Automatische Geïoniseerde Lucht Reinigingsmachine Voor Flessen

Invoering

Deze flessen reinigingsmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor schoon de binnenkant van diverse vormen van flessen en kruiken door geïoniseerde lucht te spoelen om de flessen te verzekeren voldoet aan vereisten van productieproces, en het heeft functie van het aanvankelijk steriliseren van flessen met UVtunnel.

Deze fles reinigingsmachine is aangepaste basis op verschillende vereiste producten en capaciteit. De flessensorteermachine, vulmachine, sluitmachine, etiketteermachine, inkt het coderen machine en de verpakkingsmachines kunnen als optie worden toegevoegd en vrij combineren.


BeschrijvingWaarom Lucht Fles Reinigingsmachine GebruikenContactAndere Suggesties
De machine is universeel voor glasfles en plastic fles het reinigen met lucht. Het blaast binnen van fles met schone lucht en zuigt het stof uit de fles.

Deze machine is een nieuwe generatie van automatische geïoniseerde luchtspoelmachine die door ons bedrijf wordt ontwikkeld en wordt geproduceerd dat op jaren van productieervaring wordt gebaseerd, wetenschappelijk en redelijk materiaal keurt PLC en de controle van het aanrakingsscherm, eenvoudige verrichting, geschikt onderhoud, stabiele en betrouwbare prestaties goed.

Werkend Principe:

Lucht flessen reinigingsmachine bieden een efficiënte manier om stof en kleine deeltjes veilig uit containers te verwijderen voordat deze worden gevuld. Dit systeem is bijzonder geschikt voor het verwijderen van losse verontreinigingen die zich tijdens het transport of de opslag in de containers hebben opgehoopt. De geïoniseerde lucht reinigingsmachine wordt bijna altijd gebruikt bij het vullen van dranken en bij de meeste voedsel- en farmaceutische bewerkingen. De flessen worden automatisch geïndexeerd onder een luchtsproeier met zowel een geïoniseerde luchtstraal als een vacuümbron. De fles krijgt eerst een meervoudige uitbarsting van HEPA-gefilterde geïoniseerde lucht om deeltjes los te maken van de wand van de verpakking. Daarna volgt een vacuümsequentie die de deeltjes verwijdert naar een autonome filtereenheid.

Belangrijkste kenmerken van de flessen reinigingsmachine:

1. De automatische geïoniseerde lucht reinigingsmachine is speciaal ontwerp voor fles en kruik die met geïoniseerde lucht vóór het vullen spoelen, het combineerde het geïoniseerde lucht spoelen met het UV steriliseren.

2. Fles sorteren machine, drogen tunnel, vullen machine, aftopping machine, etikettering machine, inkt codering machine en verpakking machine kan worden toegevoegd als een optie en vrij combineren.

3. De gehele wasmachine is een volledig automatisch systeem, PLC controle, 7 inch touch screen operator, Simens, Schneider, Airtac, Omron wereldberoemde elektrische en pneumatische componenten.

4. Alle machines worden gemaakt van goede kwaliteit 304/316 roestvrij staal en legeringsaluminium.

5. Kan gemakkelijk voor verschillende grootte van fles worden aangepast.

6. Water het spoelen met lucht het spoelen kan worden aangepast.

Parameter

Power supply voltage220V/50~60Hz
Power1.5KW
Use air pressure0.4-0.6Mpa
Bottle cleaning speed1800-2000bottle/hour
Use air sourceIonized air, Compressed air and vacuum
Adapt to bottle typeglass bottle or plastic bottle
Weightabout 450kg
DimensionsL1500 x W1000 x H1900mm

Components List

PLCInovanceChina
Touch ScreenInovanceChina
SERVO DRIVERInovanceChina
Bottle SensorOptexJapan
Air CylinderAIRTACTaiwan
Solenoid ValveAIRTACTaiwan
Structure304SSChina
Hoewel het reinigen van machines misschien niet bij elk verpakkingsproces hoort, kan het vaak nodig zijn om de integriteit van de verpakte producten te beschermen. Dit geldt met name voor voedingsmiddelen, dranken en andere producten die door consumenten worden geconsumeerd. Stof en vuil in flessen kunnen niet alleen een product ruïneren, maar ook schadelijk zijn voor de personen die het product innemen. Spoelmachines zijn een manier waarop verpakkers verontreinigingen uit flessen kunnen verwijderen voordat een vloeibaar product wordt ingebracht, zodat het hele proces hygiënisch blijft.

