VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine

Invoering

VK-T803 semi automatische etiketteer machine is geschikt voor allerlei specificaties van vierkante, platte, gebogen en onregelmatige producten op de oppervlakte etikettering, zoals verpakking dozen, cosmetische platte flessen, bolle dozen.

VK-T803 kan bereiken vliegtuig volledige dekking etikettering, lokale nauwkeurige etikettering, verticale multi-label etikettering en horizontale multi-label etikettering, kan de afstand van twee labels, op grote schaal gebruikt in de verpakking, elektronische producten, cosmetica, verpakkingsmaterialen industrieën.

VK-T803 heeft extra functies te verhogen: configuratie code printer of inkjet printer, wanneer etikettering, print duidelijke productie partijnummer, productiedatum, effectieve datum en andere informatie, codering en etikettering zal worden uitgevoerd tegelijkertijd, verbetering van de efficiëntie.


BeschrijvingMachine DetailsWerkende VideoContactAndere Suggesties
Deze machine is geschikt voor etikettering op het bovenste vlak, boogoppervlak en concave oppervlak van producten. De etiketteringsnauwkeurigheid is zo hoog als (+0.5mm). Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor nauwkeurige etikettering van elektronische componenten en digitale producten, zoals stuk speelgoed, BR-kaart, mobiele telefoonbatterij, FPC, mobiele telefoonlader, enz.

Om de etiketteringsverrichting in uw productiefaciliteit op te voeren, hebt u een halfautomaat van VKPAK nodig. Er zijn gemotoriseerde halfautomatische flessenetiketteerders en automatische etiketteersystemen voor ronde containers, ovale en platte containers, platte oppervlakken en dunne, platte oppervlakken. Deze apparatuur maakt het mogelijk om bijna elk soort product of verpakking te etiketteren.

Onze halfautomatische flessen etiketteer machines zijn compact van ontwerp en gemaakt voor tafelgebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende maten flessen en worden bediend met een voetpedaal. VKPAK volledig geautomatiseerde etiketteersystemen zijn beschikbaar in verschillende modellen voor een breed scala van toepassingen. Sommige modellen ondersteunen zowel Engels als Spaans en kunnen werken met zowel ondoorzichtige als gedrukte etiketten. Deze etiketteermachines gebruiken zelfklevende, drukgevoelige etiketten, en ze kunnen handmatig worden ingevoerd of geïntegreerd in een bestaande productielijn. Ze kunnen verschillende materialen etiketteren, waaronder metaal, PVC, glas, PP, PET, HDPE en keramiek. Andere modellen kunnen 1 of 2 etiketten aanbrengen op ronde, vlakke of ovale oppervlakken. Er zijn ook machines die ontworpen zijn voor platte oppervlakken zoals voedseltrays, dozen, pakketten, enveloppen en dozen. Als u dunne, vlakke oppervlakken zoals briefkaarten, promotiemateriaal of enveloppen moet etiketteren, is er een VKPAK etiketteermachine die speciaal voor dat soort artikelen is ontworpen.

Een etiketteermachine produceert zeer snel en gemakkelijk een consistent, professioneel product. Bepaalde automatische etiketteermachines kunnen tot 200 stuks per minuut produceren, afhankelijk van het type product en de invoersnelheid.

VK-T803 Semi Automatic Labeler For Surface Labeling

Machine Beschrijving:

De aanpassingsmethode van de VK-T803 is eenvoudig en hoeft alleen de hoogte van het perswiel, de positie van de etikettensensor en de schuifsensor te verplaatsen. Het aanpassingsproces duurt minder dan 10 minuten, en de etiketteringsnauwkeurigheid is hoog, en de fout is moeilijk met het blote oog te zien. Het is de beste keuze voor producten met minder massaproductie.

VK-T803 vloeroppervlak ongeveer 0,50 stère.

Machine Support Aanpassing.

ParameterDate
Label SpecificationAdhesive sticker, transparent or opaque
Labeling Tolerance±0.5mm
Capacity(pcs/min)15~30
Suit bottle size(mm)L:20~200 W:20~150 H:0.2~120;can be customized
Suit label size(mm)L:15-200;W(H):15-130
Machine Size(L*W*H)≈960*560*930(mm)
Pack Size(L*W*H)≈1180*630*980(mm)
Voltage220V/50(60)HZ;Can be customized
Power660W
N.W(KG)≈45.0
G.W(KG)≈67.5
Label RollID:Ø76mm; OD:≤240mm
Air Supply0.4~0.6Mpa

Belangrijkste Kenmerken

  • Handmatige snelle ontlading, hoger rendement. Automatische labeling, automatische secundaire labeling, waardoor de labelsticker steviger wordt.
  • Eenvoudig te bedienen, de acties van het verwijderen van etiketten, het invoeren van etiketten, het zuigen van etiketten, het etiketteren en het bedekken van etiketten worden automatisch voltooid en het etiketteringsproces kan worden voltooid door handmatig laden en lossen;
  • Veiligheid, de transmissieonderdelen zijn verpakt en het circuit en het gascircuit zijn afzonderlijk gerangschikt om abnormale gebeurtenissen en veiliger gebruik te voorkomen;
  • Hoge stabiliteit, met behulp van het elektronische besturingssysteem bestaande uit PLC + subdivisie stappenmotor + optische vezelsensor, is de apparatuur stabiel en ondersteunt langdurig werk;
  • Optioneel automatisch draaiplateau-apparaat kan de efficiëntie van laden en lossen aanzienlijk verbeteren en de efficiëntie van labelen verbeteren;
VK-T803 Semi Automatic Label Applicator Machine For Surface Labeling Application

Toepassing

① Toepasselijke etiketten: stickeretiket, film, elektronische toezichtcode, streepjescode.

