Kop Etiketteermachine

Invoering

Een beker is een open deksel om warme of koude vloeistoffen in te bewaren om uit te schenken of te drinken; hoewel hij hoofdzakelijk wordt gebruikt om uit te drinken, kan hij ook worden gebruikt om vaste stoffen in te bewaren om uit te schenken. Bekers kunnen gemaakt zijn van glas, metaal, plastic of andere materialen.

Voor bekers met drukgevoelige etiketten (zelfklevende etiketten) of krimpsleeve-etiketten biedt VKPAK de juiste etiketteerapparatuur.

De belangrijke factor in de selectie van de kop etiketteringsmachine is het materiaal van de kop, vooral plastic en papieren kopjes, als de dikte of de hardheid van de kop laag is, kan de zelfklevende etiketteringsmachine in het etiketteringsproces de kop niet bevestigen, resulterend in het etiket kan niet perfect op de kop passen.

Glazen Kop Tweezijdige Sticker Etiketteermachine

Deze automatische etiketteermachine is geschikt voor cilinder zoals koppen of blikken. Het is geschikt voor enige kant en dubbele zijetikettering, is de afstand tussen voor en achter zijetiketstickers regelbaar. Deze machine kan met omtrek het plaatsen opsporingsapparaat worden uitgerust dat helpt om aan specifieke positieetikettering te bereiken. Dit kan u helpen werkefficiency zeer verbeteren. Deze machine is geschikt voor koppen, flessen, blikken enz. Het wordt wijd gebruikt in voedsel, drank, schoonheidsmiddel, de farmaceutische industrieën. Het kan ook met de datumcodeur voor drukprodutiondatum en aantal worden uitgerust, als u deze nodig hebt gelieve ons te contacteren.

Glazen Kop Tweezijdige Sticker Etiketteermachine
video play button
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
1. Het heeft een breed scala van toepassingen, die kan voldoen aan de volledige cirkel etikettering of halve cirkel etikettering van ronde flessen. De etiketteringsschakelaar tussen flessen is eenvoudig en de aanpassing is geschikt;

2. Het etiket heeft een hoge graad van toeval, wordt de etiketteringsband omzeild met een correctiemechanisme, wijkt het etiket niet af, kan de etiketteringspositie x/y/z drie richtingen en een totaal van acht vrijheidsgraden worden aangepast, is er geen dode hoekaanpassing, en de hoge graad van de etiketteringstoeval;

3. De etiketteringskwaliteit is uitstekend, en de elastische etiketteringsriem wordt goedgekeurd, is de etikettering vlak en rimpelloos, en de verpakkingskwaliteit wordt verbeterd;

4. De flexibele toepassing, stand-up flesetikettering, met automatische flesscheidingsfunctie, kan op een stand-alone machine worden geproduceerd of met een lopende band worden verbonden;

5. Intelligente controle, automatische foto-elektrische tracking, met geen object en geen etikettering, geen label automatische correctie en automatische label detectie functies om ontbrekende labels en label afval te voorkomen;

Semi Automatische Plastic Kop Sticker Etiketter Machine

De halfautomatische kop zelfklevende sticker etiketteermachine kan niet-droog stickeretiket op een brede vorm van koppen, flessen, containers en goederen plakken door hulpmiddelen te veranderen. Bijvoorbeeld: ronde fles, blikken, kruiken, container, voorwerpen, kegelvormige flessen, goederen, vlakke flessen, vier kanten en zes kanten flessen, enz. Met inspectie van sensor, die etiket synchroon volgen, verzeker aan etiketteringssnelheid en regelmatig.

Met 360 graden roterende rolmethode voor vlakke etikettering, maak een vorm vast het product op de machine, dan 360 graad het roteren en etikettering om hoog precisie etiketteringseffect te bereiken.

De machines van het gastheerontwerp die ingevoerde en binnenlandse geavanceerde technologie gebruiken om een oplossing voor instabiliteit van algemene binnenlandse etikettering te verbeteren en te maken. Door optische vezelcomputercontrole, kunnen wij het synchronisatiespoor krijgen. De output van etiketten wordt gecontroleerd door een stappenmotor of servomotor. Het kan de voorwerpen en de grootte van etiketten automatisch ontdekken. Het is moderne en geavanceerde elektronische mechanische integratie apparatuur automatisch gecontroleerd door microcomputer-modus, met grote LCD-aanraakscherm, display en geheugenapparaten met tientallen geheugenapparaten. De verrichting is eenvoudig, is de etikettering nauwkeurig, zijn de prestaties betrouwbaar, en er is slechts laag lawaai. De machine van de stickeretikettering is gemakkelijk schoon te maken, niet beschimmeld, mooi na etikettering en van hoge productieefficiency. Het is sterk en zal niet uit zichzelf vallen.

