Hoge Snelheid Blik Etiketteermachine

Invoering

De etiketteermachine voor metalen blikken met natte lijm is geschikt voor het labelen van ingeblikt blik. Ingeblikt gerold in de machine, door de druk op het blik van de riem drijft het rollen aan, wanneer ingeblikt door het smeltlijmstation gaat, kan het worden gecoat met smeltlijm. Vervolgens de blik naar voren schuiven met lijmstift over het etiket wrijven en al rollend aan de blik plakken. Tegelijkertijd zal aan het einde van het lijmmechanisme ook het eindgedeelte van het etiket worden gelijmd. Ingeblikt ga verder door het etiketgedeelte met etiketten die aan het blik zijn bevestigd.

De etiketteermachine blijft werken en labelen met stoppen. De sensor werkt alleen om te labelen als er blik is om te labelen en stopt als er geen blik is. Ook is de labelsnelheid in te stellen van laag naar hoog en vice versa. De vervangende tank van de etiketteermachine is eenvoudig en heeft het vervangende onderdeel.


BeschrijvingDetail BeeldenKoudlijm VS ZelfklevendWerkende VideoContactAndere Suggesties
1. Deze machine is geschikt voor bliketikettering. Nadat de blikken in de machine zijn gerold, worden ze aangedreven door de band die op de blikken wordt gedrukt. Wanneer de blikken door het smeltlijmstation gaan, worden de blikken gecoat met smeltlijm. Terwijl de blikken naar voren bewegen, wordt de lijm op de blikken tegen het etiket gedrukt. Het etiket wordt op de voorkant van het blik geplakt en het begint op het blik te rollen. Tegelijkertijd bedekt het lijmaanbrengmechanisme aan het uiteinde van het label ook het uiteinde van het label met lijm. Terwijl de blikken vooruit blijven bewegen, worden de etiketten op de blikken gerold. Vervolgens wordt de band uit de machine gerold.

2. De machine heeft een alternatief biedingsmechanisme, dus het is niet nodig om de machine te stoppen bij het toevoegen van normen.

3. De lijmtoevoer aan het einde wordt geregeld door de blikken, met blikken die lijm leveren en geen blikken zonder lijm.

4. De machine keurt de snelheidsregeling van de frequentieomzetting goed, die op elk moment kan worden aangepast aan de productiebehoeften.

5. De machine is eenvoudig om het tanktype te vervangen, met weinig vervangende onderdelen, heeft alleen lijm aan beide uiteinden van het label, en de hoeveelheid lijm is klein en de labelkosten zijn laag.

Toepasselijk toepassingsgebied:

1. Deze machine is een etiketteermachine voor blikken, geschikt voor het etiketteren van blikproducten; Deze machine is ook geschikt voor metalen blikken zoals blikken voor pasta, fruit in blik, blik voor rundvlees, kattenvoer enz.

2. De blikken van verschillende formaten kunnen snel worden gewisseld. De bediening is eenvoudig, netjes, mooi, schoon en gemakkelijk schoon te maken.

Technische Parameters:

 • Etiketcapaciteit: 150-300 blikken/minuut (varieert met verschillende blikmaten)
 • Geschikte blikmaat: diameter Φ40—120 mm
 • Geschikte hoogte van blikken (maximaal): 250 mm
 • Labelformaat: breedte 23-254 mm; lengte 117-380 mm
 • Kleefstof voor etikettering: smeltlijm + sneldrogende lijm
 • Voeding: driefasig; 380V (of aangepast zoals vereist)
 • Elektrisch vermogen: 3Kw
 • Perslucht: 2-4Kg/m2; 10 liter/minuut
 • Afmetingen: lengte 1856 mm × breedte 750 mm × hoogte 1250 mm
 • Gewicht: 900 kg

Instructies voor het gebruik van machines en elektrische apparaten:

