Opleiding:

Wij bieden machines opleidingssysteem aan, kan de klant opleiding in onze fabriek of in klantenworkshop kiezen. De normale opleidingsdagen zijn 3-5 dagen.

Wij bieden verrichtingshandboek aan klant aan.

Wij bieden opleidingsvideo en de video van de machineverrichting aan klant aan.

Wij bieden de afstandsbedieningdienst aan, als de klant niet weet hoe te om de machine in werking te stellen en te gebruiken.

Installatie:

Op verzoek sturen wij technici naar de koper voor de installatie en het verhelpen van fouten. De kosten voor internationale vliegtickets in twee richtingen, accommodatie, voedsel en vervoer, medische kosten worden door de koper betaald voor de technici. De koper zal volledig samenwerken met de technicus van de leverancier en alle installatievoorwaarden in orde maken.

Garantie:

De fabrikant garandeert dat de goederen zijn gemaakt van de beste materialen van de fabrikant. De verkochte machine zal waarborg in één jaar zijn, in het waarborgjaar, om het even welke gebroken vervangstukken toe te schrijven aan de kwaliteitskwestie van de leverancier, de vervangstukken zullen vrij voor klant worden geleverd, moet de klant de vrachtkosten betalen als het pakketgewicht meer dan 500gram.

Installatiemachines Na Verkoop