Zakken Etiketteermachine

Invoering

Zakken zijn flexibele verpakkingen van stof, papier, plastic, enz.

VKPAK heeft verstand van het labelen van zakken. We hebben verschillende etiketteersystemen voor zakken ontworpen. Voor gevulde zakken kan VKPAK een labelapplicator op uw productielijn plaatsen om zakken te labelen na het vullen, maar voor het palletiseren. Informatie zoals datum- en lotcodes, barcodes en inhoud worden afgedrukt en/of automatisch op de zak aangebracht op de bestaande transportband. Dit kan met elke VKPAK-etiketteerder. Het specifieke model en de grootte van de etiketteerder hangt af van de grootte van het etiket, de voorkeur voor de printer en de doorvoersnelheid.

Voor het etiketteren van ongevulde zakken heeft VKPAK een zakinvoer- en etiketteersysteem ontworpen. Zodra de zak wordt aangeboden, brengt de etiketteerder het informatielabel aan op de lege zak. De zak wordt dan naar een verzamelbak gebracht in afwachting van het vulproces.

Wij bieden kwaliteitsmateriaal aan, en ons die zak etiketteringsmateriaal door VKPAK wordt vervaardigd wordt hoofdzakelijk gebruikt om het zelfklevende etiket terecht op de vlakke oppervlakten geplaatste vlakke zakken, zak, document, kaart, envelop te plakken.

Onze etiketteermachine voor zakken is de technologisch meest geavanceerde etiketteermachine in de sector. Onze flat bag labeler is ontworpen om efficiënt een enkel top- of top & bottom label aan te brengen op een verscheidenheid van vlakke zakken met gesloten rand (zoals ritszakken), stazakken, papieren zakken, dozen of andere vlakke voorwerpen. Onze unieke geleidingssystemen maken gebruik van uiterst nauwkeurige, volledig gesynchroniseerde transportbanden en etiketteerkoppen om scheeftrekken en kreuken van zakken te voorkomen. Dit betekent een recht en nauwkeurig aangebracht etiket op elke zak.

Zakken Enkelzijdige Etikettenmachine

De krachtige labelmachine van VKPAK werkt met zakken van bijna elke grootte en vorm, inclusief kleine tot grote, zeer hoge en brede zakken. Een open cel kleefband en een volledig pakket productgeleidings- en controlesystemen zorgen voor rechte producten en consistent aangebrachte etiketten.
Zakken Enkelzijdige Etikettenmachine
video play button
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...

Zakken Paging Etiketteermachine

De automatische zak paging etiketteermachine die wij hebben gebouwd is hoofdzakelijk samengesteld uit etiket het voeden, etiket het toepassen, zakkenlevering, volledig regelbare gids, zakkeninzameling en andere instellingen. Dit vervaardigde materiaal wordt onafhankelijk ontwikkeld en accent ontworpen door het bedrijf, dat automatische etikettering aan beide kanten tegelijkertijd kan realiseren. Het originele etiketteringsproces en de efficiency worden verbeterd, is het etiketteringseffect nauwkeuriger, mooi, en het foutenpercentage is lager. Dit materiaal wordt aangepast volgens klantenvereisten.
Zakken Paging Etiketteermachine
video play button
Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Invoering Deze machine wordt genoemd automatische pagina etiketteermachine, ook genoemd automatische kaart etiketteermachine, die tot de reeks etiketteermachine behoort. Toepassingsgebied: 1. Toepasbare etiketten: zelfklevende etiketten, zelfklevende films, elektronische toezichtcodes, barcodes, enz; 2. Toepasselijke producten: Producten waarvoor etiketten of films nodig zijn op vlakke en grote gebogen oppervlakken; 3....

Zakken Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Onze boven- en onderetiketteermachine voor zakken is gebouwd om gebruiksvriendelijk en veelzijdig te zijn. Het geheugen van het productprofiel slaat verschillende labelformaten, snelheden en plaatsingslocaties in de machine op, zodat ze snel kunnen worden opgeroepen tijdens het wisselen. Een belangrijk kenmerk van deze boven- en onderetiketteerder is de hoge wrijvingsriem die de zak positief voortstuwt voor een gelijkmatige en nauwkeurige etikettoepassing.

Afhankelijk van de vereisten kan alleen de bovenkant of alleen de onderkant worden geëtiketteerd wanneer het product het station passeert. Het scala aan mogelijke primaire verpakkingstoepassingen strekt zich uit van diepvriesverpakkingen, tot blikken, tot glazen en plastic containers. Voor dergelijke consumentenproducten zijn zowel snelheid als nauwkeurige positionering belangrijk. Boven- en onderetikettering wordt ook gebruikt voor secundaire verpakkingen zoals kartonnen omdozen. VKPAK heeft voor elk toepassingsgebied een economisch, prestatiegericht systeem.

Zakken Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren
video play button
Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Etiketteermachine Boven/Onder Etiketteren

Invoering Boven- en onderetikettering behoren tot de meest gebruikte soorten etikettering. Het wordt vaak gebruikt om variabele gegevens aan te brengen op voorverpakte levensmiddelen of voorbedrukte verpakkingen, zoals een houdbaarheidsdatum, een partijnummer of een lijst van ingrediënten. Het proces wordt ook vaak gebruikt om promotionele etiketten en dergelijke...

Zachte Zak Etiketteermachine

We hebben veel klanten ontmoet van wie de tassen zo zacht zijn dat de gewone pagineerder de gestapelde tassen niet een voor een kan scheiden, dan hebben we een speciale, op maat gemaakte pagineerder nodig om de tassen te scheiden en een zuignap te gebruiken om de tassen een voor een te scheiden en op te plaatsen de transportband voor etikettering.
Zachte Zak Etiketteermachine
video play button

Aangepaste Etiketteermachine Voor Uw Zakken

Als uw zaketikettering niet een van deze typische oplossingen is, neem dan contact met ons op voor op maat gemaakte etiketteerapparatuur voor uw zaketikettering; voor een betere machine-aanbeveling en definitieve prijsbepaling, gelieve ons ook de volgende informatie te geven:
1, De vorm en grootte van uw tas of container

2, De grootte van uw label

3, Hoe wordt het label op de zak of container aangebracht?

4, Capaciteit (hoeveel labelen moet er per minuut of per uur worden gedaan)

We pakken graag uitdagende projecten aan. Als je een heel specifieke uitdaging hebt en je hebt deze niet gezien op deze website of op de websites van concurrenten, dan kijken we er graag naar. Hier zijn enkele voorbeelden die we hebben ontmoet:

  • Vier verschillende labels op hetzelfde zakje
  • Label aanbrengen op zeer grote zakken
  • Labelapplicatie op speciaal gestanst zakje
  • Labelapplicatie op etui met hoekstuk
  • Labeltoepassing op high-speed medisch hulpmiddelzakje
  • Plaats de applicatie op het zakje
  • Integratie van een labelapplicator op een vul-/sluitmachine voor zakken
  • Integratie van een labelapplicator op een verticaal/vorm/vul/sluitmachine

Alle Soorten Zakken Etiketteermachines

Geen berichten gevonden.