VKPAK gevestigd in Shanghai, voorste stad van China, het Chinese economische, financiële, handels- en scheepvaartcentrum. Wij zijn niet alleen trots van hoogte - kwaliteit van onze machine, maar ook onze uitstekende klantendienst. Om één einde efficiënte kopende dienst te verlenen, investeerde VKPAK, die van de fabrikant van de etiketteermachine is begonnen, ook en deelde verscheidene fabrieken van het vulmachine, sluitmachine en verpakkingsmachine. Onze onderzoek en ontwikkelingsingenieurs kunnen professionele oplossing voor de aangepaste machines volgens de diverse eisen van de cliënt in allerlei de industrieën zoals voedsel en drank, schoonheidsmiddelen, chemisch product, pesticide, informatie, mededeling enz. maken. Geef geschikte verpakkingsoplossing om aan uw behoeften te voldoen is onze voordeel en opdracht.

Wij focuese op vloeibare fles het vullen oplossingen voor alle types en vormen van pakketten. als uw vereiste het vullen machines voor uw productieproces, kunnen wij eenvoudige of juiste oplossing verstrekken om uw specifieke toepassingen aan te passen.

Fabrieksshow

Wij geven om de hoogte - kwaliteits hoge prestaties en het hoge eindgebruiker gebruiken gevoel. En gelukkig om ons technologisch voordeel met onze getaxeerde clients.in de samenwerking op lange termijn met well-konw onderneming te delen, hebben wij hun geavanceerde beheerservaring en technologie geleerd en veel verbetering en innovatie bereikt.

VKPAK gebaseerd op de tendensen en het begrip van automatiseringsmateriaal, is geloof in technologische innovatie, zelf-ontwikkelingsbenadering geweest die door de marktvraag wordt gedreven, leidt de marktvraag tot ontwikkeling op lange termijn van de onderneming, is het bedrijf een belangrijke technologie, superieure kwaliteit, de goede technische diensten geweest, die een goede reputatie hebben en een grote steun door binnenlandse en buitenlandse ondernemingen krijgen. 80% de orden komt aan regelmatige klanten en klanten ' aanbevelen.

Uw steun en tevredenheid zijn de richting en de impuls van onze inspanning. Wij zullen u ons al voordeel tonen, laten wij omhoog samen groeien. Wij zijn zeker dat wij op lange termijn en vriendschappelijke zaken met u kunnen werken. Wegens uw vertrouwen en onze dienst en machine.

Ons Team