Monoblok Vul- En Sluitmachine

Invoering

Deze volledig automatische vloeibare het vullen en sluitmachine is de aanpassing van ons bedrijf aan de marktvraag. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor glas en plastic flessen zoals ronde, vierkante of gevormde flessen, en introduceert nieuwe producten die door buitenlandse geavanceerde technologie worden ontwikkeld. De machine keurt plunjer type zuigerpomp of peristaltische pomp goed om het vullen uit te voeren, en wordt geplaatst met automatische bovendekking, automatische schroefdop, machine elektrische integratie, economisch en praktisch, kleine voetafdruk, wijd gebruikt in geneesmiddel, pesticide, chemisch product, voedsel, schoonheidsmiddelen Vloeibare verpakking voor andere industrieën.

PLC controlesysteem, frequentiecontrole, hoge graad van automatisering. Het is gemakkelijk om de ladingscapaciteit aan te passen, en kan het vullende bedrag van alle metende pompen in één keer aanpassen, en kan lichte aanpassingen voor elke metende pomp ook maken; de verrichting is eenvoudig en de aanpassing is snel. De vulnaalden zijn ontworpen met antidrupvoorzieningen. Wanneer ze gevuld worden, worden ze ondergedompeld in de bodem van de fles en komen ze langzaam omhoog om schuimvorming te voorkomen. De hele machine is ontworpen volgens GMP-vereisten.


ParameterWerkingsprincipeHoofdconfiguratieDetail BeeldenWerkende VideoContactAndere Suggesties
Vulcapaciteit: 10-500ml

Productiecapaciteit: 30-70 bottles/minute(Adjustable:Customized according to client needs)

Vulnauwkeurigheid: ≥99%

Eindopbrengst: ≥99%

Apparatuur vermogen: 220V / 50Hz

Apparatuur vermogen: 1.5KW

Afmetingen machine: 2400*1500*1900mm

Toepassingen: Oogdruppels, crèmes, essentiële olie, CBD-olie, e-vloeistof, e-sap enz.

De apparatuur is verdeeld in flessentransport, automatisch vullen, automatisch beheer sproeier deksel, swing arm deksel, servo schroefdop en andere operaties.

1. In de fles: De te vullen flessen worden handmatig in de transportband geplaatst.

2. Detectie: De foto-elektrische sensor detecteert of er een lege fles op de hoofddraaitafel staat. Het detectiesignaal wordt naar de besturingscomputer gestuurd om het vullen van de fles, geen flesvulling, te regelen.

3. Vullen: Als een fles vooraan wordt gedetecteerd, stuurt de PLC het vulmondstuk aan om in de fles te stijgen voor kwantitatief vullen.

4. Sprinkler cover: detecteren of er een fles, swing arm type cover pre-rotatie dekking.

5. Schroefdop: De servomotor regelt het koppel en de snelheid om ervoor te zorgen dat het deksel strak en de strakheid consistent is.

6. Uit de fles: Tot slot is de geschroefde fles uit de transportband.

Operatieproces

1. Materiaal voorbereiding: Klaar genoeg flessen, stekker in, deksel, en vloeibare geneeskunde, stekker en deksel moet vol zijn van trillingen hopper rail en is gelegen in de binnen en buiten cover locatie.

2. Feeder flessen: fles feeder draaischijf maken de flessen.

3. Vullen: Fles door oscillatie opgeruimd de flesopener voor het plaatsen van schijf dik, door het plaatsen van schijf opnieuw intermitterende aandrijving aan het vullen, het stoppen, dekking, schroefdop. De oplossing door peristaltische pompzuiging door siliconepijp bij de vullende post opnieuw door de naald kan worden bewogen op en neer automatisch vullende vloeistof in de fles. De naald elke beweging op en neer, om een het vullen te voltooien.

4. Het stoppen: De stop wordt verstrekt door trillingsvultrechter aan stopperpost, flesbeweging door wielontruiming aan stopperpost, door de optische vezelopsporing aan het werksignaal van de stopcilinder te controleren om het cilinderwerk te controleren om een flesgasser geen functie te bereiken, niet stopgezette flessenstop op plaat die ernstprincipeontwerp gebruikt, vermijdt de lente of de lenteplaat die vóór instabiliteit wordt gemaakt gebeurt na lange tijd, zodat is de stop zeer nauwkeurig.

5. Het afdekken: Voeg goede stop binnen de fles opnieuw toe door schijf te plaatsen die naar de affix, schroefdop, affix een gelijkaardig principe en het urineren in principe wordt verzonden, wordt gedaan door de cilinder, die diverse grootte door volledige, constant roterende schroef LIDS hieronder en globaal doet op en neer, wanneer de fles juist stopt, daling van spin het vangen van bescheiden deksel schroefdop eindigt. Het schroefdoplichaam keurt het ontwerp van constante torsie, volgens de flessendop en de flessendraad met torsie goed, om de stevigheid van de schroefdop na het zetten op zijn plaats aan te passen kan automatisch glijden, het doel van niet gewonde dekking bereiken niet flessen.

