Automatische Koudlijm Etiketteermachine

Invoering

Deze koudelijm etiketteermachine geschikt voor cilindrische glasfles, plastic fles, metaalblik, trommel enz. plakt document etiket automatisch. Het is economisch en gemakkelijk te werken. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat. Wanneer de machine loopt, neemt eerst de stokpool lijm en etiket die van etiketteringsdoos naar stokrol en roterend naar vacuümband en definitieve stok rond het flessenlichaam wordt verzonden. Het controlesysteem keurt goed zet motorsysteem om, kan de stap van het vervoeren van fles, het leveren van lijm en het plakken van etiket allen automatisch worden gedaan. Dit automatische etiketteringssysteem is ideaal voor voedsel & drank, de medische industrie ect.

1. De koudelijm etiketteermachine keurt rijp PLC controlesysteem goed

2. De koudelijm etiketteermachine omvat de transportband, deeg het etiket op de fles door lijm

3. De koudelijm etiketteermachine wordt wijd gebruikt voor de etikettering van het ronde voorwerp in dergelijke industrieën zoals voedsel, geneeskunde, dagelijks chemisch product etc.


BeschrijvingDetail BeeldenContactAndere Suggesties
De natte die lijm etiketteringsmachine, als koudelijm etiketteermachine wordt bekend, is een lineaire etiketteringsmachine die wordt ontworpen om lichaamsetiketten te plakken. Ontworpen voor ronde flessen, is het geschikt voor allerlei ronde flesetikettering. In de werking van de apparatuur, wordt de harslijm gelijmd met de klevende staaf, en dan wordt het etiket overgebracht naar de klevende staaf van de etikettendoos, en het etiket wordt bevestigd aan de fles na het roteren en het zuigen aan de vacuümriem door vacuüm. Het gebruikt een motor die een snelheidsregelend systeem met variabele frequentie en een wormreductiekast als hoofdaandrijving aanneemt, en is voorzien van pneumatische en elektrische controlesystemen. Daarom is voor de machine een traploze snelheidsveranderingsfunctie beschikbaar. De snelheid wordt aangepast op basis van het aantal gevoede flessen, zodat deze overeenkomt met de verandering van de uitvoer. Ondertussen, kan de veilige verrichting van de machine worden verzekerd.

Parameter

ModelAutomatische Koudlijm Etiketteermachine
DriveShift motor driven
labeling speed50-120pcs/min
bottle height60-450mm
bottle diameter55-110mm
powerAC 220V/380V 50/60HZ 750W

1. Etiketteringscapaciteit (pcs/min): 60-150 pcs/min (afhankelijk van het materiaal en de etiketgrootte)

2. Etiketteringsnauwkeurigheid (mm): ±1.0mm

3. Label grootte: Buitendiameter φ40-φ100mm H 20-150mm

4. Materiaal grootte: (L) 45-120mm (H) 30-320mm

5. Luchtdruk: 5KG/cm2

6. Voeding: AC220V 50Hz/60Hz 1800W

Principe

Het werkingsprincipe van het ontwerp van deze machine is als volgt: De waaiervormige roterende bar die het etiket plakt krijgt een beetje lijm van het puinwiel en draait naar de etikettransmissie om een stuk etiket geplakt te krijgen. En het draait voortdurend naar de plaats van het zuigende papierwiel met het vacuüm, en het etiket wordt verwijderd door de dovende etiketklauw. Tegelijkertijd wordt het etiket met het vacuüm overgebracht naar de transportband voor papier. Het etiket wordt met het zuigvermogen van het vacuüm overgebracht naar het klevende etiketgebied op de transportband en wordt op de fles geplakt die door de kettingen wordt getransporteerd. Het productieproces wordt bereikt door de omcirkelde handelingen.

Werkende Video

video play button
video play button

Kenmerken

1. Het gehele machinegebruik 304 roestvrij staal en geavanceerde aluminiumlegering, voldoet aan het GMP-vereiste.

2. Het automatische etiket die, het automatische plakken, automatische etikettering verzenden die hoogst etiketteringsefficiency verbeteren.

3. Geavanceerd compatibel mens-machine interface systeem, eenvoudig en intuïtief, volledig van functies, met rijke online hulpfuncties.

4. Gebruikend roterende-schroefgids de flessen op transportband, loopt de fles regelmatig en het plaatsen is betrouwbaar. Gebruikend het rollende mechanisme, is het etiketplakken goed, wordt de betrouwbaarheid van de etikettering verbeterd, is het beschermingsapparaat uitgerust met geen fles die, geen etiket uit, geen deeg, geen etikettering etc. wordt verzonden.

5. De doos van de hoge zuiverheidskoperlijm wordt aangepast met de roestvrij staalrol om het proces nauwkeurig te maken. De lijmdikte kan volgens de behoefte worden aangepast, en de lijm is gelijk, om het afval van lijm en het fenomeen van lijmlekkage te elimineren.

6. De speciale rubberrol wordt behandeld door verscheidene processen zonder vervorming en slijtageweerstand. De lijm is uniform en licht, en de hoeveelheid lijm wordt opgeslagen.

7. Intelligente controle, automatische foto-elektrische tracking, wanneer geen object en geen etikettering, geen label automatische correctie en automatische label detectie functie, om lijm lekkage en label afval te voorkomen.

8. Met het vacuümzuigsysteem en de bandsamenwerking, kan het etiket soepel op fles plakken.

9. Gebruikend de frequentieconvertor, kan de snelheid van de motor vrij worden aangepast en de etiketteringscapaciteit wordt vrij gecontroleerd.

10. Het kan alleen werken, en kan ook de productielijn verbinden.

11. Het scheidingsontwerp van lijmdoos, met een laag bedekt rubberwiel en roterende toren, maakt het eenvoudige en snelle schoonmaken.

12. De gehele machine wordt geselecteerd door de wereldberoemde elektrische configuratie om de kwaliteit te verzekeren, het stabieler te maken, langer te gebruiken en minder onderhoud.

13. De snelheid van etikettering, vervoer en fles scheiden kan realiseren traploze snelheidsregeling, en aan te passen volgens de behoefte.

14. De aanpassing is eenvoudig, de vervanging van een klein aantal onderdelen zoals de revolver, de vacuümriem enzovoort, kan snel worden aangepast en tevreden met verschillende specificaties van de fles. En de aanpassingsfactoren kunnen maximaal worden uitgesloten.

Toepassing

De automatische koude lijmdocument etiketteringsmachine is geschikt voor allerlei cilindrische voorwerpen, zoals glasflessen, Plastic flessen. Het kan afzonderlijk of verbindend met transportband werken. Label doos kan worden gecontroleerd om te voldoen aan verschillende etikettering verzoek. De grootte van etikettendoos kan volgens de verschillende etiketgrootte worden veranderd. De bediening is handig en gemakkelijk. Het gebruikt de lijmpomp en de lijm kan circulair worden gebruikt. De hoeveelheid stromende lijm kan ook worden veranderd om aan verschillend etiketteringsverzoek te voldoen. Vergelijk met zelfklevende etiketten, maakt het Document etiket een lage kosten.

Natte lijm etiketteringsmachine, die gedeeltelijke of volledig wraparound etiketten kan toepassen op cilindrische containers van alle gebruikelijke maten. Het wordt wijd gebruikt voor cilindrische containers in voedsel, drank, geneeskunde, pesticide, chemische industrie en enz. Vele soorten lijm kunnen erin worden gebruikt. De verandering van containers aan een andere containersbehoefte aan omschakelingsdelen, is met inbegrip van bemanning, riem, spons. De formaatveranderingen zijn niet noodzakelijk voor containers dicht in diameter. Onze natte lijm etiketteringsmachine is uitgerust met een frequentiegeregelde aandrijving. Zijn snelheid wordt gemakkelijk aangepast aan behoefte. De prestaties zijn stabiel met een niveau weg en goed het kijken etiketteringsresultaat.

Voordelen

1. Verrichting: de koude doos van de lijm etiketteringsmachine kan volgens de verschillende etiketgrootte worden veranderd.

2. Materiaal: Lijm etikettering machine is gemaakt van SUS304 roestvrij staal

3. Configuratie: De natte lijm etiketteringsmachine keurt bekende Japanse, Duitse, Amerikaanse, Koreaanse of Taiwan merkdelen goed

4. Gebaseerd op schroeffles die flessen binnengaat zijn het bewegen stabieler.

5. De etiketteringsdoos kan worden gecontroleerd om verschillend etiketteringsverzoek tevreden te stellen.

6. De grootte van etikettendoos kan volgens de verschillende etiketgrootte worden veranderd. De verrichting is geschikt en gemakkelijk.

7. Het gebruikt de lijmpomp en de lijm kan cirkelvormig worden gebruikt. De hoeveelheid stromende lijm kan ook worden veranderd om aan verschillend etiketteringsverzoek te voldoen.

8. Vergelijk bij zelfklevende etiketten, maakt het Document etiket een lage kosten.

Dit materiaal is geschikt voor het deegdocument etikettering van diverse ronde flesvoorwerpen, document scheiding, het lijmen, het etiketteren worden automatisch voltooid, verminderend hand etiketteringsprocedures en verbeterend etiketteringsefficiency. De lijm wordt gelijkmatig verspreid, met filamenteuze strepen, geen rimpels, en verbetert verpakkingskwaliteit. en het is het belangrijkste verpakkingsmateriaal in productielijn. Het is vooral geschikt voor etiketteringsproductie van kleine en middelgrote partijen, zoals etikettering van voedsel en wijn.
Automatic-Wet-Glue-Labeling-Machine-Details
Het hele etiketteringsproces van de machine is eenvoudig. Label gelijkmatig bedekt met koude lijm, weigeren te verspillen, label stevig en niet afvallen, geen rimpel, lint strepen, mooie verschijning.
Automatic-Wet-Glue-Labeling-Machine-Details
Uitgerust met het aanraakscherm in het Chinees en het Engels, kunnen allerlei parameters worden aangepast, en kunnen allerlei functies worden geconfigureerd om het productiebeheer te vergemakkelijken.
Automatic-Wet-Glue-Labeling-Machine-Details
De hele machine is gemaakt van hoogwaardige componenten, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. De ruimte van de apparatuur is klein en gemakkelijk te verplaatsen. Het kan worden gebruikt op een enkele machine of met een productielijn.
Automatic-Wet-Glue-Labeling-Machine-Details
Het gebruik van servo (PLC) systeemcontrole, de gehele machine is hoogst geautomatiseerd. De etiketteersnelheid is 60-100 stuks per minuut, en de etiketteringsnauwkeurigheid is +/-1mm.

Etiketteermachine Flessen

Etiketteermachine Flessen

Invoering Een fles is een houder met een smalle hals, gemaakt van een ondoordringbaar materiaal (zoals glas, plastic of aluminium) in verschillende vormen en maten, voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. De mond, aan de bottellijn, kan worden afgesloten met een interne stop, een externe flessendop, een...
Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Invoering De etiketteermachine voor metalen blikken met natte lijm is geschikt voor het labelen van ingeblikt blik. Ingeblikt gerold in de machine, door de druk op het blik van de riem drijft het rollen aan, wanneer ingeblikt door het smeltlijmstation gaat, kan het worden gecoat met smeltlijm. Vervolgens...