Plastic Kop
video play button
VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

VK-T805 Halfautomatische Etiketteermachine Voor Vierkante Flessen

Invoering VK-T805 semi-automatische rollende etiketteermachine is geschikt voor allerlei specificaties van zeshoekige flessen, vierkante, ronde, platte en gebogen producten, zoals verpakkingsdozen, ronde flessen, cosmetische platte flessen, gebogen planken. VK-T805 kan volledige dekking labelen, gedeeltelijk nauwkeurige labeling, dubbele label en drie label labeling, de voor- en achterkant labeling van...

Operatieproces

Handmatige bediening:
Zet de fles in de machine→druk op de voetschakelaar→druk het bovenste mechanisme omlaag, druk op de fles→kom een etiket tevoorschijn→etikettering→standaard geëtiketteerd→druk het bovenste mechanisme omhoog→neem de fles eruit
Automatische werking:
Zet fles aan de machine→test object elektrische ogen detecteert heeft een fles op zijn plaats→druk topmechanisme ga naar beneden, druk de fles in→kom een etiket uit→etikettering→standaard geëtiketteerd→druk topmechanisme ga omhoog→neem de fles eruit

Belangrijkste Kenmerken

1) Besturingssysteem: Merk PLC controlesysteem, met hoge stabiele werking en extreem laag uitvalpercentage.

2) Verrichtingssysteem: HIM het aanrakingsscherm om parameters, direct visuele interface gemakkelijke verrichting, met Chinese en Engelse twee soorten taal te plaatsen (andere talen kunnen worden aangepast), ook rijk met behulp van de functie en de functie van de foutenvertoning.

3) Controlesysteem: Gebruik de sensor van het merkcontrolelabel, de automatische post van het controlelabel, stabiel en geschikt hebben niet veel hoger vereiste voor de arbeider.

4) (Facultatieve) alarmfunctie: zoals etiketmorserij, gebroken etiket of andere storing tijdens machine het werken allen zullen alarmeren en zullen ophouden werkend.

5) Machinemateriaal: De machine en de vervangstukken allen gebruiken geanodiseerde hogere aluminiumlegering, met hoge corrosieweerstand en nooit roest.

6) Etiketteringsmanier: gebruik de stapmotor verzend etiketsysteem om etiket op productoppervlakte te verzenden.

7) De laag voltagekring gebruikt allen de merkproducten.

8) Verander het etiketteringsmechanisme, kan op de ongelijke oppervlakteetikettering, zoals prismaoppervlakte, cirkeloppervlakteetikettering etc. worden toegepast.

Automatische Plastic Kop Etiketter Machine

Deze machine behoort tot een ronde fles etikettering machine die kan worden gebruikt voor de full-cycle en half-cycle etikettering van verschillende ronde flessen of koppen, en het is wijd toegepast op de ronde fles producten etikettering van verschillende grootte zoals ronde potten, ronde fles, koppen, ronde blikjes in cosmetica, voedsel, geneeskunde, dagelijkse chemische en andere lichte industrieën.

Automatische Plastic Kop Etiketter Machine
video play button
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
 • Optionele inkjetprinter en printer kunnen productiedatum, batchnummer, vervaldatum en andere informatie afdrukken tijdens het labelen.
 • Dezelfde machine kan worden gebruikt voor het automatisch labelen van objecten met verschillende diameters en hoogtes.
 • Het gehele elektrische besturingssysteem wordt bestuurd door PLC en de Chinees/Engelse (andere talen kunnen worden aangepast) aanraakbedieningsinterface is handig en intuïtief.
 • Met de programmafunctie voor geheugenopslag kunnen 50 groepen parameters worden opgeslagen. Bij het wijzigen van productspecificaties of het aannemen van verschillende productiecapaciteiten hoeft u alleen maar verschillende parameters op te roepen zonder opnieuw aan te passen. Verbeter de productie-efficiëntie aanzienlijk.
 • Transportband, flessenverdeler worden aangedreven door individueel instelbare motoren. De labelkop kan in meerdere richtingen worden versteld voor een gemakkelijke bediening.
 • Automatisch alarm wanneer er 200 labels over zijn, en automatisch alarm en stop wanneer de labels op zijn.
 • De labelpositie en de stopbalk kunnen worden aangepast aan de grootte van het aan te brengen object, en dezelfde machine is geschikt voor verschillende producten.
 • De stabiele en betrouwbare Japanse Mitsubishi-frequentieomvormer wordt gebruikt om de motor te regelen, die frequentieomzetting en snelheidsregeling kan realiseren. Gebruik het radiooog om objecten te detecteren om een ​​stabiele detectie te garanderen, en is vrij van oppervlaktekleur en reflectie. De invloed van hoge en lage ongelijkheidsfactoren zorgt voor stabiele en betrouwbare labelprestaties.
 • Alle accessoires, waaronder kasten, transportbanden, stopbars en kleine schroeven, zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal of aluminium profielmaterialen, die nooit zullen roesten en niet zullen worden verstoord door vervuiling om te voldoen aan de milieueisen.
 • Het systeem heeft de functie van handmatige en automatische instelling van parameters. De automatische instelfunctie kan de pre-markeerlengte automatisch op de beste instellen zonder meerdere keren handmatig in te stellen, waardoor foutopsporingstijd wordt bespaard.

