Honing Vulmachine

Invoering

Honing is een zoete, stroperige voedingsstof die wordt gemaakt door honingbijen en sommige verwante insecten, zoals angelloze bijen. Bijen produceren honing uit de suikerhoudende afscheidingen van planten of uit afscheidingen van andere insecten, door regurgitatie, enzymatische activiteit en waterverdamping.

Toepassingen voor het vullen van honing vereisen zware machines die vloeistoffen van deze dikke viscositeit aankunnen. VKPAK heeft een selectie van honing het vullen machines, sluitmachines, etiketteermachines, transportbanden, en flessenreinigers om aan de behoeften van deze toepassingen te voldoen. Onze apparatuur kan unieke honingverpakkingsontwerpen aan en handhaaft een consistent niveau van nauwkeurigheid en snelheid tijdens het vulproces. Met een systeem van onze machines geïnstalleerd in uw bedrijf, zult u profiteren van verbeterde efficiëntie en productiviteit.

Honing IntroductieGebruikelijk Type Honing FlessenSelectie Van VulmachinesSelectie Van SluitmachinesSelectie Van EtiketteermachinesOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Honing is een zoete, stroperige voedingsstof die wordt gemaakt door honingbijen en sommige verwante insecten, zoals angelloze bijen. Bijen produceren honing uit de suikerhoudende afscheidingen van planten of uit afscheidingen van andere insecten, door regurgitatie, enzymatische activiteit en waterverdamping. Honingbijen slaan de honing op in wasstructuren die honingraten worden genoemd, terwijl angelloze bijen de honing opslaan in potten van was en hars. De soort honing die door honingbijen wordt geproduceerd is de bekendste, vanwege de wereldwijde commerciële productie en menselijke consumptie.

Honing ontleent zijn zoetheid aan de monosachariden fructose en glucose, en heeft ongeveer dezelfde relatieve zoetheid als sucrose. Het heeft aantrekkelijke chemische eigenschappen voor het bakken en een uitgesproken smaak bij gebruik als zoetstof. De meeste micro-organismen groeien niet in honing, zodat verzegelde honing niet bederft, zelfs niet na duizenden jaren.[From Wiki] Honey

Er zijn meer dan 300 unieke smaken honing, er zullen verschillende glazen en plastic verpakkingen zijn.

Honey Containers
Honey Containers

Glazen honingpotten

Glas wordt vaak gebruikt om honing te verpakken vanwege de sterke barrières tegen vocht, verontreinigingen en oxidatie. Dankzij helder glas kunnen klanten de verpakte producten gemakkelijk zien en komen levendige kleuren goed tot hun recht.

Deze geribbelde potten van helder glas hebben brede openingen voor een gemakkelijke en schone afgifte. Glazen honingpotten zijn een andere klassieke glazen honingpotoptie die een hele lijn prachtig kan presenteren. De ronde, taps toelopende vorm van deze glazen potten heeft aan beide zijden ingegoten inkepingen voor een extra ontwerpflair.

Plastic honingcontainers

PET plastic flessen en potten die ideaal kunnen zijn om honing en honingproducten in te bewaren. PET is een duurzame, semi-flexibele en zeer heldere kunststof. Het is een van de meest recycleerbare kunststoffen en biedt aanzienlijke barrières om de verpakte producten te beschermen.

Plastic honingbeerflessen met klikdoppen zijn een iconische verpakkingskeuze voor honing. Deze beervormige flessen zijn voorzien van voorgevormde berengezichten en -lichamen met details van gestructureerd bont. Voor een gemakkelijke etikettering hebben de honingbeerflessen vlakke vierkante panelen op de buik van de beer om uw logo en productdetails op aan te brengen.

Vanwege de hoge viscositeit van honing (10.000 cps, zie voor details: Common Liquid Viscosity Chart) adviseert VKPAK voor het vullen van honing een pistonvulmachine te gebruiken. Ook een goede verwarming verhoogt de stroming van de honing voor gemakkelijk vullen, maar de temperatuur moet worden gecontroleerd om de smaak en textuur van de honing niet aan te tasten. Honing wordt in vele streken van de wereld geproduceerd en de temperatuur moet worden aangepast aan de plaatselijke temperatuur.
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...
Natuurlijk kunnen we voor het vullen van honing ook een machine met rotorpomp gebruiken. Het voordeel is dat deze kan worden aangesloten op een CIP-systeem, maar hij is duur.
Automatische Roterende Lobbenpomp Vulmachine

Automatische Roterende Lobbenpomp Vulmachine

Invoering Deze draaizuigerpomp vulmachine keurt een hoge-precisie roestvrijstalen rotorpomp goed om de vloeibare capaciteit te meten. Elke pomp wordt aangedreven door een servomotor, met een breed vulbereik en een hoge vulnauwkeurigheid. Het materiaal heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijke verrichting en gemakkelijk onderhoud. De vulcapaciteit wordt rechtstreeks op het...
Honing sluitmachine, meestal kiezen de volgende apparatuur, de specifieke machine selectie moet worden gebaseerd op de vorm van de dop, de grootte, het afdekken methode om te beslissen.
Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...
Honing etiketteermachine, meestal kiezen de volgende apparatuur, de specifieke machine selectie moet worden gebaseerd op de vorm van de container, de grootte van de container, label grootte te beslissen.
Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...

