Automatische Roterende Lobbenpomp Vulmachine

Invoering

Deze draaizuigerpomp vulmachine keurt een hoge-precisie roestvrijstalen rotorpomp goed om de vloeibare capaciteit te meten. Elke pomp wordt aangedreven door een servomotor, met een breed vulbereik en een hoge vulnauwkeurigheid. Het materiaal heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijke verrichting en gemakkelijk onderhoud. De vulcapaciteit wordt rechtstreeks op het aanraakscherm aangepast. Het opheffen van de klep wordt aangedreven door een servomotor, en de gemakkelijk-te-bellen vloeistof kan worden gevuld met het vloeistofniveau. De hele machine is gemaakt van roestvrij staal 304.

De volautomatische draaizuigerpompvulmachine verwerkt met gemak een breed scala aan containerafmetingen, vulvolumes en productsoorten. Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor het vullen van crèmes, gels en lotions, kan de vuller zowel dunne als pasteuze producten verwerken. De machine kan gemakkelijk cosmetische crèmes, zware sauzen, dikke shampoos en conditioners, honing, haargels, crèmepoetsers en autowas vullen.


BeschrijvingKenmerkenDetailsElektrische ConfiguratieWerkende VideoContactAndere Suggesties
Dit materiaal keurt hoge-precisie roestvrij staalrotorpomp goed om de vloeibare capaciteit te meten. Elke pomp wordt aangedreven door een servomotor, met een breed vulbereik en een hoge vulnauwkeurigheid. De apparatuur heeft een eenvoudige structuur, eenvoudige bediening en gemakkelijk onderhoud. De vulcapaciteit wordt rechtstreeks op het aanraakscherm aangepast. Het opheffen van de klep wordt aangedreven door een servomotor, en de gemakkelijk-te-bellen vloeistof kan worden gevuld met het vloeistofniveau. De hele machine is gemaakt van 304 roestvrij staal.

Technische Parameters

Voltage220 volts, single phase, 60/50 Hz(can be customized)
Filling range50ml-5000ml (more than 5000ml can be customized)
Filling accuracy± 0.5%
Air source pressure0.6-0.8 MPa
Filling speedabout 50 bottles per minute (6 nozzles filling machine 1000 ml capacity)
Filling Nozzle2/4/6/8/12/16(can be customized)

Het Werkingsprincipe van de draaizuigerpomp

Draaizuigerpompen, die zelfaanzuigende verdringerpompen zijn, zijn niet gevoelig voor drooglopen. De gesynchroniseerde rotatie van het rotorpaar en de toenemende zuigkamer creëren een vacuüm aan de aanzuigzijde van de pomp. Dit vacuüm trekt de vloeistof in de pompkamer en het verpompte medium wordt door de rotoren langs de pompwand naar het drukgebied getransporteerd. Door de gesynchroniseerde rotatie van het rotorenpaar en de afnemende drukkamer ontstaat een overdruk aan de perszijde van de pomp. De stromingsrichting kan gemakkelijk worden omgekeerd door de draairichting te veranderen.

Voordelen Roterende Lobe-Pompen

➤ Schadevrij: Vaak gebruikt in voedingstoepassingen omdat lobbenpompen vaste stoffen verwerken zonder het product te beschadigen.
➤ Grotere deeltjesgrootte: de deeltjesgrootte die kan worden verpompt is bij lobbenpompen vaak groter dan bij andere verdringerpompen.
➤ Vloeistoffen met een lage viscositeit kunnen worden verpompt met verminderde prestaties
➤ Geen contact van metaal op metaal
Geschikt voor hygiënische toepassingen dankzij superieure CIP/ SIP-mogelijkheden.

De belangrijkste voordelen van een lobbenpomp zijn de perfecte reinigingsmogelijkheden, het onderhoudsgemak en de langere levensduur dankzij de verbeterde constructie. Lobbenpompen staan voor betrouwbaar en veilig verpompen van voedings- en farmaceutische vloeistoffen.

Rotorpomp Werkingsprincipe
Rotorpomp Werkingsprincipe
1. Draaizuigerpomp (vloeistofcontactdelen in SUS316 of Teflon).

2. Roestvrij staal SUS 304 vulmond.

3. Afsluiten vulmond met pneumatische klep om vallen te voorkomen.

4. Elke vulpomp afzonderlijk aangedreven door een Servomotor met variabele snelheid.

5. Dompel type vulmond, geen morsen van vloeistof op schone flessen en transportband.

6. Vullende pijp die apparaat en omhooggaande assemblage met een reusachtige solenoïdeklep houden.

7. Roestvrij stalen lekbak om geen vloeistof op de schone flessen te morsen.

8. Lege flessen voeden indexpoort en gevulde flessen ontspannen indexpoort.

9. Pneumatisch controlesysteem voor indexpoorten.

10. Fotocelsensoren (Japan OPOTEX merk)

Vulklep

Vulklep

De vulklep wordt gemaakt van roestvrij staal 304, en de kleplengte, de diameter, en de zuigfunctie kunnen volgens de diameter van de flesmond, de fleshoogte, en de graad van het vloeibare schuimen worden aangepast. Het opheffen van de vulklep wordt gecontroleerd door een servomotor.

Opslagtank

Opslagtank

De opslagtank is gemaakt van roestvrij staal 316, en de opslagtank met ronde bodem is geschikt voor de vloeistofstroom, gemakkelijk te reinigen, en heeft geen residu. De CIP reinigingsfunctie kan naar wens worden geselecteerd.

Roestvrij staal Roterende Lobe Pomp

Roestvrij staal Roterende Lobe Pomp

Het gebruiken van high-precision roestvrij staalrotorpomp, die van roestvrij staal 316 wordt gemaakt, om de vullende meting van verschillende producten zoals dagelijkse chemische producten, voedsel, geneeskunde, enz. te ontmoeten. De ingevoerde servomotoren van het merk hebben betere vullende nauwkeurigheid en stabielere verrichting. Vulcapaciteit en het vullen van een enkele pompkop Installatie snelheid kan worden aangepast via het touch screen.

Controlesysteem

Controlesysteem

Mitsubishi-merk controlesysteem, stabiele werking en lange levensduur.

No.NameBrand
1PLCMitsubishi
2HMIKinco
3Servo MotorPanasonic
4Server DriverPanasonic
5Servo ReducerGermany Neugart
6Photoelectric SensorsJapan OPTEX
7CylinderChina Airtac
8Electromagnetic ValveChina Airtac
10Low-voltage electricalFrance Schneider
11InverterJapan Mitsubishi
video play button
video play button

Honing Vulmachine

Honing Vulmachine

Invoering Honing is een zoete, stroperige voedingsstof die wordt gemaakt door honingbijen en sommige verwante insecten, zoals angelloze bijen. Bijen produceren honing uit de suikerhoudende afscheidingen van planten of uit afscheidingen van andere insecten, door regurgitatie, enzymatische activiteit en waterverdamping. Toepassingen voor het vullen van honing vereisen zware machines...
Saus Vulmachine

Saus Vulmachine

Invoering In de keuken is een saus een vloeistof, room of halfvast voedsel, geserveerd op of gebruikt bij het bereiden van ander voedsel. De meeste sauzen worden normaal gesproken niet uit zichzelf geconsumeerd; ze voegen smaak, vocht en visuele aantrekkingskracht toe aan een gerecht. Sauzen hebben een vloeibaar bestanddeel...
Automatische Economische Afvulmachine

Automatische Economische Afvulmachine

Invoering De VK-EVF automatische lineaire viskeuze zuigervulmachine is ontworpen op basis van de VK-VF, het is ook een uiterst flexibele vuller die in staat is om nauwkeurig en snel dunne en middelviskeuze vloeistoffen te vullen. De VKPAK automatische lineaire zuigervuller is vervaardigd met een 304 roestvrij stalen frame...
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...