6. Flessen uit: Draai goede dekking fles weer door de fles ronde naar de transportband trekken definitieve levering buiten de machine, en voer de volgende verpakking proces.

Mesa, rond de zijplaten zijn van hoogwaardig 304 roestvrij staal of andere FDA-goedkeuring van materiële productie, en materiële contactdelen voor 316L kwaliteitsroestvrij staal.

No.DescriptionsBRANDITEMRemark (made in China)
1Servo MotorPanasonic0.45KWJapan
2ReducerFenghuaATF1205-15Taiwan
3Conveyor MotorZhenYuYZ2-8024China
4servo driversPanasonicLXM 23DU15M3XJapan
5PLCSiemensTM218LDALCODR4PHNGerman
6Touch ScreenSiemensHMZGXU3500German
7Frequency ConverterDanfossATV12H075M2 
8Photo electricity of
Inspect bottle
OPTEXBRF-NJapan
9Pneumatic ElementAirtac Taiwan
10Rotary Valve F07/F05No Need for Oil
11Pneumatic actuator F07/F05No Need for Oil
12Low-Voltage ApparatusSchneider FRANCE
13proximity switchROKOSC1204-NTaiwan
14Bearing  China
15Lead ScrewTBI Taiwan
16butterfly valveCHZNA china
video play button
video play button

Cosmetische Vulmachine

Cosmetische Vulmachine

Invoering Cosmetica bestaan uit een mengsel van chemische bestanddelen die ofwel uit natuurlijke bronnen, ofwel synthetisch gecreëerd zijn. Cosmetica voor huidverzorging kunnen worden gebruikt om de huid te reinigen, te exfoliëren, te beschermen en te herstellen door middel van reinigingsmiddelen, toners, serums, vochtinbrengers en balsems. Cosmetica die bedoeld zijn...
Siroop Vulmachine

Siroop Vulmachine

Invoering Siroop is een dikke, stroperige vloeistof, die een grote hoeveelheid opgeloste suikers bevat, maar weinig neiging vertoont om kristallen af te zetten. In de geneeskunde, hoestmiddel, ook wel hoestsiroop genoemd. Bij het koken is een siroop of siroop een kruiderij die een dikke, stroperige vloeistof is die voornamelijk...
Oogdruppel Vulmachine

Oogdruppel Vulmachine

Invoering Oogdruppels of oogdruppels zijn zouthoudende druppels die via de oculaire weg worden toegediend. Afhankelijk van de behandelde aandoening kunnen zij steroïden, antihistaminica, sympathomimetica, bètareceptorblokkers, parasympathomimetica, parasympatholytica, prostaglandinen, niet-steroïdale ontstekingsremmers, antibiotica, schimmelwerende middelen of lokale verdovingsmiddelen bevatten. De oogdruppelvulmachine is een automatisch vloeibaar vulapparaat met PLC, menselijke interface en...
Cosmetische Crème Vulmachine

Cosmetische Crème Vulmachine

Invoering Cosmetische crèmes zijn vaak halfvaste emulsies van olie en water. Cosmetische crèmes bevatten speciale ingrediënten die de in de huid aanwezige oliën helpen vervangen of beschermen tegen vochtverlies van de huid. Cosmetische crèmes behoren tot de meer viskeuze stoffen die onze machines voor het afvullen van vloeistoffen kunnen...
Etherische Olie Vulmachine

Etherische Olie Vulmachine

Invoering Een etherische olie is een geconcentreerde hydrofobe vloeistof die vluchtige (bij normale temperaturen gemakkelijk verdampende) chemische verbindingen uit planten bevat. Essentiële oliën zijn ook bekend als vluchtige oliën, etherische oliën, aetheroleum, of gewoon als de olie van de plant waaruit ze zijn gewonnen, zoals olie van kruidnagel. Als...
Nagellak Vulmachine

Nagellak Vulmachine

Invoering Nagellak (ook nagellak of nagellak genoemd) is een lak die op de menselijke vingernagel of teennagels kan worden aangebracht om de nagelplaten te versieren en te beschermen. Nagellak bestaat uit een filmvormend polymeer opgelost in een vluchtig organisch oplosmiddel. Typisch is een oplossing van nitrocellulose in butylacetaat of...
E-Vloeistof Vulmachine

E-Vloeistof Vulmachine

Invoering Een elektronische sigaret is een elektronisch apparaat dat het roken van tabak simuleert. Het bestaat uit een verstuiver, een krachtbron zoals een batterij, en een houder zoals een patroon of tank. In plaats van rook inhaleert de gebruiker damp. Als zodanig wordt het gebruik van een e-sigaret vaak...
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...