de geneeskunde, de biotechnologie, en de chemische industrieën kunnen deze etiketteerder gebruiken om stabiele etiketteringskwaliteit te bereiken. Deze ronde flessen etiketteerder is uw investering waard.

Tafelmodel ronde flessen etiketteerder geschikt voor

Cilindervormige producten zoals spijsolie, sauzen, wijnflessen, medicijnflessen, theeblikjes, lotions, shampoos, wasmiddelen, parfums, lippenstiften, lipgloss, plastic flessen, glazen flessen, aluminium blikjes, ijzeren blikjes, enz.

Label

Zelfklevende etiketten, antivervalsingsetiketten, reclametiketten, verzegelingsetiketten, buisetiketten, flaconetiketten, laboratoriumetiketten, transparante etiketten (werken met foto-elektrische sensor voor transparante etiketten).

Etiketteringsstijl

Wrap-around etiketten, half wrap fles etiket, enkelzijdige etiketten.

Draagbaar ontwerp

Deze machine kan gemakkelijk worden verplaatst, zodat u hem precies kunt opstellen waar u wilt. Hij kan op een tafelblad of bank worden geplaatst, of in-line worden verplaatst voor automatische of halfautomatische toepassingen - een gemak dat u niet aantreft bij zwaardere, uitgebreidere etiketteermachines.

Eenvoudig te gebruiken

Met onze geavanceerde sensoren levert de etiketteerder optimale efficiëntie. Handwielen zorgen voor eenvoudige aanpassingen, maken een snelle set-up en eenvoudig wisselen mogelijk.

Gemakkelijk te onderhouden

In strikte overeenstemming met de Good Manufacturing Practices (GMP)-normen is de etiketteerder gemaakt van 304 roestvrij staal en geanodiseerd aluminium, en zorgvuldig behandeld om de effecten van zwaardere omgevingen tegen te gaan. Bovendien maakt het simplistische ontwerp snelle reparaties en eenvoudige aanpassingen mogelijk. Gezien deze duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud biedt de etiketteerder u een solide keuze voor een lange levensduur van de etiketteermachine.

Roestvrij stalen behuizing

Roestvrij stalen behuizing

Nooit vervormd, om u een betere ervaring te geven.

Controlepaneel

Controlepaneel

Eenvoudig bedieningspaneel (het Engelse bedieningspaneel maakt het gemakkelijk om de machine te testen en te gebruiken, de snelheid van het scheiden van labels is instelbaar. En kan de vertragingstijd van het scheiden van labels instellen. De twee knoppen naast kunnen de snelheid van het labelen en de transportsnelheid naar wens regelen) .

Transportband

Transportband

De transportband is gemaakt van PU (transportband kan worden aangepast), en de breedte van de transportband kan worden aangepast aan de diameter van de fles (bij voorkeur minder dan 80 mm in diameter), en de breedte kan ook worden aangepast als het overschrijdt het standaardbereik.

Labeling Belt

Etiketteringsriem

Etiketteringskwaliteit, gebruikend norm van de riem van de lentedekking met lange levensduur, etiketterings vlotte, vlakke etikettering, geen rimpels, geen bellen, verbetert verpakkingskwaliteit.

Wat zijn de voordelen van tabletop flessen etiketteermachine?

Deze etiketteermachine biedt een groot aantal voordelen in zijn verschillende toepassingen, waardoor het een waardige investering is.

Enkele voordelen van een investering in deze apparatuur zijn de volgende;

Verhoogde productie

Afgezien van handmatige tafelmodel etiketteermachines voor flessen, verhogen alle andere typen de productiesnelheid, die van vitaal belang is in industriële processen.

In wezen verhoogt een hogere productie-output de omzet, wat integraal is voor de duurzaamheid en winstgevendheid van bedrijven.

Kosteneffectief

U vindt deze machine in verschillende soorten, maten en uitvoeringen op basis van uw budget.

