Verf Vulmachine

Invoering

Verf is een gepigmenteerde vloeibare, vloeibaar gemaakte of vaste mastieksamenstelling die, na in een dunne laag op een ondergrond te zijn aangebracht, overgaat in een vaste laag. Het wordt meestal gebruikt om voorwerpen te beschermen, te kleuren of van textuur te voorzien. Verf kan worden gemaakt of gekocht in vele kleuren-en in vele verschillende soorten, zoals aquarel of synthetische.

De verf is één van de vele producten die de betrouwbare producten van VKPAK kunnen vullen en verpakken. Naast verf vulmachine zijn er ook andere soorten machines beschikbaar om de efficiëntie en nauwkeurigheid van het begin tot het einde van het verpakkingsproces te handhaven. Wij kunnen u helpen bepalen welk systeem van apparatuur het beste zal werken met uw verf vul- en verpakkingsprocessen, zodat u de gewenste resultaten uit uw productielijn kunt halen.

Materiaal InleidingVerf ContainerSelectie Van VulmachinesSelectie Van SluitmachinesSelectie Van EtiketteermachinesOpmerkingen Over VulmachinesAanbevolen HulpmachineWerkende VideoContactAndere Suggesties
Verf is elke gepigmenteerde vloeibare, vloeibaar te maken of vaste mastieksamenstelling die, na aanbrengen op een ondergrond in een dunne laag, verandert in een vaste film. Het wordt meestal gebruikt om objecten te beschermen, te kleuren of textuur te geven. Verf kan in veel kleuren worden gemaakt of gekocht - en in veel verschillende soorten, zoals aquarel of synthetisch. Verf wordt meestal opgeslagen, verkocht en aangebracht als een vloeistof, maar de meeste soorten drogen op tot een vaste stof. De meeste verven zijn op oliebasis of op waterbasis en hebben allemaal verschillende kenmerken. Ten eerste is het in de meeste gemeenten illegaal om op olie gebaseerde verf weg te gooien via de riolering of het riool. Opruimoplosmiddelen zijn ook anders voor verf op waterbasis dan voor verf op oliebasis. Verven op waterbasis en verven op oliebasis zullen verschillend uitharden op basis van de buitentemperatuur van het object dat wordt geverfd (zoals een huis). Gewoonlijk moet het object dat wordt geverfd hoger zijn dan 10 °C (50 °F), hoewel sommige fabrikanten van de verven/primers voor buiten beweren dat ze kunnen worden aangebracht bij temperaturen tot 2 °C (35 °F).[From Wiki]
Verf
Verf
Verven kunnen grofweg in twee delen worden verdeeld, die voor industrieel gebruik en die voor kunst. De meeste verven die in de industrie worden gebruikt, zijn verpakt in emmers of metalen blikken, terwijl de meeste verven die in de kunst worden gebruikt, zijn verpakt in plastic flessen.
Net als in veel andere industrieën, hebben verfproducten de juiste vloeistofvulmachines nodig om het product op de juiste manier in blikken en andere containers te vullen. Omdat verven zeer stroperig zijn, hebben ze vloeibare vulstoffen en andere verpakkingsmachines nodig die zijn ontworpen om met deze producten om te gaan.

Verf afvulmachines gebruiken om de efficiëntie en winstgevendheid te verhogen

Vloeistofvullers zijn een integraal onderdeel van vloeistofverpakkingslijnen, met geautomatiseerde modellen die de efficiëntie kunnen maximaliseren. Zonder deze apparatuur zou het vulproces niet betrouwbaar genoeg zijn om ervoor te zorgen dat er geen product verloren gaat door onnauwkeurige vulniveaus.

Technologische ontwikkelingen die zorgen voor meer automatisering en automatisering van veel van de componenten in vulmachines hebben ze betrouwbaarder gemaakt dan ooit tevoren, waarbij veel van de beste modellen zijn ontworpen voor volledige aanpassing en gebruiksvriendelijkheid.

Soorten vloeistof vulmachines

Verf en andere soortgelijke vloeistoffen zijn ontworpen om zich aan oppervlakken vast te hechten en zijn bijgevolg zeer viskeus. Door hun dikte is het noodzakelijk om vloeistofvulmachines en andere verpakkingsmachines te gebruiken die ontworpen zijn om deze producten te hanteren en efficiënt te verpakken en tegelijkertijd de effecten ervan te weerstaan. Het gebruik van geschikte machines voor het afvullen van vloeistoffen voorkomt ophoping en andere soorten compromissen tijdens het verpakkingsproces.