Plastic Kop Krimpkous Etiketteermachine

Krimpfolie koker toegepast op bekers

Vergeleken met drukinkt direct op polymerics (PP, PS) bekers, bekers met warmte krimp label film (PVC, OPS) de hoge kwaliteit afdrukken geeft een uitstekende en aantrekkelijke uitstraling aan polypropyleen beker, het bevorderen van de producten die voornamelijk worden gebruikt voor de zuivelindustrie, onder andere voor yoghurt, ijs, snacks, kaas en desserts. Onze plastic kop krimpt etiket verpakkingsoplossing zal de klant pakkethelderheid, bruikbaarheid en exclusiviteit geven.

Wij geloven dat de beker met hitte krimplabel de toekomstige verpakkingstrends op PP/PS bekers is. De klant geeft de voorkeur aan een goed uitziend, kleurrijk, mooi en aantrekkelijk ontwerp op bekers met krimplabel.

Plastic Kop Krimpkous Etiketteermachine
video play button
Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

Automatische Sleeve Etiketteermachine

Invoering Bij etikettenmachines met krimpsleeves worden flexibele folie krimpsleeve-etiketten op flessen aangebracht met behulp van een sleeve applicator of sleeve labeler. De sleeves worden dan op hun plaats gehouden door ze te krimpen met behulp van hete lucht of stoom uit een warmtetunnel. VKPAK produceert een verscheidenheid aan...
Er zijn verscheidene manieren van etikettering voor koppen. De kopdruk, in vorm etikettering IML-kop, sticker etiketteringskop, document etiketteringskop, en krimpt koker etiketteringskop. De krimpkoker etiketteringskop is de perfecte optie van saldo van de aanpassing van de productetiketteringstoepassing, kosten en aantrekkelijke verschijning. Vergeleken met kopdruk, krimpt de kop koker etikettering de drukgrafiek kijkt veel meer glanzend, kleur levendig en advanced.Compared aan kopsticker etikettering, kop in vorm etikettering IML, en kop document etikettering, krimpt de kop koker etikettering toepassing kan meer soorten kop, zoals conische kop, driehoekskop, vierkante koppen, en koppen met krommen aanpassen. Voorts is de snelheid van de machinetoepassing sneller. Het belangrijkste punt is dat de kosten van krimpkokeretiket goedkoper zijn in vergelijking met de bovengenoemde etikettering, tegelijkertijd verschijning aantrekkelijk voor klanten.

Het gebruik van krimplabel voor een 360 graden geüniformeerde labelapplicatie op kunststofbekers zoals PP PS materiaal thermogevormde bekers. Een volledig automatische koppen etikettering machine met inbegrip van automatische kop stapelen en feeder machine, mouw label applicator, preshrink warmte systeem, hete lucht warmte krimpen tunnels, en automatische koppen restacking machine. De machine werkt goed aan alle types van witte en duidelijke lege thermoformed plastic koppen, 62ml, 75ml, 90ml, 95ml, 100ml, 115ml, 125ml, enz.

Plastic Beker Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

De beker-etiketteermachine is op maat gemaakt voor klantproducten, hij kan bovenop kopjes, bekerlichaam of bodem en bekerlichaam labelen. het was een ontwerp gebaseerd op Ronde Flessen Etiketteermachine en Top Etiketteermachine.

Deze machine wordt veel gebruikt voor het labelen van de kegelvormige en ovaalvormige flessen als voedsel, medicijnen, dagelijkse chemicaliën enzovoort. Het kan onafhankelijk werken of door verbinding te maken met de productielijn.

Plastic Beker Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren
video play button

Aangepaste Etiketteermachine Voor Uw Kopjes

Als uw kop etikettering niet een van deze typische oplossingen is, neem dan contact met ons op voor aangepaste etiketteringsapparatuur voor uw kop etikettering; voor een betere machine aanbeveling en definitieve prijsbepaling, vertel ons dan ook de volgende informatie:

 • Type label (krimp- of drukgevoelig label)
 • Dikte en hardheid van de beker (beïnvloedt drukgevoelige labeltoepassing)
 • Productiecapaciteit (hoeveel kopjes per minuut of per uur)
 • Gehele of halve omtreklabels en andere details

Wij zijn een professionele fabrikant van beker etiketteermachines en kunnen u voorzien van de meest geschikte beker etiketteerapparatuur, als u op zoek bent naar beker etiketteeroplossingen neem dan contact met ons op. Wij bieden niet alleen kwaliteitsapparatuur, wij luisteren, wij passen ons aan uw behoeften aan. We geven advies, we zoeken de beste aanpak voor uw project. Wij bevelen de meest kosteneffectieve apparatuur aan zonder aan kwaliteit in te boeten. Het is onze verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat al onze klanten alle aandacht krijgen om de installatie succesvol, kostenefficiënt en winstgevend te maken.