Omkerende Flessen Reinigingsmachine

Invoering

De automatische fles reinigingsmachine wordt wijd gebruikt voor het wassen van flessen vóór het vullen. Het zal voor nieuwe flessen worden gebruikt. De machine is bestaat uit het komen van fles, het grijpen van fles, het rollen-over, het wassen, het spiegelen het terugkeren, het verzenden van fles enz. Het automatische werken, stabiel en betrouwbaar. De machine is geschikt voor ronde flessen van wijnfabriek, drankfabriek, het kruiden fabriek enz.

VKPAK biedt zowel natte reinigingsmachines als luchtreinigingsmachines aan om flesreinigingsbehoeften voor een brede waaier van containertypes en grootte te behandelen. Een natte reinigingsmachine gebruikt een door de klant geleverd spoelmiddel dat water of een reinigingsoplossing van de keuze van de klant kan omvatten. Een luchtreinigingsmachine vervangt het water of de vloeibare reinigingsoplossing door een krachtige luchtstroom om de flessen te reinigen.


BeschrijvingMachine DetailsHoe omgekeerde flessen reinigingsmachine werktContactAndere Suggesties
Fles reinigingsmachines die flessen omkeren voor het reinigen van containers kunnen lucht, water of andere reinigingsoplossingen gebruiken om vuil van containers te verwijderen vóór het vulproces. Deze omkerende flessen reinigingsmachines gebruiken zachte flessengrijpers om te voorkomen dat containers worden beschadigd of bekrast wanneer ze over de spoelbak worden omgekeerd. Omkeer reinigingsmachines kunnen een grote verscheidenheid aan containers en materialen aan, inclusief glas en plastic.

Omkerende natte flessen reinigingsmachine

De automatische omkerende natte flessenreinigingsmachine gebruikt 2 tot 16 spoelkoppen om verontreinigingen en afval van flessen te spoelen voordat zij een vulmachine ingaan. Afhankelijk van het product of de bedrijfstak kan een dergelijke reiniging van de flessen noodzakelijk zijn om te voorkomen dat vuil en resten die tijdens de vervaardiging van de fles zelf in de fles zijn achtergebleven, het te vullen product verontreinigen. De natte reinigingsmachine indexeert de flessen in het spoelgedeelte met behulp van poorten (of pennen), een sterwiel of andere indexeringsprincipes in unieke gevallen. Het aantal flessen dat tijdens elke cyclus in de reinigingsmachine wordt geplaatst is gelijk aan het aantal spoelkoppen op de machine. Eenmaal op hun plaats onder de spoelkoppen grijpen de zachte pads de flessen en draait de spoelwagen de flessen om over een spoelbak. Eenmaal omgekeerd spuit de automatische natte reinigingsmachine water of reinigingsoplossing in de containers om stof, vuil en verontreinigingen weg te spoelen. Na afloop van de vooraf ingestelde spoeltijd worden de flessen teruggebracht naar de transportband om naar de vulmachine te gaan.

Omkerende Lucht flessen reinigingsmachine

De automatische omkeerbare lucht flessen reinigingsmachines lijken sterk op de natte reinigingsmachines. Het belangrijkste verschil is dat de flessen worden gespoeld met lucht, in plaats van met water of een andere vloeibare reinigingsoplossing, om stof en vuil te verwijderen. Het spoelproces blijft echter in wezen hetzelfde. De flessen worden in de container reinigingsmachine geplaatst, vastgehouden door zachte pads en omgekeerd boven de spoelbak geplaatst. Voorafgaand aan de spoeling kan een lucht reinigingsmachine echter gebruik maken van een gordijn van geïoniseerde lucht. Flessen die door dit gordijn gaan, verliezen hun statische lading, waardoor stof en vuil niet aan de fles blijven kleven en een grondiger spoeling mogelijk is. Het is duidelijk dat bij gebruik van lucht een luchtmes na het spoelproces niet meer nodig is.

Een lucht reinigingsmachine kan ook een grote verscheidenheid aan flessen en materialen aan, waaronder glas en kunststof. Voor unieke containers kan een lucht reinigingsmachine worden gecombineerd met een flessenvacuüm, zodat het omkeren van containers niet meer nodig is. De lucht reinigingsmachine/flessenzuiger maakt gebruik van dubbelwerkende sproeiers die eerst de containers met lucht bestuiven en vervolgens stof en afval opzuigen in een gemakkelijk te verwijderen afvalreservoir. Dit proces wordt voltooid terwijl de containers op de transportband blijven staan. Aangepaste apparatuur voor het reinigen van containers kan ook worden ontworpen en vervaardigd voor unieke containers, productieomgevingen of verpakkingsprocessen.

Werkende Video

video play button

Omkerende Lucht Fles Reinigingsmachine

video play button

Omkerende Natte Fles Reinigingsmachine

Parameter

Power220V 1Phase, 1KW
Applied ContainerPlastic Bottles, Glass Bottles, Jars
Speed25-30 bottles/min (Related to the number of rinsing heads)
Rinsing Heads6 heads(Can be customized 2-16 heads)
Air Pressure0.6MPA(Customized according to production)
Een van de meer populaire reinigingsmachines van VKPAK is de flessenreinigingsmachine. De flessenreiniger tilt containers van de transportband om ze boven een spoelbak om te keren, waarna de flessen elk met lucht, water of andere spoelmiddelen worden gestraald om het stof en vuil te verwijderen dat de producten kan verontreinigen wanneer ze in de fles worden gebracht.

De omkeerbare flessen reinigingsmachine is een automatische verpakkingsmachine die gebruik maakt van een indexeringssysteem om meerdere flessen tegelijk te spoelen. Zodra de flessen het spoelgedeelte binnenkomen, zet de machine de flessen vast met een klem. Zodra ze zijn vastgezet, worden de flessen omgekeerd boven een spoelbak, met een sproeier voor elke fles in de cyclus. De sproeiers spoelen vervolgens de binnenkant van de flessen met lucht, water of een ander vloeibaar reinigingsmiddel, waardoor het stof en het vuil uit de flessen in het spoelbekken terechtkomen. Als de spoeling voltooid is, worden de flessen teruggebracht naar de transportband, gaat de klem open en kunnen de schone flessen naar de vulmachine om product te ontvangen. De omkerende spoelmachine kan zowel glas als kunststof verwerken, inclusief een reeks vormen en maten.

Operators bedienen de reinigingsmachine via een eenvoudig te gebruiken touchscreen interface, waarmee onder meer indexeringstijden en spoeltijden kunnen worden ingesteld, die via PLC-signalen naar de machine worden doorgestuurd. Bovendien kan een recept worden opgeslagen voor elke fles die wordt gespoeld, waardoor de omschakeling snel en eenvoudig verloopt, bestaande uit het indrukken van enkele knoppen en minimale fysieke aanpassingen voor flesbreedtes en -hoogtes.


Automatische Geïoniseerde Lucht Reinigingsmachine Voor Flessen

Automatische Geïoniseerde Lucht Reinigingsmachine Voor Flessen

Invoering Deze flessen reinigingsmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor schoon de binnenkant van diverse vormen van flessen en kruiken door geïoniseerde lucht te spoelen om de flessen te verzekeren voldoet aan vereisten van productieproces, en het heeft functie van het aanvankelijk steriliseren van flessen met UVtunnel. Deze fles reinigingsmachine...
Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Automatische Flessen Sorteermachine

Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt. De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van...