Installaties zullen machines willen gebruiken die specifiek bedoeld zijn voor het afvullen van producten zoals verf voor binnen en buiten, verfverdunners, drukinkt, kleefstoffen, lak, oplosmiddelen en reinigingschemicaliën.

Weeg vulmachine

Een type vloeistofvuller die aan de behoeften van de verf- en coatingindustrie kan voldoen is de netto weegvulmachine. Netwegers, ontworpen voor producten met een lage tot hoge viscositeit, zijn ideaal voor het vullen van vloeistoffen in bulkhoeveelheden, zoals emmers van 5 gallon, met een consistent gewicht voor elke container.

Automatische Netto Gewicht Afvulmachine

Automatische Netto Gewicht Afvulmachine

Invoering Nettogewichtvulmachines gebruiken een weegschaalplatform om het gewicht van het product te controleren terwijl het in een fles of container wordt gevuld. Nettogewichtvulmachines zijn zeer geschikt voor het vullen van grote containers. Dit type machine wordt gebruikt voor het vullen van vloeistoffen van 5 tot 30 kg. Zwaartekracht...
Netto weegvullers werken met onafhankelijk getimede kleppen met aangepaste programmering via de computer van de vuller. Ze kunnen dan nauwkeurige hoeveelheden vloeistof door middel van zwaartekracht in containers vullen en stoppen zodra de vloeistof het gespecificeerde gewicht bereikt.

Deze vullers kunnen veel verschillende soorten en maten containers vullen, waarbij veel van de topmodellen jarenlang meegaan.

Roterende lobbenpomp vulmachine

Veel pompvulmachines zijn ook ontworpen om vloeibare producten met verschillende viscositeiten te verwerken, waaronder veel dikkere vloeistoffen. Net als nettoweegvullers kunnen ze ook containers vullen met veel verschillende afmetingen en vormen, waardoor ze ideaal zijn voor grote hoeveelheden verf- en coatingproducten.

Automatische Roterende Lobbenpomp Vulmachine

Automatische Roterende Lobbenpomp Vulmachine

Invoering Deze draaizuigerpomp vulmachine keurt een hoge-precisie roestvrijstalen rotorpomp goed om de vloeibare capaciteit te meten. Elke pomp wordt aangedreven door een servomotor, met een breed vulbereik en een hoge vulnauwkeurigheid. Het materiaal heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijke verrichting en gemakkelijk onderhoud. De vulcapaciteit wordt rechtstreeks op het...
Hedendaagse pompvulmachines hebben doorgaans een eenvoudig programmeerbare computer die aangepaste vulinstellingen mogelijk maakt, waardoor elke container dezelfde hoeveelheid vloeistof krijgt om productverlies te voorkomen.

Volumetrische zuigervulmachine

Een ander type vloeibare vulstof waar verf- en coatingproducten baat bij kunnen hebben, is een volumetrische zuigervuller, ideaal voor dikke producten. Met behulp van een op maat gemaakte zuigervuller kunnen vloeistofverpakkingslijnen het vulproces consistent efficiënt houden.

Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...
U kunt met een verpakkingsexpert spreken om te bepalen welk type machine ideaal is voor uw toepassing, afhankelijk van het type productielijn waarvoor u deze apparatuur nodig heeft.

Veiligheidsmaatregelen in het verfverpakkingsproces

De meeste verfproducten zijn licht ontvlambare vloeistoffen, waarvoor vulapparatuur en processen nodig zijn die verbranding voorkomen, samen met de juiste afdichtingstechnieken en betrouwbare materialen die lekkage voorkomen en een potentieel brandgevaar vormen.

Vloeibare verven kunnen een verscheidenheid aan producten bevatten, waaronder verf, lak, beits, vernis, email, vloeibare vulstof, vloeibare lakbasis en schellakoplossingen. Andere verfgerelateerde materialen kunnen verfverdunners, drogers, verwijderaars of reductiemiddelen zijn. Voor al deze en andere ontvlambare vloeistoffen zijn verpakkingsmachines (inclusief vulmachines) nodig die deze producten veilig kunnen verwerken.

Veel verfproducten op basis van oplosmiddelen zijn ook zeer giftig en kunnen een gevaar voor de gezondheid vormen door dampen, die verpakkingssystemen kunnen voorkomen met voldoende afdichtingsmaterialen en apparatuur.

Verpakkingsmachines voor verf moeten uiteindelijk het hele proces veilig houden en tegelijkertijd alle producten goed verpakken om ze voor te bereiden op transport en een lange houdbaarheid.

