Of het nu vierkant, rond, ovaal of kegelvormig is: onze etiketteermachines labelen bijna elk product. Dit omvat ook flexibele containers, dozen, zakken, pakketten, trays en pallets. Wij bieden oplossingen voor alle formaten en oppervlakken – van glas, hout en kunststof via papier tot staal. Onze etiketteermachines zijn geschikt voor oppervlakte-etikettering van de volgende containers:

Etiketteersysteem worden gebruikt om voorgedrukte etiketten aan te brengen op producten, individuele verpakkingen, dozen, kisten en palletladingen voor productidentificatie en traceerbaarheid. Ze worden ook gebruikt om etiketten aan te brengen op producten om het merkimago van de fabrikant te promoten. De inhoud van deze etiketten kan variëren van een eenvoudige zwarte & witte streepjescode, 1D of 2D code gebruikt voor identificatie, tot een complex veelkleurig productetiket met een opvallende merkidentiteit.Automatische en semi-automatische etiketteersysteem

Etiketteersysteem zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, elk geschikt voor het aanbrengen van etiketten die aan een specifieke behoefte voldoen. Halfautomatische etikettenprinters worden ingesteld om handmatig etiketten aan te brengen op individuele producten. Volautomatische etiketteermachines zijn geïntegreerd in het productieproces en brengen etiketten aan op passerende producten met de snelheid van de productielijn.

Etiketteringsoplossingen omvatten print-and-apply etikettenprinters die individuele etiketten produceren die vervolgens op verpakkingen of ladingen worden aangebracht, en doosetiketteerders die de inhoud van de doos registreren. Etiketteringsoplossingen kunnen niet alleen producten identificeren, maar ook etiketten aanbrengen met daarop de ingrediënten van het product, de temperatuur waarop de producten zijn opgeslagen, het merkimago van de merkeigenaar, het verzendadres, enz. Ze kunnen ook het door de klant gewenste formaat afdrukken en zorgen voor duidelijke, leesbare karakters en barcodes.

Op de productielijn zijn etiketteeroplossingen geïntegreerd met andere lijnsystemen en ontvangen ze automatisch de te etiketteren producten of verpakkingen.

Het selecteren van een etiketteersysteem kan lastig zijn, met verschillende factoren zoals kosten, snelheid, automatisering en integratie. Neem contact op met VKPAK om het juiste etiketteersysteem te selecteren dat past bij de operationele behoeften van uw bedrijf.