Automatische Overloop Afvulmachine

Invoering

De lineaire overloop ontschuimende vloeistofvulmachine is geschikt voor het vullen van vloeistoffen die gevoelig zijn voor schuimvorming, en is ook geschikt voor vloeistoffen die niet schuimen. De vulvloeistof kan niet alleen voorkomen dat het schuim overloopt, maar houdt ook het vloeistofniveau constant. Het kan alleen of in combinatie met andere apparatuur worden gebruikt. Het is momenteel de meest ideale vloeibare oppervlakte vullende machine voor het schuimen in China. De machine integreert binnenlandse en buitenlandse geavanceerde technologie, keurt PLC en elektronische optische vezelsensorcontrole, en microcomputercontroleverrichting goed. Het kan volledig met flessen vullen. Stop het vullen zonder flessen.

Dit type van vuller is het meest geschikt voor vloeistoffen met lage tot middelgrote viscositeit. vloeistoffen met vaste deeltjes niet meer dan 1/16″ kunnen ook worden gevuld. Merk op dat overloopvullers de machine bij uitstek zijn om zeer schuimende producten bij hogere snelheden te verwerken.


OmschrijvingKenmerkenWerkende VideoContactAndere Suggesties
De apparatuur maakt gebruik van een overloopvulmechanisme. Bij het vullen drukt de vulkop op de flessenmond om de flessenmond te sluiten. Wanneer de vulkop de flessenmond sluit, gaat de vulklep automatisch open om het materiaal in de fles te vullen. Nadat het vullen is voltooid, wordt de vulkop automatisch Wanneer de vulkop omhoog wordt gebracht, wordt de vulkop automatisch gesloten en druipt er geen materiaal. Het oppervlak van de fles na het vullen is schoon en hygiënisch, en er loopt geen vloeistof over in de mond van de fles. De apparatuur is geschikt voor het vullen van diverse vloeistoffen. Zoals farmaceutisch, chemisch, pesticide, voedsel en drank, schoonheidsmiddelen en andere industrieën. De oppervlakte van het materiaal en de materiële contactoppervlakte worden gemaakt van 316L roestvrij staal, geen het druipen, gemakkelijk schoon te maken. Geen dode uiteinden, volledig in overeenstemming met het nationale vereiste van de gezondheidsnorm.

Voorbeelden:

Sauzen, siropen, lichte gels en shampoos, schuimende reinigingsmiddelen en chemicaliën, water en andere niet-koolzuurhoudende waterige dranken.

Voordelen:

Hoge prestaties, gemakkelijk te reinigen, gemakkelijk te bedienen, uitbreidbaar tegen lage kosten. Biedt de grootste flexibiliteit tegen de laagste kosten.

Parameter

1.Capaciteit2000-2400 b/h
2.Vulvolume100-5000ML
3.AccuracyLiquid level error range ≤2mm
4.Dimension1260x680x2200mm
5.Power2500W, 220VAC
6.Weight(kg)180kgs
7.Air compressor≤0.6Mpa

Product Spotlight

De automatische overloopvuller is een goede keuze voor een aantal dunne, vrijstromende producten, producten die schuimen en sommige producten met deeltjes.

Automatische overloopvulapparatuur maakt gebruik van een uniek vulmondstuk dat het product hercirculeert en zorgt voor een consistente, gelijke vulling van elke fles, ongeacht kleine variaties in het interne volume van de container. Het mondstuk van het overloopvulsysteem duikt in de fles en sluit de flesopening af, waardoor de fles onder druk komt te staan. Eenmaal verzegeld, laat het overloopmondstuk het product in de fles lopen. Zodra het product een tweede poort op het mondstuk bereikt, de overlooppoort, wordt het product uit de flessen gehaald en keert het terug naar het productreservoir of de tank. Door de "overloop" terug naar het productreservoir kan elke container tot een consistent niveau worden gevuld.

Waarom is een constant niveau zo belangrijk bij het verpakken van producten? Denk aan ruitenreiniger, gebotteld water en andere dranken. Wanneer deze producten in het schap liggen, kunnen consumenten het vulniveau op elke verpakking zien. Inconsistente vullingen zorgen niet alleen voor een onaantrekkelijke aanwezigheid op het schap, maar kunnen het consumentenvertrouwen juist hoog houden als ze consequent hetzelfde product en dezelfde hoeveelheid krijgen.