 • Sensor-Omron
 • Relais-Omron
 • Contactor——CHINT
 • Voeding-Taiwan Mingwei
 • Knop-Hangzhou Sanli
 • Inverter-Inovance
 • Motorreductor——Xin Fulong
 • Pneumatische onderdelen-SMC

Accessoire artikelen

Items details in the box

NOProduct nameQuantity
1Labeling machine1
2Foot4
3Glue tank1
4Glue tank pressure regulating system1
5labeling machine manual1
6Inverter manual1

Labeling machine spare parts list

NOProduct nameQuantity
1Motor belt1
2Supply valve2
3Heating pipe2
4blade1
5Cold glue filter1
6Glue hose union2
7Allen wrench1
8Special wrench1
9Open wrench(8-10)1
10Open wrench(12-14)1
11Open wrench(13-15)1
12Open wrench(17-19)1
13Open wrench(22-24)1
14Electrician screwdriver1
15Electrician screwdriver1

Tekening

Automatic High Speed Wet Glue Metal Tins Cans Labeling Machine Drawing

Koudlijm etiket VS Zelfklevend etiket

In de wereld van levensmiddelen en dranken domineert het koudlijmetiket nog steeds, een voorsprong die berust op zijn traditionele kwaliteit en - voor langere oplagen - lagere kosten. Maar zelfklevende etiketten zijn aan een inhaalslag bezig en de keuze wordt moeilijker.

Toen zelfklevende etiketten ongeveer 30 jaar geleden voor het eerst verschenen, was dat in een zeer eenvoudige vorm, met zaken als eenkleurige prijscode-etiketten en barcode-etiketten. Nu is zelfklevend etiketteren zo ver gevorderd dat het de favoriete etiketteringsmethode is voor veel vooraanstaande whiskymerken. Met de meer geavanceerde combinatiepersen die nu beschikbaar zijn, zij het tegen een prijs, kunnen zelfklevende etiketten graphics en versieringen van zeer hoge kwaliteit aanbrengen.

In termen van kwaliteit is er tegenwoordig geen verschil meer, Wet glue labels worden litho gedrukt. Zelfklevende etiketten kunnen nu in litho worden gedrukt - plus ze kunnen ook alle andere drukprocessen gebruiken.

Zelfklevende etiketten zijn laminaten gemaakt van een papieren of niet-papieren voorkant, lijm en een papieren of filmische gesiliconiseerde schutlaag. De voorzijde wordt bedrukt en vervolgens in een bepaalde vorm gestanst voordat de afvalmatrix wordt verwijderd. Het etiket wordt op rollen geleverd en kan dankzij de beschermlaag gemakkelijk van de beschermlaag worden verwijderd.

Bovendien vereisen verschillende eisen en industrieën de speciale manier om containers met het natlijm- of zelfklevende etiket te verpakken.

video play button
video play button

Automatic Vertical Round Bottle Labeling Machine

Automatische Ronde Flessen Etiketteermachine

Invoering De verticale ronde flesetiketteerder wordt ontworpen om een gerationaliseerd productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel en andere industrieën,...
Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Automatische Etiketteermachine Met Drie Rollen

Invoering Het is speciaal ontwerp voor de ronde fles oriëntatie etikettering met oriëntatie apparaat, de etikettering nauwkeurigheid kan worden gewaarborgd, in het bijzonder geschikt voor de wrap around label. De georiënteerde omslag rond etiketteringsmachine wordt gecontroleerd door servomotor (het etiket is nauwkeurig 0.5mm), is het geschikt voor om...
High Speed Rotary Positioning Labeling Machine

Hoge Snelheid Roterende Plaatsende Etiketteermachine

Invoering De hoge snelheid roterende het plaatsen etiketteermachine wordt ontworpen om een redelijk productiedoel te bereiken. Het etiketteringsproces is geautomatiseerd, is de verrichting eenvoudig, is de productiesnelheid snel, is de etiketteringspositie eenvormig, mooi, en proper; het is geschikt voor de ronde container etikettering in de farmaceutische, chemische, voedsel...