Installeer een systeem van honingvulmachines

Vanwege de hogere viscositeit van honing vereist honing het gebruik van druk-/zwaartekrachtvullers die containers goed kunnen vullen. Onze honingvulapparatuur kan potten en flessen vullen met constante nauwkeurigheid en precisie. De configuraties van de vulmachines zijn aanpasbaar, afhankelijk van de benodigde ruimte in de fabriek en de toepassingen. U kunt ze ook naadloos combineren met andere soorten machines voor het verpakken van vloeistoffen die wij aanbieden. Eenvoudige programmering maakt het gemakkelijk om aangepaste snelheids- en vulinstellingen in te stellen.

Efficiënte transport-, afdek- en etiketteersystemen

Nadat het vloeibare vulproces is voltooid, kunnen onze sluitmachines en etiketteerders aan de uiteindelijke verpakkingsbehoeften voldoen. Sluitmachines kunnen unieke soorten doppen aanbrengen op flessen en potten van bijna elke grootte en vorm, en etiketteerders kunnen aangepaste productetiketten aanbrengen met merknamen, afbeeldingen en voedingsinformatie. Om de efficiëntie tijdens het hele verpakkingsproces te garanderen, kan een systeem van transportbanden de flessen met verschillende snelheden van het vul- tot het eindverpakkingsproces vervoeren.

Vóór het vullen kan een flessenreinigingssysteem ervoor zorgen dat flessen en andere soorten honingcontainers vrij zijn van stof en andere mogelijke verontreinigingen. Flesreinigers gebruiken een geïoniseerde vortexmethode met zelfcentrerende spoelkoppen en een vacuüm om de verpakkingen grondig te reinigen. Al het vuil wordt afgevoerd naar een opvangzak.

Met een volledige aangepaste configuratie van vloeistofverpakkingsapparatuur van VKPAK zal uw productielijn beter in staat zijn om u consistente resultaten te geven.

Maximale productiviteit met apparatuur voor het bottelen van honing

Met een topkwaliteit honing vulmachine en andere verpakkingsmachines in uw productielijnen, zult u een verschil zien in de productiviteit in uw faciliteit. Honing verpakkingsmachines van VKPAK kunnen u de gewenste resultaten geven zodra u ze in uw bedrijf installeert. U hoeft zich geen zorgen te maken over een risico van storingen en downtime met een of meer van onze machines geïnstalleerd.

Raadpleeg de deskundigen bij VKPAK voor honingbottelapparatuur

Als u niet zeker bent over welk type honingvulinstallatie het beste zal werken in uw bedrijf, kunnen de verpakkingsdeskundigen van VKPAK u helpen de juiste machines te selecteren. Wij kunnen met het volledige ontwerp van uw verpakkingssysteem helpen om aan de specifieke vereisten van uw toepassing te voldoen. Om er verder voor te zorgen dat uw productielijn goed wordt opgezet, bieden wij ook professionele installatiediensten aan. Wij kunnen overal in de V.S. naar uw faciliteit reizen om een snelle en volledige installatie te verzorgen, zodat uw productielijn zonder problemen kan draaien. Om het meeste uit uw honingvulmachines te halen, kunnen we een groot aantal diensten leveren om de prestaties van uw productielijn te verbeteren. Onze diensten omvatten leasing, field service en high-speed camera services die u kunnen helpen storingen en defecten te voorkomen die anders de winstgevendheid van uw productielijn zouden kunnen verminderen. Neem vandaag nog contact op met VKPAK voor onmiddellijke hulp bij het selecteren en installeren van machines.

Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Tomatensaus Vulmachine

Tomatensaus Vulmachine

Invoering Tomatensaus kan verwijzen naar veel verschillende sauzen die voornamelijk van tomaten worden gemaakt, meestal om te worden geserveerd als onderdeel van een gerecht, in plaats van als smaakmaker. Tomatensauzen zijn gebruikelijk voor vlees en groenten, maar ze zijn misschien het meest bekend als basis voor Mexicaanse salsa's of...
Olijfolie Vulmachine

Olijfolie Vulmachine

Invoering Olijfolie is een vloeibaar vet dat wordt verkregen uit olijven, een traditioneel boomgewas in het Middellandse Zeegebied, dat wordt geproduceerd door hele olijven te persen en de olie te extraheren. Het wordt gewoonlijk gebruikt in de keuken, om voedsel te bakken of als dressing voor salades. Het wordt...
Saus Vulmachine

Saus Vulmachine

Invoering In de keuken is een saus een vloeistof, room of halfvast voedsel, geserveerd op of gebruikt bij het bereiden van ander voedsel. De meeste sauzen worden normaal gesproken niet uit zichzelf geconsumeerd; ze voegen smaak, vocht en visuele aantrekkingskracht toe aan een gerecht. Sauzen hebben een vloeibaar bestanddeel...
Eetbare Olie Vulmachine

Eetbare Olie Vulmachine

Invoering Eetbare olie is plantaardig, dierlijk of synthetisch vet dat wordt gebruikt bij bakken, braden en andere vormen van koken. Eetbare olie is meestal vloeibaar bij kamertemperatuur, hoewel sommige oliën die verzadigd vet bevatten, zoals kokosolie, palmolie en palmpitolie, vast zijn. Eetbare olieproducten zoals kokosnoot- en pindaolie vereisen verschillende...