Voor degenen die reinigingsapparatuur in de verpakkingslijn inbouwen, bestaan er verschillende manieren om flessen te reinigen. Sommigen gebruiken water om flessen uit te spoelen, anderen gebruiken een agressiever reinigingsmiddel om flessen te ontsmetten en sommigen gebruiken zelfs product om containers te spoelen om besmetting met andere vloeistoffen te voorkomen. Hoewel deze natte spoeltechnieken voor veel projecten zullen werken, zorgen ze ook voor extra afval omdat de verpakker het water, het product of andere schoonmaakmiddelen die tijdens het proces worden gebruikt, moet afvoeren. Daarom is een andere optie, spoelen met lucht, steeds populairder geworden in de verpakkingsindustrie.

Luchtspoelmachines werken op dezelfde manier als natte reinigingsmachines, waarbij flessen boven een spoelbak worden omgekeerd alvorens de spoeling uit te voeren. Bij de luchtspoelmachine echter maakt een straal schone lucht het vuil los en verwijdert het van de flessen, terwijl de sproeiers van een natte spoelmachine de fles met water, product of een andere oplossing besproeien. In plaats van dat het spoelbekken het spoelmiddel en het vuil opvangt, vangt de luchtspoelmachine het vuil op dat van de flessen valt, wat resulteert in veel minder afval tijdens de productiedag. Het gebruik van een luchtspoeler neemt natuurlijk ook het gevaar weg dat er water of een andere oplossing achterblijft in de flessen tijdens het vullen, waardoor de integriteit van het product verder wordt beschermd.

In sommige gevallen kan luchtspoeling ook de enige haalbare oplossing zijn voor een verpakker. Zoals hierboven vermeld, werken de meeste spoelmachines door de flessen boven het spoelbekken om te keren. Grote, zware of vreemd gevormde flessen kunnen het omkeren echter zeer moeilijk maken. In deze gevallen kunnen flessenzuigers worden gebruikt om de binnenkant van de flessen te reinigen. Dankzij flessenzuigers kunnen de flessen tijdens het spoelproces op de transportband blijven staan. Deze machines gebruiken speciale mondstukken die de flesopening afsluiten en vervolgens de fles met schone lucht schoonblazen om het vuil los te maken. Na de luchtstoot wordt het losgemaakte vuil door de sproeiers in een gemakkelijk te reinigen afvalreservoir opgezogen, waarbij alleen het verwijderde vuil als afval overblijft.


Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Sorteermachine Voor Kleine Flessen

Invoering Deze machine wordt gebruikt voor het sorteren van plastic ronde, gevormde of vierkante flessen. Ongeacht de status van de flesvoeding, de machine kan automatisch de flesvoeding, het ontcijferen van de fles, het omdraaien, het schikken, de flesuitvoer en de verbinding met latere verpakkingsapparatuur voltooien. De machine maakt...
Automatische Flessen Sorteermachine

Automatische Flessen Sorteermachine

Invoering Het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie is de stichting van het produceren van flessen sorteermachine. Het wordt ontwikkeld en onderzocht volgens het vereiste van hoge snelheidsrichting en deze machine is het belangrijke materiaal in binnenlandse markt. De automatische flessensorteermachine is hoofdzakelijk geschikt voor het ondersteunende gebruik van...
Automatische Zuiger Vulmachine

Automatische Zuiger Vulmachine

Invoering Zuigervullers meten en doseren vrijstromende producten - zoals dunne en/of matig dichte vloeistoffen - op een vat. Elke machine is uitgerust met een of meer volumetrische zuigers. Elke vul-/afgiftecyclus bestaat uit een innameslag, waarbij het product uit de container of trechter wordt genomen en in de productcilinder...