Het automatische overloopvulsysteem kan worden vervaardigd met zes tot zestien vulkoppen en kan op bijna elke bestaande transportband worden gerold, waardoor het gemakkelijk in een bestaande verpakkingslijn kan worden geïntegreerd. De standaard overloopvuller bevat een PLC met een gebruiksvriendelijke touchscreen bedieningsinterface, waardoor vultijden, indexeringstijden en andere bedieningselementen van de vulapparatuur snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd.

Detail Beelden

1. De geavanceerde pneumatische klep wordt gebruikt om het vullen uit te voeren, en het terugloopvulhoofd realiseert het terugzuigen van schuim en overtollige vloeistof, waardoor de overloop van schuim en overtollige vloeistof wordt voorkomen, druipen wordt voorkomen en het vloeistofniveau constant blijft.

2. De cilinder voor vloeistofopslag op laag niveau wordt aangenomen, en de hele machine is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren.

3. Keur het apparaat van de flessenmond goed, nadat de vullende flessenmond nauwkeurig wordt geplaatst, strekt het vullende hoofd zich in de fles uit om het vullen te realiseren.

4. Het is geschikt om het vullende volume aan te passen, gemakkelijk te werken, en kan met verschillende specificaties van flessen in een korte tijd worden gevuld.

5. Er zijn bepaalde vereisten voor de integriteit van de flessenmond.

video play button
video play button

Wijn Vulmachine

Wijn Vulmachine

Invoering Wijn is een alcoholische drank die gewoonlijk wordt gemaakt van gegiste druiven. Gist verbruikt de suiker in de druiven en zet die om in ethanol, koolstofdioxide en warmte. Likeur is een alcoholische drank die wordt geproduceerd door distillatie van granen, fruit of groenten die al een alcoholische gisting...
Siroop Vulmachine

Siroop Vulmachine

Invoering Siroop is een dikke, stroperige vloeistof, die een grote hoeveelheid opgeloste suikers bevat, maar weinig neiging vertoont om kristallen af te zetten. In de geneeskunde, hoestmiddel, ook wel hoestsiroop genoemd. Bij het koken is een siroop of siroop een kruiderij die een dikke, stroperige vloeistof is die voornamelijk...
Vloeibare Zeep Vulmachine

Vloeibare Zeep Vulmachine

Invoering Vloeibare zeep is, zoals de naam al zegt, vloeibare zeep verpakt in een fles. Zeep is een zout van een vetzuur dat wordt gebruikt in allerlei reinigings- en smeermiddelen. In een huishoudelijke omgeving zijn zepen oppervlakteactieve stoffen die gewoonlijk worden gebruikt voor wassen, baden en andere huishoudelijke taken....
Vloeibare Wasmiddel Vulmachine

Vloeibare Wasmiddel Vulmachine

Invoering Een detergens is een oppervlakteactieve stof of een mengsel van oppervlakteactieve stoffen met reinigende eigenschappen in verdunde oplossingen. Deze stoffen zijn meestal alkylbenzeensulfonaten, een familie van verbindingen die lijken op zeep maar beter oplosbaar zijn in hard water, omdat het polaire sulfonaat (van detergentia) zich minder snel dan...
Automatische Corrosieve Vloeibare Vulmachine

Automatische Corrosieve Vloeibare Vulmachine

Invoering De anti-corrosie pp inline vloeibare het vullen machine is een onlangs verbeterd product door ons bedrijf, is 3de versie voor het vullen van machines die wij hebben gemaakt. Het wordt ontwikkeld geheel in anticorrosieve norm. Het is een high-tech het vullen materiaal dat een combinatie van microcomputer...
Automatische Zwaartekracht Afvulmachine

Automatische Zwaartekracht Afvulmachine

Invoering Deze Vullende Machine is zwaartekrachttype het vullen machine die voor het vullen van dunne vloeistof geschikt is. De machine wordt gemaakt door in-line structuur, kan het vullen van hoofdhoeveelheid volgens verschillende productiecapaciteit zoals 6/8/10/12/16 /20 hoofden naar maat gemaakt zijn. Het vullende volume wordt gecontroleerd door het...