② Toepasselijke producten: Producten die moeten worden geëtiketteerd op vlakke, boogvormige, ronde, concave, convexe of andere oppervlakken.

③ Toepassingsindustrie: Wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen, voedsel, speelgoed, chemisch product, elektronika, geneeskunde en andere industrieën.

④ Toepassingsvoorbeelden: shampoo vlakke flesetikettering, verpakkende doosetikettering, flessendop, plastic shell etikettering, enz.

VK-T803-Semi-Automatic-Label-Applicator-Machine-For-Surface-Labeling

Werkproces

1. Druk op de schakelaar nadat het product er al in zit, de machine klemt het product vast.

2. En vervolgens beweegt de schuif naar achteren en vervolgens naar voren , wanneer de sensor merkt dat de schuif een bepaalde positie heeft bereikt, stuurt de machine het etiket uit.

3. Dan drukt het wiel het etiket op het product tot er één etiket uitgetrokken is.

4. Tenslotte, laat het product los en de machine zal automatisch herstellen, een etiketteringsproces is voltooid.

Label Production Requirements

Label Productievereisten:

1. De opening tussen het etiket en het label is 2-3mm;

2. De afstand tussen het etiket en de rand van het onderpapier is 2mm;

3. Het bodempapier van het etiket is gemaakt van glassine, dat een goede taaiheid heeft en voorkomt dat het breekt (om te voorkomen dat het bodempapier wordt doorgesneden);

4. De binnendiameter van de kern is 76mm, en de buitendiameter is minder dan 280mm, gerangschikt in een enkele rij.

De bovenstaande labelproductie moet worden gecombineerd met uw product. Voor specifieke vereisten, gelieve te verwijzen naar de resultaten van communicatie met onze ingenieurs!

No.StructureFunction
1Label Trayplace the label roll.
2Rollerswind the label roll.
3Label Sensordetect label.
4Strengthening Cylinderdrive the strengthening device.
5Strengthening Devicesmooth label while labeling and make it stick tight.
6Product Fixturecustom-made,fix product while labeling.
7Conveyordriven by a motor,transmit product while labeling.
8Traction Devicedriven by traction motor to draw the label.
9Release Paper Recyclingrecycle the release paper.
10Emergency Stopstop the machine if it runs wrong.
11Electric Boxplace electronic configurations.
12Touch Screenoperation and setting parameters.
13Air Circuit Filterfilter water and impurities.
VK-T803-Details
Het intelligente aanrakingsscherm, ingevoerde PLC, kunstmatige intelligentie om mens-computer interactie te realiseren
VK-T803-Details
De instelbasis is voorzien van een fijnafstemmer, die de schaallijn markeert, en de productpositie kan tot op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld voor een nauwkeurige etikettering.
VK-T803-Details
Geïmporteerd Duits Sick elektrisch oog, nauwkeurige detectie van labelpositie.
VK-T803-Details
De etiketteringsstructuur, het inrichtingsdeel bevestigt het product, en het dringende deel waarborgt effectief het etiketteringseffect zonder bellen.
VK-T803-Details
Filter, filter onzuiverheden en vocht in de lucht. kan de cilinder effectief beschermen
VK-T803-Details
De luchtcilinder kan het optillen van de etiketteerkop regelen zonder handmatige bediening.
VK-T803 Semi-Automatische Etiketteer Machine
video play button
video play button
VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

VK-T802 Semi-Automatische Vlakke Etiketteermachine

Invoering VK-T802 Semi Automatische Vlakke Etiketteermachine is voor diverse soorten productenetikettering, is er een grote regelbare waaier voor de fles en het deksel. Geschikt voor allerlei producten die vlak zijn. De etiketteringsmethode wordt toegepast om de etikettering van diverse werkstukken op het vliegtuig, zoals vlakke flessen van schoonheidsmiddelen,...
Dozen Etiketteermachine

Dozen Etiketteermachine

Invoering Of u nu dozen voor consumptiegoederen, dozen voor levensmiddelen of verpakkingen voor andere producten etiketteert, uw etiketteersysteem is belangrijk. Wanneer u producten produceert of distribueert, zijn efficiëntie en precisie cruciaal voor uw succes. Slordige of trage systemen kunnen uw productie en winst volledig doen ontsporen. Daarom is het...
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...
Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Automatische Paging Sticker Etiketteermachine

Invoering Deze machine wordt genoemd automatische pagina etiketteermachine, ook genoemd automatische kaart etiketteermachine, die tot de reeks etiketteermachine behoort. Toepassingsgebied: 1. Toepasbare etiketten: zelfklevende etiketten, zelfklevende films, elektronische toezichtcodes, barcodes, enz; 2. Toepasselijke producten: Producten waarvoor etiketten of films nodig zijn op vlakke en grote gebogen oppervlakken; 3....