Het gebruik ervan voor het etiketteren van verschillende gebottelde producten en recipiënten garandeert u echter kosteneffectiviteit op lange termijn.

Het is geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen en vereist niet noodzakelijkerwijs te veel budget en ruimte.

Biedt hoge compatibiliteit

Met een typische tafelmodel flessen etiketteerder kunt u het mechanisme aanpassen aan verschillende systeemparameters.

Deze grote compatibiliteit maakt hem handig in gebruik, vooral in een sterk geïndustrialiseerde omgeving.

Gebruiksvriendelijk

Het gebruik van deze machine vereist geen noemenswaardige vakkennis.

Zodra u de parameters dienovereenkomstig instelt, kan deze apparatuur werken op basis van de vereisten.

Moderne tafelmodel etiketteermachines worden geleverd met een besturingseenheid waarmee u alleen de parameters hoeft in te stellen en de werking kunt bepalen.

Weinig onderhoud

De productieprocessen van dit materiaal volgen verschillende normen die door diverse gemachtigde organisaties zoals GMP en ISO worden gelegd.

Bovendien zijn de materialen die voor het maken van de eenheid worden gebruikt vrij hardy, tolerant aan ruwe voorwaarden, en gemakkelijk te handhaven.

Welke componenten maken tafelmodel flessen etiketteermachine?

Typische tafelmodel flessen etiketteerders bestaan uit verschillende onderdelen en componenten die gelijktijdig werken om efficiënte etiketteringsacties te leveren.

Natuurlijk is het van vitaal belang om enkele van de belangrijkste onderdelen van deze apparatuur te kennen, omdat het de efficiëntie verhoogt en de gewenste resultaten van tijd tot tijd vergemakkelijkt.

Enkele van de belangrijkste onderdelen van deze etiketteermachine zijn de volgende;

Tray – Het wordt gebruikt voor het systematisch en continu invoeren van de ampullen op de apparatuur voor het etiketteringsproces.

Labelstation – Dit onderdeel bestaat uit een labelkop en een labelpad. Het vergemakkelijkt het efficiënt aanbrengen van etiketten op containers en verkort de insteltijd bij het etiketteren van verschillende flesformaten.

Aandrijfrol – Het ontwerp van dit onderdeel is om aan de achterkant van het web te trekken, zodat de apparatuur elke labelreeks kan starten en stoppen.

Etiketsensor – Het detecteert bestaande openingen tussen etiketten om het systeem te reguleren en het in staat te stellen de etiketstopreeks te activeren.

Peel pate – Dit is het onderdeel dat het label scheidt van het rugpapier.

Transportband – Het is het onderdeel dat materialen verplaatst van de schaal naar de apparatuur en later naar de fles of het product.

Chassis – Dit is het basisframe van de eenheid dat het structurele raamwerk vormt waaraan alle belangrijke componenten zijn bevestigd.

Motor – Het is een elektrisch apparaat dat de werking van deze apparatuur aandrijft door elektrische energie om te zetten in mechanische energie.

Besturingseenheid – Dit is een interface die wordt gebruikt voor het bedienen en bewaken van verschillende parameters van de etiketteermachine.

Veiligheidseenheid – Het bevat verschillende geïntegreerde veiligheidsfuncties, zoals noodknoppen die u kunt indrukken in geval van nood.


Etiketteermachine Flessen

Etiketteermachine Flessen

Invoering Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een...
Semi Automatische Etiketteermachine

VK-T801 Semi-Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering Deze machine is een semi-automatische etiketteermachine, toepasbaar op cilindrische, kleine taps toelopende ronde flesetikettering, kan een volledige week of een halve week etiketteren, cirkelvormige rugetikettering, rugetikettering kan instelbaar zijn; enkele labeling, labeling met een vast punt of dubbel label kan worden geplakt. VK-T801-etiketteermachine kan één ronde etikettering...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...