Automatische Vacuüm Sluitmachine

Invoering

Deze machine wordt onderzocht en door ons bedrijf met jaren van ervaring ontwikkeld, is het uniek in binnenlands. Geïntegreerd automatisch GLB die met het behandelen, vacuüm het afdekken schikken. Keurde handvacuümpomp goed om hoog vacuüm te bereiken. Met de functies van geen fles geen het behandelen, het alarmeren wanneer geen kappen beschikbaar zijn. Genoten van hoge automatisering. De belangrijkste pneumatische en elektrische onderdelen zijn van wereldberoemde merken. Met stabiele en betrouwbare prestaties. Het wordt wijd gebruikt voor vacuüm het afdekken van de glaspotten met ijzerdoppen in de industrieën van ingeblikt voedsel, drank, het kruiden, gezondheidszorgproducten enz.

De automatische vacuüm sluitmachine is geschikt om glazen flessen met diverse vormen en specificaties te verzegelen. Keur de snelheidsregeling van de frequentieomzetting en het mechanische verzegelingsmechanisme goed. Volledige functie, hoge graad van automatisering, geschikt voor allerlei kruiden, augurken, sufu, honing, jam en andere producten van de vier-speld dekking en drie-speld dekking het verzegelen.


OmschrijvingContactAndere Suggesties
Een vacuüm sluitmachine is wat u nodig hebt als u een uitstekende sluiting met vacuümdoppen wilt. Dit soort doppen zijn eigenlijk een van de meest gebruikte in de industrie omdat ze de inhoud in de fles veel langer laten meegaan dan normaal. Met deze machines verzekert u zich van een hermetische afsluiting als geen ander.

Technische Parameter

Wij hebben verschillende modellen van vacuüm sluitmachines, de volgende parameters zijn slechts standaard machineafmetingen, daarnaast leveren wij aangepaste vacuüm sluitmachines.

Vermogen: ≤2.3KW (inclusief de vacuümpomp).

Productiecapaciteit: 2500-3000 BPH

Diameter dop: ¢30-¢55mm ¢50-¢85mm

Fles hoogte: 80-250mm

Diameter fles: ¢30-¢85mm

Max. vacuüm: -0,08mpa

Torsie aftopping: 5-20N.M

Luchtverbruik: 0.6M3/0.7Mpa

Afmetingen: ongeveer 2100×900×1630mm 750X1060X1400mm

Gewicht: ongeveer 850kg

Waarom moeten we vacuüm afdekken?

Zoals bekend zijn vacuümverpakte levensmiddelen vaak lang houdbaar, omdat vacuümverpakking de zuurstof in de atmosfeer vermindert, de groei van aerobe bacteriën of schimmels beperkt en de verdamping van vluchtige bestanddelen voorkomt. Tegelijkertijd voorkomt vacuümverpakking het gebruik van conserveringsmiddelen, waardoor de voedingswaarde van het voedsel tot op zekere hoogte wordt hersteld. Ten slotte lopen vacuümverpakte artikelen ook minder kans om tijdens het vervoer beschadigd te raken.

Op wat voor soort fles kan de vacuüm sluitmachine worden toegepast?

De standaardconfiguratie is een glazen fles en een ijzeren deksel. Maar de glazen fles kan van verschillende types zijn. Bijvoorbeeld, ronde fles, groeffles, vierkante fles, enz. Door het beschikbare maatwerk, kunnen we de afdekkingsvorm aanpassen op basis van de flesgrootte. Bovendien is deze vacuüm sluitmachine alleen voor glazen flessen en ijzeren deksels. Omdat de container genoeg hardheid moet hebben om het vacuüm te handhaven. En het rubber aan de binnenkant van de dop kan het verzegelende en vastmakende effect goed maken.

Werkende Video

video play button
video play button

Belangrijkste kenmerken

1). Geïntegreerde automatisch dop regelen met bedekking en vacuüm aftopping, met hoge automatisering.

2). Goedgekeurde handmatige vacuümpomp om hoog vacuüm te bereiken.

3). De afdekkende torsie en de vacuümgraad kunnen zonodig worden geplaatst.

4). Geschikt voor verschillende vormen en grootteflessen met het veranderen van weinig delen.

5). De belangrijkste pneumatische en elektrische onderdelen zijn van wereldberoemde merken om stabiele, betrouwbare en duurzame prestaties te verzekeren.

Tekening

Automatic Cap Vacuum Capping Machine Drawing

Voordeel

Hoog vacuüm nul schade: Deze automatische vacuüm sluitmachine is het sterlicht het recentste onderzoek en de ontwikkeling van het bedrijf van een gloednieuw model, gebruikend de flexibele de verbindingskamerstructuur van de stijgingsring, het kan fragmenten flessentarief en vacuüm nul lekkage doen.

Hoogwaardige roterende hoes: het afdekken van systeem keurt ingevoerd merk goed om servomotor te drijven, door professioneel programmeringsontwerp kan het het beste effect van schroefdop bereiken, en door het aanrakingsscherm kan het diverse parameters modificate, om diverse productievereisten aan te passen.

Hoge betrouwbaarheid: het platform van de gastheervervoerstank gebruikt de servoaandrijving, combineert met de sensoropsporing om intelligent in en uit tank te realiseren, en vermijdt de traditionele mechanische gebroken flesfout en de materiaalschade die door harde verbindingen wordt veroorzaakt.

Detail Beelden

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Automatische Spindel Schroef Sluitmachine

Invoering De VK-LC automatische schroef sluitmachine met spindel is uiterst flexibel, kan nauwkeurig en snel elke dop afdekken, zoals trekkersdop, metalen dop, flipdop enzovoort. 1. AC-motoren met variabele snelheid. 2. Spindelwielen instelknoppen, met handwiel met borgmoer. 3. Meterindex voor eenvoudige mechanische afstelling. 4. Geen wisselstukken nodig voor een...
Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Automatische 4 Wielen Fles Sluitmachine

Invoering De automatische Snap Sluitmachine met 4 wielen is ontworpen voor het verwerken van spuitdop, pompdop, push-pull dop, snap scharnier dop en sport push-pull dop. Ronde flessen, vierkante flessen en platte flessen Toepasbare doppen: Schroefdoppen en draai van metalen doppen De hoofdstructuur is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij...