Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering

Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt.

De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van productiemateriaal met hoge snelheid op grote schaal. Het heeft de functies van het automatische voeden, automatische flessenbehandeling en het sorteren, en is een onontbeerlijk materiaal voor hoge snelheidsproductielijnen.

Een betrouwbare sorteermachine voor plastic flessen of containers is essentieel om de efficiëntie te maximaliseren en ervoor te zorgen dat uw containers klaar zijn voor de volgende stap in het verpakkingsproces. Met een sorteermachine van VKPAK weet u zeker dat u een sorteermachine hebt die gemakkelijk te begrijpen, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden is, en die bovendien jarenlang probleemloos zal produceren.


BeschrijvingDetail BeeldenWerkende VideoContactAndere Suggesties
Deze machine is geschikt voor het unscrambling van wanorde plastic flessen, maakt hen orde en in één lijn, de lossing hen door vacuümtransportband.

De flessensorteermachine is de onontbeerlijke uitrusting voor hoge snelheids vullende machine, worden de flessen gevoed in luchttransportband in orde met mechanische actie, om de automatische verrichting van vuller tevreden te stellen.

Voordeel

 1. Geschikt voor plastic flessen
 2. Verschillende flessen kunnen worden aangebracht door flesvormen te wisselen
 3. Het beschadigt de plastic flessen niet
 4. PLC-besturing en touchscreen
 5. Als er een fout optreedt, stopt de flesontsleutelaar automatisch
 6. Flessen tillen wordt toegepast
 7. De richting van het tillen van flessen kan verschillend zijn
 8. Het kan worden verbonden met de vulmachine via een luchttransportband
 9. De apparaten die in de machine worden gebruikt, zijn merkproducten

Specificatie

NoItemVK-BS
1SizeΦ2400×1900mm
2Speed4000-5000bph
3Air Pressure0.7MPa
4Air Consumption0.4M3/min
5Applied BottleAs requirement
6POWER4.5KW
7WEIGHT1.8T

Configuration

PartsModelPowerNo.Brand
Main MotorYS7134550W3Dacheng
FanDF-6550/750W2Guantao
MotorLCED1840W2Zhongyi
Speed Adaptor5GU10KB40W1Zhongyi
Vibrator MotorMIE30W1Guanlin
ConvertorVF200750W3Panosonic
Sensor481/441Low Voltage3Panosonic
PLCPanosonicLow Voltage1Panosonic
Touch ScreenWeilunLow Voltage1Weilun
Air BreakSchneider10-32A6Schneider
AC conductorSchneiderLow Voltage2Schneider
Low PowerSchneiderLow Voltage1Schneider

Automatische Flessen Sorteermachine Locatie

Automatische Flessen Sorteermachine Locatie

Kenmerken:

 1. De snelheidsregelaar van de hoofdmotor past het koppelbegrenzingsmechanisme toe om te voorkomen dat de machine beschadigd raakt als er problemen optreden.
 2. Tweemaal duwend roeiflesmechanisme wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat elke fleslocatie een fles heeft, wat blijkbaar leidt tot een efficiëntere flesuitvoer.
 3. De luchttransportband voor het hanteren van flessen voorkomt dat flessen tijdens het transport naar beneden vallen.
 4. Beschadigde flessen worden afgekeurd volgens het afwijzingsmechanisme.
 5. Deze machine is uitgerust met een blokkeringsflesdetector. Het stopt en alarmeert wanneer de fles blokkeert.
 6. De detector zonder fles stuurt onmiddellijk een signaal naar de lift wanneer er weinig flessen zijn en de lift zal automatisch flessen leveren.
 7. Op de luchttransportband is een foto-elektrische schakelaar geïnstalleerd om de decodeermachine te bedienen.
 8. De machine voor het ontcijferen van flessen heeft oliemonden die het smeren van tandwielen, lagers en nokken gemakkelijk maken.
 9. Het belangrijkste elektrische apparaat (omvormer, PLC, foto-elektrische schakelaar, relais) is van MITSUBISHI, OMRON, SIMENS enzovoort.
video play button
video play button

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Automatische Hoge Snelheid Flessen Sorteermachine

Invoering De automatische flessen sorteermachine maakt omhoog van flessenlift, ronde plaat, flesafwerper, fles-schikt en het elektrokabinet. Zet wanordelijke flessen aan de flessenlift, door ronde plaat, het vervoeren van riemen, fles die delen schikken, dan kunnen de flessen zich op de riemen bevinden. Deze machine wordt gekenmerkt door de...
Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Bottle Rotary Turntables

Flessen Draaitafel/Buffertafel

Invoering Deze flessenontstopper is een dynamische werktafel met frequentieregeling. De machine wordt gebruikt als een bufferplatform dat van toepassing is op tussenliggende kruising van assemblagelijn om de lengte van transportband te verminderen. Zowel kan de waaier van fles als de snelheid vrij worden aangepast, die voordeel voor de...