Een van de beste manieren om de soorten veiligheidsrisico's van verfproducten te bepalen, is door het veiligheidsinformatieblad van de leverancier te bekijken. Leveranciers kunnen ook aanvullende details verstrekken over chemische eigenschappen en mogelijke gevaren.

Zodra containers met product zijn gevuld, hebben ze doppen nodig om morsen en verontreiniging te voorkomen. Sluitmachines kunnen flessen en verpakkingen van vele soorten effectief afdekken en voldoen aan de specifieke maat- en vormspecificaties van elk product. Afhankelijk van het type dop kunt u kiezen voor een automatische verticale wielafsluiter, klauwplaatdop, snap sluitmachine of spindelafsluiter.

Cappers kunnen ook worden geleverd met bepaalde accessoires om de efficiëntie verder te verbeteren, zoals dopliften, sorteerders en voorvoeders.

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische Snap Sluitmachine

Automatische Snap Sluitmachine

Invoering Deze automatische Snap Sluitmachine wordt gebruikt voor het sluiten van druktype kappen, wordt het samengesteld door 3 delen: dop het voeden systeem, dop het laden systeem en dop het sluiten systeem. Het wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige structuur en hoog kwalificatietarief. Kan alleen of inline worden gebruikt. Het...
Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Automatische Eenkops Schroefdop Sluitmachine

Invoering De enkelkops sluitmachines van VKPAK maken gebruik van de nieuwste technologie om automatisch en nauwkeurig de meeste soorten doppen op de meeste soorten flessen te plaatsen en aan te draaien. De sluitmachines kunnen platte doppen, ovale doppen, flip top doppen, trekdoppen, veiligheidsdoppen, kindveilige doppen, sportdoppen en doppen met...
Etiketteermachines kunnen etiketten van verschillende materialen op elke container aanbrengen, inclusief transparante, Mylar- of papieren etiketten. Etiketteermachines kunnen in de meeste gevallen ook worden aangepast om op veel verschillende soorten containers te passen met labels met aangepaste tekst, logo's en afbeeldingen voordat ze worden verzonden.

Verf-etiketteermachine, kies meestal de volgende apparatuur, de specifieke machineselectie moet gebaseerd zijn op de vorm van de container, de grootte van de container, de labelgrootte om te beslissen.

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Automatische Tweezijdige Etiketteermachine

Invoering Automatische tweezijdige etiketteermachine is wijd geschikt voor voedselmateriaal, schoonheidsmiddel, geneesmiddel, pesticide en andere industrieën. Het is enige en dubbele zijetikettering voor vlakke, vierkante en ronde fles. Automatisch gecontroleerd door computer (PLC) het gemakkelijke werken. Het kan specificaties gemakkelijk veranderen. Het keurt servomotor goed, bereikte gesloten lijncontrole laag...
Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Top Etiketteermachine

Automatische Top Etiketteermachine

Invoering De automatische vlakke hoogste zelfklevende etiketteringsmachine keurt met Siemens PLC controle, Omron en LEUZE-sensoren of Keyence, Mitsubishi-Servomotor of delta servomotor goed. Het is Gemakkelijke controle en verrichting, die stabiel en hoge snelheid en nauwkeurigheid werken. Automatische waarschuwing op mislukkingen, geen fles geen etikettering. De etiketteringsmachine is geschikt...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
Vernis, nagellak, verf op water- of oplosmiddelbasis, elke soort lak of verpakking die u wenst: wij bieden de oplossing die u zoekt.

Onze machines zijn de meest praktische en flexibele oplossing om elk type nagellak of lakproduct te verpakken. Onze machines staan bekend om hun eenvoud, snelheid en zijn makkelijk schoon te maken. Maar bovenal zijn onze machines resistent en gemaakt van hoogwaardige materialen om verf te vullen in het verpakkingstype dat u wenst. Wij bieden specifieke pakkingen die bestand zijn tegen elke vorm van chemische behandeling. De doseermachine is ontworpen om ongelooflijk nauwkeurig te zijn en verspilt geen product.

Installeer een systeem van verfvulmachines

Verf is een van de dikkere vloeibare producten die de geavanceerde apparatuur van VKPAK aankan. Onze verfvulmachines behoren tot de meest betrouwbare, en we bieden ook een scala aan andere apparatuur om uw productielijn na het vulproces compleet te maken. Als u niet zeker weet wat u nodig heeft, kunnen wij u helpen bepalen welke configuratie van apparatuur geschikt is voor uw toepassing.

Na voltooiing van het vulproces worden dopmachines gebruikt om verfcontainers te voorzien van op maat gemaakte doppen. Labelmachines kunnen labels printen en aanbrengen met unieke branding, tekst en afbeeldingen. Een compleet systeem van transportbanden kan producten door het gehele verpakkingsproces transporteren, van vullen tot sealen. Een combinatie van de apparatuur van VKPAK kan de levensduur van uw productiefaciliteit met jaren verlengen.

Soorten verf die onze machines kunnen vullen

Laat VKPAK een op maat gemaakte verfvul-/verpakkingsmachine bedenken en bouwen voor uw vloeibare of stroperige producten:

  • Verven
  • Lijmen
  • Afdichtingsmiddelen
  • Bekledingen
  • Harsen
  • Inkten

Als toonaangevende fabrikant van verfvulmachines ontwerpt en engineert VKPAK vulapparatuur voor verf en aanverwante producten. Het maakt niet uit welke maat emmer of container u moet vullen, wij kunnen de juiste machine leveren om uw containers op de meest efficiënte manier te vullen en af te sluiten. Onze uitgebreide ervaring in de behandeling van alle soorten vloeistoffen - met inbegrip van speciale toepassingen zoals explosieve vloeistoffen - combineert met ons vermogen om hoogwaardige vul- en sluitmachines te vervaardigen om VKPAK tot een opvallend bedrijf in de verf- en aanverwante productenindustrie te maken.

Kies uit vele aanpasbare machines

VKPAK biedt tal van aangepaste opties voor verf het vullen materiaal en andere machines in onze inventaris. Kies uit een verscheidenheid van grootte en opstellingen om aan de specifieke behoeften van uw toepassing te voldoen. Onze deskundigen kunnen u ook helpen beslissen over de beste opties en het ontwerp van het verpakkingssysteem voor uw faciliteit op basis van ruimtevereisten en andere behoeften.

Als u wilt beginnen met de implementatie van een compleet systeem van verfvulmachines en andere apparatuur, neem dan contact op met VKPAK. Wij bieden ook een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal werkt. In combinatie met onze apparatuur kunnen deze diensten van VKPAK u helpen het meeste uit uw machines te halen en de levensduur en winstgevendheid op lange termijn te maximaliseren.

Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...

Zure Vulmachine

Zure Vulmachine

Invoering Een zuur is een molecuul of ion dat een proton kan afstaan. Veel voorkomende waterige zuren zijn zoutzuur, azijnzuur, zwavelzuur en citroenzuur. Zoals uit deze voorbeelden blijkt, kunnen zuren oplossingen of zuivere stoffen zijn. Sterke zuren en sommige geconcentreerde zwakke zuren zijn bijtend, maar er zijn uitzonderingen zoals...
Nagellak Vulmachine

Nagellak Vulmachine

Invoering Nagellak (ook nagellak of nagellak genoemd) is een lak die op de menselijke vingernagel of teennagels kan worden aangebracht om de nagelplaten te versieren en te beschermen. Nagellak bestaat uit een filmvormend polymeer opgelost in een vluchtig organisch oplosmiddel. Typisch is een oplossing van nitrocellulose in butylacetaat of...
Desinfecterende Vulmachine

Desinfecterende Vulmachine

Invoering Een ontsmettingsmiddel is een chemische stof of verbinding die wordt gebruikt om micro-organismen op inerte oppervlakken te inactiveren of te vernietigen. Desinfectiemiddelen werken door de celwand van microben te vernietigen of hun metabolisme te verstoren. Het is ook een vorm van ontsmetting, en kan worden gedefinieerd als het...
Pesticiden Vulmachine

Pesticiden Vulmachine

Invoering Een pesticide is een stof die wordt gebruikt om bepaalde vormen van plantaardig of dierlijk leven die als ongedierte worden beschouwd, te doden, af te weren of onder controle te houden. Pesticiden omvatten herbiciden om onkruid en andere ongewenste vegetatie te vernietigen, insecticiden om een grote verscheidenheid aan...
Smeermiddel Vulmachine

Smeermiddel Vulmachine

Invoering Een smeermiddel is een stof die de wrijving tussen met elkaar in contact staande oppervlakken helpt verminderen, waardoor uiteindelijk de warmte die vrijkomt wanneer de oppervlakken bewegen, wordt verminderd. Het kan ook de functie hebben om krachten over te brengen, vreemde deeltjes te transporteren, of de oppervlakken te...